Találatok a következő kifejezésre: Mikor telik a (2381 db)

Miért akkor a legkönnyebb elélveznem önkielégítés közben, mikor "tele a húgyhólyagom"?

Még szűz vagyok, ezért csak önkielégítettem eddig, és észrevettem, hogy ha a csiklómat izgatom, olyankor hamar elmegyek. De ha például épp azelőtt voltam WC-n, sokáig kell magam kényeztetni, hogy összejöjjön. Ujjazásnál (5-6 alkalom eddig) egyszer éreztem majdnem csiklóorgazmushoz hasonló állapotot, de itt is ugyanaz volt a helyzet. Ha először pisiltem, és utána álltam neki kényeztetni magam, nem éreztem semmit. Miért van ez? Más is érezte már ezt?

Legjobb válasz: Ez nálam is így van. Én azzal magyarázom, hogy ha tele a húgyhólyag, akkor az idegek lehet máshol helyezkednek el és így érzékenyebb ott lennt.

Ez nálam is így van. Én azzal magyarázom, hogy ha tele a húgyhólyag, akkor az idegek lehet máshol helyezkednek el és így érzékenyebb ott lennt.
Jó kérdés, engem is érdekelne!:D Bocs az offért.
Ez gyanítom, hogy inkább az izgalmi állapotodtól függ. Nézz pornót elõtte vagy gondolj a fiúra aki tetszik miközben csókolóztok (vagy megujjaz, vagy amit elbír a fantáziád).
Mert a teli hólyag nyomja a prosztatát, ami izgatólag hat. A reggeli merevedés is nagyobb valószínûségû, ha teli a hólyagod. A prosztatamasszázsról meg ne is beszéljünk...
Jaaa, hogy lány vagy! Csak a "Még szûz vagyok..."-ig olvastam a rizsát... Akkor a prosztatát helyettesítsd G-pontnak.

Mi telón a bluetooth nevetek?

Legjobb válasz: Supernova*** amúgy a telóm a 7100 supernova és tök teccik ez a név! :)

Supernova*** amúgy a telóm a 7100 supernova és tök teccik ez a név! :)
nekem Maria Antoinette. tetszik ez a név de voltam már figura etymologica meg láma is
Különben svindler vagy? Na csak õszintén!
[ S O L O ] - W580i
Nekem Emese Nokiája :D
Nettiko az egyiken a másikon meg Lotika volt.
megtaláltál.
banánt kérek
+666Banana666+ már egy jóideje ez a nevem :D
18:00 Ha már annyira tetszik, leírhatnád akár helyesen is. Nekem a telóm típusa és kész... Nem változtattam meg.
Cairn
Én Angel vok.:DD
nekem Unknow a nevem a nokiámon :) de eszembe jut egy röhejes sztori: órán nézegettük hány embernek van bekapcsolva és kinek mi a neve ekkor a adtársam zolika észrevette h valaki átnevezte magát "szopd ki a faszt zolika"-ra :D agyon vicces volt
BLUENION
Pityu mobilja. Ha valakinek a mobilja a kezeim közé kerül, akkor egybõl átállítom valami szépre ami éppen eszembe jut :D
Geriii
csontrablo
Drazsé :D
medvedisznóember
Nunslaughter
Jia^^

Nektek mivel telt a 18. születésnapotok?

Buliztatok? Kikkel voltatok?És milyen ajándékokat kaptatok?

Legjobb válasz: Végig melóztam suli után. Valakinek ezt is kell.

Végig melóztam suli után. Valakinek ezt is kell.
hát én a legjobb (akkori) haverommal voltam, személytelen bulikat nem szeretem ahol 200 idegen van, lesz és lehet olyanból még elég. én akkor 3 éve vagy mikor egy nokia 5800át kaptam tán
Az exemmel, 18 szál fehér rózsát kaptam. Estefelé pedig ott volt az egész család, voltunk kb 20-an, nagyon meghatódtam, még meghatottságtól nemigen sírtam soha.

Mivel telnek a reggeleid?

Szeretnék kialakítani valami pofás reggeli rutint. Annyira tetszik, amikor regényekben olvasom, hogy egy kávé mellett leülnek minden reggel elolvasni az újságot! Ti mivel töltitek el a reggelt? F?leg olyanok válasza érdekelne, akiknek azért van egy-másfél órájuk indulás el?tt, tehát nem rohamtempóban kell elkészülniük.

Legjobb válasz: Én felkelek és gépezek, igazán izgalmas tevékenység. Remélem tudtam segíteni.

