Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek, nem tudom mikor (24 db)

Nem tudom mikor teszteljek? A reggeli erős folyás mire utal?

A naptár szerint még 2 hetem van mensisig. Peteérésem azonban 3-án lehetett(spontán valószín?leg), mert a h?m már egy hete magas(nem vagyok beteg) és a peteérésem idejében semmi tünetem (nyák, h?esés,stb) nem volt.

Legjobb válasz: Szia! Terhesség alatt szokott ilyen tejszerû váladék lenni,és igen leginkább reggeli órákban.Ha gondolod csinálj egy tesztet vagy várd meg azt a napot,mikor megszokott jönni és ha semmi,akkor tesztelj!Sok sikert!

Szia! Terhesség alatt szokott ilyen tejszerû váladék lenni, és igen leginkább reggeli órákban.Ha gondolod csinálj egy tesztet vagy várd meg azt a napot, mikor megszokott jönni és ha semmi, akkor tesztelj!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.:)

Terhes lehetek? Mert már nem tudom mit gondoljak. Mikor teszteljek?

Nemjött meg szerdára nem vártam,volt egy kis barnázásom de nem sokáig.Most meg olyan megjön érzésem van.Mért?

Legjobb válasz: Ha elmarad a menstruáció két héttel késõbb általában már biztos eredményt mutat a teszt! (Persze rengeteg kivétel van ezalól ... ) Tehát szerintem tesztelj egyet egy pár nap múlva, de ha türelmetlen vagy és ezzel együtt nagyon kíváncsi is akkor tesztelhetsz egyet most is de célszerûbb késõbb. Nekem közel 2 hónapot késett a menstruációm, nekem is jelentkezett a barnás folyás eleinte, hányinger, mellérzékenység, émelygés, puffadás, fáradékonyság és minden. De én nem voltam terhes (a napokban már meg is jött így nincs szükség gyógyszeres kezelésre) De ha szeretnéd a Babát akkor drukkolok, hogy sikerüljön! :) Majd írd meg, hogy milyet teszteltél!

Ha elmarad a menstruáció két héttel késõbb általában már biztos eredményt mutat a teszt! (Persze rengeteg kivétel van ezalól ... ) Tehát szerintem tesztelj egyet egy pár nap múlva, de ha türelmetlen vagy és ezzel együtt nagyon kíváncsi is akkor tesztelhetsz egyet most is de célszerûbb késõbb. Nekem közel 2 hónapot késett a menstruációm, nekem is jelentkezett a barnás folyás eleinte, hányinger, mellérzékenység, émelygés, puffadás, fáradékonyság és minden. De én nem voltam terhes (a napokban már meg is jött így nincs szükség gyógyszeres kezelésre) De ha szeretnéd a Babát akkor drukkolok, hogy sikerüljön! :) Majd írd meg, hogy milyet teszteltél!
hát kismama a babától, tesztelj egyet reggel!
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma reggel egy tesztet de rossz volt szerintem, mert elmosódott rajta minden, az egyik vonalka látszódott de a másik is ott volt én úgy láttam de elmosódva.Úgyhogy holnap reggel casinálok egy másikat.Majd írok holnap.Nektek volt már ilyen??
Szia.Én is hasonló helyzetben járok, de nekem vagy ma nem kellett volna megjönnie, vagy max 5-ig.Én Kedden próbálok egy tesztet ha nem jön meg addig.Az elsõ babámnál nem voltak ilyen tüneteim(hasfájdogálás), sõt semmien elõ jele nem volt, csak a testhõm volt (igaz nem ébredésnél mártem)nap közben 37 körül.Ez most is meg van. És az elsõnél, a melleim is késõbb kezdtek el fájni, meg duzzadni.(10-12hét tájékán) Szurkolok neked hogy a gólya legyen a dologba.MAjd írm meg légyszi az eredményt ha tesztelsz.
ez is lehet tünet, fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: A petefészkem mintha egy kicsit fájdogálna és úgy érzem megjön.
A kérdező hozzászólása: köszike remélem igazad lesz.Csak nagyon úgy érzem megfog jönni!
"hát kismama, a babától"- vagyis a Miért? kérdésedre a válasz, hogy hát TERHES VAGY! szerintem, nekem is ilyen tüneteim voltak és a fiam 13 hónapos!
A kérdező hozzászólása: mit jelent az hogy kismama a babától?A petefészkem olyan érzékeny egy kicsit de nem tudom mitõl, mintha megakarna jönni??
A kérdező hozzászólása: Amúgy mitõl van az hogy általában esténként fáj a hasam, napközben meg nem?
Konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de nekem is megjött, mikor már terhes voltam.
ha rendes piros vérzésed volt akkor nincs szerintem terhesség de ha ilyen nyugtalan vagy menj inkább dokihoz az megmondja biztosra.szorítok hohy jo legyen minden:)

