Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek napos ciklus (27 db)

Miért nem akar fölmenni a hõd???
Szerintem tesztelj, már a 36. napon vagy! Szorítok! Majd írd meg az eredményt:)
Hormonvizsgálatot nem csináltak, minden rendben, mert egysíkú a hõd.

25-27 naposak a ciklusaim, mikor teszteljek? Bővebb lent.

4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tablettát, olyan 25-27 naposak a ciklusaim. Ebben a hónapban elvileg pont ovulációkor voltunk együtt a férjemmel a kalkulátor szerint. Jövő hétfőn lesz a 25. napom..Elég erős krémes folyásom van, hasszurkálás de csak reggelente, és sokszor leszakad a derekam..Intimedet van itthon 25-ös. Szerintetek hányadik napon teszteljek? Nem tudom 25-27?

Legjobb válasz: Tesztelj a ciklus 30. napján és akkor már biztos az eredmény. Tudom, hogy nehéz kivárni, de érdemes. Az ovu után 14. napnál korábban semmiképen se tesztelj.

Tesztelj a ciklus 30. napján és akkor már biztos az eredmény. Tudom, hogy nehéz kivárni, de érdemes. Az ovu után 14. napnál korábban semmiképen se tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Már számolom a napokat, annyira izgatott vagyok!

Ha alapból 33 napos ciklusaim vannak, de előző hónapban 40 napra jött meg, akkor mikor teszteljek?

Ha a 33 naposat nézem akkor tegnap kellett volna megjönnie.Teszteltem medi-labbal iszonyú halvány pozitívat.Lehet egyébként hogy csak szellemcsík bár már id?n belül látszott.Lehet hogy kés?bb is volt a peteérés?

Legjobb válasz: Jelen! :-) Nekem is ilyesmi volt 28-29-31-32-34-40nap! Akàrmikor késett egy napot teszteltem reggel, délutàn vagy este megjött :-/ Igy a 40napos ciklus utàn, màr feladtam. De hiàba vàrtam nem jött meg. Igy a 40. napon csinàltam egy tesztet. Erre kiirja 2-3hetes terhes, majd leestem a wcröl :-) (clerblue digitàlis) Szoval szerintem vàrj 2-3napot és tesztelj ujra! :-) Drukkolok!

Jelen! :-)Nekem is ilyesmi volt 28-29-31-32-34-40nap! Akàrmikor késett egy napot teszteltem reggel, délutàn vagy este megjött :-/Igy a 40napos ciklus utàn, màr feladtam. De hiàba vàrtam nem jött meg. Igy a 40. napon csinàltam egy tesztet. Erre kiirja 2-3hetes terhes, majd leestem a wcröl :-) (clerblue digitàlis)Szoval szerintem vàrj 2-3napot és tesztelj ujra! :-)Drukkolok!
nekem a medi lab már volt nagyon halvány pozi 1percen belül, de más fajta nega lett.nekem ez volt a második "szellecsikos", másodszor csapott be.többet nem veszek olyant.ráadásul amikor ide feltettem a képet róla mindenki azt mondta hogy pozitiv, és mégsem volt az, de szoritok neked hogy baba legyen, sok szerencsét amugy amikor nekem is kiszamithatatlanok voltak a ciklusaim akkor minden honapban teszteltem egyszer-kétszer csak ugy találomra.egyszer már bejött, igy tudtam meg a másfél éves fiam érkezését.

Mikor teszteljek? Ma vettem ovulációs tesztet, csak az a gondom, hogy ciklusaim elég változóak, pl, 26, 36, 45 naposak (mindig máskor jön meg sajnos, tényleg változó)így nem tudom mikor kezdjem el használni az lh tesztet.

Legjobb válasz: Változó ciklus esetén ezt sajnos nem lehet megmondani. A peteérés elvileg mindig 14 nappal történik meg a menstuáció elõtt. Én azt javasolnám, hogy kezdd el a ciklusod 10. napja körül, s ha elfogy a teszt és még nem volt peteérérsed, akkor vegyél még egy adag tesztet.

