Találatok a következő kifejezésre: Mikor szokott első (30 db)

Óvodában anyák napján mi szokott lenni? Mit kell vinni és az első kiránduláskor hová szokták őket vinni?

Legjobb válasz: Hogyhogy mi szokott lenni anyák napján? :-) Hát ott vannak a gyerekek, szülõk-nagyszülõk, óvónénik. A gyerekek mondanak verset, énekelnek, aztán átadnak az anyukának-nagymamának egy szál virágot, vagy valami készített dolgot :) Az meg, hogy hova viszik õket 1. kiránduláskor, óvodafüggõ, azt meg, hogy mit kell vinni, elõtte úgyis elmondják :)

Hogyhogy mi szokott lenni anyák napján? :-) Hát ott vannak a gyerekek, szülõk-nagyszülõk, óvónénik. A gyerekek mondanak verset, énekelnek, aztán átadnak az anyukának-nagymamának egy szál virágot, vagy valami készített dolgot :) Az meg, hogy hova viszik õket 1. kiránduláskor, óvodafüggõ, azt meg, hogy mit kell vinni, elõtte úgyis elmondják :)
Valahol ünnapi mûsor van, valahol, mint ahogy nálunk is, külön mond minden gyerek az anyuákájának verset, és közösen énekelnek. Szólnak elõre mikor lesz, de vinni semmit nem kell, általában a menetét is közölni szokták, a gyerekek adnak egy készített ajándékot, vagy virágot. Nálunk csak anyukákat szoktak hívni, nagyszülõket nem...Nálunk az elsõ kirándulás a kiscsoportban a 30 km.re lévõ állatkert volt, délelõtt mentek, és kb, 3-kor jöttek vissza busszal. Csak innivalót kellett nekik csomagolni, meg rágcsálnivalót.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.

Az első csókból mi szokott kisülni, ha pl. a csaj (szuz) felhívja magához a pasit, de a csaj komoly kapcsit akar?

Legjobb válasz: Kötve hiszem h egy szûz scaj az elsõ csókja után rögtön a bugyit is lekapja.

Kötve hiszem h egy szûz scaj az elsõ csókja után rögtön a bugyit is lekapja.
Tapasztalatból mondom, mert én is voltam már így, de nálunk az volt, hogy csók, utánna meg mentünk a fiúhoz filmet nézni. Bújás volt, csókolózás, simogatás, ölelkezés stb. Eszembe sem jutott h na akkor nekem most jön a szüzességelvesztés. Lehet, hogy azért is hívott hozzájuk, hogy tudjatok nyugodtan, zavartalanul dumálgatni, csókolózni.
Nem hogy ne vegye készpénznek hanem szerintem egyáltalán ne is számítson rá (kivéve ha nagyon kívános már a csaj) szerintem. Az majd utána alakul valahogyan... egymásnál alvások... érzéki érintések... stb
Valószínûleg még több csók... Többit a fantáziádra bízom :) (meg a vérmérsékletetekre, felfogásotokra)
Mindenesetre ne vedd készpénznek, hogy na ott akkor egybõl szex lesz. Lehet, hogy szeretné, ha jobban megismernéd õt, esetleg a testvérét, családját, hogy hol lakik stb. Szóval nem letámadni! ;)
A kérdező hozzászólása: jaj, nagyon köszke a válaszokat:)

Első óvodai szülőin mi szokott leni a téma?

Legjobb válasz: Házirend beszélgetés az ovónõkkel mi lesz a jele melyik csoportba kerül mit kérnek mind anyagilag mind tárgyiasítva a kezdésre. kb. ennyi.

Házirend beszélgetés az ovónõkkel mi lesz a jele melyik csoportba kerül mit kérnek mind anyagilag mind tárgyiasítva a kezdésre. kb. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
az 1. válaszoló által leírtakat nálunk óviba való felvétel elötti családlátogatáskor mind elmondták. Az 1. szülõin a tervezett programokról, kirándulásokról beszélgettünk, hogy milyen ünnepségek várhatóak ilyesmi.
Elsõ v. akkor minden ovi más még ebben is. nálunk azt mondták hogy év közben még lesz 2 szülõi értekezlet a kirándulásokat akkor ismertetik fél éves bontásban. családlátogatás kérhetõ volt nem kötelezõ.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sok érdekeset tényleg nem mondtak! A gyerek jelét hogy oldottátok meg? Rajzolgattatok, varrtatok, v matricáztatok? Vagy esetleg egyedi megoldás is van? Az ovis zsákot hol szereztétek be? Egyszerre mennyi váltó rucit hagytok bent? Ahogy néztem elég kicsi lesz a hely, nem sok fér el.
A kérdező hozzászólása: Ja, és a családlátogatás nem mindenhol kötelezõ? Nálunk csak az egyik csop. jelezte, h akarnak menni.