Mikortol teszteljek peteéréstől? Valaki igazán irhatna nem tudom mit tegyek ha terhes lennék.

Nagyon nincs most itt az ideje ti mittenétek?

Legjobb válasz: Mi van? Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezzél.

Mi van? Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezzél.
67%-os: Igen, nem vagyunk egyformák. Azért nem csak egyféle módszer van a védekezésre, hanem igen sokféle. Nem hiszem el, hogy egyetlen egy megoldást sem lehet találni. A kérdezõ szimplán baromira felelõtlen. Remélem nem lesz terhes, mert sajnálnám a gyereket, ha ilyen körülmények közé születne.
ha még nincs itt az ideje és ilyen bonyolult vagy akkro ne menjen el benned. Felelötlenek vagytok. Aktus után 2 héttel tezstelj egyébként.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) az apukája nem engedné se az abortuszt se az örökbeadást, ugyhogy valahogy megkell oldanom:)
Kedves kérdezõ. Ha úgy alakul, hogy terhes vagy menj el egy családsegítõ szolgálathoz és kérj tanácsot mit tehetnél. El kell mondani, hogy miért nem tudsz védekezni és, hogy sajnos az anyagi helyzeted nem engedi, hogy kitudj fizetni egy abortuszt. Biztosan tudnak valahogyan segíteni neked, nekik sem érdekük, hogy megszüld a babát aztán ne tudd ellátni. Azt biztosan felajánlják, hogy szüld meg és örökbe adhatod, de ez már nehéz ügy, mert én se szívesen adnám örökbe a babámat. Sajnálom, hogy ebben a helyzetben vagy és szorítok, hogy minden a legjobbak szerint alakuljon.
A kérdező hozzászólása: Hát ez a problema, hogy kaja sincs!
Képzeld kedves 83%-os én is latex allergiás vagyok sõt a latex mentes óvszert sem bírom mert bedagadok és viszketek attól is. Fém érzékeny is vagyok még egy tiszta arany fülbe valót se tudok hordani, mert vérezni kezd tõle a füle azonnal, a karom sebes lesz a karkötõtõl. Azért, mert te nem vagy allergiás semmire még más lehet ha neked ez furcsa is. Nem kötekedni akarok csupán megértetni veled, hogy nem vagyunk egyformák.
Ha nincs 5000-ed esemény utánira, akkor majd biztosan a 30 ezres abortuszra lesz. Vagy egy gyerekre...
A kérdező hozzászólása: Mások ugyan honnan tudják h peteérésem van?
A kérdező hozzászólása: Volt szerencén esemény utánit egyszer bevenni 5000 most végkép annyi pénz nincs de 300 se... És ugyanugy terhes maradtam!!! Csomo ételre is allergiás vagyok...nem csak ezekre...
Miért is lenne lehetetlen, hogy allergiás sok mindenre? A bátyámnak 2 oldalnyi gyógyszer van amit nem szedhet. Egy barátnõm jóformán a napból táplálkozik annyi mindenre allergiás. Sajnos vannak olyan emberek akinek ilyen a szervezetük. A megszakítás egy fél megoldás, mert mint tudjuk már az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Az orvosa biztosan kifog találni valamit, hogy hogyan tudnak védekezni. Nem a mi feladatunk, hogy ítélkezzünk és semmi jogunk hozzá, hogy pálcát törjünk más feje felett. Oly mindegy, hogy a kérdezõ peteérés elõtt vagy után van, a kérdés lényege, hogy mikor tesztelhet leghamarabb.
A kérdező hozzászólása: Még mindig allergiás vagyok a müanyagra gumira... Ég és vérzik, fémre is . 11 napja volt peteérés. Megszakitásosan védekezünk de most pont a 14. Ciklus napon elment bennem :/
67%-os: Tudod a kérdésbõl nekem úgy tûnt, hogy a kérdezõ még a peteérés elõtt van. Azaz egyelõre nem azon kellene agyalni, hogy mi lesz, ha teherbe esik, hanem azon, hogy hogyan védje ki. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek egyetlen egy módszer se váljon be. Ilyen nincs! Csak egyszerûen cseszik foglalkozni vele. A semminél már az is többet ér, ha legalább a pasi kihúzza. Ha netalántán még beszerez egy pesszáriumot, akkor már jó eséllyel nem lesz terhes.
A kérdező hozzászólása: Anyum szedett 4 évig legkisebbet már akkor vette észre mikor rugott :/ vért vettek töllem és nem irnak fel ugyan ez miatt mert a c- vitamin is kb ugyannyit ér
Annyira elegem van abbol, hogy ilyen okos mindenki...., , ha nem akarsz gyereket védekezz". Én védekeztem, fogamzásgátlót szedtem mégis most 15 hetes terhes vagyok. Nem az okoskodásra kíváncsi a kérdezõ. Kedves kérdezõ. Peteérés után 10-12 nappal érdemes tesztelne, ha lehet akkor 10 es érzékenységûvel, de én azt mondom várj a menses napjáig, hogy megjön e, mert akkor már biztosabb eredményt fogsz kapni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok..hosszu lenne elmondani... Alergiás vagyok mindere a tabletta meg nem hat( helyi, kup, latex) spirált se tesz fel a doki mert érzékeny mindenre :/ már mindent átrágtam...de egyik se jó:/
Kerdezo mi torten azota?

