Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek és (88 db)

Tesztelj egyet pár nap múlva reggel, utána majd meglátod
Ugyanígy vagyok, nekem 5. napja késik és szerdán negát teszteltem.Én még várok jövõ hét elejéig, ha nem jön meg, tesztelek újra, szerintem te is várj még pár napot.Drukkolok!
Gratula BABY-HEZ már 99 százalék hogy az vagy:)
lehetsz terhes, és miután nem jött meg utána már tesztelhetsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nagyon remélem, hogy leszek.. :)
A kérdező hozzászólása: 2 csíkos lett!!!
gratulálok!!!!tegnap én is 2 csíkosat pisiltem!!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked is!
Szia!Teljes ugyan ebben a cipõben vagyok, mint te, csak nekem 27.napon jött meg tegnap. Neked milyen volt a vérzésed? Nekem tegnap jött meg, kevés rózsaszínes kis semmi, éjjelre is tettem fel tampont, de most meg tökre görcsölök és már erõsebb, mintha rendesen megjött volna:S Neked milyen volt? Elõre is köszönöm a válaszod! N.

Ki kéne derítenem, hogy egyedül vagy ketten vagyunk, mert MRI vizsgálatom lesz hétfőn. Mivel teszteljek? És mikor?

A nagyobb baj, hogy nem maradt még el a mensi. Ma vagyok a 15. napomon a 12-en voltunk együtt és a 13. napomon volt peteérésem, azaz két napja... (spontán volt...) Szerintetek kimutatja bármelyik teszt is? és mikor csináljam? Az MRI-n ez lesz az els? kérdés, hogy terhes vagyok e, erre így esélytelen válaszolni...

Legjobb válasz: Ezt nem mutatja ki semmilyen teszt sem, ha kétnapos kb a terhességed,akkor még kb 6-8 nap a beágyazódásig, addig csak sejtosztódás történik, és a petesejt csak lebeg a vezetékben. Ilyenkor a MRi még nem okozhat gondot, de a biztonság kedvéért a kezelõben szólj, hogy elõfordulhat, de még nem megállapítható. A 6-8. hét után már nem engednének be,csak különösen indokolt esetben, de te attól még messze vagy. Mindenesetre ha mész a merevítõs melltartódat vedd le, mert az nagyon kellemetlen , nekem le is kellett miatta állíttattnom, mert azthittem a szívem megáll miatta.

A kérdező hozzászólása: Jajj nagyon köszönöm!!! Megnyugodtam!
Ezt nem mutatja ki semmilyen teszt sem, ha kétnapos kb a terhességed, akkor még kb 6-8 nap a beágyazódásig, addig csak sejtosztódás történik, és a petesejt csak lebeg a vezetékben. Ilyenkor a MRi még nem okozhat gondot, de a biztonság kedvéért a kezelõben szólj, hogy elõfordulhat, de még nem megállapítható. A 6-8. hét után már nem engednének be, csak különösen indokolt esetben, de te attól még messze vagy. Mindenesetre ha mész a merevítõs melltartódat vedd le, mert az nagyon kellemetlen , nekem le is kellett miatta állíttattnom, mert azthittem a szívem megáll miatta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a második választ is :o) Akkor jó, kicsit megnyugodtam :o) Merevítõs melltartóm nincs :o) 60/B :o) (tudom kevesen hallottak róla :o) )
szia. Az MRI nem használ sugarat, mert mágneses radiohullámokat használ. Ide küldik a kismamikat, ha nagyon fontos megcsinálni a vizsgálatot. Terhesség igazábol nem zárja ki a vizsgálatot, de ha valaki szoptat, a vizsgálat után 36-45 oráig hanyagolnia kell a picinek a cicit. A párom a ct, mr-ben dolgozik onnan tudom. De tájékoztasd nyugodtan az operátorokat, és megnyugszol.
Kontrasztanyagot akartak beadni?? Mert azt itthon sem lehet.
A CT az, ami káros a babára, az MR nem
A kérdező hozzászólása: Az nem úgy mûködik, mint otthon... A vizsgálat közben derül ki, hogy kell e avagy sem. Ezért a vizsgálat elõtt, beléd kötnek egy kanült, amihez hozzákötik a kontraszt anyagos tartályt... s ha kell, a legmegfelelõbb pillanatban megnyomják a gombot. Szóval nem a kontraszt anyag miatt, hanem, mondta a nõci, hogy ha maguk a dolgozók terhesek, õk sem közelíthetik meg ezt az erõsen mágneses teret. Szóval nem és kész. Ha terhes vagy, nem csinálják meg.
A kérdező hozzászólása: Szóval... Nem csinálták meg az MR-t, mert azt mondták, hogy amíg nem tudom megmondani biztosan, hogy terhes vagyok e nem csinálják meg. Ha terhes vagyok, akkor sem csinálják meg, mert az árt a babának és adott esetben így nekem is. Szóval MR babásan (Németországban) nem lehetséges.
én szerintem 2 nap után nincs az a teszt ami kimutatja...
A kérdező hozzászólása: Ez a bajom nekem is... Ha hétfõ reggel vizsgálat elõtt csinálnék egyet? de az is még csak 6 nap... mit mondjak? jaaaa lehet.... ?!? basztikuri
A kérdező hozzászólása: sval most várnom kell még legalább 8 napot, hogy legalább vmi érzékeny teszt kimutassa... CSak attól félek, hogy nagyon sok helyen olvasom, hogy persze a mensi kimaradásától is a legtöbb embernek vagy 2 hét míg legalább egy halványka valamit mutat a teszt...