Az normális ha első szex után később jön meg a csajnak mint mikor szokott? Mikor ujjaztam vérzett is, és szűk volt neki lehet e miatt?

Legjobb válasz: Védekeztetek? Ha nem, akkor gáz van, ha igen, akkor meg bármikor elõfordulhat, hogy vmikor késõbb jön meg neki, szerintem nincs összefüggésben.

Védekeztetek? Ha nem, akkor gáz van, ha igen, akkor meg bármikor elõfordulhat, hogy vmikor késõbb jön meg neki, szerintem nincs összefüggésben.
Szia! Az elsõ szexuális élmény rendszerint befolyással van az azt követõ menstruációra. Sokszor még ha valakinek van szexuális élete és utána hosszabb kihagyás következik, az utána következõ aktus bekavar. Mindemellett elég sok tényezõ lehet, ami késlelteti a vérzést, de minden bizonnyal ez az oka, nincs miért aggódnotok, ha védekeztetek. A vérzés pedig azért van, mert átszakadt a szûzhártyája, ez természetes dolog.

Az OKTV-k első fordulója mikor szokott lenni?

Október,november környékén? És mikor lehet rá jelentkezni?

A férfi mindig megadja az első jelet? Mi szokott az lenni?

Azt mondják,hogy a n? visszajelzését várják. Na de egy ismeretlen férfi esetében, ha csak látásból ismerem, mi a jeladás? Példák?

Legjobb válasz: Az, hogy keresi a tekintetedet, próbál szemezni, a nõ meg mosolyogjon vissza és kész.

Az, hogy keresi a tekintetedet, próbál szemezni, a nõ meg mosolyogjon vissza és kész.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném "farkon ragadni". Ettõl komolyabb gondolataim vannak vele kapcsolatban.
Szerintem ragadd farkon és szobára :)
Akkor a közös ismerõsnél puhatolózni kell... :D
A kérdező hozzászólása: Nem bámulom és úgy fordul felém. Amikor oda nézek, már a tekintetem az övébe fut. Nem kalandot keresek, õ sem, ezt már jól tudom, van közös ismerõsünk.
Én nem tudom, de megérzem, ha valaki figyel engem és ösztönösen arra nézek, ahonnan érzem ezt. Ha te bámultad a srácot lehet, hogy Õ is érezte ezt a fura érzést. Egy biztos, ha Te akarsz valamit a férfitõl elsõsorban neked kell jelzést adni, mondjuk egy mosoly, vagy beleharapsz a szád szélébe, van aki erotikusan a szívószálát szívja, miközben szemkontaktust tart a férfival, de ez már egy durvább ismerkedési módszer és kifejezetten egy éjszakás gyors numerára való kihívásra ad lehetõséget.
A kérdező hozzászólása: Mert nem egyértelmû a szituáció. Többször kerestem õt a tekintetemmel. Felé néztem, õ meg pont felém nézett, én néztem félre ahogy megpillantottam. Ezt töbször tapasztaltam. De ez lehet pusztán véletlen is nem de?
Ha a tömegben kifejezetten veled tart szemkontaktot, akkor azon mit nem lehet érteni?
A kérdező hozzászólása: De a figyelés még olyan kevés, azt fél az ember, hogy félre érti. Valami biztos jel a figyelésnél, ami gyakorlatilag egyértelmû?! Például, ha többször nézek rá és pont engem néz? 3-4 ilyen alkalom lehet véletlen?
A kérdező hozzászólása: Pont ilyen válaszokat várok, köszönöm az elsõ két kommentelõnek. Jöhet még a komment.
A legelsõ jel, ha bámul és folyamatosan figyel téged. Az igazi férfi amúgy odamegy hozzád és szóba elegyedik. Bár ehhez egy minimális szemkontaktust és legalább egy halvány mosolyt gesztusként, amolyan "engedély", vagy bátorítás gyanánt dobhat a lány, hogy érezze a lehetõséget.
Jól mondja a kishaver... a komolyabb gondolatok majd útközben megvalósulnak, elõbb ragadd tökön...

Első gyesemet várom. Mikor szokott megérkezni?

Legjobb válasz: elviekben csütörtökön rajta kell hogy legyen

elviekben csütörtökön rajta kell hogy legyen
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat.Szóval akkor 2-3.-a körül szokott érkezni?!
elviekben a családival együtt érkezik!
A második munkanapon van rajta a számlán.

