Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek 11-én (4 db)

11-én kelett volna megjönnie. Tünetem nincs. Szerintetek mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szia! Én 12.-ére nem vártam, aznap és azóta is minden reggel csinálok egy tesztet. 12.-én még neg. azóta nagyon halvány poz. alig erõsödik a 2. csík. 3 féle teszt is poz. volt. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy van akinek már a késés napján nagyon erõs 2 csíkos tesztje van. És vannak olyanok, mint pl. én akinek 1 hét késés után is halványka. Szerintem ma már biztos kimutatná a teszt, ha halványan is mint nekem, de megmutatná, ha lenne baba! Majd írd meg mi lett az eredmény! Szép estét!

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok. Ma egész nap szúrkált a bal oldalam és tényleg megjön érzésem volt. A munkahelyemen 4-szer kellett kimennem, mert már azt hittem, hogy most rögtön megjött. De szerencsére nem, csak fehér folyás van. Hazajöttem rögtön teszteletem és sajnos negatív. Mi lehet? Gabriellel teszteltem. Tévedhetet?
Szia! Én 12.-ére nem vártam, aznap és azóta is minden reggel csinálok egy tesztet. 12.-én még neg. azóta nagyon halvány poz. alig erõsödik a 2. csík. 3 féle teszt is poz. volt. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy van akinek már a késés napján nagyon erõs 2 csíkos tesztje van. És vannak olyanok, mint pl. én akinek 1 hét késés után is halványka. Szerintem ma már biztos kimutatná a teszt, ha halványan is mint nekem, de megmutatná, ha lenne baba! Majd írd meg mi lett az eredmény! Szép estét!
A kérdező hozzászólása: Még mindig semmi nins :-) Szerdára kaptam idõpontot a dokinál. Most már egyre jobban fájnak a melleim is. Majd megírom mi volt.
Mintha csak magamat hallottam volna, én ugyanígy voltam a munkatársak már tiszta hülyének néztek. Szerintem is gyanús vagy. Remélem baba van. Feltétlen írd meg hogy mi lett veled. 25 hkm Drukkolok+++
Vegyél egy clearblue tesztet, nekem 4 nappal elõtte mutatta a pozitívat mint megjött volna! nagyon szuper, igaz szuper drága, de megéri!!!! De nagyon babásak a tüneteid:) . Szurkolok azért a + tesztért!!!!
A kérdező hozzászólása: Ja és a mellem nem fáj viszont a bimbóim érzékenyek.És jobban mint mensikor. Nem tudom mi van......
most ebben a percben tesztelhetsz!
Nincs még eredmény? Izgulunk, írd meg mi lett mindenképp!
Na??? Teszteltél? Nem kell a reggelt megvárnod ennyi késés után már tuti kimutatja. Kiváncsiak vagyunk.
most! nincs még kész? :)
A kérdező hozzászólása: Ciszta van baba nincs :-(

A ciklusom 41. napjában járok, múlthéten (11. -én) negatív terhességi tesztet produkáltam, van még remény, hogy terhes vagyok? Mikor teszteljek legközelebb?

A ciklusom 41. napjában járok, október 1-e óta h?mér?zök (tehát a 26. napon kezdtem), miszerint eddig még nem volt ovulációm (így peteérésem sem), legalábbis 1-e óta nem, mert a max. h?mérséklet emelkedés 0,3 fok volt.

Legjobb válasz: Szia orvosnál voltál? Csak mert én is most hagytam abba a gyogyszert /ebben a honapban/ és én õszintén szólva megõrülnék egy 59napos ciklustól a 101rõl nem is beszélek.Mit szedtél? Nagyon szorítok neked hogy sikerüljön mielõbb:)

