Találatok a következő kifejezésre: Mikor szoktak nők (23 db)

Mikor szoktak a nők "barnázgatni"? Milyen mennyiséget jelent ez?

Cseppeket, vagy eloszlik a tisztaságin?

Legjobb válasz: Szia!Úgy tudom,a peteéréskor és a beágyazódáskor is elõfordulhat barnázás.Változó az aránya és a szine.Nekem mikor barnázásom volt utána sajnos mindég meg is jött,de itt olvastam már olyat is aki terhes volt és úgy barnázott!Mikor kéne megjönnie?Szurkolok,hogy nálad a beágyazódás jele legyen!Sok sikert! 9 hetes pocakos

Szia!Úgy tudom, a peteéréskor és a beágyazódáskor is elõfordulhat barnázás.Változó az aránya és a szine.Nekem mikor barnázásom volt utána sajnos mindég meg is jött, de itt olvastam már olyat is aki terhes volt és úgy barnázott!Mikor kéne megjönnie?Szurkolok, hogy nálad a beágyazódás jele legyen!Sok sikert! 9 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: köszi! ma kellene megjönnie. Illetve nem kellene.. :)
Van már eredmény?
A kérdező hozzászólása: Negatív volt
Mutass egyet és megmondom. 25/N
Sok ilyen van
A kérdező hozzászólása: elsõ hozzászólónak üzenem:néz a cam4.com, chaturbate.com.ot legálisan kukkolhatsz!és ird le hogy mit tettél?:)
A szomszédunkban egy fúl naturista csaj és pasi lakik. A srácot már évek óta nagy élvezettel kukkolom, bár most már kukkolnom sem kell. Tavaly egy erkély beszélgetés során odahívtam, az erkélyeket elválasztó korláthoz, hogy mutatok neki valamit és simán áthajoltam hozzájuk a korláton ott állt elõttem meztelenül, és le sem tudtam venni a szemem a ..., mindig oda tévedt a pillantásom. Azóta az elválasztó korlátot rácsra cserélték azóta még szabadabb a belátás, de nem zavartatják magukat az erkélyen napoznak a srác barkácsol. Én meg amikor csak tehetem az erkélyen teszek veszek...
sokkal erõsebb a vérzés szülés után.
Egészségügyi betétet, vagy Tena-betétet, én vastag éjszakai betétem használtam, de körülbelül 5-6 csomag is element pár nap alatt, erös vérzés várható napokig.Ez normális.
Általában Tena vagy más márkájú eredetileg inkontinencia betétet használnak szülés után jó pár napig. Ezek nedvszívó képessége a normál betétekhez viszonyítva sokkal nagyobb. Szülésekor a méhfaláról leválik a méhlepény, helye egy seb lesz tulajdonképpen ami nem kicsit vérzik. Késõbb amikor a vérzés mennyisége csökken már normál vagy éjszakai betét használata is elegendõ lehet.
Menstruaciora hasznalt tisztasagi betet. Akkor hasznaljak, amikor megszulnek, mert utana vereznek, ugy mint a mensi, kicsit erosebben. No vagy ffi vagy?
Miért ne lehetne nõ?? én is nõ vagyok és fogalmam sincs, mer soha nem szültem....sztem te se tudtad elõtte...
A kérdező hozzászólása: igen nõ vagyok

30-as nok akiknek nincs pasijuk mit szoktak csinálni?

Legjobb válasz: medvékkel birkóznak az orosz tundrán

medvékkel birkóznak az orosz tundrán
ugyanazt, mint amikor van :) házimunka és olykor kimozdulás :) csak kevesebb a szex :D komolyra fordítva: én amúgy sem vagyok egy ismerkedõs, flörtölgetõs típus. A különbség annyi, ha van vkim és úgy jön oda hozzám egy pali: azonnal elhajtom. Ha épp nincs és nem bunkó az illetõ: legalább dumálni kap egy esélyt.
Szinglipartykat szerveznek, buliznak, isznak, élnek, egyébként meg ugyanolyan dolgokat, amiket más normális ember is, mint például munka, barátok, hobby.

Milyen ízű a Martini Bianco? Esetleg mit szoktak még inni a nők likőrökön kívül?

Legjobb válasz: ?? Én a sört szeretem, fõleg a grapefruitos Sopronit, meg a száraz borokat. Szerintem a nõ is ihat bármit, a pancsolt likõröktõl meg édes cuccoktól nekem speciel hányingerem van.