Mi szokott lenni gyermeked első szava ébredés után?

21 hónapos lányom felül az ágyban és azt mondja: "séta, séta", ha pedig éhes rögtön tejet kér.

Legjobb válasz: 17hónapos fiam vagy apa,apa felkiáltással kel,vagy redõny,redõny paranccsal.

17hónapos fiam vagy apa, apa felkiáltással kel, vagy redõny, redõny paranccsal.
Kisifam 26 honapos es egy autobuszos eneket enekel minden aldott reggel kb. 3 hete. A bolcsibe tanulta. Igaz minden masokid szavat ertjuk az eneknek de a dallam az stimmel. :) )
3 éves, és " aanyaaaa!" Vagy:" apa hol van?"
4éves kisfiam reggelente:Jó reggelt anya, jó reggelt apa!!!jaj de jót aludtunk ugye??:) ) Ezt minden nap!
Anya ideeeee! :o)
Reggeli kelés: kérek kakaót és pisilni kell... Du ébredés: pisilnem kell, jót aludtam:) Néha anya alszol vagy anya felkeltem...
2, 5éves fiamnak: redõny, "tataó" és simi, simi!
Reggel:"hol van apa, hová ment apa?" Délután:mikor hogy de pl:"kimegyünk? szépen süt a nap", vagy éhes vagyok, stb.. 2, 5 éves.
mindig és változatlanul: cici,
Tejcit, tejcit!! Aztán Nonó, Bebe (õk a tesók).
3 és fél éves. Amikor még elõbb kelt, mint én, akkor egyszerûen kiment a nappaliba, bekapcsolta a tévét és mesét nézett. Volt, hogy kiszolgálta magát a hûtõbõl (mire felkeltem, addigra vagy 4 kockasajtot bevágott). :) Ha én keltem õt, akkor az elsõ kérdés mindig az, hogy "Apa hol van?".
A 3, 5 évesem csendben kivonul a nappaliba, leül a kanapéra és csak vár, hátha valaki bekapcsolja neki a tévét. Kis kómás... A 17 hónaposom meg halál cukin eldumálgat a rácsos ágyában, a saját kis nyelvén.
KÉt kedvence van:) 1. elég volt az alvásból:) 2. menjünk ki kakaózni:)
19 hós fiam teát kér, óramû pontossággal 6.30kor :-)
Anya ébresztõõõõõõ!!!!! :) Aztán jön a kakaó.... Minden reggel :)
1: anya 2: apa 3: kukásautó
Kisfiamnak még a szeme sem nyílik ki de máris Kakaó. Kislányomnak, anyú szia, vagy cici
1 éves lesz nemsokára a kisfiam, óramû pontossággal 7.15-kor kel, "dá-dá-dá", "va-va-va" vagy "a-ddddda" címû sorral tisztel meg minket.:)
anyaaaaaa 2, 5 éves
20 hónapos vigyorogva :mese 3 évesem ha nem hisztizve ébred akkor :jaj de süt a nazocska(napocska)!
17 hónapos fiam ébredés utáni elsõ szava: "ókete" (azaz jó reggelt). esetleg "edó, edó", azaz redõny csatlakozik még hozzá és természetesen rövid idõn belül a "csiccs, csiccs, kokoj!" is, azaz irány a szék a kakójával :-)))
Anya! Odamehetek a te szobádba? vagy: Anya! Gyere ide én szobámba! Más variáció nincs 2, 5 éves kisfiú :-)

Általába mikor szokott lenni az első ondókilövelés?

Csak érdekl?dnék mert nekem nemnagyon volt még 15 vok nem aggódom miatta csak érdekel:D

Legjobb válasz: 12 éves korkörül, álmodban. Most nem nagyon volt, vagy nem volt?

12 éves korkörül, álmodban. Most nem nagyon volt, vagy nem volt?
Ha maszturbálsz akkor nem alvás közbe fog jönni, hanem amikor "cibálod a répát". :D
A kérdező hozzászólása: cibálás közbe nem lõtt hanem lefolyott:D
végülis, most h mondod, én eddig azthittem erre a kérdésre hogy mikor jön az elsõ g*cicsepp. de te nem arra vagy kiváncsi hanem arra hogy mikor fröcsköl ki, mondjuk egy olyan nagy arasznyit. arra énis kíváncsi lennék, mert pornófilmekben a g*ci fröcsköl nem pedig kicseppen...
A kérdező hozzászólása: ígybiza:D
Kellõ mennyiségû ondóváladék kell, hogy legyen a prosztatában, szóval nyilván nem akkor lesz ez, amikor még csak pár hete-hónapja termelõdik az anyag :) Aztán ezt még külön meg is kell "tanulni", a maszturbálás minél tovább tart, minél tovább sikerül nyújtani a dolgot, annál nagyobb lesz a végén az a mennyiség, amit egyszerre kifröcsköl a prosztata a gyors összehúzódásokkal.

