Találatok a következő kifejezésre: Mikor szoktak nézni, milyen (2 db)

Mikor szoktak flowmetriát nézni, milyen esetben és hányadik héten?

Legjobb válasz: Ezt mindenkinél nézik. Ezek az áramlási viszonyok. Nekem a 38. héten nézték.

Ezt mindenkinél nézik. Ezek az áramlási viszonyok. Nekem a 38. héten nézték.
Elvileg a 36. héttõl hetente kell, hogy nézzék és felajánlják mellé, hogy hetente csinálják vele együtt az UH-ot is + a 38. héttõl bejön még az NST mellé

Ha a pasitok azt mondaná, h töröld magad minden közösségi oldalról, mert szoktam a pasikat nézni, Mert a múltkor hazudtam azzal kapcsolatban, h milyen gyakran nézegetek másokat és rajta kapott . Ez az egy esélyem van nála, mit tegyek?

Mert engem ez kikészített , h TÖRÖLJEM magam, MERT Õ azt mondta.

Legjobb válasz: Küldjed el a fenébe. A te dolgod, hogy mit csinálsz. Nem a kutyája vagy.

Küldjed el a fenébe. A te dolgod, hogy mit csinálsz. Nem a kutyája vagy.
Töröld magad, én se vagyok fent.
Nem hülye csak fél. A kérdezõ lebukott, ezért kell törölnie magát. Amíg nem kapta hazugságon addig nem kért ilyet. Nem is vakságot kér tõle! Ezért nem hülye. Ha ennyire fontos ez a közösségi oldal akkor tartsa meg és dobja a párját, sok boldogságot. Éljen a mai közösségi oldal szerelem.
Ne töröld magad. Aztán vagy kidobod te, vagy elviseled a hülyeségét. Attól még, hogy összejöttetek tetszhetnek más férfiak is. Ahogy neki is tetszhetnek más lányok. Mondjuk ajánld fel neki a 3ast. Biztos egybõl bekussol, és csak úgy pörögni fog, hogy melyik barátnõdet válassza. Utána fújd le az egészet, és szembesítsd, hogy mekkora egy surmó.
A kérdező hozzászólása: OK!Tisztázzunk valamit! Írtam, h nézegettem a pasikat és álmodoztam Róluk -SZERINTE! Én csak kíváncsiságból nézegettem a pasikat...ÉS nem CSAK pasikat, hanem mindenkit, mert érdekelnek, ki-milyen képet rak fel stb. Am azt mondta , h EZ még csak a könnyebb kérés lenne részérõl..(h töröljem magam), és még csak EZUTÁN jönne az amit már nem biztos, h megtennék.
Ez zsarolás tuti nem törölném magam sõt regisztrálnék még 20 ilyenre. Egyébként jelzem barátnõm egyszer megkért, hogy egy másik csajjal akivel nagyon jó barátok voltunk szüntessem meg a kapcsolatot és válasszak õ vagy a barátom, és 1 hét után visszasírta magát, hogy õ nem így gondolta :P Zsarolni nem szép dolog és aki ezt teszi azzal kár beszélni.
fuh csak reménykedek, hogy ilyen emberek közé nem fogok kerülni.
Elõször te voltál a hülye, mert hazudtál neki. Most meg õ a hülye, hogy zsarol. Zsák a foltját. Én nem hazudnék páromnak, ha mégis ilyesmire kérne kiröhögném, és elküldeném. Nem azért, mert a közösségi portálok olyan hú de fontosak, hanem mert ezek után úgy gondolná, hogy bármit elérhet zsarolással. Én se zsarolnám, mert felesleges. Szép szóval megpróbálnám elmondani neki, hogy ez hülyeség, ha annyira gyökér, hogy nem fogja fel, akkor mért akarnék vele lenni? Ebbõl késõbb is csak gondok lesznek.
én törölném...a pasit az életembõl. nehogy már ilyenekbe beleszóljon...pisilni is ki kell kéredzkedned? a pasid szimplán egy hülye. hülyével meg ne járjál :)
egyébként én megpróbálnám értelmesen elmagyarázni neki, hogy amit kér, az egyrészt zsarolás, másrészt egy gyerekes hülyeség. ha ezt nem fogja fel, akkor tényleg gyp-s. vagy elfogadod ilyennek, vagy hagyod a francba. és kedves Rendesfiú! feltételek (szerzõdési) üzleti kapcsolatokban vannak, ott ez normális, nekem ez a feltételem, Neked az, megegyezünk, vagy nem. ott is van, hogy nem fogadom el a partner feltételeit. de szerelemben ahol már feltételek vannak (fõleg ilyen hülyék), az nem szerelem. 29/N
Szerintem joggal kéri, mert 1: hazudtál 2: szerintem Neked sem esik jól, ha a pasid más nõket nézegetne, megfodulna utánuk az utcán, hasonlók, mert Te gyakorlatilag ugyanezt teszed, csak a neten. Vagy ne arra használd a közösségi oldalt, h más pasikat nézegess és akkor lehet meg tudod vele beszélni
A kérdező hozzászólása: De nem olyan könnyû mert látom, hogy szeret csak FÉL! Fél, h nem elég jo nekem! Fél, hogy megcsalom! Fél, h nem vagyok vele õszinte! Mellesleg ennyi változás nem lenne nagy dolog, mert amiota együtt vagyunk Õ óriási változáson ment át(jo irányba)! És én úgy láttam, h miattam - nekem köszönhetõen.! most már inkább az érdekelne, h h tudom lebeszélni ezekrõl a hülyeségekrõl!