Mikor teszteljek? És mit érteni sűrű pisilés alatt? Én kb fél óránként vagy óránként megyek.

Lehet hogy terhes vagyok,és holnap leszek egy hetes.Az alatt mit értetek hogy s?r? pisilés? Mennyi id?nként pisiltek terhesen? És mikortól észrevehet?? Nekem a hasam fáj,meg fel vagyok puffadva.De nem lehet hogy a kaja miatt?? A mensim is késik.

Legjobb válasz: HA már késik a menszid, akkor a reggeli vizeletbõl tesztelhetsz: :) Sok sikert. drukkolok

HA már késik a menszid, akkor a reggeli vizeletbõl tesztelhetsz: :) Sok sikert. drukkolok
A kérdező hozzászólása: mindenki ezt irja hogy április közepe! de nem. csak 30.án voltunk együtt.
Ha április 30-án volt az együttlét, akkor ezek még nem baba tünetei! Hacsak nem április közepe táján is volt együttlét, amikor összehoztátok a bébit!
A kérdező hozzászólása: a mellem is egy picit fáj.lehet meg fog jönni. ja meg az hogy az evést nem tudom abba hagyni:) és már az idegeire megyek a többieknek:) mert 10percenként eszek
A kérdező hozzászólása: ja és bal oldalt valami nyomást vagy mit érzek. a jobb oldalon meg semmit. ez mi?
A kérdező hozzászólása: éjszak már az alvásom is fura. nyugtalan vagyok.utoljára március 29én jött meg.azóta semmi.de az együttlét április 30.án volt. amugy kösz a gyors választ.
En 3 orankent pisilek nekem ez suru...es sajna ejszaka is mindig felkelek pisilni miota terhes vagyok.Ha tesztelsz szerintem inkabb reggelit, az a biztosabb.Ha a mensid kesik es terhes vagy akkor tobb vagy egy hetesnel!sok sikert!
Én 15 percenként pisilek. :-) 6 hetes és 4 napos KM.
Szia! Igen, nagyon gyakran kellett/kell pisilni, nagyjából óránként :-) Ha késik, akkor tényleg tesztelj reggeli vizeletbõl!! Drukkolok és sok sikert! 6 hetes kismami
Szia nem muszály reggeli vizeletbõl tesztelni ha olyan tesztet veszel.Miota késik?
akkor még nem érezheted a tüneteket! Esetleg az lehet, hogy mivel március végén volt az utolsó mensid, a késés miatt lehet hormonzavarod, - az is okozhat nagy kajálhatnékokat, haspuffadást, stb...

Ezzel a görbével mikor teszteljek? És hányadik napon vagyok?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0bdd5e30f5df32ca454a6c..

Legjobb válasz: Szerintem már holnap. Akkor leszel a 14. napon. Drukk!

