Találatok a következő kifejezésre: Mikor tanulnak a (510 db)

Mit tanulnak a bölcsészek? Õk mivel fognak foglalkozni mikor nagyon lesznek?

Legjobb válasz: Nem természettudományi tárgyakkal.

Nem természettudományi tárgyakkal.
Volt alkalmam megtapasztalni olyan bölcsészek életét, akik olyan szakokat választottak, mint a mongolisztika, indológia stb, amikhez évente maximum egy ember kellene, és még így is sokat mondtam. Itt a tanárok kihalnak, és a tanítványok pályáznak a helyükre. A tanársegédek tanítják a diákokat, és igyekeznek megoldani, hogy nehogy valaki kilökje õt a versenybõl. Tehát összegezve, van egy tanár... nagyon tud. Átadja a tudását a diáknak. Egy-két diák is nagyon tud majd, és tanár lesz belõle akár ugyanott... és õ is átadja a nagyon tudását... és így tovább. Nem tudom ennek mi értelme... de ez jó arra pl, hogy amíg tanul nem rontja a munkanélküliség statisztikáját Magyarországon.
A bölcsész az egy kar, pont mint a TTK, ott sem ter. tudományt tanulsz, hanem pl. biológiát. rengeteg szakon lehet tanulni. Mindenki a maga szakterületét tanulja. Elméletileg. :D
Ki mivel. A filozófus filozofál majd, a muzeológus/egyiptológus esetleg régészkedik, az amerikanisztika szakos elmegy tolmácsnak/fordítónak vagy tanárnak, a történész, irodalmár is a saját területén...stb. Szóval rengeteg lehetõség van :D
Hogy mit tanulnak, azt már elõttem leírták. Hogy mivel fognak foglalkozni diploma után? Nagy részüknek hatalmas világfájdalmuk lesz, mert õket senki nem becsüli meg, nem kapnak munkát, mert nem szakmát tanultak és egyébként is irreálisan sok van belõlük. A fél világot utálni fogják mert a többiek vitték is valamire, míg õk az egyetemen melegedtek. De õk mind ennek ellenére büszke munkanélküliek lesznek, akik igenis megdolgoztak egy olyan diplomáért, amire Magyarországon semmi szükség nincs és igazából soha nem is volt. Legalábbis ennyi bölcsészre semmiképp sem.
Ez egy jó kérdés, én is szeretném tudni a választ. Úgyhogy írja meg valaki, legyen szíves... :D
Jó-jó! De mit TANULNAK?
Kedves 2009-10-08 17:28! A muzeológus nem feltétlenül régészkedik, van régészeti, történeti és néprajzi muzeológia is.
A kérdező hozzászólása: Nem utálom csinálni , csak nem tudom mi legyek ha nagy leszek.
Szerintem meg ne add el magad azért, hogy olyannal keresd meg a pénzed, amit utálsz csinálni.
A kérdező hozzászólása: Engem érdekel a magyar irodalom is, gondolom ezért monda a magyar tanárom , hogy menjek bölcsész szakra tovább .De egy tanár nem kap úgysem annyi fizetést mint egy közgazdász, marketinges, manadger. Szerintem hiába csinálod azt amit szeretsz hogyha nem tudsz megélni belõle tisztességesen , színvonalasan.
Én egyszer beszélgettem 1 csajjal aki azt mondta bölcsész akar lenni:D mondom és az mit csinál? erre azt mondta h könyvet ir meg elmélkedik meg vmi ilyesmi de nem tom h mi az igazság:D
11:11 ez sajnos nagy igazság!A TV irányítja sok ember életét, ahelyett, hogy olvasna vagy a családjával beszélgetne. 34F
Pff, szánalmas, hogy ennyire becsülitek a bölcsészeket!!!! Én magyar-filozófia szakon vagyok negyedéves, három éve dolgozom online komm. marketingesként, van 2 cégem, videót vágot, HR-ezem és cikkeket írok. Azért nincs nálunk megbecsülve ez a szakma, mert azok, akiknek "szakmájuk" van nagy részben nem ismerik az újság nevû találmányt, sem a szépirodalmat, a színházat meg pláne nem. A filmmûvészet meg maximum a Gyõzikéig terjed. Ha rájönnének mit jelent a mûvészet és mit tud adni az emberiségnek, akkor igenis szükség lenne ennyi bölcsészre. Mellesleg Babits, Kosztolányi, Szabó Lõrinc, József Attila is csicska bölcsész volt...Tényleg, kinek is volt rájuk szüksége?
19:18 : én is bölcsész vagyok, nyelvszakon. Multinál helyezkedtem el, mellette alkalmanként tolmácsolok és fordítok. Ha te is bölcsész vagy, biztos emlékszel : Aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja" mondásra. (bocs, nem téged akartalak ezzel megsérteni és nem is én találtam ki)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat , nekem egy tanárom ajánlotta hogy egyetemre erre menjek tovább , de inkább maradok a közgazdaságnál:)
Kezdjük ott, hogy a bölcsész az nem egy szak, hanem egy egyetemi kar. Hogy azon belül milyen szakot választ, az határozza meg, hogy mivel fog késõbb foglalkozni, vagy legalább is azt, hogy milyen területen. Tehát azt nem lehet megmondani, hogy a BÖLCSÉSZEK mit tanulnak, mert mindenki mást.


