Találatok a következő kifejezésre: Mikor tesztelhetek biztos (7 db)

Megnéznétek a görbémről, hogy mikor kell megjönnie és mikor tesztelhetek biztosat?

http://ciklus.hu/images/diagramok/b3f94eb60528d4bb04b07d4153..

Legjobb válasz: pár napja feltettem a görbémet,csak most ugye pár nap eltelt ...és hát...hátha tud valaki valami biztosat mondani:(

A kérdező hozzászólása: pár napja feltettem a görbémet, csak most ugye pár nap eltelt ...és hát...hátha tud valaki valami biztosat mondani:(
Húú, ez nem egyszerû, gondolom nem tudod mikorra nem várod, elég hosszú ciklus. Szerintem nem emelkedett meg eléggé, én nem mondanám tutira, hogy egyáltalán volt ovu, de persze olyan görbéket láttam már, hogy egyáltalán nem lehetett volna megmondani, hogy abból baba lesz. SZóval talán 1-2 nap. De ott ahol majdnem egy fokot ugrál a hõd, ott valami nincs rendben. Vagy nem ugyanakkor mérted, vagy beteg voltál, vagy mozogtál elõtte, közben, vagy valami, de ilyent nem csinál alaphõ....szóval ha mindent betartasz, lehet, hogy nem húzza ilyen magasra a coverline vonalat, és akkor mindjárt más....de kíváncsi vagyok mit mondanak mások. Szorítok, hogy baba legyen.
Szerintem ha tényleg akkor volt ovud, ahova behúzta, akkor már itt az ideje a menzinek.. én a helyedben 1-2 nap múlva tesztelnék, ha addig nem jelentkezik!

Mikor tesztelhetek? Jan.19én voltam együtt barátommal, és február 5re várom a mensit, mikor vehetem meg a tesztet? És milyet vegyek h szinte biztos eredményt adjon?

Legjobb válasz: Tok mindegy milyet veszel, mindegyik ugyanazon az elven alapul. Ha kimarad a mensi, ra 1-2 napra tesztelj. Ha elobb tesztelsz esetleg teves eredmenyt kapsz.

Tok mindegy milyet veszel, mindegyik ugyanazon az elven alapul. Ha kimarad a mensi, ra 1-2 napra tesztelj. Ha elobb tesztelsz esetleg teves eredmenyt kapsz.
Szia! Én 4-ére várom és szerintem csak 5-én fogok tesztelni! Régebben teszteltem menszi elõtt is, de sok lánytól hallottam, hogy csalódott, meg rájöttem, pénzkidobás az egész! Inkább izgulok még pár napot! Sok sikert a teszteléshez! ;-)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors válaszokat:) Neked is sok sikert hozzá:)
Szia! Nekem ugyanezek a paramétereim :) Ma teszteltem egyet, de egyenlõre negatív. Viszont tegnap óta intenziv hányingerem van.....ezért is teszteltem. Én szerintem megvárom a nemvárt mensi idejét a következõvel. És ma 2 órán belül 3x kellett mennem a mellékesbe. Felfázva tuti nem vagyok. Mellem nem fáj, de az alhasam egy kicsit feszülget. Mindjártmegjön-érzés egyenlõre nincs.
Szia! Nekem is febr. 5-én kellene megjönnie. Csak 19-én voltatok együtt? Akkor van a péd? Mert nekem 24-én volt és 21-én voltunk együtt csak.
nekem 10 napja késik és negativ teszt.Azt mondják a 10 nap után kell tesztelni az a biztos.
A kérdező hozzászólása: uristeeeen jo sokat kell várjak, ráadásul a pasi sztem leis lépett..1hete nem keres:/:(

Mikor tesztelhetek, hogy biztos eredményt kapjak?

Ma vagyok a 42.napon.Feszül a hasam,a h?m 37.3.,a mellem csak kicsit érzékeny.

