Találatok a következő kifejezésre: Mikor tágul a nő (8 db)

Mikor tágul ki a nő?

Amikor már megfelel? izgalmi állapotban van és elég nedves, akkor kitágul, vagy csak ha a férfi elkezd behatolni?

Legjobb válasz: Ha a lány eléggé felizgult, akkor nedves lesz, és laza lesz a hüvely-tágul ha így jobb, tehát megdagad, ami látszik kívülrõl is. Ha behatolsz, akkor tovább tágul, felveszi a pénisz méreteit.

Ha a lány eléggé felizgult, akkor nedves lesz, és laza lesz a hüvely-tágul ha így jobb, tehát megdagad, ami látszik kívülrõl is. Ha behatolsz, akkor tovább tágul, felveszi a pénisz méreteit.
Amikor már felizgul a lány nedves lesz és elég tág a behatoláshoz. Ha nem elég tág , elõtte rá kell segíteni ujjal.

Mi jobb egy pasinak, ha tag vagy szuk a no?

Legjobb válasz: minél szûkebb annál jobban érzi...de minél tágabb annál könnyebben bemegy...sztem mindenkinek más a jó

minél szûkebb annál jobban érzi...de minél tágabb annál könnyebben bemegy...sztem mindenkinek más a jó
Ha szûk akkor kicsit nehezebb betenni, de ha bent van akkor az valami leírhatatlan. Ha a szûk punciba sikerül bemenni akkor én onnan egyhamar nem akarok elõbújni :)
szerintem lényegében mind1, a szûk izgisebb, de azért a tág is jó.nem igazán kell emiatt aggódni, hogy ez nem fog tetszeni valakinek
sztem az a legjobb, ha egy nõnek kellõen izmos a hüvelye, és õ tudja szabályozni, mikor szûk és mikor tágabb picit. de ha mindenképpen ekettõ közül kell választani, akkor inkább szûk legyen, mint tág.

Egyes afrikai törzsek nő tagjai mivel nyújtják a nyakukat?

Valami karikákat tesznek rá, mindig eggyel többet, de pontosan nem tudom, hogy működik. És ilyenkor csak az izom meg a bőr nyúlik, vagy a nyaki csigolyáknak is el kell távolodniuk egymástól?

Legjobb válasz: s csigolyák is távolodnak, ezért ha levennék a karikákat le is fittyedne a fejük.

s csigolyák is távolodnak, ezért ha levennék a karikákat le is fittyedne a fejük.
Még egyszer régen láttam róla egy filmet.Ott azt mondták, hogy ha levennék azt a nagyon sok karikát a nõk nyakáról, akkor azok meg is halnának, mert nem lenne tartás bennük és simán eldõlne a nyakuk.Ezt most úgy tudnám elképzelni, mint amikor a virág elhervad és lekonyul.Ha jól emlékszem, (de ebben egyáltalán nem vagyok biztos) valami miatt (talán megcsalás) le is szokták róluk venni a karikákat, hogy meghalljanak, így büntetve õket.Bár ebben az utolsó mondatomban nem vagyok biztos.
Utolsónak igaza van, plusz a férfiaknak ez tetszik. Testmodifikáció. És állítólag rettentõen fáj a válluk, hátuk a szerencsétleneknek.
Ilyen afrikai törzsekrõl nem hallottam még, nem a Mianmarban élõ padaungok törzsére gondolsz? Igazából a nyakékük egyetlen spirál, nem karikák, mert azok szétcsúsznának. Nem a nyakuk hosszú, a kulcscsontjuk nyomódik le, a képen látható, ahogy a felsõ bordák meggörbülnek: http://4.bp.blogspot.com/-KZ3DvKlBmhU/ToNheBNfgRI/AAAAAAAAAd.. Tudtommal nem halálos a spirál eltávolítása, a fejük lecsuklik, de a gerincvelõ nem sérül.
3 gyerekem van, de a két ujj még elmegy, nem igen tágulok amúgy ez genetika
Szülések, sport.Intim torna.
Ezt én is tanúsíthatom, a prostik elég tágak. De a szülés is nagyban befolyásolja.
Az tuti számít hogy mennyiszer volt pasival mert nekem van egy ismerõsöm aki hivatásos és egyszer lefeküdtünk részegen.... Elég tág volt. Bár jó volt vele. :-)
a "használattól" senkinek nem tágul ki a hüvelye. genetika, mint a pasik farokmérete.
Nem a használattól. Idõvel nyúlik az izom rost. Ahogy a bõr is.

