Találatok a következő kifejezésre: Mikor szeretkezünk én vagyok (9 db)

Már egy ideje elmúlt a havim, de nekem még mindig hol erőteljes barna folyásom van, vagy picit vérzek, de ettől még szeretkezünk most is a párommal. Mi lehet ennek az oka?

A többi tünetem: a melleim egy picit nagyobbak, és amikor megnyomom egy picit, akkor fáj. alig látszik, de egy-két kilót felszettem, és néha rosszul vagyok, de csak egy kis ideig. Mi lehet a baj? mi a naptármódszert használjuk. Lehetek terhes? és lécci azt ne javasoljátok, hogy menjek orvoshoz... Ha válaszoltok, akkor el?re is köszönöm...

Legjobb válasz: szia! pedig orvoshoz kellene menned,nehogy baj legyen. csinálj tesztet, lehetsz terhes attól hogy megjött.a vérzés sajnos a vetélés jele is lehet. én kétszer pár napig véreztem/nekem nem jött meg/ és terhes vagyok.szerencsére! én szeretkezés után véreztem. a mellnagyobbodás és a hízás is lehet terhességre utaló jel.

szia! pedig orvoshoz kellene menned, nehogy baj legyen. csinálj tesztet, lehetsz terhes attól hogy megjött.a vérzés sajnos a vetélés jele is lehet. én kétszer pár napig véreztem/nekem nem jött meg/ és terhes vagyok.szerencsére! én szeretkezés után véreztem. a mellnagyobbodás és a hízás is lehet terhességre utaló jel.

Lányok, fiúk! Két és fél éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, 4 év van köztünk és heti kétszer szeretkezünk. Én több szexet igénylek. Velem van a baj? Vagy ez normális? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...

Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...
A kérdező hozzászólása: Igazából mind kettõ:( Túl mohó lennék? XD
A kérdező hozzászólása: Igen ! Jól emlékszel:)
persze. De te eredetileg szexhiányra panaszkodtál. Rajtad kívül senki más sem írt szeretethiányt ha jól emlékszem...
A kérdező hozzászólása: De szerintem nem csak a férfiaknak lehetnek ilyen igényei, hanem csajoknak is! Sõt ...A szeretet hiánynál nincs rosszabb(és ez nem keverendõ a szex hiánnyal)
A kérdező hozzászólása: 21/L
Egyébként te fiú vagy vagy lány? :) Az eddig nem derült még ki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Igazság szerint már meg beszéltem vele a problémát, de õ arra hivatkozik, hogy fáradt. Persze ez érthetõ. Van hogy orbitálisat szeretkezünk, de ez nekem kevés.Hiányzik a minden napos szex. Azért köszi a kommenteket :)
3# irigyellek :D
Mi lassan másfél éve vagyunk együtt a párommal. 3, 5 év van köztünk, együtt is lakunk. Már mindketten dolgozunk és viszonylag késõn érünk haza (5-6). Mégis naponta 1-2-szer szexelünk. Ha egy nap valami miatt kimarad, akkor másnap szinte biztosan kétszer kívánjuk. Kettesben töltött hétvégéken nem ritka a napi 3 sem.
ha többször kezdeményezel visszautasít vagy mi történik?
Azért a Durex nem olcsó!! Én örülnék ha többször baszhatnám a páromat!!

Mikor szeretkezünk és én vagyok alul, a párom kiveszi a péniszét és szinte minden kifolyik azonnal. Ez normális? Mennyi az esélye, annak, hogy teherbe tudok esni?

Én sosem szedtem gyógyszert, úgyhogy addig amíg nem akartunk babát, mindig védekeztünk és nem tudom, hogy mennyire normális az, hogy szinte minden kifolyik. Bár nem tudom, hogy tényleg kifolyik-e minden vagy csak én gondolom.

