Találatok a következő kifejezésre: Mikor szeretkezünk én (21 db)

Már egy ideje elmúlt a havim, de nekem még mindig hol erőteljes barna folyásom van, vagy picit vérzek, de ettől még szeretkezünk most is a párommal. Mi lehet ennek az oka?

A többi tünetem: a melleim egy picit nagyobbak, és amikor megnyomom egy picit, akkor fáj. alig látszik, de egy-két kilót felszettem, és néha rosszul vagyok, de csak egy kis ideig. Mi lehet a baj? mi a naptármódszert használjuk. Lehetek terhes? és lécci azt ne javasoljátok, hogy menjek orvoshoz... Ha válaszoltok, akkor el?re is köszönöm...

Legjobb válasz: szia! pedig orvoshoz kellene menned,nehogy baj legyen. csinálj tesztet, lehetsz terhes attól hogy megjött.a vérzés sajnos a vetélés jele is lehet. én kétszer pár napig véreztem/nekem nem jött meg/ és terhes vagyok.szerencsére! én szeretkezés után véreztem. a mellnagyobbodás és a hízás is lehet terhességre utaló jel.

szia! pedig orvoshoz kellene menned, nehogy baj legyen. csinálj tesztet, lehetsz terhes attól hogy megjött.a vérzés sajnos a vetélés jele is lehet. én kétszer pár napig véreztem/nekem nem jött meg/ és terhes vagyok.szerencsére! én szeretkezés után véreztem. a mellnagyobbodás és a hízás is lehet terhességre utaló jel.
Túl mélyre dugja beléd, és a méhszájad érinti és az fáj...Kérd meg, hogy csinálja gyengébben.

A barátnőm elbújtatta a szekrénybe a barátnőjét, hogy onnan nézze, ahogyan szeretkezek a barátnőmmel. Mi lehetett ennek a célja?

Legjobb válasz: A barátnõdnek a barátnõje megkérdezte a barátnõdet, hogy milyen veled a szex, ezért a barátnõd azt mondta a barátnõjének, hogy bújjon el a szekrényben, de a barátnõd barátnõje nem ment ebbe bele, de te hazaértél, a barátnõd pedig bedugta a barátnõjét a szekrénybe, és a barátnõddel közben jót dugtatok, a barátnõd barátnõje szemei elõtt.

egy szép hármas van kilátásban szex ügyileg:) ))
Kicsit exhibicionista.
A barátnõdnek a barátnõje megkérdezte a barátnõdet, hogy milyen veled a szex, ezért a barátnõd azt mondta a barátnõjének, hogy bújjon el a szekrényben, de a barátnõd barátnõje nem ment ebbe bele, de te hazaértél, a barátnõd pedig bedugta a barátnõjét a szekrénybe, és a barátnõddel közben jót dugtatok, a barátnõd barátnõje szemei elõtt.
igazából az apja volt, csak a balta kitakarta az arcát
Élõ pornó. Nem kellett feleslegesen sávszélességet foglalni, vagy wifit csenni. Arra fény derült, hogy a live-show közben mekkorát masztizott a közönség? :D
Pokemon mester akar lenni.
Tökös csávó vagy, ha ezt tõlük képtelen voltál megkérdezni.
szörny RT-set játszottak csak végül õ rémült meg, nem ti
azért kíváncsi lennék én erre a szekrényre, ja és hogyan is lesett meg? hány évesek vagytok? N
leírnád részletesen hogy történt mindez?
A kérdező hozzászólása: A barátnõm hatalmasatt spriccelt, mint ahogy szokott, és a saját házamban történt.
és hogy derült ki, hogy ott van a csaj? a csaj mit mondott? csak maszturbálni akart közben vagy felvette videóra vagy mi?
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: úgy derült ki, hogy az aktus végeztével fel akartam venni egy alsónemût, mire mozgolódást hallottam a szekrényben. Kinyitottam, majd valaki puskalövéssel kisprintelt a szobából.
He-he :D Nem azért volt, hogy nézze, hanem elõtte együtt voltak, csak te hamarabb értél haza XD

Lányok, fiúk! Két és fél éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, 4 év van köztünk és heti kétszer szeretkezünk. Én több szexet igénylek. Velem van a baj? Vagy ez normális? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...

Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...
A kérdező hozzászólása: Igazából mind kettõ:( Túl mohó lennék? XD
A kérdező hozzászólása: Igen ! Jól emlékszel:)
persze. De te eredetileg szexhiányra panaszkodtál. Rajtad kívül senki más sem írt szeretethiányt ha jól emlékszem...
A kérdező hozzászólása: De szerintem nem csak a férfiaknak lehetnek ilyen igényei, hanem csajoknak is! Sõt ...A szeretet hiánynál nincs rosszabb(és ez nem keverendõ a szex hiánnyal)
A kérdező hozzászólása: 21/L
Egyébként te fiú vagy vagy lány? :) Az eddig nem derült még ki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Igazság szerint már meg beszéltem vele a problémát, de õ arra hivatkozik, hogy fáradt. Persze ez érthetõ. Van hogy orbitálisat szeretkezünk, de ez nekem kevés.Hiányzik a minden napos szex. Azért köszi a kommenteket :)
3# irigyellek :D
Mi lassan másfél éve vagyunk együtt a párommal. 3, 5 év van köztünk, együtt is lakunk. Már mindketten dolgozunk és viszonylag késõn érünk haza (5-6). Mégis naponta 1-2-szer szexelünk. Ha egy nap valami miatt kimarad, akkor másnap szinte biztosan kétszer kívánjuk. Kettesben töltött hétvégéken nem ritka a napi 3 sem.
ha többször kezdeményezel visszautasít vagy mi történik?
Azért a Durex nem olcsó!! Én örülnék ha többször baszhatnám a páromat!!

Mikor szeretkezünk és én vagyok alul, a párom kiveszi a péniszét és szinte minden kifolyik azonnal. Ez normális? Mennyi az esélye, annak, hogy teherbe tudok esni?

Én sosem szedtem gyógyszert, úgyhogy addig amíg nem akartunk babát, mindig védekeztünk és nem tudom, hogy mennyire normális az, hogy szinte minden kifolyik. Bár nem tudom, hogy tényleg kifolyik-e minden vagy csak én gondolom.

Legjobb válasz: a lényeg bent marad,ne izgulj mindenkinek kifolyik.Aktus után kis párna a csipö alá ,vagy a lábakat a falra,gyertyaállás...

a lényeg bent marad, ne izgulj mindenkinek kifolyik.Aktus után kis párna a csipö alá , vagy a lábakat a falra, gyertyaállás...
így van, aminek kell az bent marad hidd el, és a gyertyállás tényleg nem rossz
Ne aggódj emiatt, inkább tegyél egy kispárnát a csipõd alá, vagy kettõt, h minél tovább bent maradjon.Drukkolok!
Több mint a fele mindig kijön :) Szóval nyugi. Én úgy estem anno teherbe hogy rögtön kiugrottam szinte az ágyból mindig, nem párnáztam meg ilyesmi. Most én is várom az eredményt :)

A baratommal szeretkezunk es nem vedekezunk, hanem a megszakitasos modszerrel agyunk, en felek attol ha pl. elmegy letorli meg minden es utanna ujra szeretkezunk hogy terhes leszek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.