Egy tök h*lye kérdés: terhes a nő, a legvégét tapossa. Elkezd nyomni, mint a bolond. Mi történik? Beindul a szülés? Elfolyik a magzatvíz? Tágul a méhszáj?

ne haragudjatok az idióta kérdésért,de annyira el vagyok keseredve,hogy nem igyekszik kifelé a lurkó,hogy már ilyen idiótaságok is eszembe jutnak...

Legjobb válasz: esetleg egy jó kis aranyér lehet belõle :)

esetleg egy jó kis aranyér lehet belõle :)
semmi. ne izgulj, ki fog jönni a gyerek, bár tudom, hogy fõleg ha szeret bent lenni, akkor nehéz...nekem az elsõ 40+8 napra jött...és ne aggódj, nem tudsz úgy nyomni, mint akkor....ha ez így mûködne, minden nõ magának tudna szülést indítani...
hat Fintor Zsofia, remelem a sok erolkodestol megjon az eszed is
Nem. Összepréseled a méhed, a baba ettõl belekakil a magzatvízbe és megbetegszik. Hidd el, ezt nem akarod. Szülés közben is csak akkor szabad nyomni, mikor fájás van! Ha nagyon túlhordanád, meg fogják indítani, hidd el. Ha teljesen zárt még a méhszájad, akkor szeretkezzetek a pároddal, nekem ezt tanácsolta a doki. Egyébként a végén végzett magzatvíz vizsgálatok nekem meghozták a gyümölcsüket :) Kitartás!
Nos, nekem egyszer mesélte egy lány ( OLYAN származású...), hogy a kórházban hallotta ahogy egy másik nõ sikítozik, erre õ is úgy megijedt, hogy tiszta erõbõl elkezdett nyomni, el is ájult, de beindult a szülés. Nem normális emberek vannak. Kedves kérdezõ, tudom, hogy nem azért írtad ki, mert te is ezt tennéd, csak gondoltam elmesélem. Kitartást!:)
szerintem mindenórásként csak úgy ad hoc nyomni egyrészt (ahogy te is mondtad) oltári nagy hülyeség, másrészt baromi fájdalmas is lehet az anyának.
Szerintem errõl semmi nem történik. Túl vagy már a kiírt idõponton? Mert ha még nem, az is lehet, hogy csak "pontos" lesz a baba :)
Nem lesz semmi, max baja a babának.A szülést egy hormon inditja be.
fiu-lány? mekkora, hogy sikerült? Nyomtál ahogy csak tudtál? :) HOgy indult a szülés?
Szerintem bízd a természetre a kisbabád születését, majd az idõ megoldja. Jönni fog mikor jönnie kell
A kérdező hozzászólása: még te is egyben, Móni? pedig 30-áig sincs már sok idõ! :) de legalább nem vagyok egyedül! ;)
Aranyos kérdés. :) Nem fog beindulni, mert a méhszáj fityiszt fog neked mutatni, márpedig amíg az nem nyílik ki tíz centire, addig a gyerek se fog kijönni. Még az orgazmus sem okoz bajt, pedig az rendesen átmozgatja a méhet. Én próbálkoztam málnalevél teával, szexel (a spermium szülés indító hormont tartalmaz), sétával, doki is segített kicsit és semmi. Indítás lett a vége. Amúgy most aludd ki magad, nemsokára emlékezni sem fogsz rá milyen az. Szép szülést kívánok!
Írta valaki, hogy ne rágódj rajta! Ezzel értek egyet én is. A fiamnála 37. héttõl számítani lehetett rá, hogy elindul, minden doki ezt mondta. Hozzá teszem bent kellett feküdnöm. Gyõzködtem, beszéltem hozzá, kipróbáltam egy csomó tanácsot és semmi. Aztán mivel igazából ok nem volt a bent fekvésre (csak ha már beküldtek akkor szülésig nem akartak hazaengedni) így haza könyörögtem magam. Az utolsó hétvégémen azért nem engedtek ki, mert " tuti meg fog indulni a szülés, mert kettõs front, meg telihold"... Ezt mondták a dokik pénteken. Csodálkoztak, hogy hétfõn is ugyanott voltam ahol hagytak :) Aztán aznap haza engedtek, örültem, akkor nem foglalkoztam azzal, hogy mikor fog kijönni, erre másnap megszületett a fiam...
Minden baba tudja mikor kell kijönnie. Annyira pontatlan, hogy mikor fogant, azt egyedül a baba tudja idézõjelben. :) Megszületik ne aggódj, lehet, már a hétvégén babázhatsz :)
megszültél, mi lett veled?
A kérdező hozzászólása: ma hajnalban :)
éééés? mi volt? gratula!
wow. gratulálok!
:) Hajrá Zsófi! :) Senki nem fogja tudni megmondani Neked hogy milyen más bizarr kérdésedre gondolt! :) Kitartás Nekünk! :) (Moni voltam) :)
A kérdező hozzászólása: most már tudni akarom mi volt még ezen kívül bizarr! áruljátok el nekem is!
A kérdező hozzászólása: egy árva szóval nem mondtam, hogy kipróbáltam, vagy kipróbálnám. szimplán csak felvetõdött. idézném: "...már ilyen idiótaságok is eszembe jutnak..." úgy látom problémád van az értõ olvasással!
A kérdező hozzászólása: még 3 nap... jó lenne, ha pontos lenne. egyébként sztem azért visel meg ennyire a várakozás, mert biztos voltam végig, hogy sokkal korábban jön. csak koppantam, a kisasszony jól érzi magát odabent :) pedig nekem már egy hajszálnyit sem komfortos... :S
élvezd ki a hátralévõ napokat...sétálj, menj moziba, ülj be forró csokizni...sokáig úgysem tudod megtenni. kösd le magad:D
Bent nem marad az biztos :) Persze ilyenkor türelmetlen az ember, de a kerek 40 hét csak becslés, ettõl pár nap eltérés lehet fölfele, lefele is.
A kérdező hozzászólása: jajj, tudom én, hogy egyszer mindegyikük kijön, meg hogy lehet pár nap eltérés... de ma is ülök nst-n, nyitva volt a vizsgáló ajtaja, egy olyan lányt vizsgáltak, aki 15-ére volt kiírva! 15-ére! és még ma is azt mondta a dokija, mikor kérdezte, hogy mikor lesz ebbõl baba, hogy a héten biztos. de még csak hétfõ van!!!! remélem engem nem hagy a dokim 2 hétig túlhordani! BABÁZNIAKAROOOOK! :D
Ne ezen gondolkozzál, persze tudom hogy könnyû mondani. Próbálj meg sokat beszélgetni a babával, nekem bejött. Egész délután és este "gyõzködtem", és hajnal 1/4-ed 2-kor elkezdett folyni a magzatvíz. A kórházba az egyik szobatársamnak a lépcsõzést mondták. Persze nincs tuti recept sajnos. Kitartást és -majd- jó babázást kívánok!
Ne haragudj, de te egyre hülyébb kérdéseket írsz ki ahogy közeledsz a szülés felé! :)
A kérdező hozzászólása: egyre hülyébbnek és kétségbeesettebbnek is érzem magam! :) egyébként sztem ez az elsõ hülye kérdésem... mire gondolsz pontosan?
addig örülj míg odabent van! mert pár évig most nem fogsz jól aludni és pihenni, de cserébe ott lesz a csodaszép kislányod!
nemakartam bántó lenni, ezért nem jegyeztem meg, de maximálisan egyetértek. a fintor zsófiás kérdések egyre bizarabbak :)
A kérdező hozzászólása: ez lett volna az 5.nap, h. túlhordom, de éjfélkor hívtuk a mentõt, 4:05-kor pedig megszületett Flóra baba 3300grammal és 53cm-el. nagyon megdícsértek, h. milyen ügyesen szültem, de a varrásba legszívesebben bele haltam volna. az kegyetlen volt. már mindegy, a lényeg, h. egészséges. no meg legyen mihamarabb tejem!