Mit tanulnak a jogász szakon? Törvénykönyveket magolnak be napról napra vagy mit?

jog, jogász, állam és jogtudományi kar, felsõoktatás, egyetem,

Legjobb válasz: Megtanulják a jog alapjait. Ebben van szó szerinti jogszabály tudás is, de a megértés nélkül semmit sem ér.

Megtanulják a jog alapjait. Ebben van szó szerinti jogszabály tudás is, de a megértés nélkül semmit sem ér.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Szóval némely dolgot csak be kell magolni mint a verset. ((én inkább az a típus vagyok aki jobban szereti megérteni és a saját szavaival visszaadni))
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pont olyan típus vagyok, mint te. Egyszerûen utálok szöveget szó szerint tanulni. Na, vannak tárgyak (legalábbis nálunk), ahol a törvényszöveg is tananyag. Én azt csinálom, hogy elolvasom háromszor-négyszer (ez már soknak számít nálam), és megjegyzem a lényeget. Most fejeztem be a másodévet, és polgári jognál tökéletesen mûködött. (Pedig most, a 4. félévben mintegy 500 §-t kellett megtanulni - durva!) Büntetõjognál viszont - a legalitás elvébõl következõen - nagyon fontos a törvényszöveg. Az egyik félévben egészen egyszerûen nem jutott eszembe, hogy hogy kezdõdik az egyik jogszabályhely, és csak azért nem húztak meg, mert tökéletesen tudtam a tételt, meg átláttam az egészet. Most legutóbb viszont normálisabb tanárt fogtam ki, és egy tévesztés ellenére simán jelest kaptam. A lényeg, hogy ne ijedj meg a törvényszövegtõl. Büntetõjognál a fontosabbakat kell szó szerint, a hosszabbaknál elég a lényeg. Polgári jognál ugyanez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is! :) Lehet hogy a jog mégsem nekem való.
Nem akartalak elbizonytalanítani, ha úgy érzed, hogy jó jogász lennél, mert logikusan érvelsz, meg átlátod a dolgokat, akkor mindenképpen próbáld meg. Hidd el, a lényeg az, hogy megértsd, hogy mirõl van szó. Vannak, akik mindent bemagolnak, szó szerint tudnak szükséges jogszabályt, summa cum laude diplomáznak, de alkalmazni soha nem fogják tudni a jogot. Szóval a legfontosabb, hogy az ember megértse; ha megértetted, akkor gyakorlatilag már tudod is.
A kérdező hozzászólása: Ismét köszönöm a választ! Reálisan fogok mérlegelni. ;)

Mit tanulnak a fiatalok az Éjjel-nappal Budapest sorozatból?

Legjobb válasz: Hogyan kell megfektetni a csajokat!

