Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek napos (27 db)

25-27 naposak a ciklusaim, mikor teszteljek? Bővebb lent.

4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tablettát, olyan 25-27 naposak a ciklusaim. Ebben a hónapban elvileg pont ovulációkor voltunk együtt a férjemmel a kalkulátor szerint. Jövő hétfőn lesz a 25. napom..Elég erős krémes folyásom van, hasszurkálás de csak reggelente, és sokszor leszakad a derekam..Intimedet van itthon 25-ös. Szerintetek hányadik napon teszteljek? Nem tudom 25-27?

Legjobb válasz: Tesztelj a ciklus 30. napján és akkor már biztos az eredmény. Tudom, hogy nehéz kivárni, de érdemes. Az ovu után 14. napnál korábban semmiképen se tesztelj.

Tesztelj a ciklus 30. napján és akkor már biztos az eredmény. Tudom, hogy nehéz kivárni, de érdemes. Az ovu után 14. napnál korábban semmiképen se tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Már számolom a napokat, annyira izgatott vagyok!

Altalaban a ciklusom 30-31 napos. A mult honapban 24. napra jött meg, az azelödtibe az az febr.27. nap jött meg Akkor most mikor teszteljek? Ti mit gondoltok?

Peteeresem szerintem volt biztosan mert ezt mindig megerzem.

Legjobb válasz: Hát ha tutira tudod hogy mikor volt pé akkor utánna 15-16 nap mulva már tesztelhetsz. Vagy megvárod a leghosszabb ciklusnapot a 31.-et és ha akkor se jött meg akkor másnap tesztelj.

Hát ha tutira tudod hogy mikor volt pé akkor utánna 15-16 nap mulva már tesztelhetsz. Vagy megvárod a leghosszabb ciklusnapot a 31.-et és ha akkor se jött meg akkor másnap tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Köszi szepen ugy teszek.Pussza.

Ha alapból 33 napos ciklusaim vannak, de előző hónapban 40 napra jött meg, akkor mikor teszteljek?

Ha a 33 naposat nézem akkor tegnap kellett volna megjönnie.Teszteltem medi-labbal iszonyú halvány pozitívat.Lehet egyébként hogy csak szellemcsík bár már id?n belül látszott.Lehet hogy kés?bb is volt a peteérés?

Legjobb válasz: Jelen! :-) Nekem is ilyesmi volt 28-29-31-32-34-40nap! Akàrmikor késett egy napot teszteltem reggel, délutàn vagy este megjött :-/ Igy a 40napos ciklus utàn, màr feladtam. De hiàba vàrtam nem jött meg. Igy a 40. napon csinàltam egy tesztet. Erre kiirja 2-3hetes terhes, majd leestem a wcröl :-) (clerblue digitàlis) Szoval szerintem vàrj 2-3napot és tesztelj ujra! :-) Drukkolok!

Jelen! :-)Nekem is ilyesmi volt 28-29-31-32-34-40nap! Akàrmikor késett egy napot teszteltem reggel, délutàn vagy este megjött :-/Igy a 40napos ciklus utàn, màr feladtam. De hiàba vàrtam nem jött meg. Igy a 40. napon csinàltam egy tesztet. Erre kiirja 2-3hetes terhes, majd leestem a wcröl :-) (clerblue digitàlis)Szoval szerintem vàrj 2-3napot és tesztelj ujra! :-)Drukkolok!
nekem a medi lab már volt nagyon halvány pozi 1percen belül, de más fajta nega lett.nekem ez volt a második "szellecsikos", másodszor csapott be.többet nem veszek olyant.ráadásul amikor ide feltettem a képet róla mindenki azt mondta hogy pozitiv, és mégsem volt az, de szoritok neked hogy baba legyen, sok szerencsét amugy amikor nekem is kiszamithatatlanok voltak a ciklusaim akkor minden honapban teszteltem egyszer-kétszer csak ugy találomra.egyszer már bejött, igy tudtam meg a másfél éves fiam érkezését.
Szerintem tesztelj! szorítok!!!
Holnap reggel már tesztelhetsz.
Ha már 6 napja késik akkor ki kéne mutatnia a tesztnek. Legalább nem fogsz reménykedni feleslegesen ha nincs baba vagy pedig nagyon örülni fogsz. :)
A kérdező hozzászólása: Félek, nem akarok csalódni.
Szerintem is tesztelj. Legalabb biztosra tudod majd es ha megsincs baba, akkor tenyleg nem remenykedsz foloslegesen, mint ahogy az elottem levo irja. Tesztelj holnap reggeli elsovel, akkor ugye megis biztosabb. Drukkolunk!
Na mi a helyzet? Teszteltel mar? Es?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, sajnos negatív. :-( nem értem, miért nem jön meg.

