Találatok a következő kifejezésre: Mikor teszteljek, ma vagy (16 db)

Mikor teszteljek? Ma vagyok a tüszőrepedés utáni 11. napon! Az előző ciklusom 28 napos volt! Nem bírok már várni! Mutatni fog valamit?

Legjobb válasz: Én a helyedben várnék még pár napot. Már csak azért is mert mi van ha negatív lesz a teszt közben meg terhes vagy. Én biztos megvárnám a nem várt menszi idõpontját mert ha negatívat tesztelnék nagyon rosszul esne. Mikor kellene megjönnie?

Én a helyedben várnék még pár napot. Már csak azért is mert mi van ha negatív lesz a teszt közben meg terhes vagy. Én biztos megvárnám a nem várt menszi idõpontját mert ha negatívat tesztelnék nagyon rosszul esne. Mikor kellene megjönnie?
Én is várnék a helyedben a nemvárt napjáig. Nekem még van 6 napom, de kivárom, mert nagyon rossz csalódni, és egyben reménykedni, hogy lehet csak korái volt a teszt.
Nekem is ma van a 11. dpo-m. Tegnap már halvány pozitív volt :)
Nekem mára (25.ére) kellett volna megjönnie, de már 23.-a óta pozitív a tesztem. Ráadásul az elsõt délutáni pisibõl csináltam, és már elég erõs volt a csík.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet tegnap este és ma reggel!Mind a kettõ halány pozitív lett!Akkor ez most tényleg az lesz?
Gratulálok!!! :) ) Minden bizonnyal babát vársz! Téves pozitív tesztek ritkák.
gratulálok! NIncsen görbéd? Felraknád? Használtál ovutesztet, vagy vmi praktikát, hogy sikerült? Sokat voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: Clostylbegytelte ultrahaet szedtem ez a 2. hónapom a doki figyngon a peteérést!Görbém nincs!Remélem baba lesz...
Gratula. Nekem is az elsõ két teszt halvány volt, most már egyre erõsebb.

Mikor teszteljek? Ma vagyok 10. dpo-n de már eléggé fájnak a melleim! Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szerintem várj még 2-3 napot, ha biztosra akarsz menni.

Szerintem várj még 2-3 napot, ha biztosra akarsz menni.
A kérdező hozzászólása: Csak olyan nehéz várni :( Voltam már terhes és emlékszem arra a fájdalomra amit akkor éreztem... Ez nagyon hasonlít arra az érzésre. Úgy szeretném ha végre sikerülne!!!
A mellfeszülés a peteérés miatti progeszterontermelés miatt van, nem a terhesség miatt, az ilyenkor még korai. Én a 14. dpo-n tesztelnék, hamarabb nem.
Jobb lenne várni, biztosabb eredmény lesz...
Elvileg talán egy 10es teszt mutathat valamit. De tényleg még elég korai a dolog. Ez hanyadik ciklusnapod?
A kérdező hozzászólása: Ez a 23. ès àltalában 28 naposak a ciklusaim.
Tesztelj nyugodtan már ma! A folyás lehet mensi is, terhesség is.
na??? mi lett az eredmény????? nehogy reggeli vizeletre várj mert már bõven jó a délutáni, esti is :)
írj ha teszteltél...! bár gondolom ennyi késés után már elég valószínû a baba
A kérdező hozzászólása: Tesztet nem csináltam mert gyógyszertár nincs nyitva! csak holnap tudok! Nekem van folyásom még mindig! :)
szia!! mizu??? nekem nincs folyásom egyenlõre ....
en 7 hetes vagyok es van boven feher folyasom :(
A kérdező hozzászólása: A beszédülés nálam is elõfordul! Remélem kettõ lesz! :) Valamilyen folyásod van esetleg?????
Korán teszteltél, ritka, hogy olyan korán kimutassa a teszt a terhességet! Remélem holnap már 2 csík lesz!
ja ami eszembe jutott még hogy sokszor beszédûltem, pedig amúgy egyáltalán nem szoktam
oké!! írj majd ! drukkolok!
A kérdező hozzászólása: hát ez az álmosság rajtam is rajtam van állandóan! az egész napot végig tudnám aludni! akkor holnap tesztelek és várok! :)
én fárad vagyok és állandóan pisilni járok és zabálok....ami eddig egyáltalán nem volt jellemzõ..de most mindent felfalnék :D dokihoz szerintem ne menj olyan korán mert nem fog látni semmit, min. az 5 hetet várd meg és utána menj..(persze nem akarok beleszólni de csak a megvastagodott nyálkahártyát fogja látni) én 6 hetesen fogok menni elõször majd úgy tervezem...
A kérdező hozzászólása: szerintem majd csak holnap! hogyha hétfõn sem jön meg délutánig akkor megyek a dokihoz! remélem végre baba van! Amúgy neked van olyan érzésed mintha a gyomrod fájna vagy valami ilyesmi???
mikor tesztelsz ? írd meg h mi lett mert akkor "együtt" fogunk szülni :) ) én úgy számoltam aug.11.-e körül :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
ja és én hétfõn is teszteltem, az épp h látszódó pozi, uh az h 5 napja negatívat teszteltél semmit nem jelent!! ma már délutáni pisibõl is pozinak kell lennie !!!
én is mára nemvártam, de már szerdán pozit teszteltem...tesztelj nyugodtan, kifogja mutatni !! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! És az mitõl lehet hogy megváltoztam..párom azt mondta hogy olyan "idegbeteg" szerû lettem! mármint hamar megsértõdök stb. na és persze az aluszékonyság?
hahó!! nagyon eltüntél :S


