Találatok a következő kifejezésre: Mikor szoktak nézni, (37 db)

Háziorvos adhat sportorvosi igazolást? Kb mennyibe kerül? és mit szoktak nézni?

Legjobb válasz: elvileg nem adhat, vagy ha ad akkor nagyon minimális amit ráír. meg kellene kérdezned hogy mit ad a háziorvosod, mert van akinek pl a sportorvosihoz kell ekg meg labor.

elvileg nem adhat, vagy ha ad akkor nagyon minimális amit ráír. meg kellene kérdezned hogy mit ad a háziorvosod, mert van akinek pl a sportorvosihoz kell ekg meg labor.

Figyelembe veszik ezeket a dolgokat, még mit szoktak nézni?

Én elég fiatalon szültem a lányomat,aki már 3 éves.Most itt állok végzettség nélkül,nincs munkám,a lányom pedig ovis.Az apjával nem vagyunk együtt,de ő dolgozik.Nem keres sokat olyan 60-70 közt.Az apja az anyjánál lakik,és az anyja csak lehúzza,de nem ez a lényeg.hanem hogy én a szüleimnél lakok.a gyerek elhelyezési pernél mennyire fontos az hogy ki hol lakik,kivel és van-e munkája?elvehetik ezért tőlem a gyerekem?előre is nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát.

Legjobb válasz: Ha munkanélküli vagy igen,hisz a gyerek testi lelki fejlõdését nem lehet csak gyerektartásból fedezni. A 60-70 ezer igaz nem sok de pont annyi van több mint a te kereseted. Keres munkát.

Ha munkanélküli vagy igen, hisz a gyerek testi lelki fejlõdését nem lehet csak gyerektartásból fedezni. A 60-70 ezer igaz nem sok de pont annyi van több mint a te kereseted. Keres munkát.
Fontos lenne, hogy találj munkát. Környezettanulmányt fognak csinálni. Nálatok és a párodéknál is.Környezettanulmánynál a lényeg, hogy összkomfortos legyen a lakás, fûtés víz villany biztosított legyen. Õ annyival van elõnyben, hogy van munkája. Utána el kell majd mennetek pszichológushoz (igazságügyi orvosszakértõhöz magyarán) aki mindenféle hülyeségrõl megfog kérdezni mindkettõtöket. Majd a gyereket is el kell vinnetek. A lényeg, hogy fedhetetlen legyél, akkor nem veszik el. Ne igyál, ne drogozz, és minél elõbb keress munkát, vagy menj valami tanfolyamra és nem veszik el. A bíróság azt veszi figyelembe, hogy a gyereknek, mind lelki, mind fizikai szempontból, hol van több esélye a normális életre. A jelenlegi párom és én ezen már átmentünk, a kislányát elperelte az anyjától, mert az édesanyának se munkája, se normális otthona (víz az udvaron, egy kályha az egész házban stb) nem volt, azon kívül bizonyíthatóan ivott. Így az apánál vagyis a páromnál helyeztek el a gyereket, akkor még õ is a szüleivel lakott (ez nem gond, ha rendezett körülmények között laksz) de a bíróság itt is erõsen anyapárti volt. A végére belátták, hogy nem lenne jó helye ott a gyereknek
A kérdező hozzászólása: Kedves 2-es válaszoló! Nagyon szépen köszönöm hogy ezt leírtad nekem.Sokat segítettél.Legalább tudom mire számítsak.Egyértelmû hogy nálam jobb helyen van mint az apjánál.Azon vagyok hogy minél hamarabb tudjak dolgozni.A lakásban minden biztosított számára.Az elõ életem az nem valami fényes, sokat volt gondom a gyermek jóléti dolgozóival mert édesanyám intézetbe akart adni.De büntetve nem voltam, sztem ez a lényeg.Nem iszok, nem drogozok.De viszont dohányzok.

Teljes hormonvizsgálatot kinél tudok csináltatni? Házorvos is elküldhet rá? Vagy endokrinológus, nőgyógyász? És miket szoktak nézni ilyenkor? Valaki le tudná írni nekem?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Engem nõgyógyász írt ki, de elküldhet endokrinológus is. Fsh-t, LH-t, TSH-t (pajzsmirigy gyanú), Progeszteront, Prolaktint, Tesztoszteront, és ösztradiolt néztek.