Mikor teszteljek? Ma vagyok a tüszőrepedés utáni 11. napon! Az előző ciklusom 28 napos volt! Nem bírok már várni! Mutatni fog valamit?

Legjobb válasz: Én a helyedben várnék még pár napot. Már csak azért is mert mi van ha negatív lesz a teszt közben meg terhes vagy. Én biztos megvárnám a nem várt menszi idõpontját mert ha negatívat tesztelnék nagyon rosszul esne. Mikor kellene megjönnie?

Én a helyedben várnék még pár napot. Már csak azért is mert mi van ha negatív lesz a teszt közben meg terhes vagy. Én biztos megvárnám a nem várt menszi idõpontját mert ha negatívat tesztelnék nagyon rosszul esne. Mikor kellene megjönnie?
Én is várnék a helyedben a nemvárt napjáig. Nekem még van 6 napom, de kivárom, mert nagyon rossz csalódni, és egyben reménykedni, hogy lehet csak korái volt a teszt.
Nekem is ma van a 11. dpo-m. Tegnap már halvány pozitív volt :)
Nekem mára (25.ére) kellett volna megjönnie, de már 23.-a óta pozitív a tesztem. Ráadásul az elsõt délutáni pisibõl csináltam, és már elég erõs volt a csík.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet tegnap este és ma reggel!Mind a kettõ halány pozitív lett!Akkor ez most tényleg az lesz?
Gratulálok!!! :) ) Minden bizonnyal babát vársz! Téves pozitív tesztek ritkák.
gratulálok! NIncsen görbéd? Felraknád? Használtál ovutesztet, vagy vmi praktikát, hogy sikerült? Sokat voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: Clostylbegytelte ultrahaet szedtem ez a 2. hónapom a doki figyngon a peteérést!Görbém nincs!Remélem baba lesz...
Gratula. Nekem is az elsõ két teszt halvány volt, most már egyre erõsebb.

2o-án volt inszeminációnk az volt a 13dik napom, 26 naposak a ciklusaim. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem most volt az elsõ inszeminációm,mi a János kórházba járunk(Államilag támogatott kórház),nagyon sok vizsgálaton,vérvételen kell átesni mindkettõtõknek mire oda eljuttok,hogy bespriccelik a kismanókat :).Idõben kb.másfél hónap.A vizsgálatok után egy hétnapos szurin mész keresztül(ami 13500 ft),amit mindenki magának ad be(vagy megbeszélés kérdése),utána egy ultrahangos vizsgálat,ha megfelelõ akkor kapsz egy tüszõrepesztõ szurit(7313 Ft).Ez egy adag.Rá két napra(mindekinél más lehet,nekem két nap volt mert szombaton adtam be) megtörténik az inszemináció.Utána hosszú várakozás....Ja még kapsz egy hüvelykúpot.Én két dobozt vettem 3000 ft.Kb ennyi.persze,ha elsõre nem sikerül ez addig ismétlõdik havonta míg végül boldog anyukák nem leszünk.De úgy gondolom,minden pénzt megér... Sok sikert...Én most várakozó állásponton vagyok.NEHÉZ!