A mensesem 30-35 napra szokott jelentkezni. A 35. napon teszteltem negatívat. Ma vagyok a 40. napon. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Akár most is tesztelhetsz már, eltelt 5 nap az utolsó teszt után. A Hcg pedig ahogy én tudom 2-3 naponta duplázódik, ha babás vagy! Drukkolok neked! és írd majd meg légyszi mi lett az eredmény! Inkább reggel tesztelj, mert akkor több a hcg, mint mondjuk du. Eleinte jobb a reggeli, szebb csíkot kapsz, de aztán már mindegy!

Akár most is tesztelhetsz már, eltelt 5 nap az utolsó teszt után. A Hcg pedig ahogy én tudom 2-3 naponta duplázódik, ha babás vagy! Drukkolok neked! és írd majd meg légyszi mi lett az eredmény! Inkább reggel tesztelj, mert akkor több a hcg, mint mondjuk du. Eleinte jobb a reggeli, szebb csíkot kapsz, de aztán már mindegy!

5 napja késik a mensim, igaz, néha egy-egy csepp vér megjelenik (pl. Tegnapelőőtt, vagy ma) .2x teszteltem, utoljára szerdán, negatív lett. Mikor teszteljek újra? Lehet még baba?

Legjobb válasz: lehetsz babás,mivel nem jött meg,egy pár nap múlva tesztelj megint,ha akkor is negativ,menj el orvoshoz.

lehetsz babás, mivel nem jött meg, egy pár nap múlva tesztelj megint, ha akkor is negativ, menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Holnap tesztelhetek szerinted? Vagy meddig várjak?
inkább szombat, vagy vasárnap, mert elõbb úgysem tudsz dokihoz menni így sem úgy sem..
tesztelj még egyet
Szia.Szerintem várj 3-4 napot, ha addig nem jön meg akkor csinálj egy újabb tesztet. Lehet késõbb peteérésed. Vezetsz hõgörbét??Azon nyilván látszanak hogy kb mikor volt péd.
A kérdező hozzászólása: Akkor várok még egy kicsit hàtha nem szokot késni azért gondoltam tesztelek de korai volt igen vezetek majd ha tudom le fenykepezem

Reggel teszteltem, ma van a nemvárt napja. Nagyon nagyon halvány pozitív lett (Gabriel). Erősödni fog, vagy csak a képzeletem játszik velem? Mikor teszteljek újra?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..