Engem nõgyógyász írt ki, de elküldhet endokrinológus is. Fsh-t, LH-t, TSH-t (pajzsmirigy gyanú), Progeszteront, Prolaktint, Tesztoszteront, és ösztradiolt néztek.


Jobbikosok mit szoktak nézni a tévében, már ha úgy adódik?

Gondolom, nem a TV2-t vagy RTL Klubot.

Legjobb válasz: én nézek rtl klubot bköztöt. sõt ha elkapom akkor maónika sót is, igaz csak röhögni sok idiótán. de ettõl függetlenül nem írnék érte ha megszüntetnék. többnyire a tv a háttérben megy. inkább comedy-t és mtv-t nézek este mert south park meg family guy:)

Én sem nézek.
én nézek rtl klubot bköztöt. sõt ha elkapom akkor maónika sót is, igaz csak röhögni sok idiótán. de ettõl függetlenül nem írnék érte ha megszüntetnék. többnyire a tv a háttérben megy. inkább comedy-t és mtv-t nézek este mert south park meg family guy:)
Semmit. Ha kell valami film azt leszedem a netrõl. Még anno a Pörzse Sanyi betelefonálós mûsorát néztem az Echon, de mivel az megszûnt ezért gyakorlatilag nem nézek TV-t.
Sport, Discovery mûsorai nagyjából ennyit.
Szerintem nem néznek tévét.
Maónika show-t, fekete pákót és barátait, meg a barátok köztöt, a csillag születiket, a valóvilágot, benkõ Show-t, Balázs showt - soroljam még? Olyan nagy a választék, hogy ihaj. Akármikor is kapcsolom be a tv-t, folyamatosan ezek a kulturális mûsorok valamelyike van épp. Tök jó :D
Elsõ vagyok. A Forma 1et kihagytam, de az is egy olyan produkció, amit tuti átvenne az M1. (több támogatást kapnának)
Nemigazán nézek tévét, ha igen, akkor discoveryt, spektrumot, de már azt is ritkán, mert úgy ahogy van az egész tvtõl elment a kedvem, mûsorostól, reklámostól. Már csak focimeccset nézek, ha a kedvenc csapatom játszik, esetleg VB vagy BL van.
3 discovery csatornát
Barátok közt
Egyszerû a képlet, ha nem tetszik, nem kell odakapcsolni, nem pedig a TV ellen kampányolni. A mai TV készülékeken már lehet csatornát váltani közvetlenül, sõt, nem is muszáj behangolni sem azt, ami nem tetszik.
Már bocs, de a kereskedelmi televíziótás mindig is arról szólt, hogy szórakoztató mûsorokat sugároz. A nevelõ, hagyományõrzõ mûsorok sugárzása pedig a közszolgálati csatornák dolga, ahogy a nevében is benne van. Utána lehet nézni, hogy melyik miért, és hogyan alakult ki.
Nem igazán nézek tévét. Ha mégis, akkor sport csatornák, M1, Duna TV. A TV2-tõl, meg az RTL Klubtól hányingerem van. Amikor a 4-5 éves kisgyerek azt nézi, hogy tépik egymást a Móóónika showban, meg a Józsi barátban. Szánalmas, hogy hova süllyed a világ.
*sokkal több veszélyt
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:59 Igen, csak a fiatalok inkább valami szórakoztatóbb mûsort néznének szívesen. Te is tudod, hogy Magyarországon mit nevez ez a két csatorna szórakoztatásnak. Gyõzike Showt meg Voksán Virágot... De ez az egész helyzet szerintem olyan röhejes, hogy egy médiatörvényrõl háborog most itt gyakorlatilag az egész fórum... :)