Szia! Nekem most volt az elsõ inszeminációm, mi a János kórházba járunk(Államilag támogatott kórház), nagyon sok vizsgálaton, vérvételen kell átesni mindkettõtõknek mire oda eljuttok, hogy bespriccelik a kismanókat :) .Idõben kb.másfél hónap.A vizsgálatok után egy hétnapos szurin mész keresztül(ami 13500 ft), amit mindenki magának ad be(vagy megbeszélés kérdése), utána egy ultrahangos vizsgálat, ha megfelelõ akkor kapsz egy tüszõrepesztõ szurit(7313 Ft).Ez egy adag.Rá két napra(mindekinél más lehet, nekem két nap volt mert szombaton adtam be) megtörténik az inszemináció.Utána hosszú várakozás....Ja még kapsz egy hüvelykúpot.Én két dobozt vettem 3000 ft.Kb ennyi.persze, ha elsõre nem sikerül ez addig ismétlõdik havonta míg végül boldog anyukák nem leszünk.De úgy gondolom, minden pénzt megér... Sok sikert...Én most várakozó állásponton vagyok.NEHÉZ!
Szia! Szerintem ugy, amikor ugy érzed hogy a menzid közelegne, már azokban a napokban reggel nyugodtan tesztelhetsz! Remélem sikerült! :) )) Majd akkor ird meg a véleményt! Még annyit szeretnék megkérdezni hogy ez az inszemináció mennyibe kerül vagy egyáltalán kell e érte fizetni? Hogyan zajlik. és mennyi ideig csinálják ezt a beültetést, és hol? Köszike a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Külföldi vagyok ezért jobb ha nem válaszolok:) de szerintem ezen az oldalon tudnak neked segiteni.Köszi a választ, csak azért kérdeztem mert a doki azt mondta ne teszteljek mert téves pozitiv eredményt mutatna 14 napon belül.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem fájdalmas beavatkozás tiz perc az egéssz és utánna harminc perc nyugodt fekvés.Egy katéteren keresztül a méhüregbe fecskendezik a spermát kb olyan érzés mint a rákszûrés.Elõtte mindenféle vizsgálaton át kell esni és a hormonháztartásodat egy kicsit felturbózzák abba a ciklusba.
A tesztek az inszem utáni 16-18. napon már jó eredményt mutatnak...szóval 6.-a után tesztelj. Kibírod én akkormegyek uh-ra eredményekért a dokihoz..türelmetlenül, de kibírjuk!

Amióta babát szeretnénk teljesen felborult a ciklusom hossza. Eddig 28-29 napra pontosan megjött, de az utóbbi 4 hónapba 32-34 naposak lettek. Mitől van ez? Mikor teszteljek? Mikor volt peteérésem? Az is tolódik vagy nem?

Legjobb válasz: Én is ebben a cipõben járok. Kb egy idõben hagytuk abba a gyógyszer szedését és nekem is csúsznak azóta a napok. Szerintem idõ kell mire újra beáll a szervezetünk. A peteérés idõpontját így sajnos én sem tudom.:(

Én is ebben a cipõben járok. Kb egy idõben hagytuk abba a gyógyszer szedését és nekem is csúsznak azóta a napok. Szerintem idõ kell mire újra beáll a szervezetünk. A peteérés idõpontját így sajnos én sem tudom.:(
nekem is ugyan ez van mi mar nagyon reg probalkozunk hogy osszejojjon a baba de rajottem hogy minnel inkabb akarjuk ot.annal kevesbe nem sikerul.nem szabad rajta gorcsoolni mert annal nehezebben fogan meg.
hú de igaz rám is amit irtál.nekem edig nemvolt problámám . de amiota babát akarok még a prolaktin szintem is magasabb
Hat ezzel en is igy voltam, csak nekem lerovidult a ciklusom. Szerintem nagyreszt pszichikai oka van a ciklus megvaltozasanak, mert szerintem nagyon keves olyan holgyemeny van, aki nem gondol nap mint nap a megfoganasra, ha egyszer eldontottek a parjaval, hogy babat szeretnenek. Ilyenkor szerintem a tudatalatti gondolatok nagyon is befolyasolhatjak a szervezetet. Aztan elkezdtem szedni baratcserje es palastfu cseppeket, es a masodik honapban terhes lettem, most a 9. hetben vagyok.
Sziasztok, én 4 hónapja hagytam abba az antibébi szedését, eddig megjött 30 napra, de múlt hónapban 34-re. azt hittem, hogy összejött a baba, de mégsem. Úgyhogy most úgy döntöttem, hogy nem érdekel mikor van pé-m, úgyis szeretkezünk minden nap szinte. ja, és próbáljatok meg nem rágörcsölni, mert szeritem nálam is ez ront el mindent. Sok sikert a babagyártáshoz:) !
Persze, h tolódik, hisz a menszi kezdõnapjától visszaszámolva a 14. nap a peteérés. nekem ez bejött, teljesen.
Értem. Nézted már a kismama.hu -n a termékenységkalkulátort? Ott úgy írja, hogy tolódik a peteérés is. Lépj be, nézd meg!
Szia! mióta babát akarunk a 28 napos ciklusomból 39 nap lett. Én is aggódtam, h van-e peteérésem, de van, szerencsére. A ciklus.hu tökéletesen kiszámolta nekem. szerintem a babára való stressz miatt borult fel minden. Nálam így volt/van.
A kérdező hozzászólása: Én nem szedek gyógyszert már kb 2 éve. Elõtte gumival védekeztünk.
Így olvasva a válaszokat, úgy gondolom ez valamiféle Murphy törvénye lehet! Mi amikor nem akartunk babát a mensim 29 napra jött meg. Elhatároztuk, hogy gyereket szeretnénk és egybõl 32-35 napra jött meg! Most ott tartok, hogy pontosan 30 napra jön meg. Szerintem próbáld ki a hõmérõzõ módszert, és abból tudni fogod, hogy mikor van pé, és hogy mikor fog megjönni

