Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek biztosat (17 db)

Ma halvány pozitív lett a Gravi HCG teszt. Hihetek neki? Ha a ciklus 11. napján volt peteérés, mikor teszteljek "biztosra"?

Átlag 27-28 naposak a ciklusaim, most kicsit el?bb volt peteérés, várjam meg ezeket az id?pontokat biztos eredményre?

Legjobb válasz: Ó:) gratula! LEhet valóban pocaklaó:D De szerintem 4-5 nap múlva tesztelj megint.

Ó:) gratula! LEhet valóban pocaklaó:D De szerintem 4-5 nap múlva tesztelj megint.
Szia! A terhességi tesztek 100%-os eredményt a menstruáció késése utáni 4-5. napon mutatnak. Az az elõtti pozitív teszt is pozitív, de akkor még fenn áll a kockázata annak, hogy a menstruációval együtt távozik a baba is, ezért szerintem ha akkor újra tesztelsz, megnyugodhatsz :) :) Én már most gratulálok neked a babához :) :)
Jajj te nem megijeszteni akartalak :) :) Ugyan már :) :) Amit mondtam, csak a kérdésre volt a válasz, hogy mikor tesztelj újra :) :) Ez már nálam berögzült tanács, egészségügyis vagyok :) :) A pozitív teszt nem téved, szóval elhiheteted neki :) :)
Gratulálok! A Gravi HCG jó teszt.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van... a Gravi HCG-t az itt olvasottak alapján vettem megbízhatósága miatt, így már lehet valami, viszont akkor a nemvárt napja ma van a 11. naptól ugye 14 nap. Ezért gondoltam, hogy ma már illene komolyabb csíkot látni ha valóban van "valaki"...
A kérdező hozzászólása: Értem... :-(
A kérdező hozzászólása: Oké-oké! :-)

Mikor teszteljek megint hogy biztos legyek bene?

Vasarnap vagy hetfore nemvarom kb.es ma regel negativ lett egy facelle terhessegi tesztem ;-(

Legjobb válasz: Túl korán teszteltél, majd a nemvárt napján (vagy utána következõ nap) tesztelj csak újra.

Túl korán teszteltél, majd a nemvárt napján (vagy utána következõ nap) tesztelj csak újra.
A kérdező hozzászólása: Szedem az inofolic port.regel este. Nagyon szeretnenk kisbabat.
A menzesz napján lehet elõször értelmesen tesztelni. Mondd, szeretnél olyan "pozitívat", amit fény felé kell tartani, meg itt feltenni kérdésnek? Szerintem te egyértelmû pozit szeretnél, az pedig csak akkor biztos, ha nem jön meg:)
A kérdező hozzászólása: Igazad van kedves utolso valaszolo! Anyira szeretnem mar ha sikerulne a baba.anyira varjuk mar es regota is. Tulvagyok pardolgon is.most az inofolicban bizok atol varom a csodat.

3 napja késik, 4-5 napja görcsölök, mikor teszteljek, hogy biztosat mutatjon a teszt?

Már 3 napja késik, volt már rá példa, hogy késett, de elõtte nem görcsöltem ilyen hamar, már 5 napja görcsölget néha a hasam és szinte fél óránként járok pisilni, minden percben olyan érzésem van mintha megjött volna, de semmi, se rózsaszin, se barnás csak egy picike fehér folyás. Nem merek tesztelni, mert félek, hogy ez is negatív lesz :( mikor teszteljek, hogy biztosan a tutit mutassa?

Legjobb válasz: Tesztelj, szerintem jobb tudni a negatìvat is, mint keresni a jeleket. Ha az ember remènykedik, akkor hajlamos tüneteket produkàlni. Ha pozitìv, akkor meg hamarabb örülhetsz. Ennyi kèsès után màr mutatja az eredményt. Drukkolok!