Változó ciklus esetén ezt sajnos nem lehet megmondani. A peteérés elvileg mindig 14 nappal történik meg a menstuáció elõtt. Én azt javasolnám, hogy kezdd el a ciklusod 10. napja körül, s ha elfogy a teszt és még nem volt peteérérsed, akkor vegyél még egy adag tesztet.
Vágd ketté a teszteket, akkor 2x annyi próbálkozásod lehet...ha nem kazettásat vettél persze.

Altalaban a ciklusom 30-31 napos. A mult honapban 24. napra jött meg, az azelödtibe az az febr.27. nap jött meg Akkor most mikor teszteljek? Ti mit gondoltok?

Peteeresem szerintem volt biztosan mert ezt mindig megerzem.

Legjobb válasz: Hát ha tutira tudod hogy mikor volt pé akkor utánna 15-16 nap mulva már tesztelhetsz. Vagy megvárod a leghosszabb ciklusnapot a 31.-et és ha akkor se jött meg akkor másnap tesztelj.

Hát ha tutira tudod hogy mikor volt pé akkor utánna 15-16 nap mulva már tesztelhetsz. Vagy megvárod a leghosszabb ciklusnapot a 31.-et és ha akkor se jött meg akkor másnap tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Köszi szepen ugy teszek.Pussza.
Szerintem tesztelj! szorítok!!!
Holnap reggel már tesztelhetsz.
Ha már 6 napja késik akkor ki kéne mutatnia a tesztnek. Legalább nem fogsz reménykedni feleslegesen ha nincs baba vagy pedig nagyon örülni fogsz. :)
A kérdező hozzászólása: Félek, nem akarok csalódni.
Szerintem is tesztelj. Legalabb biztosra tudod majd es ha megsincs baba, akkor tenyleg nem remenykedsz foloslegesen, mint ahogy az elottem levo irja. Tesztelj holnap reggeli elsovel, akkor ugye megis biztosabb. Drukkolunk!
Na mi a helyzet? Teszteltel mar? Es?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, sajnos negatív. :-( nem értem, miért nem jön meg.

Az normális, hogy 21 napos ciklusaim vannak? És nehezíti a teherbeesést, hogy ilyen rövid? Ilyenkor mikor kéne lenni-e az ovunak, mert vettem tesztet, de nem nagyon értem mikor kéne teszteljek, hogy valami használható értéket kapjak!?

Legjobb válasz: 25 napnál rövidebb és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûség szerint baj van a peteéréssel. Mindeképpen menj dokihoz, csináltat majd hormonvizsgálatokat, hogy van-e peteérés, tüszõrepedés, stb. A házi ovutesztet szerintem csak ezutánra hagyd. Fordulj szakemberhez, ne vesztegesd az idõt!

25 napnál rövidebb és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûség szerint baj van a peteéréssel. Mindeképpen menj dokihoz, csináltat majd hormonvizsgálatokat, hogy van-e peteérés, tüszõrepedés, stb. A házi ovutesztet szerintem csak ezutánra hagyd. Fordulj szakemberhez, ne vesztegesd az idõt!
Határeset. Én úgy tudom, hogy 21 és 35 között a normális. Én biztosan orvoshoz fordulnék, ha nem akarnék sokat várni a babára. Az orvos tudja ultrahanggal követni a peteérést. Lehet, hogy van, de az is lehet, hogy nincs. A megállapításnak ez az egyetlen biztos módja.
nekem is 24-25 naposak voltak a ciklusaim..de volt pé-m.elkezdtem barátcserjét szedni múlt hónapban a pé után, és már akkor 3 napot hosszabbodott a ciklusom. azóta szedem..kíváncsi vagyok a mostani milyen hosszú lesz..bár jobb lenne ha meg sem jönne, mert babót szeretnék :-) szerintem próbáld ki te is! ártani nem árt! erõsíti a méhet és rendbeteszi a ciklust..és nem gyógyszer, hanem természetes anyag!

Mikor teszteljek? Most vagyok a 28 napon kb 34 napos lesz a ciklusom! Ugy izgulok! Remélem sikerült!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..