Abban igazad van, hogy minél nagyobb pénzt szeretnének kaszálni. Sõt versengenek is a nézettségért. Ez így van az élet minden területén. Egy egészséges lelkületû gyermek, megfelelõen kezeli a tv-ben látottakat. Ha már szóba jöttek a gyerekek. Az internettel mint kíván tenni a jobbik? Megreformálja? Nem lesz könnyû. Tudjuk, hogy az internet sokszor több veszélyt jelent, mint az a két csatorna. A szülõknek van nagy felelõssége.
21:59 - nem ez a legfõbb probléma és nem is ezt helyezték elõtérbe. De nem hiányozna a két szarrágó csatorna, mint már leírtam miért is nem. Fõmûsoridõben ne az legyen már a fõ szempont hogy minél nagyobb pénzt kaszáljanak, hanem helyezzék elõtérbe azt, hogy fiatalkorúak is a tévé elõtt ülhetnek. Ez gerinctelen dolog.
Jobbikosoktól nem ezt vártam! Én nem vagyok (leszek) jobbik szavazó, ellenben sok kulturális mûsor nézek. Szeretem a népzenét, néptáncot, történelmi filmeket stb. Ezért nézem a közszolgálati, a Duna, az autonómia tv-ket. Na bummm! Ettõl függetlenül nem kéne itt egyetlen kereskedelmi csatornát sem megszüntetni. Van réteg, akiket az szolgál ki. Miért ne? Egyébként visszataszítónak találom azt, hogy televíziók megszüntetésével kampányolnak. Komolyan ez olyan fontos? Ezzel kevesebb lesz a szegény ember az országban? Több lesz a munkahely? Csökken az államadósság? Ez a legfõbb probléma??
Szabad országban, szabad emberek között, szabadságot akaró politikusok egyetlen tévét sem rombolnak le és nem sózzák be a földet és nem írnak ki semmit. Vona egyértelmûen egy egyeduralomról álmodozó ember. Nagyot fog koppanni amikor a választói megkérdezik, miért "csak" 15-20%-ot kaptunk? Azt mondtad kétharmad lesz...
Bocs az offért de ezt lekel írnom. Nah akkor ugye tudjuk hogy a szocializmusban voltak cenzurázva a médiumok nah KB ez is ugyan olyan lenne ha beszüntetnék sztem ez szánalmas lenne
Csak a Morvai & Vona best off-ot..... Dvd-rõl :)
Amit linkeltél, már elég régi, úgy értem, ezért már megkapták a büntit, meg az elsötétítést. Azóta a két kereskedelmi csatorna kb. kart karba öltve ígérgette, hogy nem lesz több verekedés. Mondjuk a Mónika show szerintem is egy szenny. De mindkét csatornának vannak szerintem informáló és egyben szórakoztató mûsörai (Házon kívül, XXI. század, Napló, Magellán, stb.), amik ennél magasabb színvonalat képviselnek, ezekért kár lenne. Az a baj, hogy nem ezek mennek fõmûsoridõben.
http://www.youtube.com/watch?v=v6so-Sz4W1A Így van, ezt kell nézni délután a gyerekeknek... 12-es karikával. És csodálkozunk hogy egyre több az erõszak a fiatalkorúak körében. Szerinted az rtl-t mennyire érdekli ez? Szarik rá, neki csak egy a lényeg: ha kifizeti a büntetést amit az ortt kiszabott rá (már ha kiszabott) még mindig jól jár, a mûsor közbeni reklámok ötször annyit hoznak mint amennyi a bünti volt. És magasról xarik arra, hogy délután öt-hat körül ezt nézik a gyerekek, ahol cigók püfölik egymást, tépik egymás haját, anyáznak. NA EZÉRT GUSZTUSTALAN AZ RTL KLUB
Régi náci háborús filmeket. Szebb jövõt!!