Decemberben kimaradt a mensim, januárban nem tudom mikor kellene megjönnie. A teszt szerint nem vagyok terhes, tüneteim még is vannak (puffadás, mellérzékenység, pici émelygés) mikor teszteljek hogy tuti kimutassa?

nov.25-én volt utólsó mensi,de a ciklusaim elég hosszúak(35-40naposak).valaki segítene?? Lehet hogy későn termékenyült meg ha az vagyok?

Legjobb válasz: Lehet... Szerintem csinálhatnál mégegy tesztet, hátha az már kimutatja. Aztán irány a nõdoki. Ha negatív, akkor azért, mert hol a mensi... ? Ha pozitív, akkor meg azért. :)

Lehet... Szerintem csinálhatnál mégegy tesztet, hátha az már kimutatja. Aztán irány a nõdoki. Ha negatív, akkor azért, mert hol a mensi... ? Ha pozitív, akkor meg azért. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a komit
Menj el orvoshoz! Ez már túl nagy szünet mindenképp. Ha van baba azért, ha nincs, azért...
Reggeli vizeletbõl csináld, tehát a mai napról már lemaradtál, s ha holnapig sem jön meg, akkor reggel csinálj egy 10-es érzékenységû tesztet.
A nemvárt napján már tesztelhetsz.
Éljen, éljen, éljen !!!! :) ))
GRATULALOK!!!!olyan jo ilyent hallani kulonben a hejzet ugyanaz nalam mint nalad csak annyi hogy nekem csak ket nagyobb gyerkocom van es most a harmadikra keszulunk de varat magara nagyon.nekem ma kellene nem megjonnie de tesztelni nem merek en sem.estleg holnap reggel ha addig minden jo! megegyszer garatulalok vigyazz magatokra!
Tiszta szívbõl GRATULÁLOK!!!! :-)))))) Csatlakozom az elõttem szólóhoz olyan jó ilyeneket hallani! Kedves utolsó Neked is drukkolunk írd meg ide légyszi mi lett az eredmény!Ne haragudj kedves kérdezõ, hogy azt kértem ide írjon de hát ha duplán örülhetünk!:-) Vigyázz magatokra és Boldog babavárást! :-)Puszi
Gratulálok! Akkor most hány hetes várandós lehetsz vajon?
A kérdező hozzászólása: 3 különbözõ tesztet csináltam és mind a 3 pozitív!Ma elmentem a nõgyógyászhoz, de azt mondta, hogy UH-on nem lát semmit!Hát egy kicsit elkeseredtem, de azt mondta menjek el hüvelyire és keddre kaptam idõpontot.Szerintetek akkor most terhes vagyok vagy nem??
sziasztok! en vagyok aki hasonlo hejzetben volt de sajnos nekem ket nap kesessel de megjott.ez van sajnos.majd legkozelebb.azt mindenkepp megtanultam hogy a negativ teszt a nemvart napja utan az tutit mutat onnantol nincs miert remenykedni.de koszonom az erdeklodest! kedves kerdezo szerintem biztos hogy terhes vagy csak meg nagyon picike, en varnak a huvelyi uh-val nehogy bajt csinaljon de remeljunk minden rendben lessz! vigyazz magatokra es ne aggodj anyit inkabb elvezd ki minden percet ennek a boldog kilenc honapnak!