Holnap megyek az első nőgyógyászati vizsgálatomra, és van néhány problémám. (lent) Mit szokott csinálni ha gyógyszert szeretnék?

holnap megyek dokihoz, szeretnék gyógyszert, de elég rendszertelen a mensim...:S félévente 1-szer kb :S :( félek hogy vmi bajom van...:( milyen vizsgálatokra küld el a vérvételen kívül? és ha gyógyszert akarok, és nem jön meg, mit fog csinálni, csak el kell kezdenem szedni egyb?l, és majd kialakul vagy kapok vmi injekciót? annyira félek...

Legjobb válasz: Szia! Elõször is jó lenne tudni, hogy hány éves vagy és mióta menstruálsz. Nem mindegy, hogy 14 vagy, most jövöget meg elõszür és azért rendszertelen, vagy 18 vagy és már megvan egy ideje... Én elképzelhetõnek tartom, hogy elküld ultrahangra. Unokatesómnak is volt ilyen gondja, õ azt hitte terhes, de kiderült hogy valami miatt nem tudott kiürülni a szervezetébõl a vér, ezért bent gyülemlett. Kapott egy gyógyszert, megjött neki. Egyébként fogamzásgátlót fel szktak írni arra is, ha valakinek nem jön meg rendszeresen a menstruációja. Szóval szerintem felírja, aztán vártok, hogy ez rendbe teszie-e a ciklusodat. Ha nem, akkor szerintem további vizsgálatokra számíthatsz.

Szia! Elõször is jó lenne tudni, hogy hány éves vagy és mióta menstruálsz. Nem mindegy, hogy 14 vagy, most jövöget meg elõszür és azért rendszertelen, vagy 18 vagy és már megvan egy ideje... Én elképzelhetõnek tartom, hogy elküld ultrahangra. Unokatesómnak is volt ilyen gondja, õ azt hitte terhes, de kiderült hogy valami miatt nem tudott kiürülni a szervezetébõl a vér, ezért bent gyülemlett. Kapott egy gyógyszert, megjött neki. Egyébként fogamzásgátlót fel szktak írni arra is, ha valakinek nem jön meg rendszeresen a menstruációja. Szóval szerintem felírja, aztán vártok, hogy ez rendbe teszie-e a ciklusodat. Ha nem, akkor szerintem további vizsgálatokra számíthatsz.
Ha fogamzásgátlót akarsz feliratni, addig nem fogja felírni, amig nem rendezõdik a mensesed. Laborvizsgálaton kívül esetleg egy hüvelyultrahangot is csinálhat. Lehet hormonális problémád van, nem tudom hány éves vagy, de ha még nagyon fiatal, 16 alatti, akkor még nem állt be rendesen a ciklusod. Nem kell félni, semmi durva dolog nem fog történni, viszont mindenképpen meg kell tudni, hogy mi okozza a rendellenességet.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, köszi :) picit megnyugodtam, de azért mégse :) csak ha tudom mi van...:(
A kérdező hozzászólása: ja, és 14 évesen jött meg elõször, azóta van így, csak anyum nem akart elvinni, mert neki is volt vmi problémája, és kapott vmi olyan hormontablettát(akkor még csak kísérleteztek) amitõl csak rosszabb lett...és mondta h engem nem akar elvinni 18 éves koromig...félek h vmi bajom is lehet h késõn megyek :S
sztem a te problémádat mindenképpen orvosolni kell, 18 éves korban már normális az h félévente egyszer menstruálsz. de ezt lehet h megoldja annyival h felír egy foggátlót, mnert vannak olyanok amik erre specializálódtak.
Elõször is olyan tabit fog felírni amitõl megjön és beáll, aztán jöhet a fog.tabi.
A kérdező hozzászólása: azt mondta a dokim, hogy lehet PCOS, vagy valami hormonzavar, elküldött vérvételre, és majd kell mennem ultrahangra hozzá nemsokára...félek, hogy komolyabb bajom van, de egy kicsit meg is nyugodtam, mert egy nagyon rendes dokinõm van, kedves, stb...végül is a legjobb barátnõim ajánlották :) aki kiváncsi mi lett szóljon, írok privibe. köszi az eddigi válaszokat, segítségeket! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!