Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek, nem tudom mikor kéne (2 db)

Konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de nekem is megjött, mikor már terhes voltam.
ha rendes piros vérzésed volt akkor nincs szerintem terhesség de ha ilyen nyugtalan vagy menj inkább dokihoz az megmondja biztosra.szorítok hohy jo legyen minden:)

Mikor teszteljek, ha nem tudom mikor kéne megjönnie? Mindig szabálytalan a menzeszem.

Legjobb válasz: Az eddigi leghosszabb ciklusodat tekintsd a menstruáció napjának (pl. ha a leghosszabb ciklusod hossza 40 nap volt, akkor várj 40 napot és tesztelj).

Az eddigi leghosszabb ciklusodat tekintsd a menstruáció napjának (pl. ha a leghosszabb ciklusod hossza 40 nap volt, akkor várj 40 napot és tesztelj).
Szerintem tanácsos lett volna gyerek vállalás elõtt "rendbe tenni" a menstruációdat. Elsõ válaszoló vagyok.
Én csak annyit írnék, hogy én is így voltam, és a fogigátló abbahagyása miatt volt rendszertelen a menzeszem. De gondoltam nem terhelem magamat újabb hormonos kezelésekkel, csakhogy rendszeres legyen, hisz amikor nem szedtem a gyógyszert, akkor is mindig rendszertelen volt. Barátnõm évek óta próbálja rendbetenni rendszertelen menzeszét, már szinte mindent kipróbált, de hiába. De ez nem azt jelenti, hogy nem eshet teherbe. Anyukámnak is rendszertelen volt, mégsem volt soha semmi baja. Nekem is elsõre sikerült teherbeesnem, mikor elkezdtünk próbálkozni, és én is 40 napnál teszteltem. De én hõmérõztem, így tudtam, mikor volt peteérésem!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!