Szerintem is baba van, mert úgy tudom, hogy a pozitív teszt nem tévedhet, mivel a hcg hormon (amire a teszt reagál) csak akkor van a szervezetben ha terhes vagy. Valószínûleg még nagyon kicsi a baba, ezért nem látták az uh-n. Egyébként én 12 hetesen voltam elõször uh-n és rögtön hüvelyit csináltak.
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy igazatok van.Tegnap óta nagyon feszülnek a melleim és rengeteget járok a wc-re.Remélem ezek már a terhesség tünetei.Kedden mindenképp megírom az uh eredményét!Addig is köszönöm mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Megvolt az UH, és 4 hetes a kis babócám!!!Nem is tudjátok, hogy mennyire boldog vagyok!Csak azt nem tudom, hogy mit jelent az, hogy jobb oldalon polycystás ovarium!Ha tudtok segítsetek!Köszönöm!!
grat
Szupeeeeer!! Gratulálok!!! :)
Megcsináltad a tesztet?
A kérdező hozzászólása: csináltam tesztet, de sajnos neg.Gondolom ha szombatig sem jön meg, csinálok mégegyet.Remélem sikerül!!Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Még mindig nem jött meg de már nem merek tesztelni.Nem tudom hogy jön-e baba vagy megint csak becsap a testem!Adjatok tanácsot légyszi, hogy mit csináljak!!
Ne hülyéskedj, ahogy nézem a dátumokat már másfél hónapja nem jött meg! Ha viszonylag pontos szokott lenni, akkor itt baba van szerintem ! gyorsan vegyél egy tesztet és a reggeli vizelettel csináld meg. Nagyon drukkolok!
Szia! Szerintem tesztelj!Valami tüneted van már esetleg? Kívánom, hogy ha megcsinálod a tesztet pozitív legyen!!!! Írd majd meg, hogy megcsináltad e és hogy mi lett az eredmény!
13év után én is nehezebben estem teherbe 8 hó próbálkozás után .az elsõ 2höz nem kellett 2hó próbálkozás sem .de már itt tartom a kislányomat azóta...
Szia! Tuti csinálnék egy tesztet, hisezn eltelt azóta másfél hónap!!!! Nem rendszertelen a ciklusod? 1000%, hogy már kimutatja a teszt ha babás vagy, amúgy vmi tünet? Mindenképpen írj, hogy mi a helyzet! :) Mi szorítunk neked! :)
Másfél hónap után ez már vagy baba, vagy betegség. De gyanítom, hogy inkább baba. Mivel a HCG mennyisége kétnaponta megduplázódik, azóta már több száz fölött lehet az értéke, a tesztek meg 25-tõl mutatják. Úgyhogy tesztelj! És ha mégis negatív lenne, akkor tudod, hogy irény a nõgyógyász. de ha pozitív, akkor is, mert mostanra már szívhangja is van. TESZTELJ!
A kérdező hozzászólása: Mindenkit imádok!Csináltam egy tesztet és pozitív lett!! A párom még nem tudja de az biztos hogy ki fog bújni a bõrébõl!Mindenkinek köszönöm!!
Gratulálok! :D Ezt találtam, ami segíthet: http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=396

