Találatok a következő kifejezésre: Mikor túl az (1036 db)

Túl félénk lehetek? Mitől lehet, hogy túl bátortalan vagyok a lányok felé történő közeledésre? Mivel valahogy azt sugallom magamba, hogy minek menjek oda, úgyse lesz semmi. Mivel, hogy elküld a fenébe, ti is ilyenek vagytok, vagy én bonyolítom túl?

Amúgy hogy álltok ehhez, hogyha egy úgymond félénk srác közeledik?

Legjobb válasz: Egyébként azért van ez, mert valamikor valahol megszégyenítettek. Megtanultad, hogy szégyelned kell magad azért, aki vagy. Idõbe tellik, amíg ezt felülírod. A legkönnyebb módja ennek, ha valaki szeret, és te is szereted õt.

Egyébként azért van ez, mert valamikor valahol megszégyenítettek. Megtanultad, hogy szégyelned kell magad azért, aki vagy. Idõbe tellik, amíg ezt felülírod. A legkönnyebb módja ennek, ha valaki szeret, és te is szereted õt.
Jajj, ennyi [email protected] Nyugi, senki nem fog orrba rúgni. :D Sõt a piicsába sem küldenek el. Tudod a világ nem így mûködik, hogy az ember ilyen hangnemben beszéljen egy idegennel. Aki így teszi annak rövid életet jósolnék. :D Az pedig nem a legjobb ha az van a fejedben, hogy mit veszíthetek. A jó az, hogy: Itt egy csaj, tetszik nekem. Ez nekem jár, és elveszem ami az enyém. No nyilván nem kell megerõszakolni. De érzõdnie kell a szituáción, hogy nem õ a fõnyeremény, nem könyörögsz a kegyeiért, hanem lehetõséget adsz neki, hogy mind a ketten ugyanolyan jól járjatok. 19/F
Kezeld úgy, mint egy kihívást. Egy férfias tettet. Bátorság kell hozzá, hogy odamenj valakihez és az esetek nagyrészében sokszor önhibádon kívül nem jön be. De amikor bejön, az bõven kárpótol minden fáradtságért. Érdemes ezért megtenni a nehéz lépéseket, ha a lány tetszik. Meg kell tanulnod, hogy az nem jelent semmit, hogy egy csaj elküld a fenébe. Le kell szarni. Lehet hogy barátja van, lehet hogy rossz napja van. Orrba vágni úgysem fognak.
Az vagy, szerintem inkább a "mit veszíthetek"-et kellene magadban mondogatnod. Ha meg sem próbálod sosem tudod mit szalasztottál el, 2 oltári nagy közhely, tudom... De igaz... Nem tom milyen vagyok majdnem 2 eve vagyok együtt a Párommal így nagyon nem vagyok rászorulva az ilyen jellegû dilemmák kezelésére. (btw.:Barmilyen srac közeledne felém orrba rúgnám, nem csak a félénket.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, na akkor hozzád tuti nem mennék oda nem szeretnék be tõrt orrot :P
A kérdező hozzászólása: * betört
Nekem is pont ez a problémám. Nem merek a lányokhoz közeledni. Nem azért mert félek, hogy orrbanyomnának, én sem tudom miért =) Ja és nem vagyok b.zi :)
Sztem egyenlõk a felek és nem te vagy a fõnyeremény. Mitõl lennél te jobb mint õ? Érezzétek jól magatokat azt ennyi.
A kérdező hozzászólása: Elõször is nincs b.zi hajlamom 9.30-as nak üzenem :P és köszi a válaszokat :)

Mikor mondod azt egy lany viselkedesere, hogy ez már tul sok? Tul nyomulos?

Ha pl. rairsz es fel oran belul már jon is, tobb orakat beszelgettek, a fiunak mar nincs temaja, a lany pedig sorra dob fel mindenfele temat, csak hogy beszeljetek, ha 1 nap beszelgetes mar kimarad a lany egy kicsit megsertodik (foleg ha elozetesen nem lett neki szolva ) Szoval tegyuk fel, hogy regebben tetszett ez a lany.Ezek a dolgok amiket fent emlitettem lehetnek okok arra, hogy visszataszito legyen a lany?

Legjobb válasz: Akkor mondom ezt, ha úgy érzem... Nincs egy törvénykönyvem arról,hogy hányszor és mit írhat,mondhat,tehet ,hogy ezt mondjam. Akkor mondom ha úgy érzem.