Legjobb válasz: Azért van ott a csik mert a ciklus.hu rosszul huzza be sajna inkább az ovutesztben hittem , meg a hö is azt mutatja utolsó alacsony höt néztem !!!!

A kérdező hozzászólása: Azért van ott a csik mert a ciklus.hu rosszul huzza be sajna inkább az ovutesztben hittem , meg a hö is azt mutatja utolsó alacsony höt néztem !!!!
A kérdező hozzászólása: Szerinted várjak még , leo a babát tervezök otthona honlapon is 19 töl 21 napig mondta meg annyit irt még hogy szépen elkaptuk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm értetem , jövöhéten jelentem mi lett az eredmény!!!:)
Hááát, nem értem mi van ott. A grafikon szerint (és szerintem is) a peteérés 13 napon van, az ovulációs teszt 20-21 en-pozitív. Ha viszont 21 napon meg is termékenyültél, akkor a teszt még nem mutatja ki. Ha mégis 13 napon volt, és sikerült, akkor ki kéne mutassa.
Szia! Jól hiszed tényleg 21. nap körül volt peteérésed, utána emelkedett a hõd és fenn is maradt. Az ovu kalkulátort nem szeretem, már többször leírtam miért. Ne tesztelj mert ha negatív csalódni fogsz és nem is biztos hogy kimutatja. Az esetek többségében csak az elmaradt mensi után mutatja ki, van akinek még késõbb.
Szerintem igen, mert ha most negatív akkor kétségbe leszel esve és nem is biztos, hogy nincsen baba. Én több orvos véleméynét olvastam a témában is mind ugyanazt mondta, hogy akármi van ráírva igazán az elmaradt mensi után 4-5 nappal mutatja csak ki. Olvastam itt a fórumban olyat is akinek a medilab teszt téves pozítivat mutat és az szerintem sokkal rosszabb. Türelem!
sok sikert, majd írj. én is ilyen helyzetben vagyok. nálunk a 2. baba lenne, de majd kiugrok a bõrömbõl annyira várom a vasárnapot hogy teszteljek. majd írj! sok sikert!
A kérdező hozzászólása: sziasztok nekem sajna megjött!!!:((((

Ma 5 napja, hogy késik. Mikor teszteljek ha 25 napos a ciklusom?

29. napon vagyok ma. Reggel pisilésnél volt pár csepp vér ami szinte barna volt de azóta sincs semmi.

Legjobb válasz: Már tesztelhetsz. Mivel volt vér lehet mégiscsak meg fog jönni, de egy tesztet mindenképp érdemes csinálni.

Már tesztelhetsz. Mivel volt vér lehet mégiscsak meg fog jönni, de egy tesztet mindenképp érdemes csinálni.
A kérdező hozzászólása: 2 óra telt el azóta, hogy pár csepp vér volt:) Azóta sincs semmi elõjele, hogy megakarna jönni. Megyek is veszek egy tesztet. Köszi a választ:)
Pont válaszolni akartam, hogy akár azonnal. :) Drukkolok! Majd írd meg!
Majd írd meg a teszt eredményét!!
Mi lett az eredmény? :)
Nekem is 25 napos a ciklusom és április 22-én volt meg utoljára (5 napra), és május 17-én már pozitívat teszteltem. Neked mi lett végül az eredmény?
Gratula BABY-HEZ már 99 százalék hogy az vagy:)
lehetsz terhes, és miután nem jött meg utána már tesztelhetsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nagyon remélem, hogy leszek.. :)
A kérdező hozzászólása: 2 csíkos lett!!!
gratulálok!!!!tegnap én is 2 csíkosat pisiltem!!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked is!
Szia!Teljes ugyan ebben a cipõben vagyok, mint te, csak nekem 27.napon jött meg tegnap. Neked milyen volt a vérzésed? Nekem tegnap jött meg, kevés rózsaszínes kis semmi, éjjelre is tettem fel tampont, de most meg tökre görcsölök és már erõsebb, mintha rendesen megjött volna:S Neked milyen volt? Elõre is köszönöm a válaszod! N.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!