Ma 5 napja, hogy késik. Mikor teszteljek ha 25 napos a ciklusom?

29. napon vagyok ma. Reggel pisilésnél volt pár csepp vér ami szinte barna volt de azóta sincs semmi.

Legjobb válasz: Már tesztelhetsz. Mivel volt vér lehet mégiscsak meg fog jönni, de egy tesztet mindenképp érdemes csinálni.

Már tesztelhetsz. Mivel volt vér lehet mégiscsak meg fog jönni, de egy tesztet mindenképp érdemes csinálni.
A kérdező hozzászólása: 2 óra telt el azóta, hogy pár csepp vér volt:) Azóta sincs semmi elõjele, hogy megakarna jönni. Megyek is veszek egy tesztet. Köszi a választ:)
Pont válaszolni akartam, hogy akár azonnal. :) Drukkolok! Majd írd meg!
Majd írd meg a teszt eredményét!!
Mi lett az eredmény? :)
Nekem is 25 napos a ciklusom és április 22-én volt meg utoljára (5 napra), és május 17-én már pozitívat teszteltem. Neked mi lett végül az eredmény?
Gratula BABY-HEZ már 99 százalék hogy az vagy:)
lehetsz terhes, és miután nem jött meg utána már tesztelhetsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nagyon remélem, hogy leszek.. :)
A kérdező hozzászólása: 2 csíkos lett!!!
gratulálok!!!!tegnap én is 2 csíkosat pisiltem!!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked is!
Szia!Teljes ugyan ebben a cipõben vagyok, mint te, csak nekem 27.napon jött meg tegnap. Neked milyen volt a vérzésed? Nekem tegnap jött meg, kevés rózsaszínes kis semmi, éjjelre is tettem fel tampont, de most meg tökre görcsölök és már erõsebb, mintha rendesen megjött volna:S Neked milyen volt? Elõre is köszönöm a válaszod! N.

Mikor teszteljek? Ma vettem ovulációs tesztet, csak az a gondom, hogy ciklusaim elég változóak, pl, 26, 36, 45 naposak (mindig máskor jön meg sajnos, tényleg változó)így nem tudom mikor kezdjem el használni az lh tesztet.

Legjobb válasz: Változó ciklus esetén ezt sajnos nem lehet megmondani. A peteérés elvileg mindig 14 nappal történik meg a menstuáció elõtt. Én azt javasolnám, hogy kezdd el a ciklusod 10. napja körül, s ha elfogy a teszt és még nem volt peteérérsed, akkor vegyél még egy adag tesztet.

Változó ciklus esetén ezt sajnos nem lehet megmondani. A peteérés elvileg mindig 14 nappal történik meg a menstuáció elõtt. Én azt javasolnám, hogy kezdd el a ciklusod 10. napja körül, s ha elfogy a teszt és még nem volt peteérérsed, akkor vegyél még egy adag tesztet.
Vágd ketté a teszteket, akkor 2x annyi próbálkozásod lehet...ha nem kazettásat vettél persze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!