Akkor mondom ezt, ha úgy érzem... Nincs egy törvénykönyvem arról, hogy hányszor és mit írhat, mondhat, tehet , hogy ezt mondjam. Akkor mondom ha úgy érzem.
A kérdező hozzászólása: Ha a leirtakat csinalna a lany, ugy erezned?
Ha nem vagyok kíváncsi a te "témáidra", illetve nem szeretnék tõled semmit akkor úgy érezném. Ha érdekelnek a "témáid", és szeretnék mást is akkor nem érzem nyomulásnak, visszataszítónak
Nem. Egy lány max akkor számít nyomulósnak, ha azonnal ahogy találkozunk, lerántja a sliccemet és leszop. De az se zavar :)

Teljesen el vagyok keseredve, mert sose volt a nőkkel szerencsém, így nem is estem túl az első csókon se. Mi a fenét tegyek?

Alig bírom tovább a magányt, kezdek kikészülni. 25/F

Legjobb válasz: Mit tegyél? Szedd össze magad Ne sírj. És ne komplikáld túl a dolgokat ha lehet. legyél lazább!

Mit tegyél? Szedd össze magad Ne sírj. És ne komplikáld túl a dolgokat ha lehet. legyél lazább!
mintha csak én irtam volna, én is 25 / F vok.
Hát ha 25 évesen nem volt még egy csók se akkor az már nem szerencse függvénye. Esetleg van valami konkrét oka is?
Tökéld el magadban, hogy meg akarsz változni. Csak így lehet. Erõt kell venned magadon! Járj el kondi terembe! Az, hogy látod, ahogy nõnek az izmaid és egyre többre vagy képes sokat dob az önbizalmon, mellesleg fokozza a tesztoszteron termelést is. A legfontosabb, hogy azt érezd, hogy általánosságban jobb a kedved és szereted önmagad. Ha erre van igényed, akkor írj privátban én is hasonló utat jártam be. Nincs egy gomb amit, ha megnyomsz akkor varázsütésre megváltozik minden. Ez kõkemény munka, de nem lehetetlen.
'Fearless Butterfly ' én felpontoztalak. mert neked van igazad. mindig itt sírnak de változtatni nem akarnak magukon.....
Ki a [email protected] érdekel, már bocs?! Minden nap elõadod itt az ócska rinyádat, mikor más emberek valós, komolyan fájdalmakkal és problémákkal küzdenek meg. Elég volt már! Szedd össze magad végre annak érdekében, hogy téged férfinak nevezni ne a fogalom megcsúfolása, kigúnyolása legyen! -.-'
22 éves vagyok, szintén srác, nekem sem volt csók sem! Nem tudom, léteznek e egyáltalán normális lányok, mert õszintén szólva én nem találkoztam velük még, pedig sok csaj volt már(osztálytársak pl), akik elõfordultak ismerõsként az életemben, de párkapcsolatként egy sem sajnos!
Én is így vagyok vele, de 26 éves vagyok, és még nekem sem volt egy csókélményem sem. Egyszerûen túl ronda vagyok.
6-Kezdeményezz, játsz-tudod aki mer, az nyer:)
Te is olyan vagy, akik vagy rossz nõknél próbálkoztál, vagy hülye emberekre hallgattál. Mi nõk(normálisabbak) semmivel se vagyunk másabbak, mint ti, sose feledd! Jó tanács: elõbb haverkodj, próbálj nõkkel jóba lenni, utána csajozz be!
képet
A kérdező hozzászólása: Talán az a legnagyobb hibám, hogy várom a sült galambot. Ettõl függetlenül mások szájába mindig belerepül. :S
Kitartást, biztos hogy van olyan nõ aki hozzád van rendelve..
Vegyél egy jó verdát, pár normális ruhadarabot és megváltozik a világ!
jah az utolsót adoM! nekem is abból jön az önbizalom hogy nõnek az izmaim, ma is rááltam a mérlegre, egy kilóval többet mutatott mint 3 hete... nem is tod milyen jó kedvem lett. :D 65-rõl kezdtem 79 vagyok. És az ÉTRENDet tudjátok hogy kell, anélkül nem ér semmit az egész body.builder.hu -n el kell olvasni midnent

Most vagyok túl az elsõ sikertelen lombik utan, és majd 3 hónap utan tudok ujra menni, van fagyasztott petesejt! Az lenne a kérd. ésem hogy mûködik ez mit fognak csinálni, meg ilyenek!?

