Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek, vagy hétfőn vagy mikor (4 db)

Kedden, szerdán mintha a méhembe markoltak vola, meg görcsölt a hasam. Hétfőn jött volna meg a nemvárt. Szombaton, vasárnap egy kis barnás, ma meg rózsaszines nem nagy mennyiségbe. Ilyenkor mi van? Teszteljek azért hétvégén vagy nincs értelme?

Legjobb válasz: HA a múlt hétfõn jött volna a nemvárt, akkor már simán tesztelhetsz most is, vagy holnap reggel, akkor erõsebb a hcg, ha babás vagy. Ilyenkor már ki kell mutatnia. Szorítok!

HA a múlt hétfõn jött volna a nemvárt, akkor már simán tesztelhetsz most is, vagy holnap reggel, akkor erõsebb a hcg, ha babás vagy. Ilyenkor már ki kell mutatnia. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ma hétfõre gondoltam és azért nem tudom, mi van ilyenkor?
Ha mára kellett volna megjönnie, akkor is tesztelhetsz már holnap reggel is, nem kell megvárni a hétvégét!De a barnázás és ma a rózsaszín azt is jelentehti, hogy meg fog jönni:(
A kérdező hozzászólása: Hát, nagyon el vagyok keseredve!Nekem aztán sose jön össze semmi, pedig szédültem és hányingerem is volt.Most egy kicsit feladom!
Hétfõn, vagy kedden. Akkor már elvileg tuti ki kell mutatnia a terhességet.
A kérdező hozzászólása: De akkor szerinted is Baba lehet?Én nagyon remélem:)

Ki kéne derítenem, hogy egyedül vagy ketten vagyunk, mert MRI vizsgálatom lesz hétfőn. Mivel teszteljek? És mikor?

A nagyobb baj, hogy nem maradt még el a mensi. Ma vagyok a 15. napomon a 12-en voltunk együtt és a 13. napomon volt peteérésem, azaz két napja... (spontán volt...) Szerintetek kimutatja bármelyik teszt is? és mikor csináljam? Az MRI-n ez lesz az els? kérdés, hogy terhes vagyok e, erre így esélytelen válaszolni...

Legjobb válasz: Ezt nem mutatja ki semmilyen teszt sem, ha kétnapos kb a terhességed,akkor még kb 6-8 nap a beágyazódásig, addig csak sejtosztódás történik, és a petesejt csak lebeg a vezetékben. Ilyenkor a MRi még nem okozhat gondot, de a biztonság kedvéért a kezelõben szólj, hogy elõfordulhat, de még nem megállapítható. A 6-8. hét után már nem engednének be,csak különösen indokolt esetben, de te attól még messze vagy. Mindenesetre ha mész a merevítõs melltartódat vedd le, mert az nagyon kellemetlen , nekem le is kellett miatta állíttattnom, mert azthittem a szívem megáll miatta.