Ha a pár női tagja hüvelygombás és azt a férfi tag is elkapta. Hogyan mutatkozik meg, mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Sehogy. Ha nem kezeli magát,de a nõ igen, akkor a következõ alkalomkor a nõ újra elkapja. Ping-pong effektus. Ha nem vagytok benne biztosak akkor mindenképpen kezeljétek a férfi partnert is canesten kenõccsel.

Sehogy. Ha nem kezeli magát, de a nõ igen, akkor a következõ alkalomkor a nõ újra elkapja. Ping-pong effektus. Ha nem vagytok benne biztosak akkor mindenképpen kezeljétek a férfi partnert is canesten kenõccsel.
ha nem is látszik, érdemes bekenni canestennel pár alkalommal legalább a férfinak is magát. én azt hallottam, hogy látszanak pici piros pontok a makkon vagy ilyesmi, de még nem láttam én sem... vagy nem kapta el a párom, amikor volt nekem is, vagy mire megnéztem volna, már elmúlt a krémtõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor a canesten megoldás lesz.
A férfiak nem érzik, de nekik is kell tablettát szedni, hogy ne fertõzzék vissza és hogy ne fertõzzenek meg más hölgyet, ha esetleg szakítanak.

Jobbikban miért vannak női tagok? Mikor az iszlám tiltja a nők politikába való beleszólásukat. És nem is vezethetnek kocsit.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2011/05/14/a-jobbik-elnoke-sze.. Ha ezt tekintik útvonalnak akkor miért vannak n?i tagjaik? Ez paradoxon számomra.

Legjobb válasz: Mert a jobbik nem iszlám valláson alapuló párt.

Mert a jobbik nem iszlám valláson alapuló párt.
Nav valami köze a Jobbiknak az iszlám valláshoz ? Nem tudok róla.
Mert a Jobbik egy keresztény és ráadásul magyar párt te idióta! Ha ilyen problémáid vannak költözz Szíriába!
Én nem vagyok jobbik szimpatizáns és én is röhögök az iszlám-keresztény-újpogányságukon, de te kérdezõ egy idióta vagy!
Szerintem is idióta. Én is röhögök ezen, az arabokat legalább annyira utálom mint a cigányt vagy a zsidót. És õk sem követendõ példának, csak barátnak tekintik. A Kérdezõ egy barom!
Mondjuk követendõ példaként hozza fel. Különben tudja valaki mirõl szól a "Született július 4.-én" címû film? És még Amerika a tolvaj nem igaz Voncsi? :)
ma 15:36 Pont az áldott homlokegyenes gondolkodásmódotok taszította Európát a sötét középkorba, és az iszlámot a mai napig. Nyisd ki a szemed végre.
Vona ilyen fiatalon meghülyült, mi lesz vele ha öregebb lesz? Különben bort iszik és vizet prédikál...
"A muzulmán fundamentalisták pont ezt akarják. Vonának a maradék esze is elment. Az iszlám maga a nagybetûs CSÕD, normális ember Nyugaton azért nem erre vágyik." Egyetértek. Nyugaton, pont hogy izraelbarátok a bevándorlás miatt :) Hiába, ebbe is le vagyunk maradva, mint a borravaló...
..."Vona emlékezteti olvasóit, hogy a Jobbik és maga is számtalanszor kifejezte a muszlim világ irányába érzett szimpátiáját"... Tehát szimpátia. Ami nem azt jelenti, hogy a jobbik egy iszlám párt. Nem az iszlám tanai alapján él. Mindig az ember csinálja a vallást, azaz ember nélkül vallás sincs. Ezért aztán vezethetnek autót is a politizáló keresztény nõk. Nincs para és nincs doxon sem :-))) Ökörköri
Ökörköri, egyetértünk, de ez az állandó elvont stílusod arra enged következtetni, hogy te valami elmebeteg vagy. Igaz, hogy csendes, de azért beteg. Nem [email protected]ásból írom, bírlak, mert jó válaszokat adsz, de tényleg kissé furcsa vagy.
ma 16:43 Köszönöm az elvont dicséretet a magam és a többi ápolt nevében is. Jó fej vagy. Ökörköri
Az iszlám nem tiltja, hogy egy nõ részt vehessen a közéletben vagy autót vezethessen. Azt a szaúd-arábiai törvények tiltják. A kettõ pedig nem egy és ugyanaz!