Legjobb válasz: a lényeg bent marad,ne izgulj mindenkinek kifolyik.Aktus után kis párna a csipö alá ,vagy a lábakat a falra,gyertyaállás...

a lényeg bent marad, ne izgulj mindenkinek kifolyik.Aktus után kis párna a csipö alá , vagy a lábakat a falra, gyertyaállás...
így van, aminek kell az bent marad hidd el, és a gyertyállás tényleg nem rossz
Ne aggódj emiatt, inkább tegyél egy kispárnát a csipõd alá, vagy kettõt, h minél tovább bent maradjon.Drukkolok!
Több mint a fele mindig kijön :) Szóval nyugi. Én úgy estem anno teherbe hogy rögtön kiugrottam szinte az ágyból mindig, nem párnáztam meg ilyesmi. Most én is várom az eredményt :)
Ha nem találkoztok, és nem vagytok együtt, akkor úgy hívják, hogy Fantázia
Köszönöm, dögbetegen fekszem, de ezen visítva röhögök. Feldobtad a napomat! Hálám üldözni fog.
Nagy az Isten állatkertje... Szerintem gondolatban házasodjatok össze, és neveljetek fel 15 gyereket.
Ne foglalkozz az elõttem szólókkal. Nekem ismerõs az érzés. Beszéltetek már errõl?
hát már eléggé gáz amit csinálsz..

Mi lehet a probléma? Szóval arról van szó, hogy 1, 5éve vagyok együtt a barátommal (én 25 vagyok Õ 30 lesz) Heti 1-2 alkalommal szeretkezünk, ami átlagban kevés egy fiatal párnál.

A probléma ott van, hogy Õ "fél" az aktustól, holott kellemetlen élménye nem volt ezzel kapcsolatban. Ezért nem is igazán kezdeményez. Én vagyok az els? barátn?je akivel van "végkifejlete" az aktusnak. Ne mondjátok, hogy irány a szakember, úgysem lehetne rávenni:- ( Megcsalni nem fogom, hiszen az én igényeim sem túl nagyok (hazavágta már a tabi a libidómat hál'istennek) Hogyan lehetne ezen változtatni? Azt sem szeretném ha kényszerként élné meg a szexet. És azt sem szeretném ha teljesen kiveszne a kapcsolatunkból a szexualitás, még nem vagyok kisnyugdíjas. Segítség!

Legjobb válasz: ha fél, annak ezer oka lehet (mitõl is fél pontosabban?) kérdezd meg, vagy beszélj Te egy pszichológussal, h mi lehet. Esetleg lelkisegély-telefon, õk sem hülyék az ilyesmihez.

ha fél, annak ezer oka lehet (mitõl is fél pontosabban?) kérdezd meg, vagy beszélj Te egy pszichológussal, h mi lehet. Esetleg lelkisegély-telefon, õk sem hülyék az ilyesmihez.
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen Õ sem tudja megfogalmazni mitõl is tart. A kudarctól is egyrészt, másrészt szerintem túlzottan is tiszteli a nõket, valahogy piszkos dolognak gondolja a szexet:-( Köszönöm válaszod, egy ilyen lelkisegélyes telefont biztos megpróbálok.

A barátnőmmel szeretkezünk és én se meg ő se tud elélvezni nekem kell vagy 1 óra ő meg meg azt mondja h nem tud én nekem ő az első de neki én nem! Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Feszült vagy? Szorongsz? Mert õ hiába volt mással, ha te szorongsz akkor neki sem lesz olyan jó (és kérdés, hogy mással sikerült-e eljutnia, lehet nem)... próbáljátok meg kicsit oldani a hangulatot, de idõvel majd jobb lesz hidd el (ha még nem régóta vagytok együtt) :)

Feszült vagy? Szorongsz? Mert õ hiába volt mással, ha te szorongsz akkor neki sem lesz olyan jó (és kérdés, hogy mással sikerült-e eljutnia, lehet nem)... próbáljátok meg kicsit oldani a hangulatot, de idõvel majd jobb lesz hidd el (ha még nem régóta vagytok együtt) :)
Próbáljátok úgy, hogy a barátnõd irányít egy kicsit, de az a legfontosabb, hogy lazíts!
már a kérdésed is stresszes dobj be egy kamillateát és egy hubertuszt :) ne találkozz vele sokáig, ne maztizz mikor este lefexel gondolj a puncijára, hogy az épp neked való, de nincs mazti!