Szerintem már holnap. Akkor leszel a 14. napon. Drukk!
ha jól viseled az esetleges csalódást, ellenben nagyon kíváncsi vagy, akkor akár ma is. ha kevésbé és biztosra akarsz menni, akkor csütörtök a nemvárt és utána lévõ nap lehet. (legérzékenyebbel érdemes)
és eddig nagyon biztató :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm hogy ilyen segítõkészek vagytok.!
Szia! sztem holnap 10es érzékenységû már mutathat valamit! :) Drukkolok! :) De ha negatív, ne keseredj, amíg nem jön meg, van remény! :) 15 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszi. De csak 25-ös lily tesztem van itthon. Ha pénteken csinálom akkor már ki kell mutatnia

Nekem a menzim mindig is rendszertelen volt. Most babát szeretnénk! Soha nem tudom mikorra várjam és mikor teszteljek. Nov 21 volt az útólsó menzi. Mikor teszteljek? Vagy meddig várjak még hogy tuti legyen a dolog? ,

Legjobb válasz: A nem várt elsõ napján! Ha negatív ismételd meg rá 2 napra, reggeli elsõ vizeletbõl persze! Ha az is negatív, nagy esély van rá, hogy ebben a hónapban nem sikerült!

A nem várt elsõ napján! Ha negatív ismételd meg rá 2 napra, reggeli elsõ vizeletbõl persze! Ha az is negatív, nagy esély van rá, hogy ebben a hónapban nem sikerült!
A kérdező hozzászólása: jó is lenne!4. hónapja.
Szerintem is várj még picit a teszttel... Drukkolok, h pozitív legyen..;)a legszebb karácsonyi ajándék lenne mind2nek..:) nekem is szintén rendszertelen..és nekem borzalmasan fáj is... volt olyan h a párom konkrétan "lefedett" egy egész hónapra...és nem lett belõle baba... nekem azt mondta a doki, h hormonproblem... kívánom a legjobbakat:)
A kérdező hozzászólása: ÉN IS NEKED!KÖSZI A VÁLASZT!AZÓTA LETT MÁR BABA?
Szia! Hát én az elsõ olyan napon tesztelnék, amikor lehetséges, hogy megjönne. Aztán kétnaponta, amíg meg nem jön, vagy pozi nem lesz. Lehet a neten olcsóbban venni nagyobb mennyiséget. De ha tényleg rendszertelen, akkor talán nem ártana egy hormonlabor.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat és tanácsokat!
Szia, nekem is mindíg rendszertelen volt a menzeszem. Az elsõ babával kb 34 napos volt de szinte sose ugyanakkor. A második babánál a szoptatás után a 32-52 napig minden volt :) .... Én akkor teszteltem amikor úgy éreztem mostmár kb meg kellene jönnie
Szerintem úgy egy hét múlva tesztelj egyet, aztán hetente egyet amíg pozi nem lesz vagy meg nem jön (tök alkalmas rá az 500 Ft-os x-epil tesz is). Ha megjön szerintem kezdj el hõmérõzni és akkor látod hogy alakul a ciklusod. Össze-vissza ciklusnál egy csomó felesleges idegeskedést spórolsz meg vele. Nekem a tabi abbahagyása után 28-45 nap között jött meg, sosem tudtam, hogy mikor. De hõmérõztem, így láttam mikor van pé, mikor jöhet meg vagy mikor állhatok neki tesztelni. 26. napi pé-bõl sikerült a babánk (és jó, hogy tudtam, hogy akkor volt, mer így is volt pár köröm a nõdokival meg a védõnõvel a hogyan számoljuk a terhesség korát kérdéskörben) :)
Nem...nem próbálkozunk..csak az a hónap úgy jött ki... úgy vagyunk vele jön, mikor szeretne...ráérünk vele, de ha lenne sem jelentene problémát...:) mi inkább az anyagiak miatt nem startoltunk rá... csak ez is érdekes...tehát, minden bizonnyal abban a hónapban nem volt peteérésem...különben baba lett volna belõle...nem tudom mi állhat a háttérben...azóta kiszállásossal "védekezünk" és rábízzuk...:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!ha esetleg megjönne(remélem nem) akkor elkezdek hõmérõzni!jjaaajjj nagyon remélem hogy baba van a dologban mert még mindig nem jött meg!
Elõzõ vagyok.Szentestére 1 pozi teszt ;)
Mióta próbálkoztok?Szerintem várd meg a 32.napot ha nem jön meg addig, tesztelj :)
A kérdező hozzászólása: oké, de könnyû azt mondani(nem megbántásból).megpróbálok türelmesebb lenni!
Ha 2 hetet késett.
A kérdező hozzászólása: elvileg ma kellene jönnie de van hogy csak 32.napra jön meg.akkor még van pár napom.akkor mikor teszteljek?szenteste esetleg?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: meg bõ fehér/átlátszó folyásom van.menzi lenne belõle vagy baba?
Hüvelygomba.
Ne csinálj tesztet, csak a 42. napon. Ha valóban ennyire rendszertelen.
A kérdező hozzászólása: oké.gombám nincsen hál istennek!nem viszketek nem ég...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat!
Hát én nem tudom, de ne agyalj rajta! Türelem.
A kérdező hozzászólása: azért drukkolok nektek és remélem az anyagi dolgaitok is helyre jönnek és akkor már teljesen felhõtlenül örülni tudtok majd a kis csemetéteknek!