Legjobb válasz: Szerintem itt baba van!Várj 2 napot és újra tesztelj!Nekem hétfõn lett halvány + és holnap én is csinálok egyet!

Szerintem itt baba van!Várj 2 napot és újra tesztelj!Nekem hétfõn lett halvány + és holnap én is csinálok egyet!
Gratulálok! Nekem is így volt, most már 3 hónapos a kisfiam :) Pár nap múlva erõsebb lesz a 2. csík. Boldog babavárást!
Nekem nagyon tetszik a gorbéd !!! Szerintem a halvány pozitív pár nap múlva csúcspozitív lessz ! Turelem szerintem baba van a dologban. Gratulálok !
1 vagyok.Én Gravi-Hcg tesztet vettem de sokan inkább a Clearblue-ra szavaznak.Szerintem már akármelyik ki fogja mutatni a babát!Itt a börbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8295403b5208404b49696a..
A kérdező hozzászólása: Jesszusom Lányok! Komolyan mondjátok? El se merem hinni. Gondoltam, hogy majd vasárnap vagy hétfõn tesztelek megint egyet (nem tudom milyen fajtát vegyek???) és nagyon reménykedem, hogy nem jön meg és erõsödni fog a + jel. :)
Szerintem Gabrilellel tesztelj megint, mert akkor látni fogod azt is, hogy erõsödött-e. Esetleg vegyél két tesztet. Megéri a beruházást, mert ha jól sejtem, akkor most egy jó darabig nem lesz ilyenekre szükséged!! :-)))
A kérdező hozzászólása: köszönöm lányok a bíztatást!!!!!! Mindenképpen megírom majd hogy mi lett. + teszteseknek meg gratulálok. :)
A kérdező hozzászólása: El sem hiszem, hogy + lett, ma reggel teszteltem a 32. napon, 28. napra nem vártam, aznap volt egy halvány tesztem. Ma reggel meg sírva fakadtam és nagyon boldog vagyok. :) )) Itt a görbém. :) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..
Nagy boldogság ez :) Akkor most már vigyázz magatokra és örömteli babavárást kívánok!

Ma vagyok a 28. napon, de múlt hónapban 35. napra jött meg. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem a akkor várj a 35.napig, és ha nem jön meg akkor tesztelj.

Szerintem a akkor várj a 35.napig, és ha nem jön meg akkor tesztelj.
Szia! Miért nem reggel teszteltél? Szerintem holnap reggel elsõ vizeletbõl csinálj tesztet! Szorítok nagyon! :)
Szerintem is próbáld meg reggel az elsõ vizeletbõl, meg szerintem még ami irányadó lehet, hogy mérd meg a hõdet higanyossal hüvelyben még mielõtt kikelnél az ágyból, ha 37 vagy a felett van, akkor tuti baba! Sok sikert! Szorítok neked! Írj majd hogy mi lett! Én hétfõn tesztelek ha nem jön meg! :)

Ma kellett volna a nem vártnak jönnie, eddig szerencsére semmi. Bennem van a mindjárt megjön érzés és kb 3 napja néha néha érzem hogy szurkál a hasam, és fel vagyok puffadva. Mikor teszteljek?

A melleim is érzékenyek,észre vettem hogy az udvara sötétebb, párom szerint nőtt is. émelygek egyfolytába,a reggeli keksz nélkül ugy érzem el fogok ájulni.. remélem a kis pocak lakó üzen :) nagyon türelmetlen vagyok, annyira szeretnénk párommal ha végre összejönne :)

Legjobb válasz: Ezek elég jó jelek, ha nem csak bebeszéled, mert arra ugye hajlamosak azok a nõk, akik babát szeretnének :) Ha nagyon nem bírsz magaddal, próbálkozhatsz egy teszttel, de jobb lenne holnap reggelig várni. Drukkolok, majd írd meg, mi a helyzet :)