Én felkelek és gépezek, igazán izgalmas tevékenység. Remélem tudtam segíteni.
Ha egyedül élnék(amit nagyon szeretnék) akkor zenével kezdeném és tök jól érezném magam, dehát itt sajnos nem lehet...
Hát, az én reggelem azzal telik, ha páromnál vagyok, hogy ébresztgetem, ami nem megy túl sikeresen, majd kb. 11 körül lejutunk reggelizni. :D Ha otthon vagyok, felkelek, wc, víz ivás, sorozat nézés, de most jön a suli, így suliba való készülõdés lesz.
Nekem nagyon izgalmasak a reggeleim. 1 órával indulás elõtt kelek. Felkelés után jön egy kiadós hányás, persze nem ok nélkül, kisbaba van a pocakomban. Tehát kijön a vacsora. Utánna felötöltözök, kólát iszok, üldögélek és nézek ki az ablakon. Indulás elõtt közvetlenül jön még egy róka, ezúttal nem a vacsora, hanem az elõb megivott kóla. Ajánlom neked ezeket a reggeleket, tuti izgalmasabb, mint gépezni:)
A kérdező hozzászólása: Jelenleg az én reggeleim is így telnek.:) Ezt szeretném valami izgalmasabbra változtatni. De azért köszi a jó szándékot! :)
Kimegyek a konyhába, bekapcsolom a rádiót és reggelizek.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: boldog babavárást! A többieknek is köszönöm a válaszokat!
Én is szeretnék kialakítani valami rutint de nem megy a suliba 8 elõtt 2 percel érkezem mivel nagyon közel lakok a sulihoz így 7 30 körül kelek fogat mosok pisilek fésülködök felöltözök van hogy reggel palolok be és ennyi. nem birok felkelni elég hamar

Mivel telnek a napjaid? Leírnád egy átlagos napodat?

:)

Legjobb válasz: Egyelõre nyáron a nagy semmittevéssel. :D Felkelek olyan 7-8 körül, aztán reggelizek ha van itthon épp valami, aztán egész nap elvagyok (netezek, játszok ha épp kedvem van, sorozatot vagy filmet nézek, olvasok, írok, ilyesmi), ebédelek olyan 12-18 óra tájban, amikor megéhezek, néha vacsorázom is 18-24+ környékén, aztán lefekszem, általában mindig éjfél után. Ez egy átlagos nap, aztán van néha hogy elmegyek vásárolgatni ezt-azt ami épp eszembe jut hogy kellene, kaja, ruha, könyv, írószerek, akármi. :D Kb. ennyi. Aztán majd õsztõl nem lesz ez, de azt még nem tudom akkor mi lesz, mert új helyzet.

Egyelõre nyáron a nagy semmittevéssel. :D Felkelek olyan 7-8 körül, aztán reggelizek ha van itthon épp valami, aztán egész nap elvagyok (netezek, játszok ha épp kedvem van, sorozatot vagy filmet nézek, olvasok, írok, ilyesmi), ebédelek olyan 12-18 óra tájban, amikor megéhezek, néha vacsorázom is 18-24+ környékén, aztán lefekszem, általában mindig éjfél után. Ez egy átlagos nap, aztán van néha hogy elmegyek vásárolgatni ezt-azt ami épp eszembe jut hogy kellene, kaja, ruha, könyv, írószerek, akármi. :D Kb. ennyi. Aztán majd õsztõl nem lesz ez, de azt még nem tudom akkor mi lesz, mert új helyzet.
A kérdező hozzászólása: :) és kort is írjatok! Az elõzõbõl úgy látom, hogy most mész új suliba, felsõoktatás, vagy ilyesmi. Sok sikert, ott már egészen más lesz...pörgõs lesz az élet. :D
Felkelek reggel fél hétkor, megreggelizek, aztán gépezek, 10 és fél 11 között tízórai, aztán gépezés, fél 2 körül ebéd, 3 és 5 óra között edzés, aztán vacsora 6 óra körül, aztán TV vagy gép, 9 körül megint vacsora, aztán megyek aludni.
Persze ez csak nyáron, majd szeptembertõl más lesz.
reggel 7 körül felkelek, kiengedem a kutyusom és a cicám, adok nekik enni, aztán megreggelizem, kimegyek az állatkáimmal játszani, kreatívkodom(rajz, festés, varrás, ékszerkészítés, fotózás, ..), ebédelek 12:05-kor, nyelvet tanulok, Tv-zek, közben uzsonnázok, aztán jön a testmozgás, vacsorázok, esti program pedig romantikázás a párommal ♥ -bár távkapcsolat, mindig kitalálunk valami közös programot, múltkor pl. együtt vacsiztunk úgy, hogy 1000 km választott el minket egymástól.Nagyon jó volt :) de ez most a nyári program, szeptembertõl húzósabb lesz 19/L

Egy 19 napos babának mivel telik a napja, mennyit alszik és mennyi időt van ébren? A kisfiam délután még szinte semmit nem aludt. Normális ez?