Tegnapra nem vártam, nem is jött meg. De később volt a pé es, mikorra várjam? Mikor teszteljek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..

Legjobb válasz: Most késõbb volt PÉ ahogy a ciklusodon látszik,és mindig a PÉ-hez kb 14.napon szokott megjönni. Nem ért vmi stressz vagy bármi szokatlan ebben a hónapban,hogy hosszabb lett a ciklusod? Szerintem a Pé utáni 15.nap körülj tesztelj,ha addig se jön meg. Persze lehet az is,hogy rossz helyre húzta be a ciklus.hu a vonalat és elõbb volt PÉ-d,mert ott a 16napod körül is volt egy hõ leesésed. Drukkolunk hogy minden OK legyen!!! Írj a fejleményekrõl!

Most késõbb volt PÉ ahogy a ciklusodon látszik, és mindig a PÉ-hez kb 14.napon szokott megjönni. Nem ért vmi stressz vagy bármi szokatlan ebben a hónapban, hogy hosszabb lett a ciklusod? Szerintem a Pé utáni 15.nap körülj tesztelj, ha addig se jön meg. Persze lehet az is, hogy rossz helyre húzta be a ciklus.hu a vonalat és elõbb volt PÉ-d, mert ott a 16napod körül is volt egy hõ leesésed. Drukkolunk hogy minden OK legyen!!! Írj a fejleményekrõl!
A görbe szerint még csak 6-7 napja volt peteérésed ha jól látom. Akkor viszont még van egy heted a nem vártig. Szerintem még várj a tesztel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Nem ért semmi különös ebben a hónapban.

Mikor teszteljek újra? Mit ajánlotok? És milyen tesztet használjak?

November 30-án volt peteérésem akkor akcióztunk is. Vasárnap kellett volna megjönnie (akkor teszteltem de negatív lett) ma kedd van ma is teszteltem (persze megint negatívat). Szerintetek mikor próbáljam újra?

Legjobb válasz: Milyen teszteket használtál? Én a Clearbluet vagy a Qupidot ajánlanám. Azt javaslom várj 2-3napot, s ha nem jön meg, utána tesztelj újra.

Milyen teszteket használtál? Én a Clearbluet vagy a Qupidot ajánlanám. Azt javaslom várj 2-3napot, s ha nem jön meg, utána tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Vasárna corax ma pedig lilly. Azt hiszem pénteken tesztelek újra ha addig nem jön meg. Köszönöm a választ.

Mennyire érzékeny a lily teszt, mikor teszteljek, ha 2 hete voltunk együtt és holnapra várom a mensit?

Legjobb válasz: Szerintem mensi kimaradás után 1-2 nappal tesztelj. Van akinek kell 1 hét is mire kimutatja.

Szerintem mensi kimaradás után 1-2 nappal tesztelj. Van akinek kell 1 hét is mire kimutatja.
ÉN mensi kimaradása után 2 nappal teszteltem vele elõször egy szép pozitívat.
A kérdező hozzászólása: a hõm egyébként 37, 5 és holnapra várom a mensit, ez jelent valamit?
Szia. Én a Clearblou-t javasolom, a Dm-ben lehet kapni. Nekem már az aktuális mensim elõtt 3nappal kimutatta. 22hetes kismamai
Szia!Én kb.már 3 hetes terhes lehettem, de nekem nem mutatta ki a lily teszt, ezért ha lehet válassz másfajtát!
Én teszteltem Gabriellel lilly-vel is de negatív lett mindkettö ma reggel. tegnap kellett volna megjönnie a hQm hüvelyben 37.4 ez baba ha negítív a teszt akkor is?
A kérdező hozzászólása: akkor most milyen tesztet vegyek, reggel teszteljek holnap vagysak szombaton?
holnap reggel, clearbluval.azzal a legnagyobb az esély ha bébike van kimutatja!remélem pozitív lesz!
Szerintem tok mindegy milyen tesztet veszel, mindegyik ugyanazon az elven mukodik. Ha nem jon meg, tesztelj 1-2 napra ra, lehetoseg szerint reggel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!