A kérdező hozzászólása: Jajj nagyon köszönöm!!! Megnyugodtam!
Ezt nem mutatja ki semmilyen teszt sem, ha kétnapos kb a terhességed, akkor még kb 6-8 nap a beágyazódásig, addig csak sejtosztódás történik, és a petesejt csak lebeg a vezetékben. Ilyenkor a MRi még nem okozhat gondot, de a biztonság kedvéért a kezelõben szólj, hogy elõfordulhat, de még nem megállapítható. A 6-8. hét után már nem engednének be, csak különösen indokolt esetben, de te attól még messze vagy. Mindenesetre ha mész a merevítõs melltartódat vedd le, mert az nagyon kellemetlen , nekem le is kellett miatta állíttattnom, mert azthittem a szívem megáll miatta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a második választ is :o) Akkor jó, kicsit megnyugodtam :o) Merevítõs melltartóm nincs :o) 60/B :o) (tudom kevesen hallottak róla :o) )
szia. Az MRI nem használ sugarat, mert mágneses radiohullámokat használ. Ide küldik a kismamikat, ha nagyon fontos megcsinálni a vizsgálatot. Terhesség igazábol nem zárja ki a vizsgálatot, de ha valaki szoptat, a vizsgálat után 36-45 oráig hanyagolnia kell a picinek a cicit. A párom a ct, mr-ben dolgozik onnan tudom. De tájékoztasd nyugodtan az operátorokat, és megnyugszol.
Kontrasztanyagot akartak beadni?? Mert azt itthon sem lehet.
A CT az, ami káros a babára, az MR nem
A kérdező hozzászólása: Az nem úgy mûködik, mint otthon... A vizsgálat közben derül ki, hogy kell e avagy sem. Ezért a vizsgálat elõtt, beléd kötnek egy kanült, amihez hozzákötik a kontraszt anyagos tartályt... s ha kell, a legmegfelelõbb pillanatban megnyomják a gombot. Szóval nem a kontraszt anyag miatt, hanem, mondta a nõci, hogy ha maguk a dolgozók terhesek, õk sem közelíthetik meg ezt az erõsen mágneses teret. Szóval nem és kész. Ha terhes vagy, nem csinálják meg.
A kérdező hozzászólása: Szóval... Nem csinálták meg az MR-t, mert azt mondták, hogy amíg nem tudom megmondani biztosan, hogy terhes vagyok e nem csinálják meg. Ha terhes vagyok, akkor sem csinálják meg, mert az árt a babának és adott esetben így nekem is. Szóval MR babásan (Németországban) nem lehetséges.
én szerintem 2 nap után nincs az a teszt ami kimutatja...
A kérdező hozzászólása: Ez a bajom nekem is... Ha hétfõ reggel vizsgálat elõtt csinálnék egyet? de az is még csak 6 nap... mit mondjak? jaaaa lehet.... ?!? basztikuri
A kérdező hozzászólása: sval most várnom kell még legalább 8 napot, hogy legalább vmi érzékeny teszt kimutassa... CSak attól félek, hogy nagyon sok helyen olvasom, hogy persze a mensi kimaradásától is a legtöbb embernek vagy 2 hét míg legalább egy halványka valamit mutat a teszt...


Mikor teszteljek, vasárnap vagy hétfőn vagy mikor?

7-én kéne megjönnie de nem akarok addig várni minnél hamarabb megakarom tudni hogy jön-e már a pici mert már 3 éve várunk rá!Ebben a hónapban kezdtem el szedni a clostilbegyt gyógyszert!Remélem hatásos lesz!Két napig feküdtem mert hányingerem volt és a mellbimbóm is nagyon fáj. jah meg a pisilés...Szerintetek???

Legjobb válasz: Szerintem jobb lenne, ha megvárnád legalább a mensi napját, vagy utána még egy pár napot, ha nem jön meg. Drukkolok!

Szerintem jobb lenne, ha megvárnád legalább a mensi napját, vagy utána még egy pár napot, ha nem jön meg. Drukkolok!
Ha gondolod csinálj tesztet, bár még elég korai, hiszen csak most vagy a peteérésed utolsó napjaiban ha jól számolom. Azért adjál majd hírt magadról, mert kíváncsi vagyok!
szerintem még korai lenne tesztelni.még nem mutatja ki a teszt
még nagyon korai, csak ki tudod várni azt a hetedikét, addig valami mással foglald el magadat.
Szerintem várj még amíg késni fog! Szerintem "jobb" egy nem várt mensi, mint egy negatív teszt! Tapasztalatból mondom hidd el! Nyugi! Ne görcsölj a babán! Én szorítok neked nagyon! NYUGI! Majd írj, hogy mi lett! Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek hogy ennyire szoritotok olyan jó érzés!!!De már napok óta csak bõgök folyamatosan, mi lesz ha nem sikerül...megint a csalódás:((Ok várok 7.-ig remélem jó hírrel!
A kérdező hozzászólása: Valakinek esetleg msn???
sajna nekem nincsen msn-m, de ha akarod írhatsz mailt: [email protected] Ne bõgj, mert az nem használ. Már tényleg nem sok van hátra 7-ig.
szia, nekem 5.-én (nem!!!) kellene megjönnie. Én is Clostit szedtem. Nekem nagyon enyhén mintha fájna a cickóm. De sztem már magamba beszéltem... nem tudom... De sztem még ne vegyél tesztet. Én péntekig nem is veszek. Babonából... :) Ha gondolod írj privit... [email protected]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!