Legjobb válasz: Szia. Hány napos a ciklusod,mikor kellett volna,hány napja ezek szerint megjönnie?Ha normál 28,akkor már bõven tesztelhetsz,én a mensi kimaradása utáni 5-7 napot szoktam megjelölni.Neked ez,ha jól számoltam az elõbbiekben,akkor már a 14.napod mensi óta,tehát hajrá!MElody

Szia. Hány napos a ciklusod, mikor kellett volna, hány napja ezek szerint megjönnie?Ha normál 28, akkor már bõven tesztelhetsz, én a mensi kimaradása utáni 5-7 napot szoktam megjelölni.Neked ez, ha jól számoltam az elõbbiekben, akkor már a 14.napod mensi óta, tehát hajrá!MElody
Szorítok neked! ;)
A kérdező hozzászólása: Szia!Hát az a problémám, hogy fogalmam sincs, hogy mikor nem kellene megjönnie, mert elözõ hó.ban 43napra jött.Dec.3án volt meg utojára.Szerinted, ha ma este megcsin.az valós eredményt fog mutatni?
Inkább reggeli elsõ vizeletet használj a teszteléshez, s lehetõleg egy érzékeny teszttel csináld. Ha elõzõ ciklusnál is 43napra jött meg, akkor még elvileg nem késik, szóval egyelõre ne siesd el. Én várnék még pár napot a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Igazad van, várok még azzal a teszttel!Rem.végre + lesz:)

Mikor tesztelhetek, hogy az már biztos legyen?

28 napos ciklus,menzesz 1.napja :febr.13,együttlét:febr:26 Tegnapi teszt negatív:( akkor már semmi esély terhességre? Most hiányzik mellfeszülés,puffadás..

Legjobb válasz: Még elég korai volt tesztelni! Ha jövõ kedden-szerdán még nenm jön meg akkor érdemes tesztelned és akkor már az eredmény is biztosabb...

Még elég korai volt tesztelni! Ha jövõ kedden-szerdán még nenm jön meg akkor érdemes tesztelned és akkor már az eredmény is biztosabb...
13-án kéne megjönnie, akkor érdemes tesztelni.Elõtte csak ablakon kidobott pénz a rengeteg teszt.
Ohh, meg nem kell kimutatnia:) vard meg a nem vart napjat:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!:)

Ma nem kéne megjönnie mikor tesztelhetek leghamarabb amikor már biztos eredményt mutat?

Legjobb válasz: Akár már ma is, de ha holnapig, netán holnaputánig bírod, akkor holnap után már tuti eredményt kapsz! Szorítok!

Akár már ma is, de ha holnapig, netán holnaputánig bírod, akkor holnap után már tuti eredményt kapsz! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom kibírni szerda reggelig Tüneteim: sokszor megyek pisilni, mindjárt megjön érzés nekem ilyen nem szokott lenni csak megjön és kész nem is nagyon görcsölök. 2 hete egyfolytában eszek sõt zabálok mindegy miaz, hányinger jön megy folyamatosan egész nap
1-et értek! :D Sok sikert!!!
Nekem a nem várt napján még alig észrevehetõen és idõn túl, de ott volt a második vonal, ami napról-napra erõsebb lett! Megy a drukk neked! :)
Elég biztatóak a tüneteid:) , ha teheted tesztelj akár ma is, legfeljebb pár nap múlva újra megpróbálod:) .Én kivártam 5 napot, szinte azonnal jött a 2 vonal. ClearBlue szerintem elég megbízható. Sok sikert!
Na??? :)
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam de nem jó a teszt a kontroll csík se jelent meg hát akkor megyek a dokihoz majd õ megmondja.
A kérdező hozzászólása: Na voltam a dokinál. Ez áll a papíromon: uterus homogén szerkezetû nyálkahártya vastagság 8mm kontroll 10 nap múlva Azt mondta szerinte túl vékony ahhoz a nyálkahártya hogy baba legyen de várjunk még ha 10 nap múlva visszamegyek akkor már látni kéne ha baba van ha nincs akkor ír gyógyszert.Szerintetek reménykedjek még? Hátrahajló méhem van az elsõ terhességnél még 14 hetesen is hüvelyi uh-t csinált mert hason keresztül alig látott valamit. Nyálkahártya mindenhol egyforma vastag vagy a méh tetején vastagabb?