"Azt a szaúd-arábiai törvények tiltják." Szaúd-Arábia pedig egy iszlám ország. Miért nem Ausztriában, Kanadában, vagy Kínában tiltják a nõi autóvezetést? :D Vagy mégis van összefüggés?
"viszont a zsidók annál inkább" És miben mutatkozik ez meg annál inkább?
Számold össze, hány magyar tulajdonú cég maradt az utóbbi években, vagy nézd meg például a zsidó vallás és kultúra ajnározását a médiában és a közéletben.
Nem tudom, de mutass egy statisztikát! És mutass példát az ajnározásra is!
"Õk még aktívan ellenállnak nekik. Tehát ezért utolsó védõbástya, mert még aktívan küzd a zsidó világhatalom ellen." gyorsan keress fel egy pszichiátert, vagy egy nõt, akit végre megdughatsz. akkor talán kinõsz ebbõl az ökör világnézetbõl!
15:36 "A Jobbik azért iszlámbarát, mert az iszlám is a régi világ része, amit a liberalizmus fel akar számolni, ..." Az idõ kerekét nem lehet visszafordítani. A globalizmusnak számos vadhajtása van, ami ellen fel kell lépni, de erre nem az a megoldás, hogy menjünk vissza a 9-11. századba, ami az iszlám fénykora volt. A muzulmán fundamentalisták pont ezt akarják. Vonának a maradék esze is elment. Az iszlám maga a nagybetûs CSÕD, normális ember Nyugaton azért nem erre vágyik.
A kérdező hozzászólása: Jobbik régóta nem keresztény. Vannak benne neopogányok is, de ez az arabmánia mint követendõ példa sem keresztényi. Gyûlölködés sem keresztényi cselekedet. http://jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/kepek/Arab-Magyar%20Ba..
A kérdező hozzászólása: " Vona azt állítja, hogy az emberiség tradicionális „kultúrájának utolsó védõbástyája az iszlám világ” "
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:36 Ettõl még baromság ez a taktika. :) Ez a komment is mutatja, hogy náciszocik hogyan alakítják a "kereszténységet" az ízlésüknek megfelelõen .)
A komment megírásának idõpontja: ma 15:40 Igen, ezt tudom, de kérdezõ az, hogy Vona puffogtatja a demagóg hülyeségeit, még nem jelenti azt, hogy automatikusan iszlám párttá válnak. Mindig olyanok, ami nekik kényelmes, illetve amivel még több idiótát maguk mögé tudnak állítani. Ilyen ez a politika :)
Mondjuk, ha jobban belegondolok igaz, amit a kérdezõ ír. Bár semmit nem tudok a Jobbik programjáról, meg hitvallásáról, de, ha annyira hagyománytisztelõ stb... Akkor tényleg: miért vannak nõk a jobbikban? Nem otthon kéne ülniük, és szülni-szülni a magyar gyerekeket, hogy gyarapítsuk a fajtánkat? Akkor ne terheljük a nõket társadalmi szerepvállalással, maradjanak otthon õrizni a családi tûzhelyet, a férfi meg teremtse meg az anyagi bázist. Úgyhogy amit a kérdezõ írt, az belegondolva tényleg paradoxon.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:45 ez is egy szempont.
A nõk politikában való szerepvállalásával én sem értek egyet és ez az egyik, ami zavar a Jobbikban sok egyében kívül. De fel kéne végre fogni, hogy nem iszlám irányultságú párt. Az iszlámot viszont azért nevezi Vona a tradicionalista világ utolsó védõbástyájának, mert a keresztény egyházat és keresztény ideálképet már régen bevették a zsidók, ami az iszlám világ vezetésére nem igaz. Õk még aktívan ellenállnak nekik. Tehát ezért utolsó védõbástya, mert még aktívan küzd a zsidó világhatalom ellen.
MErt miben nyilvánul meg a zsidóság a keresztény hitben, és mi a problémád egyébként a zsidó vallással?
"És még Amerika a tolvaj nem igaz Voncsi?" De.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 20:38 Neked is nõt javallanék

