Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek Vasárnapra (7 db)

Mikor teszteljek, vasárnap vagy hétfőn vagy mikor?

7-én kéne megjönnie de nem akarok addig várni minnél hamarabb megakarom tudni hogy jön-e már a pici mert már 3 éve várunk rá!Ebben a hónapban kezdtem el szedni a clostilbegyt gyógyszert!Remélem hatásos lesz!Két napig feküdtem mert hányingerem volt és a mellbimbóm is nagyon fáj. jah meg a pisilés...Szerintetek???

Legjobb válasz: Szerintem jobb lenne, ha megvárnád legalább a mensi napját, vagy utána még egy pár napot, ha nem jön meg. Drukkolok!

Szerintem jobb lenne, ha megvárnád legalább a mensi napját, vagy utána még egy pár napot, ha nem jön meg. Drukkolok!
Ha gondolod csinálj tesztet, bár még elég korai, hiszen csak most vagy a peteérésed utolsó napjaiban ha jól számolom. Azért adjál majd hírt magadról, mert kíváncsi vagyok!
szerintem még korai lenne tesztelni.még nem mutatja ki a teszt
még nagyon korai, csak ki tudod várni azt a hetedikét, addig valami mással foglald el magadat.
Szerintem várj még amíg késni fog! Szerintem "jobb" egy nem várt mensi, mint egy negatív teszt! Tapasztalatból mondom hidd el! Nyugi! Ne görcsölj a babán! Én szorítok neked nagyon! NYUGI! Majd írj, hogy mi lett! Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek hogy ennyire szoritotok olyan jó érzés!!!De már napok óta csak bõgök folyamatosan, mi lesz ha nem sikerül...megint a csalódás:((Ok várok 7.-ig remélem jó hírrel!
A kérdező hozzászólása: Valakinek esetleg msn???
sajna nekem nincsen msn-m, de ha akarod írhatsz mailt: [email protected] Ne bõgj, mert az nem használ. Már tényleg nem sok van hátra 7-ig.
szia, nekem 5.-én (nem!!!) kellene megjönnie. Én is Clostit szedtem. Nekem nagyon enyhén mintha fájna a cickóm. De sztem már magamba beszéltem... nem tudom... De sztem még ne vegyél tesztet. Én péntekig nem is veszek. Babonából... :) Ha gondolod írj privit... [email protected]

Terhességi tünetek jelentkezhetnek meses előtti héten? Mikor teszteljek ha vasárnapra nem várom?

Egésznapi hányinger,émelygés,mellduzzanat és mellbimbó fájdalmam van.

Legjobb válasz: Lehet hogy megérne reggel egy próbát,de én megvárnám a nem várt napját.

Lehet hogy megérne reggel egy próbát, de én megvárnám a nem várt napját.
Én ma teszteltem +at 2 nap késés után. Visszagondolva, volt tünet, amit nem annak fogtam fel: 1. kb 3-4 nappal a (meg nem jött) mensi elõtt barnáztam (beágyazódási "vérzésnek"vélem) 2. párom szerint nem voltam hisztis, mint máskor, mensi elõtt 1-2 nappal 3. kb csütörtök óta fáj a hasam folyamatosan Szerintem hétfõn tesztelj!
nekem a teszt mensi elõtt - lett, pedig babás voltam.Mikor 3napja késett újrateszteltem és akkor lett pozi.Érdemes várni, de ha tesztelsz elõtte és - ne keseredjél el, lehet még korai.Egyébként a tüneteid eléggé arra utalnak, hogy babás vagy.
Szerintem vasárnap vagy hétfõ már reggeli vizeletbõl kikel mutatnia ha baba van. Megy a drukk :)

Vasárnap kellett volna megjönnie, nem szokott késni sosem. Ma csináltam tesztet (25ml-et) de negatív lett, a hőmérsékletem a 20. naptól 37. fok. Szúrkál a hasam és érzékeny a mellem. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: minden reggel tesztelhetsz most már, nekem is negatív volt és három nap késés utál lett csak pozitív a tesztem, keress érzékenyebb tesztet, van már 10 ml-es is, az lehet, hogy már mutat valamit.

minden reggel tesztelhetsz most már, nekem is negatív volt és három nap késés utál lett csak pozitív a tesztem, keress érzékenyebb tesztet, van már 10 ml-es is, az lehet, hogy már mutat valamit.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, holnap veszek másikat és megpróbálom érzékenyebbel..

Vasárnapra nem várom, mikor teszteljek először?

Tegnap barnáztam egy kicsit, néha enyhe görcsölgetésen van és más tünetem nincs. Gabriel tesztem van itthon, már eléggé türelmetlen vagyok, de nem akarok túl korán tesztelni.

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..