dobd már ki...édesanyjának szabjon feltételeket, meg annyk, akit õ etet...idióta...
Most itt nem a "zsarolás" a lényeg, hanem az, hogy vétkeztél, lebuktál és bizonyítanod kéne neki, hogy vele akarsz lenni...
A zsarolás teljesen más kategória. A gyerekek viselkednek így, tán gyerekek vagytok? Miért kell a másikat ingerelni, mert egyes embereknek az egoja rohadt nagy? Marhára nehéz letörölni egy profilt igaz? Nekem nem gond letörölni ilyen esetben, ha lebuknék, mert a páromat választanám!!! Nem a profilomba vagyok belzúgva. Ha nincs oka amiért le kell törölnöm akkor az már zsarolás, féltékenykedés, egyebek amiatt elgondolkodnék. De a hazugság az hazugság nem de bár?
de óriási probléma, hogy mások képeit meg profilját is megnézi! ez már igen, vért kíván :P:D kisfiúk... egyébként mondd meg a barátodnak, hogy ha nem tud Benned megbízni, akkor felejtsen el, de ne szabjon hülye feltételeket. legközelebb mi lesz, nem mehetsz az utcára egyedül? ha meg Veled akar maradni, akkor állítsa le magát. döntse el, mit akar. Neked 8, ezt éreztesd vele. és töröld magad, ha akarod, de ne azért, mert ez az idióta azt kérte.
00:04 Jah az nem lenne zsarolás visszafele?XD Te ezt láttod zsarolásnak: töröld magad le vagy vége, visszafele: ha nem fogadod el akkor vége. Hm...ebben mi a megoldás? A vége? Nagyon nehéz letörölni magunkat egy oldalról húha:) Ádám és Éva is facebookon ismerkedtek megXD
szóval egy férfinek nem is lehetnek feltételei? Ez csak egy kis apróság. Nem az életedet kell megváltoztatnod, csak nem tetszik neki, hogy a barátnõje más fiúk után vágyakozik... Azt majd ha neked nem tetszik valami, akkor felhozhatod majd neki ezt a dolgot, hogy te is megtetted érte.
Ne töröld magad. Küldjed el a fenébe. HA TE számítasz neki, és nem csak zsarolni, és uralkodni akar, akkor ha ki is dob, vissza fogja magát könyörögni. 23F
Ezek az esélyeid vannak: párod vs. közösségi oldal
ne töröld magad, õ a hülye
szerintem gáz, hogy ilyet kér... õ biztos soha nem néz csajokat... peeersze! 21F
A párod szimplán hülye. Nem vakságot esküdtél hanem hûséget. 18/L
Én biztos nem törölném magam! Hogy lehet ilyen hülyeséget kérni? Legközelebb meg majd azt szabja meg mit vehetsz fel?!?
A kérdező hozzászólása: sszoval elvárta h feleljek , neki most.Egy pár perc leforgása alatt. egyáltalán nem gondoltam át! idegesít, h kértem h akkor õ is törölje már ki.és a felelet az volt, h : MIRE FEL?!?!?! nem én álmodozok másokról, ( pedig csak az unalom teszi) ez szar, segitsetek, mit mondjak amivel megpuhul..és õ is kitörli, v nekem vissza engedi ?
Azért az sem 100as, aki azzal zsarolja a nõjét, hogy törölje magát, különben dobja, mert megnézett más embereket is... ú JJJJJÉÉZUSOM
Nehogy töröld magad.Gondok lehetnek a barátoddal ha már ilyet kér tõled.Túlságosan féltékeny.Ezt próbáld vele megbeszélni mert gyerekes dolog amit csinál.
A kérdező hozzászólása: Mondom ez olyan mint 1 UTOLSÓ esély h bebizonyítsam, h számít nekem annyit.Csak az érdekelne még , h hogyan puhítsam meg h õ belássa, h ez hülyeség? mit mondjak neki?
Segítséget itt nem kapszXD Csak azt hogy szakítsXD Sok okos ember van itt:)
szóval nem csak nézegetsz másokat, de álmodozol is róluk....szép. Mellesleg miért olyan fontosak neked a közösségi oldalak? Kibírod nélkülük is. Ráadásul még hazudtál is neki. Az a szöveg , hogy nem vakságot ígértél neki elég régi már....Ha nem ismernétek ezt a mondást, akkor eszetekbe se jutna. Az igazi hûség vaksággal is jár. Az egy dolog, hogy más is tetszik, de ha álmodozol róla, az már baj.
Errõl van szó Rendesfiú/19.
gondoltam, hogy ez jön. úgy, ahogy írtam: mondd meg neki, hogy döntsön: akar Veled lenni, vagy nem. mert Te nem vagy kíváncsi az idióta feltételeire, tehát 3. út nincs. aztán, ha most engedsz neki, aztán megint és megint, akkor meg ne csodálkozz, ha fél év múlva a lábtörlõje leszel. Te döntesz a sorsodról, õ meg a sajátjáról. és nem vagy érte felelõs. nem vagy sem a gyámja, sem a nevelõtisztje. ezt nagyon jegyezd meg. és tleg nem muszáj rám hallgatni. csak akkor ne legyen picsogás, amikor majd a kutyájának néz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!