Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek, vagy hétfőn (4 db)

Hétfõn, vagy kedden. Akkor már elvileg tuti ki kell mutatnia a terhességet.
A kérdező hozzászólása: De akkor szerinted is Baba lehet?Én nagyon remélem:)

Ki kéne derítenem, hogy egyedül vagy ketten vagyunk, mert MRI vizsgálatom lesz hétfőn. Mivel teszteljek? És mikor?

A nagyobb baj, hogy nem maradt még el a mensi. Ma vagyok a 15. napomon a 12-en voltunk együtt és a 13. napomon volt peteérésem, azaz két napja... (spontán volt...) Szerintetek kimutatja bármelyik teszt is? és mikor csináljam? Az MRI-n ez lesz az els? kérdés, hogy terhes vagyok e, erre így esélytelen válaszolni...

Legjobb válasz: Ezt nem mutatja ki semmilyen teszt sem, ha kétnapos kb a terhességed,akkor még kb 6-8 nap a beágyazódásig, addig csak sejtosztódás történik, és a petesejt csak lebeg a vezetékben. Ilyenkor a MRi még nem okozhat gondot, de a biztonság kedvéért a kezelõben szólj, hogy elõfordulhat, de még nem megállapítható. A 6-8. hét után már nem engednének be,csak különösen indokolt esetben, de te attól még messze vagy. Mindenesetre ha mész a merevítõs melltartódat vedd le, mert az nagyon kellemetlen , nekem le is kellett miatta állíttattnom, mert azthittem a szívem megáll miatta.

A kérdező hozzászólása: Jajj nagyon köszönöm!!! Megnyugodtam!
Ezt nem mutatja ki semmilyen teszt sem, ha kétnapos kb a terhességed, akkor még kb 6-8 nap a beágyazódásig, addig csak sejtosztódás történik, és a petesejt csak lebeg a vezetékben. Ilyenkor a MRi még nem okozhat gondot, de a biztonság kedvéért a kezelõben szólj, hogy elõfordulhat, de még nem megállapítható. A 6-8. hét után már nem engednének be, csak különösen indokolt esetben, de te attól még messze vagy. Mindenesetre ha mész a merevítõs melltartódat vedd le, mert az nagyon kellemetlen , nekem le is kellett miatta állíttattnom, mert azthittem a szívem megáll miatta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a második választ is :o) Akkor jó, kicsit megnyugodtam :o) Merevítõs melltartóm nincs :o) 60/B :o) (tudom kevesen hallottak róla :o) )
szia. Az MRI nem használ sugarat, mert mágneses radiohullámokat használ. Ide küldik a kismamikat, ha nagyon fontos megcsinálni a vizsgálatot. Terhesség igazábol nem zárja ki a vizsgálatot, de ha valaki szoptat, a vizsgálat után 36-45 oráig hanyagolnia kell a picinek a cicit. A párom a ct, mr-ben dolgozik onnan tudom. De tájékoztasd nyugodtan az operátorokat, és megnyugszol.
Kontrasztanyagot akartak beadni?? Mert azt itthon sem lehet.
A CT az, ami káros a babára, az MR nem
A kérdező hozzászólása: Az nem úgy mûködik, mint otthon... A vizsgálat közben derül ki, hogy kell e avagy sem. Ezért a vizsgálat elõtt, beléd kötnek egy kanült, amihez hozzákötik a kontraszt anyagos tartályt... s ha kell, a legmegfelelõbb pillanatban megnyomják a gombot. Szóval nem a kontraszt anyag miatt, hanem, mondta a nõci, hogy ha maguk a dolgozók terhesek, õk sem közelíthetik meg ezt az erõsen mágneses teret. Szóval nem és kész. Ha terhes vagy, nem csinálják meg.
A kérdező hozzászólása: Szóval... Nem csinálták meg az MR-t, mert azt mondták, hogy amíg nem tudom megmondani biztosan, hogy terhes vagyok e nem csinálják meg. Ha terhes vagyok, akkor sem csinálják meg, mert az árt a babának és adott esetben így nekem is. Szóval MR babásan (Németországban) nem lehetséges.
én szerintem 2 nap után nincs az a teszt ami kimutatja...
A kérdező hozzászólása: Ez a bajom nekem is... Ha hétfõ reggel vizsgálat elõtt csinálnék egyet? de az is még csak 6 nap... mit mondjak? jaaaa lehet.... ?!? basztikuri
A kérdező hozzászólása: sval most várnom kell még legalább 8 napot, hogy legalább vmi érzékeny teszt kimutassa... CSak attól félek, hogy nagyon sok helyen olvasom, hogy persze a mensi kimaradásától is a legtöbb embernek vagy 2 hét míg legalább egy halványka valamit mutat a teszt...

