Találatok a következő kifejezésre: Mikor tud babócám (5 db)

Állítólag a szex beindítja... És az erõs paprika/csípõs dolgok is. Boldog babázást!
szia! nekem a védõnõ a málnalevél teát ajánlotta, állítólag serkenti az összehúzódásokat. Na meg a lépcsõzés. Egyikre sem volt szükségem, nem tudom, hogy mûködnek-e. És az elõttem szólónak is igaza van: a spermium is méhösszehúzódásokat okoz. remélem tudtam segíteni.
Nekem a szex bevált. Ajánlom!!!
de jó az utolsó hozzászolónak nekem semmi nem jött be:( szex, lépcsõzés, málnalevéltea...fájások vannak, de csak josló :( nagyobb sikert neked!!!
Türelem és nyugalom. A baba majd jelzi mikor itt az idõ. Az is elõfordulhat hogy egy héttel elnézték a szülés várható idejét. Élvezd az utolsó nyugodt napokat a baba jól érzi magát biztosan, amikor kell majd jelentkezni fog. Hagyd hogy mennyen minden a természet útján.

Mikor tud a babócám egyedül inni cumisüvegből?

most 5 hónapos és már fogja a két kis kezével az üveegt kétoldalrol de még nem pontosan tartja a szájában,néha tul felnyomja néha meg forditva.mikor lehet a aventes itatócs?r?s pohárbol itatni?tényleg 3 hónapos kortol mint ami rá van irva? bevállt valakinek? köszi

Legjobb válasz: Az enyém olyan 6-7 hónapos kora óta iszik egyedül az üvegbõl. De nem a csõrösbõl, azt valamiért nem szereti. Én szerintem ki is hagyom a csõrös poharat. Majd inkább megtanítom egybõl pohárból inni, mert ez a csõrös pohár nagyon nem tetszik neki.

Az enyém olyan 6-7 hónapos kora óta iszik egyedül az üvegbõl. De nem a csõrösbõl, azt valamiért nem szereti. Én szerintem ki is hagyom a csõrös poharat. Majd inkább megtanítom egybõl pohárból inni, mert ez a csõrös pohár nagyon nem tetszik neki.
Szia! Az én kisfiam 3.5hós és semmit sem hajlandó cumisüvegbõl inni.Nekünk bevállt az itatócsõrös pohár, már 1hónapja avval iszik, egyébként csak anyatejes.

Mit lehet tudni a beba ha 1-ről? Eddig humana ha 1-t ette a babócám, de nem tudott tőle kakilni. Melyik a legjobb tápszer? Adok sok folyadékot, de az sem segít, segítség nélkül nem tud kakilni.

Legjobb válasz: Az én fiam a Beba1-et ette idáig. Õ szerette, nem csinált neki szorulást, hasmenése se volt tõle soha. A HA tápszerekrõl semmit nem tudok viszont, mert mi olyat sose kaptunk. Nem is igazán értem, mostanában sokszor ok nélkül is már elsõre azt írják fel. Persze van, amikor kell.

Az én fiam a Beba1-et ette idáig. Õ szerette, nem csinált neki szorulást, hasmenése se volt tõle soha. A HA tápszerekrõl semmit nem tudok viszont, mert mi olyat sose kaptunk. Nem is igazán értem, mostanában sokszor ok nélkül is már elsõre azt írják fel. Persze van, amikor kell.
mennyi idõs a baba?
Szia! Szerintem jó!Amíg adtam a lányomnak nem volt semmi gond a székletével. Próbáld nyugodtam. Bár én édesköményes babamosoly teát adtam mellé. Lehet az is segít. Szegény picurkád. De ha ez sem megy, próbálj anyatejcsit venni, az biztos nem okoz székrekedést. Nem tudom ez a dolog hogy megy, de hátha van a környezetedben olyan anyuka, akinek van felesleg. Minden jót nektek!
Szia!Nõvérem babája (3 hónapos)és õ is beba-t kapott elõször.és neki is ez volt a problémája, már mildibét ad a fiának, de az sem nagyon segített, espumisan cseppeket ad neki, ami könnyíti a kakilást.kérdezd meg a gyerekorvost.
Igazán jól, "sajnos" csak az anyatejtõl tudna, ha nem szoptatsz már, akkor szerintem a bifiduszos tápszert ki lehetne próbálni, mert az szokott segíteni. Barátnõm adta elválasztó tápszerként, és segített a babán.