Amikor barátnőmmel szeretkezünk akkor hamar elmegyek pedig régebben nem volt ilyesmi nálam. Észrevettem hogy túl merev és kemény vagyok ilyenkor. Mit lehet tenni ilyenkor? Tippet, ötletet fiuk hogyan hosszabitjátok meg ennek az idejét.

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de tudom, hogy a barátom hogy szokta megoldani a dolgot ilyenkor :) Egyrészt szörnyen belassít (ami nagyon fel tud húzni egy lányt egyébként), becsukja a szemét, néha a lélegzetét is visszafojtja, és olyanokra gondol, hogy "gyök2"...:D

Én lány vagyok, de tudom, hogy a barátom hogy szokta megoldani a dolgot ilyenkor :) Egyrészt szörnyen belassít (ami nagyon fel tud húzni egy lányt egyébként), becsukja a szemét, néha a lélegzetét is visszafojtja, és olyanokra gondol, hogy "gyök2"...:D
Igen, és ha szól a lány, hogy neki még kell egy kis idõ? Na, akkor jön pl. a gyök2. Vagyis a gondolatok elterelése semleges irányba. Jó tanácsokat adott az elsõ válaszoló.
háááát, szerintem meg nem csak a ff dolga, hogy ne menjen el korán, hanem a lányé is! Hisz neki is érezni kell, hogy mikor történne meg a dolog... a sok tapasztalat segíthet ;) nem a gyök2!!!
Egy hétig azzal is lehet illetve ha nem múlik el menj el dokihoz. Lehet te még tünetmentes vagy, de irány a doki.
Mi köze egy esetleges gombás fertõzésnek ahhoz, hogy hová élvez a párod? Tényleg nem értem... Amúgy Cenesten mindkettõtöknek. Te attól lehetsz tünetmentes, hogy a párod nem az. Ha nem múlik, akkor irány a doki.
a canesten egy pofon a szarnak. menjen orvoshoz.
Menj orvoshoz, lehet a párod félre k*r már bocs:S Csak azért gondolom, mert te leírtad, hogy nem tapasztalod magadon a hüvelygomba jeleit, de õ igen.
Ha te magadon nem tapasztalod, akkor valószínûleg máshol szedte össze! Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy félrement, lehet csak nem volt tiszta a wc, vagy a kezét nem mosta meg rendesen mielõtt megfogta a péniszét. Ha nem múlik el 1 hét alatt, akkor orvos, de a canesten nem ér semmit.

A barátnőm és én sokat szeretkezünk, de gumival. Csak a végén mindig ki kell "szállnom" belőle, mert nem szeretné, hogy véletlenül is elszakadjon, mikor elmegyek. Ez mennyire veszélyes? Vagy nyugodtan el lehet menni benne közbe?

Legjobb válasz: mi kb 1 évet használtunk óvszert, volt, hogy naponta 2-3 szor is együtt voltunk. mindig masculant használtunk, patikába vettük. egy év alatt egyszer szakadt ki, igaz, akkor pont megvolt, így szerencsére nem lett baj belõle, de azért kicsit aggódtam..durex a legjobb, azt mondják