Én azt javaslom, hogy próbáld meg vhogy kibírni hétfõ reggelig! Én a helyedben akkor tesztelnék legkorábban. Szorítok! :)
én aznap délután nagyon pirosat teszteltem :) Szorítok neked
En szombat-vasarnapra nem varom de mindenkeppen megvarom a hetfot es akkor tesztelek (persze ha addig nem jon meg). Szerintem ha nagyon turelmetlen vagy akkor vasarnap reggeli vizeletbol probald meg. Sok teszten azt irja, hogy kimutatja a mensi elott is egy-ket nappal de a tobbsegenek mind a nemvart napjan vagy utanna mutatta ki. Nallam pl. az a furcsa, hogy tiszta szaraz vagyok, semmi folyasom nincs. Tegnapelott volt egy kis vizes folyas, mar azt hittem, hogy megfog jonni tuti a mensi es azota mintha kiszaradtam volna. Haaat a fene se tudja, hogy most ez minek a jele. :( Mas tunetem nincs a hasszurkan kivul de az lehet mensi elojel is. En lassan 31 leszek. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, próbálok türelmes lenni, csak 30-on túl és lassan 1, 5 éves próbálkozás után nehéz ...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekem eddig minden alkalommal 4-5 napig tartó állandó barnázásom volt és irtóra görcsölt a hasam, gyógyszert is kellett bevenni. Most meg semmi, csak pár csepp valami tegnap ...
Én is megpróbálnám kibírni hétfõ reggelig. Sok sikert!
MI is 1, 5 évig probálkoztunk nagyon türelmetlen voltam, ne tudd meg menyi tesztet használtam!:) Volt olyan hogy 1 hónapba 2-3 csináltam.Aztán amikor terhes lettem a nem várt ciklus után 3 hétre mutatta csak ki! akkor már 8 hetes voltam. Sok siker! 4 hónapos a bébi

Múlt hétfőn volt pé, most vasárnap fehér, krémes folyásom. Most hétfőn egész nap olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjön. Tesztelhetek már? Mikor teszteljek?

A tünetek alapján szerintem van miben bíznom,de azért kellene a meger?sítés..

Legjobb válasz: Sajnálom,az én tapasztalatom és a saját történetem számodra sajna nem bíztató, de kívánom hogy te az legyél, de amiket most itt leírtál, azt mind leírhatam voln én is a múlt hónapban, minden stimmel, egytõl egyig, szinte biztos voltam benne, hogy babás vagyok, a védõnõ és a kismamák is, akikkel beszélegettem egytõl egyig azt mondták, hogy ez egyértelmû. Csináltam tesztet a nem várt napján, mert nem is jött meg, negatív, megadóan vártam a mensimet, csak nem jött meg. 4 nap múlva tesztet ismételtem, negatív. Aztán a 7 nap késéssel megjött!!! :( Nem elég hogy az összes tünetem megvolt, meg még a mensim is késett. Nem elkeserítésnek szántam a történetemet, csak hogy tudjátok durva dolgokra képes a szervezet és ha felkészültök erre is, nem csalódtok akkorát mintén a múlt hónapban!!! Azóta sem hiszem el, hogy lehetett minden!