aki nem járt még Budapesten, megismerheti a város egy egy utcáját, terét
Hogyan kell megfektetni a csajokat!
A TV mûsorok silány minõségét tanulhatják meg.
Az ahhoz hasonló szutykokból nem lehet semmit sem tanulni.
Hogyan kell agyatlan zombivá váltni.
ez a mûsor egy fertõ
én pl nem nézem.
Ki mondta, hogy tanulnak belõle valamit? Meg miért kéne egyáltalán minden mûsorból tanulni valamit? A Die Hardot sem azért nézi meg az ember, hogy tudjon bombát hatástalanítani.
Új alapfeltételt lehet szerezni egy párkapcsolathoz: ne nézze azt a sz*rt. XD Ha a Szerelmem nézne(de hála az égnek nem az õ világa), õt is megpróbálnám meggyõzni, hogy ne pusztítsa tovább az agysejtjeit. :DD 17/L
foley nem kell ahhoz megnézni, nekem ép elég, hogy néha látom a bemutatóját
Attól még nem ad semmi pluszt! Egy igazi mûsor attól lesz igazi, ha én is több leszek vele. Csak úgy érdemes megalkotni valamit, ha az nyújt is valamit... Mi bajod van a közszolgálatival? Magyarázd el nekem... Nézd akkor a sok szart. :)
Mivel ez "konstruált reallity". Azért ilyen a kamerázás/szöveg. Közszolgálati? No comment.
Nos, ugye abba nem lehet beleszólni, hogy ki, mit nézzen. Kezdjük ott, hogy megvallom õszintén, egyetlen egy részt sem láttam, no egyszer bekapcsoltam a tévét, és véletlenül az ment. 5 percig! Belenéztem, és igazából, hogy mi az amit egybõl le lehet szûrni. Kameramozgás, nincs megtervezett sztori, a szövegeket nincsen ki elmondja. Nem értem, amit beszélnek. Nincs hang, semmi... Tehát, nincsen profi stáb. Minimum egy operatõr. Még egy amatõr sem variózik (zoomol) filmezés közben! (Nincsenek szögek, normális plánok, stb. nincs kitalálva a mûsor menete.) Az amatõr szövegfelmondás pedig teljesen olyan, mintha egy gyerekszínjátszókörben lévõ emberek csinálnának valamit, állítom, azok profibban összeraknak egy jelenetet. Ráadásul, utána megmagyarázzák a saját hibájukat, butaságukat! Vágás: XY-nal azért ezt meg azt csináltam, mert ezt meg azt csinálta, stb., így sztorin kívül. Mégis valamiért nem értem ezt a mûsorpolitikát, hogy fõmûsoridõben, miért kell egy csatornának elrontani a saját munkáját. Viszonylag pár perces gondolkodás után arra jöttem rá, hogy pl. a Valóvilággal is ki lehetett szolgálni egy bizonyos réteget, úgy gondolták, hogy ezzel is. Nagyon, ismétlem, nagyon sajnálom, hogy Magyarországon erre van igény! Én azt mondom, hogy aki igazán tanulni szeretne, gazdagítani az ismereteit, nézzen közszolgálati csatornát! Hiszen az általában jóra nevel. Ugyanis annak az a feladata a kulturális örökség ápolása, és hogy minden embert kiszolgáljon a mûsoraival. Én például kereskedelmi csatorna esetében is a kultúrát nyomatnám fõmûsoridõben, hátha néhány embernek a sok genny után kedve támadna egy kis mûvelõdéshez. No itt egy általánosítást véltünk felfedezni, de nem ez a lényeg, ugyanis a kettõ nem feltétlen üti egymást, csak sokan csak arra tudnak koncentrálni, mi megy a kereskedelmi adókon. (Bár azt a politikát sem lehetne érteni, mert elég nagy váltás lenne, de én fogyasztanám, szóval az én igényeimet kielégítené. Csak ugye itt az is kérdés, hogy mire van pénz, és mibõl jön a pénz, ugyanis KERESKEDELMI, tehát tele reklámokkal, olyan mûsorokkal, aminek a tematikáját még egy 6 éves is érti, és zabálja befele, ha a szülõ nem foglalkozik vele, stb.) Én azt mondom, mindenki gondoljon bele, hogy mekkora fogyasztó, és, hogy mit fogyaszt... És nagyon megkérek mindenkit, hogy a gyermekeit a szenny mûsoroktól (Valóvilág, Éjjel-nappal bp. meg ilyenek) tartsa távol, mert a gyermeknek már egészen kis korában kezd el fejlõdni a személyisége, és nem mindegy, hogy miben nõ fel, és hogy mit lát! Persze ez csak az én véleményem, és nem kell megfogadni! Mindenkinek üdvözlet, és nézzetek szépet, jót, de leginkább értelmes MÛSORT, emberek! :)
