Találatok a következő kifejezésre: Mikor tehetem a nimfáimat a (2 db)

Mikor tehetem ki a nimfáimat a kerti röpdébe?

Tanácstalan vagyok,hogy milyen id?járási és h?mérsékleti feltételek mellett tegyem ki ?ket,pedig már voltak ottkin egy nyáron,de akkor nyár közepén vettem ?ket,és akkor is mentek ki.Véd?házikójuk nincs,ahova elbújhatnának,ha hidegebbre fordulna az id?.Azt meg nem csinálhatom,hogy amikor csak 5 fok van nappal,akkor befogom ?ket.Segítsetek!

Legjobb válasz: bármikor kiteheted õket. nekem egész télen kint voltak és semmi bajuk nem lett.szívós madarak bírják a hidegebb idõt is.nyugodtan tedd ki õket:)

bármikor kiteheted õket. nekem egész télen kint voltak és semmi bajuk nem lett.szívós madarak bírják a hidegebb idõt is.nyugodtan tedd ki õket:)
Én sem hidegben, sem pedig 30 fokban(tûzõ napra) nem teszem ki. Amikor kellemes idõ van csak akkor, gondolj csak bele nekük sem hinném hogy kellemes lenne a téli hideg illetve a nyári forróság.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Az utolsó hozzászólónak írom, hogy ha röpdébe rakom õket, akkor sem hidegben sem pedig melegben nem fognám be õket.Ha hidegebb van, akkor kapnak langyos vizet, ha meleg van, akkor pedig fürödhetnek.(legfejlebb akkor vinném be õket, ha tényleg nagyon hideg, vagy nagyon-nagyon meleg van).Anyu azt mondta, hogy szerinte még éjszaka hideg van ahhoz, hogy ilyen hirtelen kitegyem õket, mivel már megszoktak egy bizonyos hõmérsékletet.Mégegyszer köszi!
igazad van ezzel a dologgal kapcsolatban hogy télen langyos víz nyáron medence. ezt így kell csinálni. és mostmár tényleg nyugodtan kiteheted mert már jó idõ van most is ha eddig esetleg féltél. de mondom nekem kint voltak télen-nyáron és mindig nagyon jól érezték magukat. csak megfelelõ környezetet kell biztosítani nekik(medence pl) és úgy jól érzik magukat. egyébként csak nimfáid vannak?
A kérdező hozzászólása: Köszi!Anyummal megbeszéltük, hogyha vége lesz ennek az esõs, szeles, (még jégesõt is mondanak!)idõnek, akkor kirakom õket.Egyébként igen, csak 2 nimfám van.De elõttük volt még egy pár zebrapintyem, akik nálam neveltek fel egy fészekaljat, de sajna elpusztultak!
nekem is nagyon sok madaram volt. több mint 30. nimfák, énekesmadarak, pintyek, hullámospapgájok.:) és épp most költenek:)

Lehet- e agresszív egy nimfa hím csak egy családtaggal? Hatévesen örököltünk egy hímet. A két gyerekkel jól kijön de rám szószerint támad. Ternészetesen nem bántottam soha. Féltem a gyerekeket nehogy bántsa. Ja, szabadon van. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Igen lehet ilyen. Vagy az egyik gyereket választotta ki magának(párnak) és ezért támad meg téged mert azt hiszi el akarod venni a párját. Az én hullámosom sokáig ezt csinálta de mostanában már szerencsére nem(engem tekint a párjának ezért az anyukámat megtámadta de a testvéremmel jól kijött). Vagy az is lehet hogy csak nem vagy szimpatikus neki. Esetleg keveset foglalkozol vele vagy legalábbis kevesebbet mint a gyerekek ezért még nem szokott meg,nem ismer.

Igen lehet ilyen. Vagy az egyik gyereket választotta ki magának(párnak) és ezért támad meg téged mert azt hiszi el akarod venni a párját. Az én hullámosom sokáig ezt csinálta de mostanában már szerencsére nem(engem tekint a párjának ezért az anyukámat megtámadta de a testvéremmel jól kijött). Vagy az is lehet hogy csak nem vagy szimpatikus neki. Esetleg keveset foglalkozol vele vagy legalábbis kevesebbet mint a gyerekek ezért még nem szokott meg, nem ismer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!