Találatok a következő kifejezésre: Mikor szokott méh (7 db)

Mikor szokott a méh leszállni? Szülés előtt kb. mennyi idővel?

34 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: szia!! nekem 35 héten szállt le a méhem és akkor be is fordult a babám véglegesen a szüléshaz készülve!! grat a babához!!

szia!! nekem 35 héten szállt le a méhem és akkor be is fordult a babám véglegesen a szüléshaz készülve!! grat a babához!!
Szia. Àlltalában szülés elött 4 héttel ereszkedik le a me´h.nekem a 35.héten ereszkedett le, és túlhordtam a 6 nappal.

Mikor szokott kiderulni, h egy gyerek mehet-e iskolaba?

Szeptembertol lesz nagycsoportos. Az csak majusban derul ki?

Legjobb válasz: Csinálnak felmérést februárban, vagy márciusban, de ha elõbb ugy látják, hogy nem érett a gyerek, akkor elõbb jeleznek. Májusban mar beiratas van.

Csinálnak felmérést februárban, vagy márciusban, de ha elõbb ugy látják, hogy nem érett a gyerek, akkor elõbb jeleznek. Májusban mar beiratas van.
A kérdező hozzászólása: Koszi!
Nálunk nem májusban van a beiratás. Akkor az oviba van, nem a suliba. És addigra már az iskolába menõk tudni szokták az eredményt. Nekem is most lesznek nagycsoportosok a gyerekeim.
Fertõzés, ciszta
A kérdező hozzászólása: nemhinném..nemrég voltam nõgyógyásznál..csak erre elfelejtettem rákérdezni h mitõl lehet
Esetleg egy vadállat a párod, és nagyon erõsen megnyom belül?
a 30 centis néger töcskölõ az oka.
Túlságosan durván és mélyen hatol beléd
A kérdező hozzászólása: Ha ez elmúlik akkor lehetek még terhes???
Ugyanígy voltam. Diagnózis: ciszta a petefészekben. Nem tudott kiszabadulni egypetesejtem. A barnázásom is ezért volt. Gyógyszert kaptam rá, elmúlt 1, 5 hét alatt.
Jajj, persze, hogy lehetsz! Nem is biztos, hogy neked ez van. Amúgy én rá 2 hónapra estem teherbe. :)
A kérdező hozzászólása: A cickafark teát ha issza az ember könnyebben teherbe lehet esni???
Megint én. Remélem tud a tea ügyben segíteni neked valaki, mer én nem ismerem ezeket a praktikákat. Soha nem szedtem semmit, úgy jött a manó.
Te vagy az, akinek úgy szoktak kezdõdni a kérdései, hogy "Nekem 18-23 volt a peteérésem stb."? Miért nem mész végre dokihoz, itt már semmi okosat nem tudnak neked mondani, olyan sokan javasolták már, hogy fordulj orvoshoz. Remélem, mndent rendben fog találni és a következõ hónap sikeres lesz!
Menj már orvoshoz! Ha ne adj isten tényleg cisztád van, azt a méretétõl függõen kezelni kell!!! Ha meg egészséges vagy, csak pont "ilyen ciklust fogtál ki", akkor legalább megnyugszol. Már rengetegen írtuk Neked, hogy nézesd meg magad dokival. Miért nem teszel így? Miért jobb ez a bizonytalanság, ráadásul úgy, hogy közben mihamarabb babát szeretnél? Hidd el, hogy csak jót akarunk.

Lehet, h hülyeséget kérdezek, de ha lelyebb van a méhem mint ahogy szokott az mit jelent?

Legjobb válasz: Ha már két hete késik akkor már a teszt biztosat mutat.

Ha már két hete késik akkor már a teszt biztosat mutat.
Szia erre én is kiváncsi lennék. Mert mikor pém van, és szeretkezés közben érzem, hogy valamit elér a férjem a nemiszervével? Ez mire utalhat?
A kérdező hozzászólása: Nekem lassan 2 hete késik és egy éve probálkozunk a babával. Remélem most már az lesz. Tesztet még nem akarok venni, mert máskor is késet már és csalódnom kellett ugyhogy azzal még várnék. :) De hátha vki mond vmi jó hirt, és akkor nyomás a patika :)
Csak tüszõrepedéskor van magasan a méh. Egyébként lennt van csak a nyitottsága és zártsága változik. De lennt van vérzés után majd felfelé mozog és tüszõrepi után ismét lefelé mozog.
Azt jelenti hogy megkéne tanulnod írni

Normális az, hogy a 17. héten még semmit nem érzek a babából? Csak annyi, hogy szokott a hasamba nyilalni, de egyáltalán nem fáj, gondolom ez a méh növekedése miatt van! Mikor érezni ezt először?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális, én pl 18. héten éreztem elõször, utánna jó pár napig megint semmi, és úgy 22 hetes korom óta érzem mindennap:) Boldog Babóvárást!

Persze, hogy normális, én pl 18. héten éreztem elõször, utánna jó pár napig megint semmi, és úgy 22 hetes korom óta érzem mindennap:) Boldog Babóvárást!
A kérdező hozzászólása: oké! nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
én is 19. héten éreztem elõször, azóta 2 hét telt el, és nagyon aktív!
Szia! Én a 19. héten. Szóval, nyugodj meg, nemsoká érezni fogod. :)
szia! nekem is a 19.héten mozdult meg a pici:) aztán valami motoszkálást éreztem a púpomnál:) nagyon jó volt.. nemsokára biztos te is érzed majd.
Szia! Én 19 hetes vagyok, 2. terhességem, és még mindig nem érzem a Manónkat! :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!