A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.
Nem csak egyszer lehet teherbe esni egy hónapban, és nem a 10-14 nap a termékeny, hanem a 14-16, te is utánanézhetnél dolgoknak. És igen, van akinél beválik, én is ismerek több ilyen párt, de ehhez tényleg érettség, figyelem és felelõsségtudat kell. Amúgy tényleg nem megbízható módszer, és jó lenne, ha nem játszanál vele. A terhesség gondolom nem jól jönne most. Védekezzetek rendesen, én is a tabira esküszöm, vagy óvszer, vagy hüvelytabi. Bármit, de ennél biztosabbat!!
Én nem mondom, hogy megérdemelnéd, de ez tényleg nagyon veszélyes, ha nem akartok semmi esetre sem babát, akkor vegyétek komolyan a védekezést.
kedves utsó hozzászóló! 1. te is huhogsz. 2. valóban nem kell tablettát, hormonokat szedni, én sem teszem, ezért van a gumi. 3. akármit is mondasz, ez az egyik legrizikósabb módszer.
Védekezzetek rendesen vagy gumival vagy tablettával!!! Ha félsz a terhességtõl nem értem, hogy miért a legmegbízhatatlanabb módszert alkalmazzátok! Meg is érdemelnéd!!!
Mindenképpen beszélj a barátoddal!! Mert ez nem jó így. Ha õ nem akar óvszerrel vigyázni rád, kkor inkább szedj tablettát. Mert igaz hogy méreg, de még mindig kevésbé károsít mint egy abortusz. Mondjuk én elhagynám azt a férfit, akinek ennyire nem számítok, hogy nem hajléandó vigyázni rám. Mert az ilyenben nem lehet megbízni. Az ilyenek szoktak lelépni amikor terhes marad a lány.
nem tudom miért huhog mindenki a megszakitásos módszer miatt, persze aki nem ért hozzá az fél a tudatos védekezés pedig müködik, ami azt jelenti, hogy nem tömjük magunkba azokat a "gyógyszernek" nevezett mérgeket ami mellett szintén terhes lehet bárki!!! MIT TEGYÉL! FIGYELD MEG MIKOR VAN PETEÉRÉSED EZ A MENSES 10-14-ik napja körül van ebben az idõben FIGYELJ a megszakitásos módszert NE használd!! A többi nap rendben van, sokan nem tudják egy hónapban 1x lehet teherbeesni!!!! MIT TEGYÉL 2! ha a párod elmegy 1x akkor mossa le és a következõ közösülésnél pedig használjon óvszert!! mert igy tégyleg veszélyes a 2.alkalom és igazuk lesz a "húhogoknak", hogy terhes leszel TUDATOSAN ÉS ÉSSZEL KELL VÉDEKEZNI!! AKI A MEGSZAKITÁSOS MÓDSZERT VÁLASSZA, több rutin és önismeret kell hozzá! tini lányok és fiúknak tényleg maradjon az óvszer vagy tabletta!!! nekem ez a véleményem!!
A 4. hozzászólónak üzenném: a megszakításos módszert azért nem szeretik alkalmazni a legtöbben, mert teljesen lehangoló, hogy épp a csúcs elõtt meg kell állni! Emellett egy tinipárnak a legkevésbé hiányozna egy baba! Mint tudjuk a fiatal "fiúcskák" még nem igazán tudják kontrollálni az elélvezésüket, a lányoknak pedig nem mindig akkor van peteérésük, amikor épp "kellene"! Bármit is mondanak, minimum óvszerrel kell, hogy védekezzenek! Az viszont elég vicces, hogy azok a csajok, akik a megszakításos közösülést választják, egyszer csak teherbeesnek utána meg "sírnak", hogy: Jajj, teherbeestem! Hát én erre csak annyit tudok mondani, hogy ne csodálkozzon, és hogy megérdemli!!!
Ha nem találkoztok, és nem vagytok együtt, akkor úgy hívják, hogy Fantázia
Köszönöm, dögbetegen fekszem, de ezen visítva röhögök. Feldobtad a napomat! Hálám üldözni fog.
Nagy az Isten állatkertje... Szerintem gondolatban házasodjatok össze, és neveljetek fel 15 gyereket.
Ne foglalkozz az elõttem szólókkal. Nekem ismerõs az érzés. Beszéltetek már errõl?
hát már eléggé gáz amit csinálsz..