Legjobb válasz: persze, nem kell mindig aludniuk. az én kisfiam 3hetes és délelöttönként ( 8- 13ig ) szinte sosem alszik.aztán délután ,éjjel bepotólja.

persze, nem kell mindig aludniuk. az én kisfiam 3hetes és délelöttönként ( 8- 13ig ) szinte sosem alszik.aztán délután , éjjel bepotólja.
Az én lányom is alig alszik valamit napközben. Viszont az éjjelt végigalussza:-) Engem is meglepett, hogy már a kórházban nézett velem szembe egész nap, és alig aludt:-) 9 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: De ha alszik akkor folyamatosan sír és csak a ölben nyukszik meg. félek hogy nagyon rákap a kézben léthez és nem tudok majd mellette semmit sem csinálni. Éjjelente a 2-2, 5 óra alvás beszokott tartani.
A kérdező hozzászólása: ha nem alszik, akkor sír:)
Az enyém 5 hetes és ugyanezt csinálja! Engem is érdekelne, hogy mit tegyek? Csak ölben van el ha nem eszik, vagy nem alszik, de sokszor akkor is csak üvölt!
Az enyém is ezt csinálta, aztán 6 hetesen magától "megjavult". Eleinte sokat sírnak, látszólag ok nélkül. Kell nekik az a 6 hét, hogy megszokják idekint. Addig is kitartás!

37hetes kismamik mit csináltok? Mivel telnek a napjaitok?

Legjobb válasz: Szia! Várakozással... Már nagyon szeretném látni a kisfiúnkat, bár még várat magára. Csütörtökön megyünk UH-ra, meg NST-re. A babaszoba teljesen készen van, a napokban mosom ki a ruháit, vasárnap megtartottuk a babaváró bulit is. Már tényleg csak a baba hiányzik, hogy teljes legyen a kép.

Szia! Várakozással... Már nagyon szeretném látni a kisfiúnkat, bár még várat magára. Csütörtökön megyünk UH-ra, meg NST-re. A babaszoba teljesen készen van, a napokban mosom ki a ruháit, vasárnap megtartottuk a babaváró bulit is. Már tényleg csak a baba hiányzik, hogy teljes legyen a kép.
En ma tettem meg az utolso simitasokat, kimostam a babakocsit ami porosodott eddig (2 es fel eves lanyom utan) Most fiut varok, nagyon nagyon izgulok a szulestol, az uj helyzettol hogy ket gyerekem lessz meg szokatlan hogy fiu most. Elso terhessegem nagyon szep volt most sajnos eleg rosszul viselem, ha epp nem kemenyedek savam van vagy pisilni jarok 10 percenkent de tobb honapja. Eddig 10 kilot hiztam. S te kerdezo hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Én is várok!Elsõ baba ugyhogy kicsit félek mi hogyan lesz de azért már nagyon szeretném látni is!Már kész a szoba minden ki van mosva és vasalva ugyhogy a nap nagyrészében csak pihizek!De ettõl olyan lelkifurdalásom van mert szegény férjem melozik én meg csak fekszem!Õ nagyon megértõ még ebédet is hoz minden nap hogy fõznöm se kelljen!Ti is éreztek igy vagy csak én vagyok ilyen????

Anyukák! Mivel telnek a mindennapok?

Mekkora a babátok,mit csinál,mit eszik,mikor alszik....?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a kislányom, akit Jázminnak hívnak 3,5 hónapos. Jó nagy baba. 6.20kg és 62cm. Mintababa, keveset sír, ritkán fáj a hasa, egyedül alszik el. Eljátszik magában. Sokat mosolyog és rengeteget beszél. Este egyszer kel. 5 hetes kora óta kap tápszert is a cici után. Elõször mindíg szoptatok, utána kap tápit. Kb. 100-120 anyatej és 60ml tápszer. 9-kor eszik , m ajd 13-14 körül, 17-18 körül és 21-körül. Utána kb. 5-kor ébred meg enni. Hajnalban csak anyatejet kap. Imád fürdeni. Már fogja a csörgõket, hason folyamatosan tartja a fejét. Du. 1.5 órát szoktunk levegõzni. A te gyermeked napi programja???