Miket szoktok nézni az interneten?

Legjobb válasz: http://prohardver.hu/index.html http://www.anandtech.com/ http://guru3d.com/ http://www.hexus.net/ http://www.techpowerup.com/

informálódni, olvasni minden témáról ami épp felkelti az érdeklõdésemet, fotókat nézegetni, blogot írni/olvasni, zenét, filmet letölteni, fórumozni stb
mindent ami eszembe jut

Egy irodai PC-röl filmet szoktunk nézni. Állítólag a rendszergazda vissza tudja nézni hogy mit csináltunk. El lehet-e tüntetni a nyomát hogy filmet néztünk? Amúgy a PC 4 műszakban üzemel és a rendszergazdát sosem látom előtte.

Legjobb válasz: Nem kell elé ülnie ha hálózatba vannak kötve. Elvileg vissza tudja nézni ha ez is a dolga. De ha ez tényleg probléma lenne, sztem eleve le lennének tiltva az ilyen lehetõségek.

Nem kell elé ülnie ha hálózatba vannak kötve. Elvileg vissza tudja nézni ha ez is a dolga. De ha ez tényleg probléma lenne, sztem eleve le lennének tiltva az ilyen lehetõségek.
csak a adatforgalmat figyelik
A kérdező hozzászólása: Akkor ki húzom a halókábelt és meg van oldva?

Miért sötét minden film amit letöltök annyira, hogy mikor nézni akarnám alig látni valamit belőle? Media Player Classic-ba szoktam nézni mit állitsak és melyik menübe?

Legjobb válasz: Ahogy elõttem írták a GOM player-t én is arra szavazok. egyszer nekem is ezt ajánlották és mindent lejátszik. Viszont nem árt mellé leszedni az XP Codec Pack-ot sem! A két program együtt verhetetlen! Mindkettõt ingyenesen le lehet tölteni a saját honlapjáról, csak írd be a google-ba!

Ahogy elõttem írták a GOM player-t én is arra szavazok. egyszer nekem is ezt ajánlották és mindent lejátszik. Viszont nem árt mellé leszedni az XP Codec Pack-ot sem! A két program együtt verhetetlen! Mindkettõt ingyenesen le lehet tölteni a saját honlapjáról, csak írd be a google-ba!
Az XP Codec Pack-et feltelepítetted?
Próbálj ki másik lejátszót, hogy kiderüljön, valóban a MPC-vel van-e gond. KmPlayer, GomPlayer, VlcPlayer ezekbõl valamelyiket. Találsz portable verziókat is...pl: http://portablehun.blog.hu/2009/06/01/title_89702
"Utolsó": A videokártyát megpróbálhatod kiszedni , majd kitakarítani a gépet teljesen, ami úgy történik, hogy leszeded a burkolatot és mondjuk egy hajszárítóval jó magas fordulaton kifújatod a port belõle. Sosem porszívózol bele, mert az megöli. Lehet venni sûrített levegõt is direkt ilyen céllal, de fölösleges. A videokártyát pedig az egyik ismerõsödnél tudod megnézni, hogy belerakjátok a õ gépébe, ha a foglalat engedi és ott a driver feltelepítése után megnézhettek egy filmet. Ha ugyanolyan, mint nálad, akkor a videokártya a felelõs, ha nem, akkor a gépen van valami bibi. Esetleg egy jó alapos vírusirtás sem árt neki csökkentett módban. Lehetõleg kerüld az újratelepítést, de, ha más nincs, akkor azzal megoldódik minden problémád. Egyáltalán nem nehéz. Egyszerûen csak elolvasod a menüpontokat és a logikus lehetõséget választod ki. De, ha nagyon nem megy, akkor inkább bízd olyanra, aki ért hozzá, bár nem árt gyakorolni. A gépet nem tudod elrontani vele! Ha valami nem jött össze telepítés közben, egyszerûen újrarakod az egészet. A windows fent van a gépen kb 15 perc alatt. Utána beprogramozni a gépet egy nehezebb feladat kicsit.
Ha még nem telepítettél, akkor jobb ha segítséget kérsz és figyeled hogyan kell. Nincs benne semmi különös, bár elsõ idõkben annak látszik. Ennél jobban nem lehetne elmagyarázni>>> http://ikportal.extra.hu/index.php?option=com_content&task=v.. Driverekrõl>>> http://ikportal.extra.hu/index.php?option=com_content&task=v..
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõttinek : Pont úgy ahogy te is irtad fénykép stb nézegetéskor minden ok csak a filmeknél nem. Tényleg idegesítõ. :( Az újratelepítés nehéz? Csak mert én még sose csináltam és nem tudom merjek e belekezdeni. Utolsónak : a videókártyát, hogy kell megnézni?Mit nézzek rajta? Honnan tudom meg, hogy van-e baja? Vagy csak szakember tudja megnézni? Attól messze állok. Mindenkinek köszi a válaszokat. :)
Hát ha fent van az Xp codec pack és a GOM player, akkor tényleg nem tudom, hogy mi baja lehet! Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de én megvizsgálnám a videokártyát is!
Hát ez nagyon furcsa. Kódek van. Több lejátszó kipróbálva, és csak a filmeknél van ez a jelenség. Internetezés (akár ott is videó), képnézegetésnél rendben van a fényerõ...részemrõl passz. Én újraraknám az oprendszert, mert baromi idegesítõ lehet. Ugye csak egy kódek-csomagot tettél fel?
A kérdező hozzászólása: Igen. Ez segít rajtam valamit?
A kérdező hozzászólása: Szeruntem nem a lejátszó a hibás, mert a GomPlayert és a KmPlayert is kipróbáltam, de mind a kettõvel ugyanolyan sötét, nézhetetlen az összes film amim van. :( Még valami tipp, hogy mi lehet a baj?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek :)

Szoktad nézni az Animal Planet csatornát? Ha igen, mi a kedvenc műsorod rajta?