Tesztelj, szerintem jobb tudni a negatìvat is, mint keresni a jeleket. Ha az ember remènykedik, akkor hajlamos tüneteket produkàlni. Ha pozitìv, akkor meg hamarabb örülhetsz. Ennyi kèsès után màr mutatja az eredményt. Drukkolok!
Nekem a doki azt mondta, hogy várjak a mensi elmaradása után egy hetet és akkor teszteljek, az már tuti. Pont a 7végén teszteltem erõs pozitívat.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: [link] Úristen! Úristen! Úristen!! Ezt nem hiszem el, nem tudom felfogni!!! Anyuka leszek!!! Ez hihetetlen!!! El sem hiszem, itt ülök 20 perce a teszt elõtt és levagyok sokkolva!! :)
A kérdező hozzászólása: Nem hagyott nyugodni ezért elmentem a Dm-be vettem egy X-epil tesztet, kb 10 másodperc alatt kirajzolodott a két csík!! :) Hihetetlen, azért holnap reggel elsõ vizeletbõl megcsinálom a másikat is!! Kérlek nyugtassatok meg, hogy ha ez pozitív akkor nagy valószínûséggel holnap is az lesz és hogy ebbõl baba lesz!! :) 24 éves vagyok!!
Szép pozitív a teszted :) Gratulálok, itt bizony baba van...
Te már anyuka vagy! Gratulálok!! :) ) Szuper nyaratok és karácsonyotok lesz! Jó egészséget! :)
1. vagyok! Gratulálok! Ugye mondtam, h jobb tudni.
A kérdező hozzászólása: Jaj köszönöm szépen mindenkinek! Holnap megyek nõdokihoz és ha õ is megerõsiti akkor lesz felhõtlen az örömünk! Drukkoljatok, hogy minden rendben menjen!

Hétfőn teszteltem gabriel teszttel reggel, azon nagyon nagyon halvány második csík jelent meg! Szerdán reggel gravi hcg-vel szintén nagyon nagyon halvány csík jelent meg! Szerintetek mikor teszteljek újra hogy biztos eredményt kapjak? Milyen tesztel?

Feb 19-én voltunk együtt a párommal, még nem mutathat semmit az ultrahang? Ha közbe megjönne attól még lehetek terhes?

Legjobb válasz: A halvány csík is csík. Szerintem babás vagy!! :) Hétvégén csinálj új tesztet reggeli vizeletbõl, annak már biztos eredményt kell mutatnia!

A halvány csík is csík. Szerintem babás vagy!! :) Hétvégén csinálj új tesztet reggeli vizeletbõl, annak már biztos eredményt kell mutatnia!
Ez is biztos eredmény, mivel álpozitív nincs, csak álnegatív. A halvány csík is HCG jelenlétét jelzi a szervezetben, ami csak terhesség esetén fordul elõ. A csík erõssége a HCG koncentrációjától függ, napról napra erõsebb, szerinteme egy hét múlva már nagyon erõs lesz. AZ ultrahang az elmaradó mensruáció idején még csak megvastagodott nyálkahártyát mutat, petezsákot, szívhangot csak a 6. hét körül.
Ez 2 pozitív tesz, terhes vagy. Akkor is, ha megjön.
Én szerintem terhes vagy. De egy hét múlva csinálj mégegy tesztet... Remélem, nem nemkívánt a baba :)
A kérdező hozzászólása: Nem! Nagyon akarjuk a babát! És érdekes lenne ha rögtön elsõre össze jönne! Igazából ma kellett volna megjönnie! Idáig nem jött! Bár lehet hogy az miatt van hogy 1 hónapja hagytam abba a gyógyszert, és így felborult

Szerintetek mikor teszteljek, hogy biztosat mutasson?

Szóval a helyzet nem egyszerû.Van egy 11 hónapos lányunk,még szopizik,mellette szedem a fog.gátlót AZALIAT,és mióta születem még nem jött meg a vérzésem sem. De nov.5.-én a férjem nem vette ki idõben.Kicsit belém ment.Ezek mellett szerintetek lehetséges a teherbeesés? Mikor lenne érdemes tesztelnem?Nem terveztünk még kistesót...