A leletemre ez van írva: Ép.k.genit, kp. tág vagina, a portió folytatásában női ökölnyi gravid nagy uterus afv-ben, szabad környezet. Kolp:ép Mit jelent ez?

Ma voltam el?ször dokinál, azt mondta egy korong alapján hogy 8 hetes terhes vagyok. nem volt uh. csak a kezével vizsgált meg, meg belül is megnézett.

Legjobb válasz: Szia, most néztem nekem mit írtak azon a vizsgálaton. Pont ugyanazt mint neked, szóról szóra, ugyanabban a sorrendben is.:) Minden rendben van, nyugi. Mi már azóta 14 hetesek lettünk.

Szia, most néztem nekem mit írtak azon a vizsgálaton. Pont ugyanazt mint neked, szóról szóra, ugyanabban a sorrendben is.:) Minden rendben van, nyugi. Mi már azóta 14 hetesek lettünk.
Az elsõ válaszolót picit pontosítom:közepesen tág vagina, ami elõtte van:ép külsõ genitália(nemiszerv)Tehát minden OKÉ!Gratulálok 5 hós baba anyukája
Én csak ezeket tudtam megfejteni: - tág vagina - nõi ökölnyi terhesség - nagy méh medencében - szabad környezetben a méh - hám ép. Ez koraterhességnél szokott szerepelni többnyire.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segítettél, de képzeld találtam egy orvosi lexikon félét. Pirula.net a címe
:) egyébként a "kp" közepesent jelent, így a kp. tág vagina a közepesen tág vaginát jelenti, ami teljesen normális.
5.válaszoló:de ari vagy, hogy írtál.Ez egy 4.5 évvel ezelõtti kérdés, gondolom azóta már megfejtette, és meg is szülte a babáját a kérdezõ....és lehet, hogy nem is az elsõt.
Igen, de ha valaki erre a kérdésre keresne rá.. :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!