A kérdező hozzászólása: Negatív.Ismét.Én már nemtudom mit higyjek! A reggeli hõm még mindig 37, 0.Menszi elõtti érzések nincsenek. Egy biztos, több tesztet nem csinálok, mert ELEGEM van a tesztekbõl!
A kérdező hozzászólása: Szia.A szombati tesztem sajnos tényleg nega lett:( Tegnapra nem vártam, és eddig szerencsére nem is jött..A hõm tegnap is, és ma reggel is 37, 0 volt, tehát remény még van..:) Holnap reggel tesztelek!
n válaszoltam eddig, nagyon drukkolok neked regel, de ha neg. akor se keseredj még el, mert ha csak hétfõre várod, akkor még lehet hogy korai lesz. De azért megpróbálhatod, mindent bele, várom, hogy mi lesz. Jó éjt neked is!
Kezdõdött azal, hogy pé-kor megvolt a nyúlós folyás, hasszurka, akkor voltunk is együtt az elõtte lévõ napokban. Aztán 6 nap múlva kicsi krémes barnázgatás, mindjárt megjön érzés, úgy éreztem magam napokig mint egy influenzás, lázasnak éreztem magam, végtagfájdalmak, hányinger, keserû szájíz! Másnapra semmi. Akor feltettem kérdésben, többen írták, hogy valószínû, hogy beágyazódás volt. Utána aztán jöttek nálam is a fura érzés a pocakban, folyamatosan éreztem a petefészkeimet, az egész hasam feszített lenn, mindjárt megjön érzés, krémes folyás, apró kis buborékokat éreztem a pocimban mintha kidurrannának, derékfájás, hányinger, egyszer autóval meg is kellett állnunk, mert az ilatosító szagától majdnem el is hánytam magam. Aztán jött a nem várt mensi, a hõm még mindig 37, nem is jött meg, igy teltek a napok, reggel hõmérés, 37, na akkor ma se jön meg, másnap ismét, jött egymás után a két nega teszt, de reménykedtem amig meg nem jött! És egyik reggelre sajnos ott volt , aminek nem kellett volna! Sajnálom, hogy az én sztorim nem éppen bíztató, de ahogy írtam is, szerintem ritka kivétel vagyok, mert 4 kismamaának ezek a tünetek bizony babit jelentettek. 2 még az elején van, tehát friss az élmény, kettõ már megszült, de még emlékezett, hogy ugyanezeket érezték! :(
A kérdező hozzászólása: Nem bírom tovább!Reggel tesztelek!Érzem.. Majd üzenek:) Jók legyetek, jó éjt!
A kérdező hozzászólása: :( Neked mik voltak a tüneteid?
Ja és még annyi, hogy nagyon drukkolok neked, mert gondolom az én esetem a ritkább, neked viszont minden tüneted nagyon bíztató, kívánom te legyél babás! Majd írd meg azért.
Sajnálom, az én tapasztalatom és a saját történetem számodra sajna nem bíztató, de kívánom hogy te az legyél, de amiket most itt leírtál, azt mind leírhatam voln én is a múlt hónapban, minden stimmel, egytõl egyig, szinte biztos voltam benne, hogy babás vagyok, a védõnõ és a kismamák is, akikkel beszélegettem egytõl egyig azt mondták, hogy ez egyértelmû. Csináltam tesztet a nem várt napján, mert nem is jött meg, negatív, megadóan vártam a mensimet, csak nem jött meg. 4 nap múlva tesztet ismételtem, negatív. Aztán a 7 nap késéssel megjött!!! :( Nem elég hogy az összes tünetem megvolt, meg még a mensim is késett. Nem elkeserítésnek szántam a történetemet, csak hogy tudjátok durva dolgokra képes a szervezet és ha felkészültök erre is, nem csalódtok akkorát mintén a múlt hónapban!!! Azóta sem hiszem el, hogy lehetett minden!
A kérdező hozzászólása: Épp az elõbb mértem a hõmet, 36, 9 , tehát esik. Asszem ez inkább menszi lesz, sajnos...:(
Szia! Sok sikert, szorítok és írd meg, hogy mi lett!
Szia! Sajnálom, hogy neg. lett a teszted, csak most tudtam viszanézni ide az oldalra, azóta megjöt? Pedig a hõd tök jó volt. Ha meg mégis megjöt ne keseredj el, majd a következõ hónap talán sikeres lesz!
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet szombat reggel, de sajna negatív :( Holnapra (hétfõ) nem várom, tehát remélem, hogy csak korai volt.Egyébként ahhoz képest, hogy holnap lenne a napja a menszesznek, semmi jelét nem érzem.Pedig ilyenkor azért már jelentkezni szoktak a menszis "érzések".És a hõm még mindig 37, 0-37, 2 között van.Tehát reménykedek, és ha nem jön meg holnap.akkor kedden tesztelek.
Szia, mizujs? Megcsináltad a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Ja, és a hõm folyamatosan 37, 0 és 37, 2 között van.És fájnak az izületeim.Olyan, mint amikor megbetegedsz, és már elõtte érzed, hogy fájnak a kezeid, lábaid, gyenge vagy..stb.

Mikor teszteljek újra? Vasárnapra vártam a mensimet, tegnap teszteltem, negatív lett. A hőmérsékeletem még magasan van.

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy nem jött meg, addig lehet reménykedni. A teszteléssel várjál, amíg csak bírod, de legalább 2-3 napot, ja és a reggeli elsõbõl csináld.

Az a lényeg, hogy nem jött meg, addig lehet reménykedni. A teszteléssel várjál, amíg csak bírod, de legalább 2-3 napot, ja és a reggeli elsõbõl csináld.
A kérdező hozzászólása: Oké :) Holnap reggel még korai lenne?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, tesztelni korai lenne holnap reggel?
Holnap korai, várj pár napot és tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Attól függ milyen tesztet használsz. Nekem pl a Lilly csak 4 napos késés után mutatta ki a babát, azt is reggeli vizeletbõl és nagyon halványan! Viszont a Clearblue már a mensi elõtt egy nappal pozitív volt! Szorítok! 6 hetes kismama

Kedden, szerdán mintha a méhembe markoltak vola, meg görcsölt a hasam. Hétfőn jött volna meg a nemvárt. Szombaton, vasárnap egy kis barnás, ma meg rózsaszines nem nagy mennyiségbe. Ilyenkor mi van? Teszteljek azért hétvégén vagy nincs értelme?

Legjobb válasz: HA a múlt hétfõn jött volna a nemvárt, akkor már simán tesztelhetsz most is, vagy holnap reggel, akkor erõsebb a hcg, ha babás vagy. Ilyenkor már ki kell mutatnia. Szorítok!

HA a múlt hétfõn jött volna a nemvárt, akkor már simán tesztelhetsz most is, vagy holnap reggel, akkor erõsebb a hcg, ha babás vagy. Ilyenkor már ki kell mutatnia. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ma hétfõre gondoltam és azért nem tudom, mi van ilyenkor?
Ha mára kellett volna megjönnie, akkor is tesztelhetsz már holnap reggel is, nem kell megvárni a hétvégét!De a barnázás és ma a rózsaszín azt is jelentehti, hogy meg fog jönni:(
A kérdező hozzászólása: Hát, nagyon el vagyok keseredve!Nekem aztán sose jön össze semmi, pedig szédültem és hányingerem is volt.Most egy kicsit feladom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!