Mikor teszteljek, vasárnap vagy hétfőn vagy mikor?

7-én kéne megjönnie de nem akarok addig várni minnél hamarabb megakarom tudni hogy jön-e már a pici mert már 3 éve várunk rá!Ebben a hónapban kezdtem el szedni a clostilbegyt gyógyszert!Remélem hatásos lesz!Két napig feküdtem mert hányingerem volt és a mellbimbóm is nagyon fáj. jah meg a pisilés...Szerintetek???

Legjobb válasz: Szerintem jobb lenne, ha megvárnád legalább a mensi napját, vagy utána még egy pár napot, ha nem jön meg. Drukkolok!

Szerintem jobb lenne, ha megvárnád legalább a mensi napját, vagy utána még egy pár napot, ha nem jön meg. Drukkolok!
Ha gondolod csinálj tesztet, bár még elég korai, hiszen csak most vagy a peteérésed utolsó napjaiban ha jól számolom. Azért adjál majd hírt magadról, mert kíváncsi vagyok!
szerintem még korai lenne tesztelni.még nem mutatja ki a teszt
még nagyon korai, csak ki tudod várni azt a hetedikét, addig valami mással foglald el magadat.
Szerintem várj még amíg késni fog! Szerintem "jobb" egy nem várt mensi, mint egy negatív teszt! Tapasztalatból mondom hidd el! Nyugi! Ne görcsölj a babán! Én szorítok neked nagyon! NYUGI! Majd írj, hogy mi lett! Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek hogy ennyire szoritotok olyan jó érzés!!!De már napok óta csak bõgök folyamatosan, mi lesz ha nem sikerül...megint a csalódás:((Ok várok 7.-ig remélem jó hírrel!
A kérdező hozzászólása: Valakinek esetleg msn???
sajna nekem nincsen msn-m, de ha akarod írhatsz mailt: [email protected] Ne bõgj, mert az nem használ. Már tényleg nem sok van hátra 7-ig.
szia, nekem 5.-én (nem!!!) kellene megjönnie. Én is Clostit szedtem. Nekem nagyon enyhén mintha fájna a cickóm. De sztem már magamba beszéltem... nem tudom... De sztem még ne vegyél tesztet. Én péntekig nem is veszek. Babonából... :) Ha gondolod írj privit... [email protected]


Kedden, szerdán mintha a méhembe markoltak vola, meg görcsölt a hasam. Hétfőn jött volna meg a nemvárt. Szombaton, vasárnap egy kis barnás, ma meg rózsaszines nem nagy mennyiségbe. Ilyenkor mi van? Teszteljek azért hétvégén vagy nincs értelme?

Legjobb válasz: HA a múlt hétfõn jött volna a nemvárt, akkor már simán tesztelhetsz most is, vagy holnap reggel, akkor erõsebb a hcg, ha babás vagy. Ilyenkor már ki kell mutatnia. Szorítok!

HA a múlt hétfõn jött volna a nemvárt, akkor már simán tesztelhetsz most is, vagy holnap reggel, akkor erõsebb a hcg, ha babás vagy. Ilyenkor már ki kell mutatnia. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ma hétfõre gondoltam és azért nem tudom, mi van ilyenkor?
Ha mára kellett volna megjönnie, akkor is tesztelhetsz már holnap reggel is, nem kell megvárni a hétvégét!De a barnázás és ma a rózsaszín azt is jelentehti, hogy meg fog jönni:(
A kérdező hozzászólása: Hát, nagyon el vagyok keseredve!Nekem aztán sose jön össze semmi, pedig szédültem és hányingerem is volt.Most egy kicsit feladom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!