Legjobb válasz: Mensid nincs, szoptatsz és rendesen szeded a foggátlót, akkor hogy eshetnél teherbe ?? Ha mindenképp feleslegesen akarsz tesztelni akkor 20-a után tesztelhetsz.

Mensid nincs, szoptatsz és rendesen szeded a foggátlót, akkor hogy eshetnél teherbe ?? Ha mindenképp feleslegesen akarsz tesztelni akkor 20-a után tesztelhetsz.
11 hónapja nem vérzel? Ez nagyon hosszú idõ. Vérzés hiányában (így peteérés hiányában), pláne fog.g. mellett nem hiszem, hogy teherbe esnél.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom, ahogy te, hogy esélytelen. De annyit olvasom itt, hogy tabletta, meg szoptatás mellett is teherbe estek.Ezért kérdezem. Azért köszi a válaszodat!
#1 a szoptatás hogy jön ide? Önmagában a szoptatás nem jelent semmilyen védelmet a terhesség ellen.
A kérdező hozzászólása: Nem hosszú idõ a 11 hónap.Hisz még szoptatok.Szoptatás alatt normális, hogy nincs vérzés.Van akinek még évekig nincs vérzése, mert szoptat. Ezzel nincs problémám.

Kedves doktor úr! Azt szeretném kérdezni, ha 13-án estem teherbe, leghamarabb mikor teszteljek, ami biztosan kimutatja?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amint a vérzése legalább egy napja késik, már lehet terhességi tesztet végezni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amint a vérzése legalább egy napja késik, már lehet terhességi tesztet végezni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

12. -én volt ovum, mikor teszteljek szerintetek, hogy már biztos eredményt kapjak?

A ciklusaim sajnos sosem egyformák, ezért nem nagyon tudom, hogy mikorra ne várjam.

Legjobb válasz: szia!!!26-án!! akkor kellene megjönnie vagy nem megjönni!!

szia!!!26-án!! akkor kellene megjönnie vagy nem megjönni!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tegnap csináltam egy tesztet, mert nem bírtam már, de totál negatív lett, de akkor az még nagyon korai volt, ugye és még van esély a babára?
igen korai volt! lehet még baba!! drukkolok!! írd meg mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Írok, ha van valami fejlemény! Köszi mégegyszer!
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg, de a hõm leesett. Megnézitek? http://ciklus.hu/images/diagramok/c0428f78426de90115eaf079f8.. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Ahogy ígértem, megírom, hogy mi a helyzet, de sajnos mostanra már meg is jött. Majd legközelebb. Köszi, hogy még egyszer írtatok !
szia!! nincs mit szívesen!! és nagyon sajnálom , hogy megjött! de írj ha gondolod!!

Mikor teszteljek a biztos eredményért?

június 1-én kellene megjönnie,múlt hét hétf?n a vérvétel eredményem (HCG) 0,1 lett, de kedden barnáztam kicsit, fájnak a melleim, feszül az alhasam, nagyon kemény, pici nyomásra érzékeny, szombaton volt nyúlós folyásom ami átváltott krémesre. Van esélyem még babára vagy ez a hónap már nem jött össze? Mikor teszteljek a biztos eredményért?

Legjobb válasz: Ha egy hete késik,akkor már ki kell mutatnia 100%-ra .Persze vannak tesztek,amik már egy két napos terhességet is kimutatnak,de én várnék legalább egy hetet.Ahogy tettem is amikor várandós voltam.Nekem egy hét késés után erõs pozitív volt mind a 3 tesztem.Sok sikert.

Ha egy hete késik, akkor már ki kell mutatnia 100%-ra .Persze vannak tesztek, amik már egy két napos terhességet is kimutatnak, de én várnék legalább egy hetet.Ahogy tettem is amikor várandós voltam.Nekem egy hét késés után erõs pozitív volt mind a 3 tesztem.Sok sikert.
Nekem a nemvárt napján már erõs második csík volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Mikor teszteljek, hogy biztos eredményt mutasson?