Szia orvosnál voltál? Csak mert én is most hagytam abba a gyogyszert /ebben a honapban/ és én õszintén szólva megõrülnék egy 59napos ciklustól a 101rõl nem is beszélek.Mit szedtél? Nagyon szorítok neked hogy sikerüljön mielõbb:)
Minél elõbb megy orvoshoz!!!!!! Ciszta is lehet, attól is kimarad a mensi....
Elsõ vagyok :) hát én is számítottam arra hogy rendszertelen lesz pár évig én is lindynetteztem de amióta tudok a nuvaringrõl/hüvelygyûrû/azt használom. A kétszarvú méhed az nem a gyógyszertõl van. Amíg nem jön meg mindig van remény amit tudok ajánlani én vettem a vaterán terhességi tesztet meg ovulációsat 40-40 db-ot összesen 4000ft-ért legalább tudd mikor van az ovulációd:) illetve bátrabban pisilgetek két naponta. Szorítok:)
Szia nekem a dokim azt mondta fél évig normális gyógyszer után az össze-visszaság.
Ilyen ciklusokkal egyértemûen hormonbetegséged van meilõbb menny dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy a kétszarvú méhem nem a gyógyszertõl van :D Csak mint információt mondtam el, mert állítólag ilyen méhhel nehezebb a teherbeesés. Nem tudom, nagyon vacilálok, hogy elmenjek-e mégis dokihoz, esetleg csináltassak mégegy ultrahangot, vagy valami, mert nem akarom "elvesztegetni" a hónapokat. Úgy értem, hogy próbálkozunk-próbálkozunk, mondjuk nem jön össze, januárba visszamegyek a dokimhoz, és majd csak akkor kezdünk el vizsgálódni, hogy mi lehet a baj. De közben meg lehet, hogy tök feleslegesen parázok, mert simán össze fog jönni. Szóval, jajjj, ilyen nagyon vegyes érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban, nem tudom, hogy mit gondoljak, alszok még a dologra egy párat, meg hát várom a további válaszokat :) , és persze az eddigieket is köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál. Ultrahangot is csináltattam nem 1-et, nem 2-t (egyéb okokból is), és semmi rendellenes. Annyit állapítottak meg, hogy uterus bicornis-om van (kétszarvú méhem), de azt mondta a dokim, hogy ezen se parázzak feleslegesen, simán mehet a teherbeesés ettõl függetlenül. Azt mondta, hogy ez mind a gyógyszer szedés miatt van. 10 évig szedtem szünet nélkül, Lindynette-t. Azt mondta, hogy hitelbe nem izgulunk, nyugodtan próbálkozzunk, ha januárig nem jön össze a baba, akkor menjek vissza, és lépünk valamerre. Mondjuk lehet, hogy nem ártott volna ezeket már a kérdésbe belefogalmazni, de ennek fényében, szerintetek mi lehet a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Érdekes, hogy neked egyértelmû, az orvosom szerint pedig egyenlõre normális az össze-visszaság... Mindenesetre a te válaszodat is köszönöm!
Huha, együtt érzek, én holnap a 47. napon leszek, 1 honapja voltam dokinál, minden oké, illetve prolactinra szedtem gyógyszert, teszt még negativ...drukkolok neked, bár érdemes lenne egy kivizsgálás
Szia! Hát én a helyedben gyorsan lecserélném a dokit olyanra, aki hajlandó foglalkozni a problémákkal. Kétszarvú méhvel ugyanolyan esélyed van a teherbe esésre, a baba kihordására viszont már nem annyira. Én megkérdeznék egy másik dokit, nem kéne-e esetleg megmûteni. Persze lehet hogy nem olyan súlyos a dolog és te azon szerencsések közé tartozol, akiknek ez nem lesz probléma. A hormonjaid pedig biztosan nincsenek rendben jelenleg, akár a gyógyszertõl van, akár nem. Persze lehet hogy elõbb-utóbb magától is helyreáll a hormonháztartásod. Sokan vannak így is. Kinek pár hónap múlva, kinek évek múlva. Ha te a türelmesek kategóriájába tartozol akkor nincs gáz, de ha mielõbb babásodni szeretnél talán érdemes lenne meglátogatni egy endokrinológust, aki valóban ért a hormonokhoz nem úgy mint a nõgyógyászok. Bocs, ha nem olyan választ írtam, amilyet te szerettél volna olvasni. Remélem nem lesz igazam, és hamarosan sikerül nektek a baba. :-)
valamennyi normális lenne pár hónapig de az 59 meg 101 napos ciklus márebbe nem fér bele. Keress egy hozzáértõ endokrinológust.
Egyáltalán nem normális az ilyen hosszúságú ciklus. A dokidnak legalább kérni kellett volna egy 3. és 21. napi vérvételt, nem pedig váratni. Én ugyanígy jártam. Nem tudták, mi a baj, másfél év lett, mire kiderült, mi a baj. És még egy év a kezelés. Szerintem te nem szeretnél évekig várni. Menj másik nõgyógyászhoz, mondd azt, hogy már 1 éve próbálkoztok. Vagy menj egy endokrinológushoz. Nekem õ segített.