tanulni nem is, de erõsödik ez a réteg. egy irányt mutat...és ennek hatására vagy ezen kívül, de én sajnos látom a hatását. egyre több az ilyen "alfahím" csicskagyerek, meg a r*banc kortól függetlenül. elég felnézni az ask.fm-re. elég sok ismerõsöm beleesett már ebbe a dologba, ezért sajnos én is így-úgy benne vagyok...itt van például a "joe fia, a ricsi"...valójában egy senki, de mégis mindenki odavan érte...na most ha én is elkezdek így öltözködni, akkor máris elérem, hogy 100 csaj rajongjon értem? mert az a probléma, hogy egy normális ember már lassan maximum úgy tud érvényesülni, ha beáll a sorba, és ilyen lesz...szóval szétb*ssza az egész társadalmat. mondjuk ebbe meg nagy szerepe van magának a nézõnek is...
Szexet és a bulit....
Ahogy a könyvnek is a borítóját.
Egy szóval sem mondtam, hogy nézem, de nem baj.
"Közszolgálati? No comment." reagálasodra reagáltam. De nem baj.
"Nézd akkor a sok [email protected]".
Hogy ha qrva vagy akkor jutsz valamire!
Engem szórakoztat, én azért nézem. Tanulság szinte nincs is benne. Ez az a fajta mûsor, amit senki se néz, de mindenki tudja mi van benne....
Mit tanulnak? Ezeket: nem kell tanulni, elég sminkelni, szajháskodni, feszengeni, keménykedni, gyúrni, káromkodni, parasztnak, bunkónak, egysejtû, primitív orknak lenni. Sajnos ez egy hamis ideál, ezzel nem lehet túl messzire jutni az életben. Jó a hamis ideálok közvetítése, mert aki nem lát át rajta, azt beszippantja. Így sokkal könnyebb az okos embereknek érvényesülni, mert több lesz a hülye. Érdemes megfigyelni milyen hatással van az emberekre ez. Nem olvasnak könyveket, nem ismerik a világ mûködését, tévéznek, interneteznek, facebookoznak. Egyszerûek, buták mint a föld. Tökéletes recept a birkahad elõállítására, így válik könnyen írányíthatóvá Magyarország és bármilyen társadalom. Borzasztóan ügyesek azok, akik most vannak kormányon...
Sok jót nem.
nem kel minden musorbol tanulni es filmbol se a mozik vilagszerte dugig voltak mikor a Fast And Furioust vetitetek es nem azer mentek elmeni megnezni hogy megtanuljanak popec autot vezetni talan amit tanulhsz az az hogy ne csajoz ugy mint lali ha akarsz csajt magadnak meg hogy a tinicsajokat leitatod oszt szetteszik a labukat
azért egy film és egy sorozat külön világ. nagyobb hordereje van, mert naponta látják...filmbõl is vannak bizonyos emberek, akik beleképzelik magukat, de egy sorozat valamilyen szinten sokkal közelebb áll az emberekhez...így sokkal könnyebb olyan szinten nézni, hogy ez bennem tanulságokat helyezzen el...
hogyan lehet az ember mulatos sztar...
Egyetlen ember akitõl lehet tanulni: Kristóf. Ahogy bánik a nõkkel, azt úgy csinálja, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A többi szereplõ max idegeskedik, rinyál, veszekszik.
Szopni
Le vagyok maradva valamirõl?
Néhányan nem értik, hogy a tanulás nem mindig pozitív dolog. Fogalmazzunk úgy hogy viselkedési minták elsajátítása, elfogadása. Ez a mûsor káros mintákat közvetít, ennyi.