Legjobb válasz: Fagyi beültetésre nem kell kivárni a 3 hónapot ha fizeted. Megéri fizetni mert így nem úszik el a támogatott lombik és nem túl drága. Valszeg kapsz egy minimális stimut. Tüszõrepedés után annyi napal lesz beülti, ahány naposak az embriók.

Fagyi beültetésre nem kell kivárni a 3 hónapot ha fizeted. Megéri fizetni mert így nem úszik el a támogatott lombik és nem túl drága. Valszeg kapsz egy minimális stimut. Tüszõrepedés után annyi napal lesz beülti, ahány naposak az embriók.
A kérdező hozzászólása: ezt nem ertem, hogy nem uszik el a tamogatott lombik....miert kell erte fizetni? 5 ingyenes!
Szia! Nem, én úgy tudom, hogy intézettõl függ, valahol a fagyasztott lombik is beleszámít az ötbe. Én is olyan helyre járok, ahol csak a friss beültetéseket számolják bele, a fagyasztott amolyan "bónusz" lehetõség - õk mondták így. Fagyasztott lombiknál nem kell kivárni a három hónapot, lehet már a következõ menzesznél menni, én is így megyek júliusban fagyasztottra, mert a mostani nem sikerült. Szorítok Neked!
Ha van kérdésed kérdezz nyugodtan, nekem már ez az ötödik fagyasztott lesz - sajnos.
Úgyhogyha kifizeted a fagyasztott beültetést, akkor az nem számít bele az 5-be és több lehetõséged marad.
A teljes lombik eljárás stimuval, petesejt leszívással alapból fél milla, vagy több, attól függõen, hogy milyen egyéb eljárásokat alkalmaznak még pluszban. A fagyasztottnál csak a beültetés van és kb 100ezer forint az ára. Érdemes azt inkább kifizetni, hogy megmaradjon a támogatás a teljes lombikokra. Nekem a fagyasztott beülti erõsen hasonlított az inszemre : enyhe stimu (clostival, hogy biztosan legyen peteérés), tüszõrepi, majd két nap múlva beültetés. Beülti elõtti napon be kellett telefonálni, hogy felébredtek-e az embriók. Kb ennyi. :-)
A kérdező hozzászólása: koszi csajok a valaszokat

Mit jelent az, ha valaki azt mondja, hogy eddig veled volt a legjobb a szex és túl jó vagy szex terén?

Legjobb válasz: Szerintem azt jelenti, hogy: "eddig veled volt a legjobb a szex és túl jó vagy szex terén" De lehet, hogy tévedek és azt jelenti, hogy "Ma nem kérek toroskáposztát mert már nem vagyok éhes"

Szerintem azt jelenti, hogy: "eddig veled volt a legjobb a szex és túl jó vagy szex terén" De lehet, hogy tévedek és azt jelenti, hogy "Ma nem kérek toroskáposztát mert már nem vagyok éhes"
Attól fél, hogy azt a nagy tapasztalatot 30 másik partnerrel érted el.
A kérdező hozzászólása: Már több, mint 5éve ismer és jól tudja, hogy nem feküdtem le sok pasival...
Nekem eddig amikor ezt mondták, az így hangzott: " túl jó vagy az ágyban, biztos nem csak 'x' pasival voltál " Mintha a teljesítmény azon múlna, hogy hány emberrel feküdtünk le eddig... :)
A kérdező hozzászólása: Nem voltam sok pasival eddig együtt.Ez szerintem attól is függ, h milyen a két ember kapcsolata és nem elképzelhetetlen, hogy elsõ együtt léttõl szinte tökéletesnek érzi mind2 fél a dolgot...
Azt jelenti, hogy annak a "valakinek" az agyában valami nincs rendben. Sosem mondanék ilyet egy nõnek.
A kérdező hozzászólása: Azért is fura ez az egész, mert azt se tudja, h mit érez irántamcsak õ se nagyon tud meglenni nélkülem...de ez tényleg nem normális dolog :-D

Mire gondol az aki azt állítja, hogy "az élet túl rövid"?

Mihez képest rövid?