Julius 2-án mult el a menszeszem a párommal jul.11-13-17 én voltunk együtt szexuálisan akkor lehetek terhes? Mert mindig 21. napra rá meg szokott pontossan jönni a menszeszem most késik 2 napja. Ma teszteltem de negativ lett. Mikor teszteljek ujbol?

Legjobb válasz: Július 17. az egész jó idõpontnak tûnik nekem, szóval lehet baba:) A tesztelés szerintem egy kicsit korai volt, de ha vársz 1-2 hetet, akkor egészen biztos, hogy kimutatja a teszt! Szurkolok!

Július 17. az egész jó idõpontnak tûnik nekem, szóval lehet baba:) A tesztelés szerintem egy kicsit korai volt, de ha vársz 1-2 hetet, akkor egészen biztos, hogy kimutatja a teszt! Szurkolok!


Mikor teszteljek? Június 11-én volt pé-em, 26-tól megjön-érzésem van, ami 3 napig olyan intenzív volt, hogy futkároztam wc-re, hogy na most megjött, - de semmi. Az utóbbi 3 napban pedig csak naponta 1-2órára jön elő.

Ezen kívül 2 napja annyit eszem, mint aki 40 napig nem kapott, -naponta vagy 6-szor, de f?ételnek megfelel? adagokat. :S

Legjobb válasz: Mondjuk MA!!!!

Mondjuk MA!!!!
De most komolyan. Mire vársz?:) )))))
Tesztelj ma!
Tesztelj minél elõbb, nekem 14-én volt pé-m, és azóta már 2 tesztet is csináltam mind a kettõ + lett. A tüneteim hasónlóak voltak mint a tiéd. Mi a párommal már boldogságban pancsikolunk a tesztek miatt!!!
Én most is azt mondom, hogy csináld meg ma a tesztet. Bár a reggeli biztosabb. Na jó akkor "várunk" reggelig? :) )))
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Maradjon is így minden, ahogy igazad van! :-)))
Mikor mész dokihoz? :) ))
A kérdező hozzászólása: Vagy hétfõn, vagy köv. hétfõn, mert csak ekkor rendel a dokim. Aranyos vagy! :-)
Akkor ma vagytok öt hetesek? Boldog szülinapot!!!:) ))
nagyon gratulálok:) )))
Ja és a tegnapi utolsó választ is én írtam 14.03.-kor...
Szia! Gratulálok!!!!!! Nagyon örülök!!!! Tegnap az elsõ két választ írtam én, és MEGINT IGAZAM VOLT!!!!:) ))))) IMÁDOM AMIKOR IGAZAM VAN!!! :) )))
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek, teszteltem, és halványan, de ott van 2.csík! Ezt még nem merem elhinni... Ha tényleg baba van, akkor 5 nap múlva, ha újra tesztelek, már sötétebben kell látszódnia, igaz? Szóval, megpróbálok kitartani 4-5 napot, és akkor újra tesztelni. A közérzetem ugyanaz, annyi változás, hogy a méhemnél apró szurkálódásokat érzek! köszi a drukkokat! Ha teszteltem következõt, írok!
Még annyit tegyél meg, mielõtt tesztelnél, hogy reggel még mielõtt kikelnél az ágyból mérd meg a hõdet, ha 37 vagy a fölött van, akkor TUTI BABA! Én mindenesetre szorítok neked! Egyébként jó 5let, hogy nem tartaszt otthon tesztet! Én sem teszem, de remélem már nekem is fog kelleni pár nap múlva!
A kérdező hozzászólása: írok holnap, hogy mi lett az eredmény! és tényleg bátorítotok, bárhogy is lesz reggel, szóval nagy-nagy köszönöm Nektek! :)
A kérdező hozzászólása: okés, lányok, holnap reggel tesztelek, ma veszek tesztet, mert már egy ideje nem tartok itthon önszabályozó jelleggel, mert már sokat csalódtam... szorítsatok! :-)
Ne csigázz magadat se, és minket se! TESZTELJ! Szorítok Nagyon! írj majd hogy mi lett végül! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Mindenkinek boldog babavárást, aki pedig még várakozik, sok sikert, és sok-sok-sok türelmet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!