A görbém jelenleg így alakul:

Legjobb válasz: Ha nem jön meg. szerintem egyébként sokkal késöbb volt peteérésed, mint ahogy ez behúzta. még várnék minimum egy hetet vagy kettöt.

Ha nem jön meg. szerintem egyébként sokkal késöbb volt peteérésed, mint ahogy ez behúzta. még várnék minimum egy hetet vagy kettöt.
Legkorábban szerintem május 19környékén, mert elég késõn volt pé-d.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Jelenleg ilyen a görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/595358a56b46b130cff991..
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem, de negatív lett.
ne haragudj meg rám, de szerintem meg fog jönni :( nagyon esik a hõd...persze ne legyen igazam, drukkolok azért
A kérdező hozzászólása: Dehogy haragszom! Sajnos én is azt hiszem, hogy meg fog jönni.

72 órás tabit vettem be 2 hete, rá 1 hétre megjött és tegnap múlt el. Biztos akarok lenni abban, h nem vagyok terhes. Szerintetek mikor teszteljek, mennyit várjak a menzesz után?

Legjobb válasz: Az elsõ három válaszadónak üzenem, hogy nem a kérdezõ a hülye, hanem ti vagytok azok. Akármennyire hihetetlen számotokra, a 72 órás tabletta nem 100%-os, ahogy itt ezen az oldalon sokan hiszik. Nem egy kérdésnél láttam már ezt a baromságot. Csak el kellene olvasni a tájékoztatót, vagy nem beleszólni olyan dolgokba, amirõl halvány lila fingotok sincs. Kérdezõ: Aktus után két héttel megbízható eredményt mutat.

Az elsõ három válaszadónak üzenem, hogy nem a kérdezõ a hülye, hanem ti vagytok azok. Akármennyire hihetetlen számotokra, a 72 órás tabletta nem 100%-os, ahogy itt ezen az oldalon sokan hiszik. Nem egy kérdésnél láttam már ezt a baromságot. Csak el kellene olvasni a tájékoztatót, vagy nem beleszólni olyan dolgokba, amirõl halvány lila fingotok sincs. Kérdezõ: Aktus után két héttel megbízható eredményt mutat.
IQ-tesztet? Bármikor... -.-
-.-" ne reklámozd már hogy ennyi eszed van
ugorj át hasfelmetszõ jack hoz ránéz secperc alatt ha szépen mosolyogsz rá kikapja a méhed és többet nem kellessz emiatt aggódni..
4. sikerult magad ellen forditani (illetve a kerdezo ellen) a hozzaszolasod. ra van irva, igen. gondolom, el tudja olvasni. egy hetig menstrualt. ha maradt megtermekenyitett petesejt, embrio a meheben, visszaadom az osszes diplomam...
Vki terhesség mellett is menstruál. Ha nem hiszed, nézz utána. Én sem azt mondtam, hogy sok esély van rá. De a kérdezõ is világosan leírta, hogy csak biztos akar lenni a dologban. Ha õt megnyugtatja egy teszt, akkor csináljon. A kérdés az volt, mennyi idõ múlva csinálja meg. Arra pedig csak én válaszoltam.
Naja, megerositest var mindenhonnan, h kesobb elmondhassa a baratosneinak, h mennyire izgult, es megsem lett terhes. ma nincs felvilagositas, vagy mi van? nekunk 7-8.-ban meg 9-10.-ben volt minden evben. fiuknak, lanyoknak elmondtak, ugyanazt, hogy ha odakerulnek, tudjak, mi a teendo. kaptal egy zold kezet, mert valaszoltal a kerdesre...;)
A kérdező hozzászólása: Jackd! nem vagyok kiváncsi a pökhendi szádra! nem kiosztást vártam, hanem tanácsot. És nem azért, mert buta vagyok, hanem azért mert fogalmam sem volt ezekrõl a dolgokról, még nem jártam ilyen cipõben. A Másik válaszadónak pedig köszönöm, h mellém állt! hasznos volt. tesztelek ma.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!