?? Én a sört szeretem, fõleg a grapefruitos Sopronit, meg a száraz borokat. Szerintem a nõ is ihat bármit, a pancsolt likõröktõl meg édes cuccoktól nekem speciel hányingerem van.
Nekem konkrétan a Martini Bianco a kedvenc alkoholos italom. Szerintem nem lehet minõsíteni h mit isznak a nõk és mit a férfiak.. ez egyénfüggõ. Én pl nem igazán vagyok oda a körömlakkokért, inkább iszok egy pohár jó kis aszút vagy Biancot, esetleg a mostanában kapható gyümölcsös söröket.
Én utálom a martinit, meg a likõröket, viszont a tequila bármikor jöhet:D39/N
Unicum Next is finom :)
Szerintem finom a Bianco.
Szerintem a nõk is kb. ugyanazt isszák, mint a férfiak. Viszont sokan szeretik az eredeti víz ízû vizet, ásványvizet, ízesített ásványvizet, gyümölcsbõl készült gyümölcslét, citromos limonádét, alkoholmentes gyümölcskoktélokat......mert nem feltétlenül az alkohol a menõ.....
Bocsánat, félreolvastam... a Bianco igen édes, kissé fûszeres, halványan kesernyés és egész kicsit boros jellegû.
A Martini bianconak finom édes íze van. Egyébként a nõk is sokan szeretik a vodkát, whiskyt, tequilát is, de ami általában nyerõ náluk az tényleg a likõr, illetve az édes vermutok mint mondjuk a martini bianco, és rosso, illetve az édes pezsgõk, édes borok, és ízesített sörök, szóval bármi ami édeskés. Amit nem nagyon szeretnek tapasztalatom szerint, az az abszint, meg az erõs pálinkák, bár ezt meg tudom érteni, mert azért az ilyen 50-80%-os piákat mind ezek én is csak akkor iszom meg ha be akarok rúgni, az ízéért soha.
A martini rossónak keserédes-borsmentás (vagy inkább kakukkfüves) íze van, de sokkal kevésbé keserû, mint pl. a Jägermeister vagy az Unicum. Technikailag nem likõr, mert fehérbor az alapja. Likõrökön kívül a legváltozatosabb dolgokat szeretik a nõk, pl. a drágább pezsgõt vagy desszertbort, esetleg a drágább whiskyk közül a lágyabbakat. „Nõies” ital még az török rakı (ez ánizsízû), amit fogyasztás elõtt fel kell hígítani, és árulják itthon is (pl. Yeni vagy Efe). A valódi abszintot is szokták szeretni, de arra a gatyád rámegy. Meg persze sok nõ van, aki kb ugyanazt szereti, mint a férfiak.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat amúgy tényleg egész jó:)
mézes berentzen!!!!!!
könnyed koktélokat, üdítõvel kevert szeszesitalok bacardi razz spriteal vodka naranccsal cherry õszivel eristoff almával stb...:)

A Nők illetve a Férfiak mit szoktak "bevetni", hogy megússzák a bírságot?

Legjobb válasz: Te visszaolvastad a kérdésedet? :D

Te visszaolvastad a kérdésedet? :D
A kérdező hozzászólása: Nem érthetõ talán? :D A helyesírási hibákért elnézést :)
lehet én nem értem, de miféle bírságra gondolsz? ez így nekem túl tág, de lehet csak nekem ;D
A kérdező hozzászólása: Közlekedési bírságra gondoltam :)
hát akkor bizony max kenõpénz, vagy ismerõs. mást nem tudok elképzelni.
A kérdező hozzászólása: Na mondjuk azért nem hinném, hogy a Nõk csak ezzel tudnának kibújni a bírság alól :D
hát igen, belegondoltam én is ebbe. de ehhez két feltételnek kell megvalósulnia. 1, az hogy jól nézzen ki a nõ :D 2, hogy vevõ legyen rá a bírságoló De azért van rá esély :)
sör :D
Ha tényleg jól néz ki a nõ és normálisan beszél meg mosolyog ezerrel akkor kb 100%, hogy elengedik. Legalábbis én rendõr haveroktól mindig ezt hallom:D A férfi meg szerintem kenõpénzt ad.

Mik szoktak lenni a terhes nők leggyakoribb álmai?

Legjobb válasz: Hogy egészséges, gyönyörû gyermeke születik, aki az álmában már jár is, és vidáman szaladgál, játszik! :)

Hogy egészséges, gyönyörû gyermeke születik, aki az álmában már jár is, és vidáman szaladgál, játszik! :)
Én mindig azt álmodtam, hogy cigizek. Mivel elõtte dohányoztam, és a terhesség miatt abbahagytam, de álmomban gyakran elõjött.
Attól függ, mi a csillagjegyük! :) )
Én vagy 3x megálmodtam, hogy szülök.
Én is dohányos voltam és sokszor álmodtam azzal, hogy cigizek. A terhesség elején nagyon sok rémálmom is volt, azt olvastam valahol hogy nagyon gyakori halállal, temetõvel és effélékkel álmodni terhesen. Ezeken kívül természetesen arról is álmodtam, hogy már nagyobb a gyerekem és vele játszok, illetve sok volt a szexuális töltetû álmom.
A kérdező hozzászólása: a nõvérem nyilas horoszkópú mik lehetnek az álmai mert az a sanda gyanúm hogy terhes mikor kérdezzem tõle az mondja hogy kizárt dolog. de el szokta mondani az álmait.

A nők mivel szokták "jelezni" ha csókot akarnak?