Ezek elég jó jelek, ha nem csak bebeszéled, mert arra ugye hajlamosak azok a nõk, akik babát szeretnének :) Ha nagyon nem bírsz magaddal, próbálkozhatsz egy teszttel, de jobb lenne holnap reggelig várni. Drukkolok, majd írd meg, mi a helyzet :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel megcsináltam, negativ lett..azóta sem jött a nem várt, reménykedem még :) )) de ha nem akkor talán a következõ hónapban :) várok még pár napot és ha akkor sem jön meg tesztelek újból :)
A kérdező hozzászólása: Kati gratulálok és sok boldogságot kívánok :) név megvan már? :)
A kérdező hozzászólása: még mindig semmi hála az égnek :)
Koszi:) Adel. A ferjem valasztotta:) ))
A kérdező hozzászólása: de szép név :) ) még mindig semmi képzeld, teszteltem tegnap meg ma is és nagyon halvány pozitiv lett :) remélem erõsödni fog :) )) félek mert nagyon meg vagyok fázva és nem akarom hogy baj történjen, elõzõ terhességemnél is csak következõ héten mutatta ki a teszt erõsebben. Sajnos volt egy missed ab-om ..
Gratula!! <3
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) ugye nem lehet baj hogy ennyire meg vagyok fázva? Nagyon félek most ettõl.
Biztosan nem:) de ugy tudom csinjan kell a c vitaminnal. Csak pihenj sokat es igyal eleget.
Megcsinaltad? Mi lett?
Kifelejtettem, h igen, tudjuk a nemet, mar a 12. heten biztosra mondtak ( nagyon meg is lepodtunk). Kislanyunk lesz, mindig is arra vagytam! Persze, a fiunak is ugyanannyira orulnenk, de eloszor mindig is egy kis cserfes lanyra vagytam!
En csak ezt a hasszurkat vettem eszre, a tobbi jel, pl mellerzekenyseg, enervaltsag nekem a menses velejaroja volt elotte is, szoval probaltam nem minden tunetet betudni terhessegi tunetnek. Raadasul az elozo honapokban volt hanyingerem, ami amugy sosem szokott lenni, es akkor pedig meg nem volt ott a baba:) Szoval az ember annyira tudja varni azokat a tuneteket, amiket mindenki mond, h en siman kepes voltam produkalni. Annyira ra voltam mar gorcsolve a dologra, h probaltam mar nem folyton befele figyelni. Viszont ez a hasszurka olyan hirtelen es eros fajdalommal jott, h nem tudtam nem eszrevenni.
Holnap reggelig várj, mivel ma már gondolom, nem tudsz elsõ vizeletet produkálni :-) Drukkolok! Írd meg, mi volt!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) nagyon remélem hogy nem vár kellemetlen meglepetés holnap (a nem várt) írok majd :)
Szia! En a nem vart napjan este teszteltem, mert nem birtam turelemmel varni. Nagyon erzekeny tesztet valasztottam, es halvany lett. Sot, masnap is csak egy halvany masodik csikot sikerult produkalnom:) Viszont nekem is volt hasszurkam, nagyon emlekszem, sosem ereztem elotte hasonlot! Azota a 33. hetben vagyunk:) Szoritok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Ohh gratulálok, lehet tudni már a nemét? :) köszönöm :) fáradékonyabb voltál abban az idõszakban? Többé mint fél éve voltam már várandós, ugyanezeket éreztem, de sajnos volt egy kis probléma :/
szia, szorítok, hogy neked összejöjjön!én tegnap írtam ki hasonló kérdést és erre éjjel megjött :-( majd írd meg mi lett:-) drukkolok!
Tenyleg elegge terhessegre utalnak a jelek. Pecsetelod nem volt 1-2 hete? Mert akkor szinte biztos.
Holnap reggel tesztelj! Ird majd meg! Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy volt e, folyásom van.az elõzõ terhességemnél sem tapasztaltam pecsételõt
Mi újság, kedves kérdezõ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!