Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek biztosat mutasson (4 db)

Szerintetek mikor teszteljek, hogy biztosat mutasson?

Szóval a helyzet nem egyszerû.Van egy 11 hónapos lányunk,még szopizik,mellette szedem a fog.gátlót AZALIAT,és mióta születem még nem jött meg a vérzésem sem. De nov.5.-én a férjem nem vette ki idõben.Kicsit belém ment.Ezek mellett szerintetek lehetséges a teherbeesés? Mikor lenne érdemes tesztelnem?Nem terveztünk még kistesót...

Legjobb válasz: Mensid nincs, szoptatsz és rendesen szeded a foggátlót, akkor hogy eshetnél teherbe ?? Ha mindenképp feleslegesen akarsz tesztelni akkor 20-a után tesztelhetsz.

Mensid nincs, szoptatsz és rendesen szeded a foggátlót, akkor hogy eshetnél teherbe ?? Ha mindenképp feleslegesen akarsz tesztelni akkor 20-a után tesztelhetsz.
11 hónapja nem vérzel? Ez nagyon hosszú idõ. Vérzés hiányában (így peteérés hiányában), pláne fog.g. mellett nem hiszem, hogy teherbe esnél.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom, ahogy te, hogy esélytelen. De annyit olvasom itt, hogy tabletta, meg szoptatás mellett is teherbe estek.Ezért kérdezem. Azért köszi a válaszodat!
#1 a szoptatás hogy jön ide? Önmagában a szoptatás nem jelent semmilyen védelmet a terhesség ellen.
A kérdező hozzászólása: Nem hosszú idõ a 11 hónap.Hisz még szoptatok.Szoptatás alatt normális, hogy nincs vérzés.Van akinek még évekig nincs vérzése, mert szoptat. Ezzel nincs problémám.

Mikor teszteljek, hogy biztos eredményt mutasson?

A görbém jelenleg így alakul:

Legjobb válasz: Ha nem jön meg. szerintem egyébként sokkal késöbb volt peteérésed, mint ahogy ez behúzta. még várnék minimum egy hetet vagy kettöt.

Ha nem jön meg. szerintem egyébként sokkal késöbb volt peteérésed, mint ahogy ez behúzta. még várnék minimum egy hetet vagy kettöt.
Legkorábban szerintem május 19környékén, mert elég késõn volt pé-d.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Jelenleg ilyen a görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/595358a56b46b130cff991..
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem, de negatív lett.
ne haragudj meg rám, de szerintem meg fog jönni :( nagyon esik a hõd...persze ne legyen igazam, drukkolok azért
A kérdező hozzászólása: Dehogy haragszom! Sajnos én is azt hiszem, hogy meg fog jönni.

Mikor teszteljek, hogy biztosat mutasson?

Febr.3-5én és febr.9-én voltunk párommal együtt.febr.8-án kellet volna megjönnie,de még azota se jött meg és még jele sincs.Ma csináltam tezstet,de negativ.Mikor teszteljek amikor már tuti biztosat mutatt.Segitsetek,ha tudtok.

Legjobb válasz: A teszt leghamarabb a kéthetes babát tudja kimutatni. tehát aktus után 2-3 hétre kell tesztelni. Ha a baba a február 3-i együttlétbõl fogant, akkor ez a dátum leghamarabb február 17, és így tovább.

A teszt leghamarabb a kéthetes babát tudja kimutatni. tehát aktus után 2-3 hétre kell tesztelni. Ha a baba a február 3-i együttlétbõl fogant, akkor ez a dátum leghamarabb február 17, és így tovább.
Nekem a nemvárt elõtt két nappal halvány pozi volt.

Mikor teszteljek hogy biztosat mutasson?

Ha szombaton együtt voltam a barátommal,akkor mikor vegyek tesztet? A mensim június 15.-e körül jönne meg,de addig nem tudok várni.Mikor érdemes venni,hogy biztos eredményt mutasson?

Legjobb válasz: Akkor érdemes szerintem, amikor már 4-5 napot késik. Amíg nem történik meg a beágyazódás, ami kb. 1 hét, addig nem lehet megállapítani semmit. Sok sikert!

Akkor érdemes szerintem, amikor már 4-5 napot késik. Amíg nem történik meg a beágyazódás, ami kb. 1 hét, addig nem lehet megállapítani semmit. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: értem. köszi szépen
10-15 nap múlva már talán kimutatja. De lehet hogy nagyon halványan.
Én a mesim elõtt egy héttel már teszteltem, és nagyonnnnagyon halványan mutatta. Két nappal késõbb reggeli vizeletbõl már igen határozott volt a csík. Bár az a teszt az 5 nappal mesi elõtt már kimutatja. Nem tudom otthon vannak-e ilyen tesztek, de én gyarkorlatilag 13 napos voltam (fogamzástól számítvs) amikor már kimutatta. Sok sikert! 20 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!