Legjobb válasz: Ha beszelgetes kozben sokaig tartja a szemkontaktust es ha kicsit kozelebb kerulok hozza nem huzodik el. En mondjuk a kezfogassal kezdem, ha az meg van, akkor mar tudom, h a csok is johet hamarosan. Egyebkent en ugy tapasztaltam, h hamarabb is sort kerithettem volna a dologra, mint ahogy megleptem:D

Ha beszelgetes kozben sokaig tartja a szemkontaktust es ha kicsit kozelebb kerulok hozza nem huzodik el. En mondjuk a kezfogassal kezdem, ha az meg van, akkor mar tudom, h a csok is johet hamarosan. Egyebkent en ugy tapasztaltam, h hamarabb is sort kerithettem volna a dologra, mint ahogy megleptem:D
Pontosan, úgy mûködik, ahogy mondod. :) Nem húzódik el, ha közeledsz, sokszor, hosszabb/rövidebb idõre a szemedbe néz, vaaagy, ami még biztosan tuti, hogy ha a szemedbe néz beszélgetés közben, aztán az ajkaidra pillant, majd vissza szemkontaktus. Ha közelebb lépsz hozzá beszélgetés közben, és kicsit oldalra biccenti a fejét, vagy finoman összeszorítja az alsó és felsõ ajkát, esetleg belülrõl megharapja, tudoood, amikor csak kicsit látszik, hogy megmozdul az alsó ajka... :) Magamból indultam ki, tehát nem biztos, hogy minden lánynál így megy. :) 22L
Csücsörítünk:)
Ba*zd meg, johogy nem wc-zes elott. Elhivod egy teara, leulsz melle, simogatod a combjat, aztan megfogod a kezet. Ha ez meg van kezd el a szemet nezni, h vegye a lapot, h mi kovetkezik. Aztan szep lassan huzodj kozelebb aztan csukd be a szemed:D
A kérdező hozzászólása: ha ez számít, inkább a felnõtt korúak... ;)
A kérdező hozzászólása: de ha nem sétáltok, hanem csak egymással szemben beszélgettek, akkor hogy jelzed? akkor a kézmegfogás annyira nemtuti...
Elsõ és utolsó válaszolóval egyetértek :) nálam is úgy mûködik... én például , ha bejön a srác, és szeretném ha lépne akkor egyre többször , és egyre több ideig nézek a szemébe ...mindig beválik :) vagyis eddig bevált . De elõször én is a kéznél kezdek mindig...:P 16/L
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi. akkor a jelek megvannak, lassú víz partot most, de az áradat hatásosabb! ;)
A kérdező hozzászólása: kicsit több komolyságot kérek. mindketten 20 felettiek vagyunk. :)
A kérdező hozzászólása: nah mondjuk én is ilyesmire gondoltam. elsõsorban olyan szituációra gondolok, amikor nem igazi randi van, hanem csak beszélgettek mondjuk a kicsijaitok mellett, vagy tanfolyam elõtt... nem húzódik el tõlem, sõõõt... :)
Mondom elviszed teazoba. Ott vannak kanapek, oda leulteted. Fele fordulsz teljesen, a karod felrakod kinyujtva a kanape felso reszen. Igy teljesen fele tudod forditani a torzsed. A labad keresztbe rakod, de nem terd aterdhez, hanem boka a terdhezhoz. Aztan o ugy is az olebe rakja majd a kezet. Az meg total nincs messze igy, siman oda nyulsz es megfogod, anyi, h legyen hatarozott a mozdulat. Ezt kb mar vagy 20 novel eljatszottam es mindig bejott.

Lányok, nők! Ti szoktatok mentőt hívni, amikor már elviselhetetlen a vérzés? és mit szoktak ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Engem rendszerint a mentõ visz el,olyankor.De,nekem nem a vérrel van a baj,hanem a fájdalommal.Semmit különös nem történik,megvizsgának,és adnak fájdalomcsillapítót....csak nekem az is annyit ér,mint halottnak a csók!

Engem rendszerint a mentõ visz el, olyankor.De, nekem nem a vérrel van a baj, hanem a fájdalommal.Semmit különös nem történik, megvizsgának, és adnak fájdalomcsillapítót....csak nekem az is annyit ér, mint halottnak a csók!
A kérdező hozzászólása: á, így világos. tehát már brutális fájdalomnál is lehet. köszönöm!
Egyszer hozzám is mentõt kellett hívni. Kaptam fájdalomcsillapítót szuriban, utána aludtam mint a bunda. :) Am nekem segít ha melegvizes törölközõt teszek az alhasamra.

Mit szoktak mondani a nőkre amikor a lakk még nem száradt meg a körmükön?

Legjobb válasz: Azt hogy ilyenkor teljesen védtelenek :)

Azt hogy ilyenkor teljesen védtelenek :)
"Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nõ gyakorlatilag védtelen." :D
azt, hogy 'nézd, még nem száradt meg a körme!' mit mondanának? meg ki nézi azt, hogy kinek van megszáradva a körme, meg kinek nincs??
A kérdező hozzászólása: Köszi nem jutott eszembe ez a szó :P:$ Úgy idegesített:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!