Legjobb válasz: Igen, szoktam, és az állatrendõrséges mûsor a kedvencem.

Igen, szoktam, és az állatrendõrséges mûsor a kedvencem.
Szia, nekem is az állatrendõrség a kedvencem...az összes :) (phoenix, houston...stb)
nem tudom, hogy megy még, de nekem a Majomvilág volt a kedvencem!Imádtam nézni, és végre egyszer megadatott személyesen is elmenni oda...
én is az állatrendõrségeket szoktam nézni (legjobb a houstoni :) ) meg a Föld legviccesebb állatai..meg mikor még ment a kutyakozmetikus verseny, azt is néztem...bár nemsokára ujra lesz :)
Én is szoktam nézni :) Barátom már ki van akadva a "r.hadó fejû macskás mûsortól" , ami természetesen az állatrendõrséges mûsor lenne, csak így neveztük el :) :)
Kedvenc csatornám:) ) Állatrendõrség, Vadvilági SOS, régebben ment a Szurikáták udvarháza, de sorolhatnám...:) )
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy vannak, akik ilyen mûsorokat is néznek és nem csak a szenny bulvárt :-) Én is szeretem, igazából nem tudok különbséget tenni, mert nem azok a régi semmitmondó természetfilmek, hanem tényleg érdekes mind, az állatrendõrség, a világ legviccesebb állatai, a kígyó- meg krokodilvadászatok.

Szoktad nézni a Barátok köztöt? Mit szeretsz benne a legjobban, ha szoktad?

Legjobb válasz: Utoljára gimiben néztem , még az elején, kb 8 éve. Akkor még tetszett, azóta nem nézem. Unalmas. Szörnyen játszanak a színészek benne. Egyik nap volt szerencsém pont belenézni, mintha el sem telt volna 8 év, ugyanott tartanak kb:D de ízlések és pofonok. Akinek tetszik, nézze nyugodtan:)

Utoljára gimiben néztem , még az elején, kb 8 éve. Akkor még tetszett, azóta nem nézem. Unalmas. Szörnyen játszanak a színészek benne. Egyik nap volt szerencsém pont belenézni, mintha el sem telt volna 8 év, ugyanott tartanak kb:D de ízlések és pofonok. Akinek tetszik, nézze nyugodtan:)
Zsoltot csipázom!
Én szeretem nézni, szerintem egy tök jó magyar sorozat.Augusztusban, amíg nincs, elvonási tüneteim vannak:-)Amúgy én is a Bartát bírom nagyon. Akinek nem tetszik ne nézze!!!
Szerintem egy borzalmas sorozat, a színészek szarok. Ugyanazok a történetek, veszekedések. Azért elég durva h ez a legnézettebb sorozat Magyarországon, mikor egy kalap szar
Régebben (úgy 7 éve kb) néztem, de most már nem. Apám viszont szokta nézni, és ezért néha látok belõle egy kicsit, de azon is csak nevetni tudok. Amatõr szinészek és nevetséges jelenetek.

Ovulációval kapcsolatos kérdés! Aki szokta nézni a méhnyak elhelyezkedését a ciklus alatt, mikor van magasan és mikor alacsonyan? Ovuláció körül, hogy helyezkedik el?

Ebben a hónapban kezdtem vizsgálni a méhnyakam helyzetét és már 3 napja délelõtt és délután nagyon magasan van és felpuhult,de késõ este pedig lennt van.Közeledik az ovuláció?Aki ért hozzá írja meg nekem!

Legjobb válasz: ovulációkor fel megy,és kinyílik,ha lent van,akkor nincs még ovuláció

ovulációkor fel megy, és kinyílik, ha lent van, akkor nincs még ovuláció


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!