Legjobb válasz: arra gondol,hogy tedd meg mielõbb amit szeretnél, szeresd az életet amíg van, és élvezd minden percét. túl rövid ahhoz képest amennyi remek dolog van benne.

arra gondol, hogy tedd meg mielõbb amit szeretnél, szeresd az életet amíg van, és élvezd minden percét. túl rövid ahhoz képest amennyi remek dolog van benne.
Arra, hogy én már 28 vagyok, de mintha tegnap lettem volna 18. Nagyon rövid az ember élete. Van harminc-harmincöt jó éved, a többiben kisgyerek vagy vagy már öregember.

Mit jelent az, hogy "túl sok eszkimónak, túl sok a pénisze"?

Legjobb válasz: Az, h tudsz számolni. A következményekkel. :)

Az, h tudsz számolni. A következményekkel. :)
A kérdező hozzászólása: köszi! :)
Van akinek jól áll, van akinek kevésbé. Kép?
láttam már olyat, aki nagyon vonzó volt
Nekem nem jön be, és nem a mell miatt.
Kép nélkül felejtsd el az egészet... Képpel se érsz semmit a válaszokkal, mert ahány ember, annyiféle ízlés, de így láttatlanban még a válaszoló se tudja, mire mondjon igent vagy nemet.
Nekem pont tetszik ha egy csaj "pocakos".
én lány vagyok nekem is van egy pici hasa meg kis mellem. Szerintem is ahány ember annyi ízlés.
Én nagyon szeretem, ha egy lánynak picit domború pocija van, még akkor is, ha kicsi a melle! :)

Mit tegyen az a pasi, akinek nem az a baja, hogy túl hamar megy el, hanem az, hogy túl sokára akkor is nehezen? S általában csakis vad mozgással van rá esély, finom szexnél kizárt.

Sokan biztos örülnének ennek, ha így bírnák, de engem zavar, hogy mire el tudnék élvezni, addigra a csaj már úgy érzi, hogy agyondugtam.

Legjobb válasz: Ha Te élvezed, akkor 1 megoldás van rá: találni kell olyan nõt aki bírja. Haverom is ilyen kefegép és állandóan áradozik neki h végre talált olyan csajt, "aki alatt van pina is" és végig tud vele tolni egy rendes menetet.

Ha Te élvezed, akkor 1 megoldás van rá: találni kell olyan nõt aki bírja. Haverom is ilyen kefegép és állandóan áradozik neki h végre talált olyan csajt, "aki alatt van pina is" és végig tud vele tolni egy rendes menetet.
Nincs olyan dolog, amire szanaszét gerjedsz? Vagy a szex nálad csak a reszelésbõl áll?
Hát, ha tényleg csak reszelés, akkor az dögunalmas tud lenni egy fél óra után. 24/N
Hány éves vagy, és mióta élsz nemi életet? Mennyi ideig bírod általában? A szex alapvetõen fejben dõl el. Tanulj meg jobban rákoncentrálni a párodra, az apróbb érintésekre is, tanuld meg élvezni a finomságot és hogy örömet okozhatsz a másiknak.
Ha egyedül vagy, és magadnak csinálod, akkor is lassan mész el?
A kérdező hozzászólása: bírom fél óráig is, de a párom nem. nincs keresgélés. Egy partnrem van. 34 vagyok, s régóta élek nemi életet :)
Hát, szerintem fél óra egyáltalán nem sok. Sõt, nálam ez inkább átlagos kategória. Mostani párommal a minimum az egy óra. Próbálj kicsit finomabb lenni, hátha a társad is jobban bírja majd.
A kérdező hozzászólása: lehet jobban felizgulnék egy új partnerrel, egy félrelépés esetén.....
3 sör után megdugna
Azt h paraszt. :D
Azt, hogy egy paraszt. Meg hogy nem jössz be neki, de jobb híján talán elvinni egy körre zacskóval a fejeden. Ha nagyon muszáj zacskó nélkül is. Bunkó. Mire fel mondott ilyet?
Az azt jelenti hogy egyszer lefeküdne veled... 19/L
tényleg ez van! 1x lefeküdne veled!
Megk*félne és ennyi. Nem akar mást tõled. 25/N
Hogy átlagos vagy?
Elég gyökér gyerek. Gondolom neked meg pont tetszik a gyerek. De bunkó...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!