mi kb 1 évet használtunk óvszert, volt, hogy naponta 2-3 szor is együtt voltunk. mindig masculant használtunk, patikába vettük. egy év alatt egyszer szakadt ki, igaz, akkor pont megvolt, így szerencsére nem lett baj belõle, de azért kicsit aggódtam..durex a legjobb, azt mondják
Én vagyok a 2x szakadós. Mind2x durex szakadt és 2 fajtájú. Pont hogy a durexnél hallani a legtöbb szakadást.
Igazából szakadáskor már az elõváladéktól is teherbe eshet, de azért kisebb a valószínûsége, mintha az ondó folyna belé. Képzeld el, mit éltem át akkor, amikor 2 nap különbséggel szakadt el a gumi. Hiába vettem be a 72 órásat az 1. eset után. Annak ugye semmi hatása a következõ aktusokra, de másikat már nem vehettem be. Várnom kellett és a szerencsére bízni magam, hogy teherbe esek-e vagy sem...Megúsztam, de senkinek nem kívánom azt a rettegést... Na akkor azt kívántam, bárcsak legalább megszakítással csináltuk volna... Ha a bnõd nagyon parás, fogadd el ezt a kis kellemetlenséget, hogy meg kell szakítanod. Szerintem ez igazán nem nagy ár, ha nem akartok abortuszt vagy gyereket nevelni. A megszakítás mindig egy plusz védelem, ami csökkenti a kockázatot, de önmagában nagyon kevés, csak más módszer(ekk)el kombinálva ér vmit.
Nyugodtan hagyd bent neki, nem kell semmitõl tartanotok. Különben meg hogy élvezi, ha közben ilyeneken stresszel? Én fogamzásgátlót szedek és úgy élvez belém, egyszerûen valami csodálatos érzés. :)
ha rendesen felhelyezed, hogy ne legyen benne levego akkor 1 az ezerhez hogy kiszakad, a baratom is mindig belem elvez, nagyon jo... :D eddig szerencsere, meg egyszer sem szakadt ki!
Nyugodtan el lehet. Az én barátom mindig bennem megy el, ha gumit használunk, nincs ezzel semmi probléma. 1%, hogy terhes lesz a csaj, elméletileg, gyakorlatilag talán még kevesebb.
Szia! szerintem ha úgy használjátok, ahogy kell az óvszert, akkor egyértelmû, hogy elélvezhetsz a barátnõdben, hiszen ezt a célt szolgálja ez a védekezési mód. 7 éve védekezünk óvszerrel a barátommal és mindig durexet használunk. Egyetlen egyszer szakadt ki az évek folyamán, akkor is azért, mert kicsit elhúzódott a szeretkezés (jó pár órás volt) és kiszáradtam (de már erre is odafigyelünk:) ) 23/L
Sztem is simán elmehetsz benne nem olyan veszélyes ez ahogy a bnõd gondolja.
mi is gumival védekezünk és nem hagyom h elmennyen bennem a párom véletlenül sem akarok teherbe esni és félek attol az 1%-tol is gondolom a bnöd is ne eröltesd rá h elélvezhess benne nem kell neki az a rettegés hidd el
Ha jó minõségû gumit használtok még kevesebb az esélye. Masculin (v mi) egyik fajtájáról hallottam, hogy tbbször kiszakadt. :/ Lifestyle-DUrex. Kicsi esély. Mond el a bnõdnek, hogy nagyon kevés esély van rá :)
durex love kiszakadt:S:S de az akcios volt...lehet a szavideje közel volt h lejárjon, menstruácio után voltam, vettem be azért eseményutánit, voltam dokinál..és minden oké velem és azota is durex csak nem love hanem gyümölcsös v extra safe
Szia. Beszéld meg barátnõddel, hogy használjatok hüvelykúpot is a gumi mellett. Akkor nem kell kivenned belõle a kettõs védelem miatt. :) Talán így barátnõd is megnyugszik.
jajj istenem... nem attól szakad el h benne mész el... ugyanmár... magyarázd el neki h nem lesz terhes ha óvszerrel szeretkeztek és beléélvezel... szerintem k*csög dolog ezt az élvezetet elvenni egy pasitól... én soha... nemtom hány éves, de ha igy nem megy neki akkor szedjen fogamzásgátlót. én is azt szedek, és igy neki is jobb meg nekem is... mi nem egyszer szeretkeztünk óvszerrel, és durván is, és nem lettel terhes, nem szakadt, semmi... beszéld me vele, és aggy bele mindent:D ha jól csináljátok nem lesz baj:D sok sikert:D 16/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!