egyik "sorozatból" sem tanulnak a fiatalok, nem ez a funkciójuk. persze, rá lehet húzni, de ez csak blabla. de nem értem, miért kell nézni? az a szülõ, aki megengedi a gyerekének, hogy éjjel nappal bp-t meg ilyen ökörségeket nézzen, magára vessen. az, aki már elég nagy ahhoz, hogy eldöntse, mit akar nézni, nem azért lesz lesüllyedt tróger, mert végignézett egy sorozatot. aki informálódni akar, és értékes mûsorokat szeretne látni, az válogat. néz nesönelt, diszkoverit, satöbbi. de nem értem, miért kell ezen fennakadni. ezek a mûsorok a társadalmi igények kielégítésére születtek, így nyerve nagyobb és nagyobb nézettséget. nem tukmálják rá senkire: nézi, aki akarja, meg akinek engedik.
Soha nem értettem azokat az embereket akik rávágják egybõl hogy ez egy szenny, meg csak agyatlan hülye emberek nézik csak.
tanulni nem sokat, max h mit ne csináljunk, de én csak azért nézem , mert szórakoztató
Csak is rosszat. Viszont én nem nézek ilyen agybutító, erõltetett hülyeséget... (15/L)
"ezek a mûsorok a társadalmi igények kielégítésére születtek" tévedés nem az igény kielégítésére, hanem az igény megteremtésére ezt nevezik social engineering-nek
Szóval tudat alatt akarják az emberekbe sugározni az ott lejátszódó stílust? xD
14., oké, de ez sem az éjjel-nappal-cuccal kezdõdött, és igazán unalmas ez a téma. maradjunk annyiban, hogy nem kell nézni, és akkor nem lesz.kész.
*16, nem 14
Amúgy azt bírom, amikor valaki mondja, hogy utálja, de még egy epizódot sem látott. Félreértés ne essék, én sem nézem, csak ez így érdekes. De úgyis le leszek pontozva, mert nem csak annyit írtam, hogy "a média a mossa az agyat, a tévében csak szenny van, de én nem nézem, nincs is tévém".
Itt jön képbe a társadalom felelõsségének kérdése. Az egy dolog, hogy te nem nézed, de meg kellene védeni a tudatlanokat is a káros hatásoktól. Persze könnyebb azt mondani, hogy szarunk rá. Az viszont látható, hogy egyre degeneráltabbak a fiatalok, pont a média által közvetített értékrend miatt. De megint ott tartunk hogy leszarod mert nem érint téged.
Nem nézek tévét, ez is egy ilyen "senki nem nézi, de mégis tudja mindenki, mi történt a legutóbbi részben mi történt" típusú sorozat? :) Én onnan tudok róla, hogy egyáltalán létezik ilyen sorozat, hogy nyelvtanórán szó volt a tévémûsorokról is nemrég, és akkor errõl is szó volt. De a kritikák alapján jobb is azt hiszem, hogy nem nézem.
A kérdező hozzászólása: Aki nézi, az mit von le belõle? Hiány lenne az életében ha nem látta volna a részeit? Adott valami újat, vagy vett el valamit az életébõl? pl.: "Kitti sok i-vel válasza: én pl nem nézem." te tanultál már valamit belõle? Sokszor hallom a buszon, és látom fb-on, hogy megy a sorozat kibeszélése. Ugye azt beszélünk ki ami megérint minket, pozitívan, vagy negatívan, ezért is kérdezem, hogy mit csinál ez a mûsor az emberi jellemmel.
olvastam, hogy valaki írta elõttem, hogy nem tanulnak belõle semmit. de! nagyon is tanulnak sajnos az ilyenbõl! emlékszem amikor még én is 12-13 éves voltam, a barátnõim hasonló béna sorozatokat néztek(nekem nem engedték otthon), ami arról szólt, hogy ki kivel fekszik le, mennyit isznak stb. Ott beszélték elõttem, hogy milyen menõ "felnõttnek" lenni, mert úgy gondolták, hogy amit a sorozatban látnak az a felnõtt élet. Közülük jó páran ilyenre alapozták az életüket... Persze úgy vagyok vele, hogy nem minõsítek le semmit, amit nem nézek, az egyetlen problémám az ilyenekkel, hogy másolják a 12 évesek.
Elmondom neked mirõl szól: veszekedés, megcsalás, barátok elvesztése, r*banckodás, féltékenység. És mit tanultam belõle?: Arra világítót fel, hogy milyen egy szar rendszerben élünk, és ezen kéne változtatni.
Tv az emberi butítás remekmûve...
A kérdező hozzászólása: Fúú de gyorsak voltatok :) Jöhetnek még vélemények, kíváncsi vagyok.