A barátnőmmel szeretkezünk és én se meg ő se tud elélvezni nekem kell vagy 1 óra ő meg meg azt mondja h nem tud én nekem ő az első de neki én nem! Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Feszült vagy? Szorongsz? Mert õ hiába volt mással, ha te szorongsz akkor neki sem lesz olyan jó (és kérdés, hogy mással sikerült-e eljutnia, lehet nem)... próbáljátok meg kicsit oldani a hangulatot, de idõvel majd jobb lesz hidd el (ha még nem régóta vagytok együtt) :)

Feszült vagy? Szorongsz? Mert õ hiába volt mással, ha te szorongsz akkor neki sem lesz olyan jó (és kérdés, hogy mással sikerült-e eljutnia, lehet nem)... próbáljátok meg kicsit oldani a hangulatot, de idõvel majd jobb lesz hidd el (ha még nem régóta vagytok együtt) :)
Próbáljátok úgy, hogy a barátnõd irányít egy kicsit, de az a legfontosabb, hogy lazíts!
már a kérdésed is stresszes dobj be egy kamillateát és egy hubertuszt :) ne találkozz vele sokáig, ne maztizz mikor este lefexel gondolj a puncijára, hogy az épp neked való, de nincs mazti!
"Nos én voltam már lánnyal de szüzzel nem. " Ergo faszi...
nem és kor ?
Elsõként ujjazd meg, és elégítsd ki orálisan(magyarul jól izgasd fel)És csak utána dugd be neki, de mondd meg h szóljon ha fáj, és ha azt mondja h fáj akk vedd ki, és elõször szépen lassan csináld a mozgást nem dúrr bele. sztem csak elsõ pár bedugásnál fog fájni neki utána már jó lesz:) de aért óvatosan csináld.Jaj es az is fontos hogy nyugis helyen legyetek.sok sikert
A kérdező hozzászólása: 22 Fiu vagyok, finom leszek minden féle képp és én is ujjal terveztem, esetleg elösször eggyel, és talán kettõvel is óvatósan ha az nem fáj még neki akkor megpróbálom mással is, csak érdekelt volna mások tapasztalata mert semmi féle képp nem szeretnék neki fájdalmat okozni, és elsietni sem.

Mi az oka annak hogy mikor a párommal szeretkezünk nem érzek semmit a behatoláskor sem az aktus alatt nincs orgazmusom csak mikor a párom a csiklómat izgassa Ennek mi az oka?

Legjobb válasz: Kennyé rá hurkazsiradékot, majd nyelesen dugasd meg magad. Amugy a barátodnak van férfi nemiszerve?

Kennyé rá hurkazsiradékot, majd nyelesen dugasd meg magad. Amugy a barátodnak van férfi nemiszerve?
Nõbõl vagy. Túl sok pornót néztek. Nem vagy eléggé felizgatva. Túl sokat agyaltok ökörségeken. Izgassa a csiklódat, vagy te magadnak, és kész. Vagy csinálj úgy, mint a csajok többsége itt, a pornófilmben, meg a nagyvilágban: játszd el, hogy milyen nagyot élveztél, és közben hangoztasd nagy po.fával, hogy akinek nincs hüvelyi orgazmusa, az nem nõ, vagy nem tudtok ba.szni, mert neked aztán mindig...! A nõi orgazmust tanulni kell, nem fog megtörténni magától. Majd próbálkoztok, rájöttök, mi esett jól, és lassan eljuttok oda, hogy élvezd is a szexet. Pár ÉV múlva eljutsz oda, hogy még orgazmusod is legyen. Addig meg ne ezen idegeskedjetek, örüljetek annak, ami jó, és csináljátok úgy, hogy mindketten elélvezzetek. Az tökéletesen édesmindegy, hogy éritek el.
Azért van ez mert bénák vagytok.
Hány centi neki?
Lehet, hogy nem csinálja jól! Próbáld ki mással és hasonlítsd össze! Amúgy fájna az agytekervényeidet használni és leírni azt a viszonylag könnyû szót, hogy "izgatja"?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!