Nem tudom mit csináljak, teszteljek?

okt.7-én volt meg utoljára,azóta semmi.Nov.2-3-án nagyon pici véres valami,aztán semmi.Dec.2-án voltam dokinál,azt mondta várjak,hogy jöjjön,ha nem jön meg,teszteljek és menjek vissza.Dec.2-án semmit nem láttak uh-on csak 8mm-es méhnyálkahártyát.Napokban keménynek érzem az alhasam,néha húzódik,belenyilal ha nevetek vagy tüsszögök.

Legjobb válasz: tesztelhet veszteni valód nincs, legfeljebb ha pozitiv lesz örülsz:-)

tesztelhet veszteni valód nincs, legfeljebb ha pozitiv lesz örülsz:-)
Hát szerintem ez nem is kérdés. Én már biztos teszteltem volna!
Tesztelj bátran, drukkolok neked!Majd írd meg nekünk az eredményt!
A kérdező hozzászólása: szerintetek esélyes a pozitív teszt?X-epillel 2negatívat teszteltem múlt héten és azelõtt.De nekem van egy olyan sejtésem, hogy valamikor november közepe táján eshettem teherbe(ha az vagyok)Ha nem jön meg jövõ hét péntkig, megyek vissza dokihoz mert az már megint több mint 2hét késés.

Nem tudom mikor teszteljek? 31 napos a ciklusom általában. Múlt hónapban egy álpozitív teszt után a 46. napon jött meg.

Munkahelyemb?l kiindulva (ionizáló sugárzás miatt), nem lenne mindegy mikor derül ki, hogy terhes vagyok-e.

Legjobb válasz: Hát a pozitív tesztem nagy csalódás volt :( Negatívat pedig még sosem csináltam... Múlt hónap volt az elsõ próbálkozás. Köszönöm a válaszod!

A kérdező hozzászólása: Hát a pozitív tesztem nagy csalódás volt :( Negatívat pedig még sosem csináltam... Múlt hónap volt az elsõ próbálkozás. Köszönöm a válaszod!
hát, jobb ötletem nemigen van, de ha teszt is álpozitív...
Én a helyedben gyakran tesztelnék, kicsit veszteséges lehet anyagilag, de a munkahelyed miatt fontos lenne! Vannak neten tesztek olcsón, a vaterán is rákereshetsz, 10 db-os pakliban van, aztán a babatervezok-otthona.net-en is van jó áron a shop-ban, és a csaladtervezes.com-on is olcsó a 10 db-os pakk, vagy a vitani-hu-n is vannak, tõlük is lehet rendelni telefonon.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy fontos, ezért is kérdeztem :) Köszönöm az ötletet! Így már könnyebben megvalósítható a tesztelgetés...

5. napja késik, nem tudom mikor teszteljek, már teszteltem nega lett?

Legjobb válasz: én vennék másfajta tesztett a helyedbe,nekem 5böl 2mutata biztosra hogy az vagyok!a gabrielt nagyon dicsérik nekem is jo volt

én vennék másfajta tesztett a helyedbe, nekem 5böl 2mutata biztosra hogy az vagyok!a gabrielt nagyon dicsérik nekem is jo volt
Most már ki kell mutatnia! Mikor teszteltél elõször?
A kérdező hozzászólása: szerdán kellett volna megjönni, elötte 2 nappal teszteltem ill egy nappal, de mindkét alkalommal délutáni vizeletbõl.
Elsõ vizeletbõl tesztelj!! Mostanra már biztosan ki fogja mutatni. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!