Milyen az a civilizáció óra? Ott mit tanulnak a diákok?

Legjobb válasz: Országismeret: történelem, földrajz, politikai rendszer, ünnepek, szokások, ételek, kultúra, híres emberek, épületek

Országismeret: történelem, földrajz, politikai rendszer, ünnepek, szokások, ételek, kultúra, híres emberek, épületek

Mit tanulnak a hallgatók a ZMNE-n a had- és biztonságtechnikai mérnökin?

A "simán" tehát amihez nincs odaírva, hogy (katonai).

Legjobb válasz: had- és biztonságtechnikai mérnökséget

had- és biztonságtechnikai mérnökséget
http://portal.zmne.hu/portal/page?_pageid=34, 62328&_dad=port.. Nem értem miért nem lehet megerõltetni kicsit az agyad. és tudom , hogy normálisan kérdezted de Googlen rögtön megtalálnád a mintatantervet a szak leírását és a többit
A kérdező hozzászólása: Azt én is olvastam, tudom használni a Google-t. Saját tapasztalatokra vagyok inkább kíváncsi, akik oda járnak/jártak.
Nyílt napon voltál már? Sok jót olvastam a ZMNE-s nyílt napokról, ott biztos mindent elmondanak neked! Mikor szeretnél jelentkezni, vagy jelentkeztél már?
A kérdező hozzászólása: már jelentkeztem erre a szakra

Mit tanulnak a pszichológusok az egyetemen?

Konkrétan milyen feladataik, tanulnivalójik vannak? És hogy épül fel az egyetem? X évig általánosan tanulnak mindent és utána specializálódnak?

Legjobb válasz: 5 év a mesterig, majd kb 2 év a klinikai/szervezetpszichológiai irány. És akkor még jöhetnek a mindenféle képzések, mert akkor még nincs nagyon módszer a kezedben.

5 év a mesterig, majd kb 2 év a klinikai/szervezetpszichológiai irány. És akkor még jöhetnek a mindenféle képzések, mert akkor még nincs nagyon módszer a kezedben.
Átlagosan 7-9 év mire tényleg van valami a kezedben, de folyamatosan képzik magukat. BA-n nagyrészt elméleteket tanulunk, biológát, statisztikát.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Tehát 18 évesen elkezdem és, ha akarok valamit, legalább 25-26 éves koromig tanulni kell?
Bezony. Én most vagyok 22, nemsokára végzek a ba-n, tehát nekem még 4 évem van hátra. Csak van/lesz mellette egy másik diplomám, amivel talán közben el tudok helyezkedni, mert ezek a továbbképzések sem olcsók (pl. amit most csináltam/ok az "csak" 90 ezer).
A kérdező hozzászólása: És ezt az egészet inkább biológiai vagy nem is tudom, bölcsészeti alapon tanuljátok? Mert engem inkább az elõbbi érdekelne...
Elsõ 3 év, sõt megkockáztatom, hogy az elsõ öt év elég bölcsész, utána szakpszichológusként (újabb 2 év) van lehetõséged jelentkezni pl. a sotéra klinikai addiktológiai szakpszichológus képzésre, ami szintén két év. Az így összesen 9 év.
Meg hát hogyismondjam...szemlélet kérdése, nyugodtan kutathatsz ebben a témában egyetem mellett, ha éppen a biológiai magyarázatok tetszenek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. De pszichológiával kapcsolatos munkák akkor vannak egyetem alatt?
Hát ez inkább attól függ, hogy mennyire találod fel magad. Ha jó helyre jársz, igyekszel keresni a lehetõségeket, akkor ba alatt tudsz kapcsolatokat kialakítani. Egy-két olyan módszer van, amely már ba diploma megszerzése után is használható, ma-val ezeknek a lehetõségû bõvül, ott már vannak munkalehetõségek is, és ha valamilyen szakirányú szakpszichológusi végzettséget szerzel, akkor már elég sok lehetõség megnyílik. De szerintem saját rendelésrõl nem érdemes álmodozni még ekkor sem, fõként ha még nincs tapasztalat. Feltéve ha nem kutatni akarsz, mert akkor ma után szabad az út, és ba alatt is vannak lehetõségek.

Mégis akkor mit tanuljanak a fiatalok? Diploma vagy szakmunka?

Sokszor hallani, hogy nem éri meg a diploma (annak ellenére, hogy a felmérések mást mutatnak, f?ként informatika és m?szaki területen), viszont a szakmunka igen. Viszont itt azért van néhol hiány, mert rendkívül alacsony a fizetés. Valójában b?ven van szakmunkás.

Legjobb válasz: Az érdekességek inkább a képek melyek a felméréseket mutatják

A kérdező hozzászólása: Az érdekességek inkább a képek melyek a felméréseket mutatják
A kérdező hozzászólása: Érdemes elolvasni az 1. link kommentjeit.
Idegen nyelv!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!