Találatok a következő kifejezésre: Mikor szokták a dokinak a hálapénzt (2 db)

Mikor szokás odaadni a dokinak a "hálapénzt"? És mennyit szoktak adni?

Nincs fogadott dokim

Legjobb válasz: Nem kell hálapénzt adni. Barátnõmnek sem volt fogadott orvosa, és tök kedvesen bántak vele, megcsászározták, meg minden. Nem is lett volna pénze. Én sem adnék.

Nem kell hálapénzt adni. Barátnõmnek sem volt fogadott orvosa, és tök kedvesen bántak vele, megcsászározták, meg minden. Nem is lett volna pénze. Én sem adnék.
Ha nincs fogadott dokid akkor felesleges fizetned, de ha úgy érzed elégedett vagy és megérdemli, 5-10 ezer forint bõven elég.Szülés után mihamarabb add oda, lehet még normálisabb lesz, rátok néz, esetleg ellát 1-2 jó ötlettel ami ilyenkor mindig jólesik.De egy csomag is bõven megteszi, állíthatsz össze vagy vehetsz kész szép ajándékcsomagot.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Valamennyit azért adok, bár szomorú, hogy lehet csak így számíthat az ember rendes ellátásra.
Nekem sem lesz fogadott dokim. Én megvárom, hogy hogyan bánik velem a dokim, annak fejében kap, vagy nem kap pénzt! Ha felém sem néz, akkor egy köszönöm bõven elég, ha normális, akkor meg a vége felé pénz, vagy ajándékcsomag. De mi tavaly ajándékot a nõvéreknek adtunk. Az orvos pénzt nem kapott, mert mûtét után rám sem nézett napokig, mert vizsgázott! Én akkor rájöttem, hogy elõbb meg kell várni, milyen a doki, és annak fejében döntök a hálapénzrõl!
Szia én császáros voltam és varratszedékor adtam oda.
Nekem is azt mondta távozáskor..sztem én is varratszedéskor fogom odaadni.
Én császárral szültem, másnap reggel adta oda a férjem a pénzt az orvosnak, és szerintem nagyon jó döntés volt, mert így többször rámnézett míg bent voltunk...(Nem elõre választott orvosom volt, hanem az épp ügyeletesnél szültem)
nekünk azt mondta a doki, hogy, ha megszületett a baba, minden rendben van. A férjem ment el hozzá, mikor hazajöttünk a kórházból.
én a 6 hetes kontorllon fogom odaadni neki. A kórházban nem volt rá lehetõségem, nem akartam borítékkal futkosni a folyosón + akiket kérdeztem benn, azok is a kontrollon fogják adni a pénzt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!