Mikor tesztelhetek leghamarabb? olyan nehez kivarni, de biztos eredmenyt szeretnek.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/53e3037cab1588e176f2ea..

Legjobb válasz: Elsö vagyok! Akkor szerintem vàrd meg ezt az egy-két napot, ha nem esik le a höd /drukkolok hogy ne tegye/ akkor tesztelj, szerintem felesleges pénz kidobàs a nem vàrt elött tesztelni, mert ha megjön, ugy is tudod hogy nem sikerült! Kitartàs még 2 nap! :)

Elsö vagyok! Akkor szerintem vàrd meg ezt az egy-két napot, ha nem esik le a höd /drukkolok hogy ne tegye/ akkor tesztelj, szerintem felesleges pénz kidobàs a nem vàrt elött tesztelni, mert ha megjön, ugy is tudod hogy nem sikerült! Kitartàs még 2 nap! :)
Hàny napos a ciklusod, azaz mikorra nem vàrod? Amugy kb. 10-12 nap a beàgyazodàs, igy elvileg màr tesztelhetsz holnap reggel!
A kérdező hozzászólása: 29 napos a ciklusom altalaban, de van hogy 28.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Koszi! Nehez lesz, de megprobalom! :)

Mikor tesztelhetek hogy biztos eredményt mutasson?

21 éves vagyok,és az eddigi tüneteim alapján terhességre gyanakszom kb 3hete.13 vagy 14.-én kellene megjönni.A hasmenés is lehet tünet?

Legjobb válasz: A (nem) várt menstruáció után tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Igen a hasmenés is lehet jel:)

A (nem) várt menstruáció után tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Igen a hasmenés is lehet jel:)
1 hét késést várd meg:) Hogy 100%os legyen az eredmény:) Elsõ válaszoló vagyok:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a gyors választ:)
Állj! Valamit nem értek! Ha jól számolom, akkor 3 hete volt meg. Akkor hogy gyanakodhatsz 3 hete terhességre, mikor az volt a menstruációd 1. napja?! Az szép, hogy onnan számolják a terhességet, de nem akkor termékenyül meg a petesejt, hanem kb. félidõben. Kicsit gondold ezt át, és várj legalább 2 hetet. Ha nem jön meg, akkor tesztelhetsz. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: multhónap 13.-án jött meg.akkor lehetséges hogy valamit elszámoltam:S nem voltam még terhes, orvosnál se voltam, ezt csak én számolgattam, de akkor nem jól.
Tehát május 13-án volt meg utoljára? 30 naposak a ciklusaid? Bocsi, hogy ennyi kérdéssel kezdem a válaszom... Ha jõvõ héten kellene megjönnie, és csak pár napja van(nak) terhes tüneteid, akkor ok. De a 3 hét, amióta gyanakszol sok, vagy szuperek a megérzéseid!!! Majd írd meg, hogy mi lett... Biztos eredményt csak akkor kaphatsz, ha már késik, a napján is kijelezheti már, de elõtte csak nagyon ritkán. Min. 3 napot érdemes várni.
A kérdező hozzászólása: azért gyanakszom 3hete mert az együttlét nem ugy sült el, ahogy kellett volna, és ez miatt is érzem azt hogy baba van a dologba.A tünetek mx egy hete vannak.de van olyan nap hogy sehol semmi, de van hogy kifexek olyan rosszul vagyok.majd megirom hogy mi lett.
Szerintem nem vagy tehes. 1 hetes terhességnek, még nincsenek tünetei! Figyelj! Ha 28 napos a ciklusod: Máj.13: a mensi 1. napja (innen számolják a terhességet, de itt nem lehet még baba) Máj 27-29: Peteérés (itt talán megtermékenyült) Június 5. 1 hete lennél terhes ( 1 HETES MAGZAT!) Érted már???? Hiába volt gyanus az együttlét 3 hete, ha akkor nem volt peteérésed!!! Javaslom kicsit olvass utána, nem árt tájékozódni.
A tünetek leghamarabb 6 hetes terhességnél vannak. Neked még 3 hét!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!