Szia! Nekem a kislányom, akit Jázminnak hívnak 3, 5 hónapos. Jó nagy baba. 6.20kg és 62cm. Mintababa, keveset sír, ritkán fáj a hasa, egyedül alszik el. Eljátszik magában. Sokat mosolyog és rengeteget beszél. Este egyszer kel. 5 hetes kora óta kap tápszert is a cici után. Elõször mindíg szoptatok, utána kap tápit. Kb. 100-120 anyatej és 60ml tápszer. 9-kor eszik , m ajd 13-14 körül, 17-18 körül és 21-körül. Utána kb. 5-kor ébred meg enni. Hajnalban csak anyatejet kap. Imád fürdeni. Már fogja a csörgõket, hason folyamatosan tartja a fejét. Du. 1.5 órát szoktunk levegõzni. A te gyermeked napi programja???
9 hónapos a lányom. 7:00 körül ébresztõ, reggeli szopizással. Összekészülünk a fürdõben együtt (öltözés, pelenka, smink nekem). Ha mosok, azt ilyenkor teszem be a gépbe. Meg a mosogatást is. Igyekszem valami rendet csinálni. 9-10 tízórai, elõtte játék lent a szõnyegen (Manónak egyedül, amíg én teszek-veszek). 11:00 alvás, télen ilyenkor sétálunk. 12:30 ebéd 14:30 alvás, majd uzsonna (szopi) és játék, ha otthon vagyunk. 18:00 vacsora 19:00 fürdés 20:00 esti szopi és alvás legkésõbb 9kor. Nyáron este 8kor mentünk tavaly sétálni. De ez csak akkor megy így, ha otthon vagyunk. Ha dolgozom vagy program van (és ezek a gyakoribbak), akkor az étkezések a támpontok, alvás meg a babakocsiban, autóban vagy kenguruban. A háztartás meg szalad, alig bírom utolérni :-)

Mi szukséges a téli ruhatáramba? Szeretnék venni télre ruhaákat, és még nem tudom, hogy miket vegyek 14/L

Legjobb válasz: Összegez, mi az, amid már van. Nekem munka miatt kell kicsit szebb ruhatár a hétköznapinál, és mivel vasárnapot kivéve minden nap dolgozok, így ruhán nem spórolhatok túl sokat, mert el is használódik viszonylag gyorsan. Ezekkel rendelkezem a télre: -téli kabát -kicsit elegánsabb csizma -egy pár melegebb sportcipõ -2 farmer+2 db színes nadrág (kék, sötétebb zöld) -Kb 5-6 db vékonyabb hosszúujjú felsõ -2-3 tunika -2 db vastag gombolós pulcsi -gumis övek, olyan 3-4 db -2 váll táska -vastagabb cicanadrág Azt hiszem ennyi.

Összegez, mi az, amid már van. Nekem munka miatt kell kicsit szebb ruhatár a hétköznapinál, és mivel vasárnapot kivéve minden nap dolgozok, így ruhán nem spórolhatok túl sokat, mert el is használódik viszonylag gyorsan. Ezekkel rendelkezem a télre: -téli kabát -kicsit elegánsabb csizma -egy pár melegebb sportcipõ -2 farmer+2 db színes nadrág (kék, sötétebb zöld) -Kb 5-6 db vékonyabb hosszúujjú felsõ -2-3 tunika -2 db vastag gombolós pulcsi -gumis övek, olyan 3-4 db -2 váll táska -vastagabb cicanadrág Azt hiszem ennyi.
az enyém kb: -farmer -hosszú ujjú póló -hosszú ujjú ingek -kötött kardigán/pulcsi -bokacsizma -van egy osiris deszkás cipõm, melegebb mint akármelyik csizmám :D -sapka/sál -szövetkabát télen kissé nehezebb divatolni mint jóidõben :D
Menjetek el anyuddal vásárolni. Õ majd fogja tudni.
A kérdező hozzászólása: bocsi e helytelen írásért, a billentyuzetem át van álítva angolra :)
A kérdező hozzászólása: bocsi a helytelen írásért, a billentyuzetem át van álítva angolra :)
gatyák, melegebb pulcsik , kicsit vékonyabb pulcsik pólók, csizma , melegebb cipõ , sapka(ha neked kell )kabát, kesztyû(ha nked kell ) sál/kendõ.

NOKIA N8 mobilom van, ma lemerult az akksija, meleg is volt a telo, kikapcsolt es azota nem tudom bekapcsolni, nem reagal a toltesre sem! Mi lehet a baja? Meghalt volna a telom?

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy mi lehet a baja de en is igy jártam a telommal (ZTE Skate) a boldba még jo volt bekapcsolt dw mikor lemerült semmi bevittem a boltba ahol vettem tettek bele uj aksit de semmi ugyhogy kicsereltek a telot ingyen azota semmi baja probald meg teis hátha öszejön :D

azt nem tudom hogy mi lehet a baja de en is igy jártam a telommal (ZTE Skate) a boldba még jo volt bekapcsolt dw mikor lemerült semmi bevittem a boltba ahol vettem tettek bele uj aksit de semmi ugyhogy kicsereltek a telot ingyen azota semmi baja probald meg teis hátha öszejön :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!