Babóca nagyon nehezen tud kakilni. Már próbáltuk a Mecsek Baby-t, ma az Espumisant. Nem nagyon segít. Két hetes. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Ha tápszeres, akkor tápszerváltás, ha anyatejes, akkor nem gond a heti 1x-i kaki sem!

Ha tápszeres, akkor tápszerváltás, ha anyatejes, akkor nem gond a heti 1x-i kaki sem!
Parafinolajat. Ettõl könnyebben fog kakilni. És ez nem szívódik fel, csak csúszóssá teszi baba beleit.
Kamilla teát próbálj vele itatni sûrûn, ha elfogadja, és jönni fog a kaki. De ha csak téged bánt hogy nincs kaki, és õt nem, akkor ne aggódj, érkezni fog!
Szia! Próbáld meg minden tisztába tevésnél kicsit tornáztatni a lábát, ez elösegíti a bélmüködést. A gyógyszertárban (bocsi én Németországból írok) lehet kapni tejcukrot, ezt beleteheted a lefejt tejbe. Ha három napig semmi, akkor lázmérö a popóba (erre a legtöbb baba reagál). Késöbb pedig, ha teáztatni is fogod, ánizs v. édeskömény teát ajánlok.
Nálunk a mecsek baby megfogta a székletét, de nagyon.5-6 naponta volt csak amíg itta.Elötte is meg utána is minden rendben volt vele.

A babócám csak három négy naponta tud kakilni de nagyon fájdalmasan sír emiatt mit tehetnék hogy könnyebb legyen neki?

Legjobb válasz: Szia! nem írtad,hogy mennyi idõs a babád... pedig úgy könnyebb lenne tanácsot adni. Ha már ehet gyümölcsöket,adj neki szilvát,barackot,vagy más székletlazítót. Ha már ihat kubut(5 hó körül),akkor javaslom,mert az én fiaimnál a mai napig bejön. Ha még pici ezekhez, akkor kérd ki a védõnõd,gyermekorvosod tanácsát,ne hagyd szenvedni!

Szia! nem írtad, hogy mennyi idõs a babád... pedig úgy könnyebb lenne tanácsot adni. Ha már ehet gyümölcsöket, adj neki szilvát, barackot, vagy más székletlazítót. Ha már ihat kubut(5 hó körül), akkor javaslom, mert az én fiaimnál a mai napig bejön. Ha még pici ezekhez, akkor kérd ki a védõnõd, gyermekorvosod tanácsát, ne hagyd szenvedni!
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos anyatejes!amit a védõnõ mondott már próbáltam de nem segített!
Lehet összefüggésben van a te étkezédessel, nálunk legalább is így van.ha én tudok rendesen wc-zni , õ is ha nekem is nehéz , neki is.NEkem pl segít ha õ is iszik ilyenkor kamillát, meg én is.Vagy espumisant, meg tornáztatom kicsit.Ha nagyon fáj a poci a cseresznyepárnát megpróbálhatod az is segít kicsit.De amúgy tényleg veled van összefüggésben hidd el, tényleg azt eszi õ is amit te.6hetes baba mamája
Én éppen ezért nem várom meg a 4. napot. Ha nincs 2 napig akkor jön a cukros kamillatea. Ez eddig még mindig bevált.
Próbálj minél több folyadékot itatni vele az étkezések között. Lehet gyógyszerrel is de azokra rászokhat. Nekünk ez segített. Tea vagy víz amit szívesebben iszik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!