Találatok a következő kifejezésre: Mikor tágul a (332 db)

Milyen érzés, mikor tágul a méhem?

Er?s alhasi fájdalmaim vannak meg olyan minntha jönne a mensi de még semmi.köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Mindenkinek teljesen más érzés,görcsök,lüktetés,fejfájás,folyás,valakinek semmi tünet.

Mindenkinek teljesen más érzés, görcsök, lüktetés, fejfájás, folyás, valakinek semmi tünet.
Bocsi nem tudtam, hogy szülés elött állsz.Akkor módosítok, nekem pl mindkét gyerekemnél majd leszakadt a derekam és menstruációs fájdalmaim voltak plusz erõs híg folyás de nem nyákdugó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de nem vagyok terhes csak egy terhes barátnõm mondta hogy azert görcsölök mert tágul a méhem.

Mi tágul a pasiknak négyszeresére, ha szerelmesek?

Legjobb válasz: pupilla, meg kedvességszint..a farkuk nem, az all olyan h bármire

pupilla, meg kedvességszint..a farkuk nem, az all olyan h bármire
pupilla, ha a szeretett nõt nézi.
az elköltött pénzük mennyisége :O:D
Már nem azért, de ha én szerelmes vagyok, jobban fel tudok izgulni rá, mint egy sima szexre való ribancra, és a farkam is nagyobb lesz a szerelmes verzióban.
2., talált ;) :D:D
pupila

Mi okozhat még olyan érzést, mint mikor tágul a méh? A tesztem negatív, mégis olyan fura ott alul a hasam . Mitől lehet? Esetleg mióma?

Május 1-5-ig mensiztem, de utána kezd?dött ez a fura görcs-szer? érzés ... ilyet éreztem tavaly ?sszel, mikor babás lettem (csak elhalt:-() Csináltam tesztet a mensi után, de negatív lett, hogy hátha mégis babától van, de negatív lett. Másom nem fáj, csak alul középen a hasam (érzem a méhem). Olyan, mintha nyomná valami. Elvileg nem vagyok felfázva. Mi okozhat még ilyen tüneteket? Mióma esetleg? Légyszi írjatok!!

Honnan tudom, hogy tágak a pórusaim vagy sem? Nem tudom mit kéne látnom, ha tágak lennének. Illetve mivel lehetne összehúzni őket? Tonikkal, vagy mi való arra?

Legjobb válasz: menj az ablakhoz, vigyél magaddal egy kistükröt, és ha szabad szemmel jól látod az orros melletti részen, az orcádon a pórusokat("lyukacskák"), akkor tág pórusú vagy. vagy ha az orrodon sok fekete mitesszer van, akkor is lehet rá következtetni, hogy az vagy. azért fekete a mitesszer, mert tág a pórus, és az a feketeség a szennyezõdésektõl látszik annyira a bõrön.

menj az ablakhoz, vigyél magaddal egy kistükröt, és ha szabad szemmel jól látod az orros melletti részen, az orcádon a pórusokat("lyukacskák"), akkor tág pórusú vagy. vagy ha az orrodon sok fekete mitesszer van, akkor is lehet rá következtetni, hogy az vagy. azért fekete a mitesszer, mert tág a pórus, és az a feketeség a szennyezõdésektõl látszik annyira a bõrön.
A kérdező hozzászólása: Igen latszik vmennyire...viszont akinek tag a porusa annak zsiros a bore, nem?? Mert nekem nem zsiros. A normal borueknek nem latszik a porusuk?

Mit jelent pontosan hogy tág a hüvely mekkora a tág és mi az oka?

Legjobb válasz: Én 2 gyereket szültem, és a 2. után tág voltam. Mert konkrétan alig éreztem, hogy a férjem bent van, és õ is nehezebben ment el. De elmúlt, most már jó. Állítólag az intim torna is segít, nem kell egybõl metélni.

Én 2 gyereket szültem, és a 2. után tág voltam. Mert konkrétan alig éreztem, hogy a férjem bent van, és õ is nehezebben ment el. De elmúlt, most már jó. Állítólag az intim torna is segít, nem kell egybõl metélni.
a hüvelyizmok meglazulása és hüvely süllyedésnél szokott ilyen lenni. hüvelyszûkítõ mûtétet szoktak csinálni. szülés után tb-re meg lehet csináltatni ingyen, csak az altatásért kell fizetni. és azért ingyenes, mert felismerték, hogy gyakorlatilag simán válóok ez a fajta probléma.
Az a töltény hüvelyre vonatkozik, különbõzõ kaliberek vannak, 50 es, 25 ös stb :D
1: egy nagy lyuk 2: pet palack belefér 3: 3 barna teljeskiörlésü "bagett" a p/nába egyszerre
Csak a hüvelyi szülést tudom elképzelni, mint okot. Amikortól már megjelenik a punci-puki, onnantól már tág.
A kérdező hozzászólása: A punci puki szülés után jelenik meg?
Szerintem igen. Tudok olyanról, aki õszintén elmondta, hogy a 2. gyereke után lett neki ilyen. Tehát egy szülés után lehet, hogy még nem mindenkinél van ilyen. Én is olvastam több helyen az interneten, orvosi oldalakon, hogy ingyenes a mûtét.

