Találatok a következő kifejezésre: Mikor szedik a varratokat szülés után (2 db)

Mikor szedik ki a varratokat szülés után? Ha nem felszívódó?

És ha felszívódó akkor miért potyog ki ahogy írták többen is?

Legjobb válasz: Azt hiszem azt még a kórházba. Nem a negyedik nap? Nekem felszívódó volt és semmi nem esett ki!!!!!! Ki írta ezt a zagyvaságot??

Azt hiszem azt még a kórházba. Nem a negyedik nap? Nekem felszívódó volt és semmi nem esett ki!!!!!! Ki írta ezt a zagyvaságot??
Az elsõ szülésemnél a 4.napon délelõtt szedték ki szülés után a varratokat a kórházban, mielõtt hazaengedtek.A másodiknál már felszívódó varratokat kaptam, az a nevében is benne van, hogy felszívódik.Kb.egy hét múlva már nem is éreztem.
Szia!Negyedik nap délelõtjén. Ha nincs semmi problémád és a babáddal is minden rendben vana ezen a napon hazaengednek.
Nekem a szülés után a harmadik nap.
Engem most pénteken császározak és holnap szedik ki.

Szülés után mikor szedik ki a varratot?

38 hetes kismama vagyok, ha jól tudom sima szülésnél 3 napig, császárnál 4 napig kell benn lenni, de a varratot mikor szedik ki a doki?

Legjobb válasz: Császárosként 3. nap vették ki, és már küldtek is haza.

Vasárnap este szültem hüvelyi úton, a gátmetszés varratait csütörtökön délelõtt távozás elõtt szedték ki. Nem fájt:)
Császárosként 3. nap vették ki, és már küldtek is haza.
Háromszor szültem, de mindig felszívódó varratot kaptam. Nem volt varratszedés. Kívánom, hogy te is ilyen szerencsés légy!
általában aznap amikor hazalehet menni.Sima szülésnél 4, császárosnál az 5-ik napon
A kérdező hozzászólása: Augusztus 10-re vagyok kiírva, elsõ baba kislány. Na és te mikorra vyg kiírva, kisfiú vagy kislány, van fogadott dokid, nekem Karászi Gyula?
Szia!!! Én is Nyíregyen fogok szülni. Én úgy tudom, hogy 96 órát kötelezõen bent kell lenni és után engednek haza. Ez négy nap jó esetben, ha nincs semmi baj. Te mikorra vagy kiírva?
Szia! Nekem a sima szülésnél felszívódó volt, a császárnál pedig ahogy elnézem a válaszokból nekem elég sokáig hagyták bent, mert 2hét után szedte ki a doki.És nekem a rendelõjébe kellett vissza mennem és ott szedte ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, Nyíregyen fogok szülni úgy rudom szülés után három nap és mehetünk haza, minden jó nektek:)
4. nap, hazamenetel elõtt. De nem az összeset, a többi még 6 hétig potyogatott belõlem. Mondjuk én gyorsan szültem és szakadtam össze-vissza...
Szia! Szerda délután szültem, péntek este szedtékki a varratot, szombat reggel jöttünk haza. Könnyû szülést!
Vasárnap szültem és szerdán vették ki a varratot aznap már mehettünk is haza.De ez tényleg helyenként változó , ez szabolcs megyében volt.
Szia Ahogy elnézem ez kórház függõ, ahol én szültem ott sima szülésnél 4.nap varrat szedés majd lehetett is haza menni
Szia! Bocsi, hogy csak ilyen késõn. Én szeptember 14.-re vagyok kiírva. Nekünk is elsõ baba, kisfiú lesz. Nekem Seres Andrea a fogadott orvosom. Könnyú szülést neked! És sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!