Tagja vagyok facebookon egy zárt csoportnak. Az ismerőseim (nem tagok) látják hogy mit írok a zárt csoport üzenőfalára?

Legjobb válasz: Nem. :) Pont ez a lényege egy zárt csoportnak. Viszont azon ismerõseid akik tagja ennek a zárt csoportnak azoknak megjelenhet a falon.

Nem. :) Pont ez a lényege egy zárt csoportnak. Viszont azon ismerõseid akik tagja ennek a zárt csoportnak azoknak megjelenhet a falon.

Mikor tágul ki a nő?

Amikor már megfelel? izgalmi állapotban van és elég nedves, akkor kitágul, vagy csak ha a férfi elkezd behatolni?

Legjobb válasz: Ha a lány eléggé felizgult, akkor nedves lesz, és laza lesz a hüvely-tágul ha így jobb, tehát megdagad, ami látszik kívülrõl is. Ha behatolsz, akkor tovább tágul, felveszi a pénisz méreteit.

Ha a lány eléggé felizgult, akkor nedves lesz, és laza lesz a hüvely-tágul ha így jobb, tehát megdagad, ami látszik kívülrõl is. Ha behatolsz, akkor tovább tágul, felveszi a pénisz méreteit.
Amikor már felizgul a lány nedves lesz és elég tág a behatoláshoz. Ha nem elég tág , elõtte rá kell segíteni ujjal.

Mi az a TAG? Minek a rövidítése?

Legjobb válasz: TAG, az az angol "hozzáad" ige!

TAG, az az angol "hozzáad" ige!
A hozzáad az az "add"... "tag" a címke, pl. youtube-on meglehet adni ilyen címkéket a videó alá, amikre rákeresve megtalálható a videó.
De a tag, az hozzáadást is jelöl :) , no mind1, az ADD tényleg több helyen szerepel és a tag fõleg címkét jelöl! :D

Egy számtani sorozat 2005. tagja -1, 2009. tagja -11. Mi lesz a 2011. tagja?

El?re is köszi ha segítesz!

Legjobb válasz: Vagy másképpen: a(2009)=(((((a(2005)+d)+d)+d)+d) a(2009)=a(2005)+4d -11=-1+4d -2,5=d a(2011)=a(2009)+d+d a(2011)=-16

Vagy másképpen: a(2009)=(((((a(2005)+d)+d)+d)+d) a(2009)=a(2005)+4d -11=-1+4d -2, 5=d a(2011)=a(2009)+d+d a(2011)=-16
-15
A kérdező hozzászólása: Hogy számoltad ki?
számtani sorozta n-edik tagja: a+(n-1)*d, ahol "a" jelzi az elsõ tagot. 2005. tag: a+2004*d=-1 --> ebbõl d=(-a-1)/2004 2009. tag: a+2008*d=-11 --> ebbõl d=(-a-11)/2008 Tehát d=(-a-1)/2004=(-a-11)/2008 Ebbõl a=5009, ebbõl d=-2, 5 Innen a 2011. tag: 5009+(2011-1)*(-2, 5)=-16.
-16
A kérdező hozzászólása: Akkor -16, nem -15. :) ) Köszönöm a válaszokat!

Mikor tág egy punci? Mit érez ilyenkor a fiu és mit a lány?

Akkor mar tàg, ha nem erzi, hogy szetszakad ott lent a penisztol vagy akkor normális és csak erzi, hogy benne van es kellemes

Legjobb válasz: édes fiam ha tág a pi.a akkor te se és a csaj se érez semmit!!!!!

édes fiam ha tág a pi.a akkor te se és a csaj se érez semmit!!!!!
A kérdező hozzászólása: Tehát csak akkor beszelunk tàg puncirol, ha nem erez az egyik fel se semmit?
Teszteld hogy hány ujjad fér bele. 2 az szûk, 3 átlag, 4 az már nagy. Ha az öklöd belemegy akkor ideje karriert választani.
A kérdező hozzászólása: Egymas mellett kettõ ha egymasra rakom, marmint egymás fölött van a kettõ -kettõ ujj akkor ugy befer a négy de egymas mellett kizarolag 2de nekem nagyon pici ujjaim vannak. Szex után viszont siman bemegy a 3
Egyszeruen hulye vagy, miert olyan fontos ez? Ha mindketten elvezitek a szexet akkor nem mindegy, hogy mennyire szuk?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!