Találatok a következő kifejezésre: Mikor pisilek néha (18 db)

Baj van? 18 hetet betöltöttük, mikor pisilek, néha, kb 2 naponta vérdarabok jönnek ki? mi ez?

sziasztok

Legjobb válasz: én már dokinál lennék! és nem megijeszteni akarlak, tényleg!!! de ha bármi ilyen van, akkor orvosnak mutasd meg magatokat! az a biztos!

én már dokinál lennék! és nem megijeszteni akarlak, tényleg!!! de ha bármi ilyen van, akkor orvosnak mutasd meg magatokat! az a biztos!
AZONNAL MENJ ORVOSHOZ!!!!
Szia! Midenképpen mej el orvoshoz!! Sõt elõtte hívd is fel, és kérdezd meg!! Talán nincs nagy baj, amíg nem görcsölsz. Próbáld meg ezzel nyugtatni meagad, de szerintem jobb félni, mint megilyedni. Inkább fölöslegesen menj dokihoz százszor, mint egyszer késõn!!! Kívánom, hogy minden rendben legyen!!!
Szia, én egy 10 hónapós gyerek apukája vagyok! Szerintem ez nem természetes és én a párom azzonal elküldeném orvoshoz ebben az esetben, lehet hogy nincs baj de egy doki bíztos diagnozist fog neked mondani! Reméljük nincs semmi baj, és a gyerekkkel is minden rendben, sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: most megyek a kórházba, párom megvárom míg hazaér szerncsére a dokim van bent uhn nagyon félek egy babát már elvesztettem még 7 hetesen
Szia Írd meg kérlek, hogy hogy vagytok......
Mellsõfali lepény nem a legjobb. A hátsófali "jobb", ha szabad ilyet mondani. Azért a mellsõfali lepény ténye miatt a biztonság kedvéért tényleg ne cipekedj és igyekezz nem túl sokat lépcsõzni, valamint pihenj amikor csak tudsz és ne szexeljetek. (Ez csak az én vélemény, jobb óvatosnak lenni. )
örülök, hogy minden rendben van veletek! majd azért kérdezz rá, hogy mégis mitõl lehetett ez a kis vérzés. és pihenj amennyit csak tudsz. elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és a bíztatást az a gáz hogy doki nem is mondja hogy ez baj lehet hogy mellsõ fali a méhlepény... szex eddíg sem volt most 1x a múlt hét elején, de akkor sem volt semmi... és a szex miért nem ajánlott???az orgazmus, vagy a fizikai érintkezés miatt??? lépcsõt meg sajna nem nagyon tudom elkrzülni, mert emeleten lakunk, tetõtérbe...mind1 igyekszem vigyázni

Mikor pisilek van néha hogy apró darab valamik jönnek belőlem, és olyankor néha barnás váladék is van a papiron, ez baj lehet? Amugy 15 hetes vagyok, és fáj is a hasm egyfolytában ez baj?

Legjobb válasz: Igen, mindkettõ utalhat arra, hogy valami nincs rendben, de a két tünet egyszerre már a "baj" kategóriába tartozik. Pontosabban figyelmeztet valamire. Úgyhogy én a helyedben szépen összekészülõdnék és ellátogatnék a legközelebbi nõgyógyászatra, vagy ha van saját dokid, akkor hívd fel. Bár valószínûleg õ is be fog hívni.

Igen, mindkettõ utalhat arra, hogy valami nincs rendben, de a két tünet egyszerre már a "baj" kategóriába tartozik. Pontosabban figyelmeztet valamire. Úgyhogy én a helyedben szépen összekészülõdnék és ellátogatnék a legközelebbi nõgyógyászatra, vagy ha van saját dokid, akkor hívd fel. Bár valószínûleg õ is be fog hívni.
A kérdező hozzászólása: most voltam ezzel a kórházba azt mondták semmi baj nincs gyógyszert szedtem de még mostis néha nem mindig van hogy 2 nap mulva jelentkezik! Mit tegyek??
És mire adták a gyógyszert, ha elméletileg semmi bajod? Milyen gyógyszert kaptál? Ultrahangot készítettek, vagy mi alapján mondták, hogy nincs semmi baj? Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de úgy érzem, hogy van itt még bõven info, amit nem adtál meg, vagy nem értjük... Még esetleg arra tudok gondolni, hogy volt egy kisebb haematomád és esetleg arra adtak gyógyszert, hogy az felszívódjon, illetve hogy az ereket erõsítsék. Akkor elõfordulhat, hogy a bevérzés folyamatosan ürül, mert mondjuk olyan helyen van, hogy nem tudott azonnal távozni a vér, amikor az keletkezett, ez megmagyarázná, hogy miért is barnás a váladék. Viszont ez meg nagyobb horderejû attól, hogy ne szóljanak semmit sem róla.
Nem lehet, hogy húgyhólyag gyulladásod van?
A kérdező hozzászólása: Végülis azzal mentem be a kórházba hogy mint mondtam apró darabok jöttek belõlem és barnás folyásom volt megvizsgáltak ultrahangon a bab jól van megnézett a doki alulról is látta hogy van valami nyálkás barna folyás de semmi különös minden rendben ezért fektetek be ami gyógyszert adtak az a Dicynone, Duphaston és a magne B6 megemelték a szedését3 x 2-re. másnapra elmult ez a barnás váladék de akkor is mondtam hogy fáj a hasam azt mondta a doki azért mert a gyerek nõ és így tágulok. végülis ennyi, azt mondta sokat pihenjek.
A kérdező hozzászólása: Ja , és nézték a vízeletet de negatív volt , elvileg nincs semmi, de mielõtt eljöttem mondtam a dokinak , hogy van folyásom és felirta a Lady Pharma hüvelyöblitõt, de én inkábba kamilával mosom.

Szerda oda nagyon viszket ott lent. Ezenkivül feher folyasom van, ami darabos is, neha kicsit zöldes-sargas, viszonylag sok, a csiklom is meg van duzzadva, csip mikor pisilek. Mi lehet a baj?

Utana olvasgattam a tüneteknek, es 1-2 Trichomonas-ra illik, de nem mensi utan jöttek ki a tünetek, nincs szaga, es csak ma volt elöször olyan zöldeske, es nem habos vagy mi. En candidara gondoltam, elmenjek nögyogyaszhoz v eleg ha veszek ra valamit?

Legjobb válasz: mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt.Ha szerdáig nem tud fogadni akkor keress másikat.Ez elég komolynak tûnk.

mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt.Ha szerdáig nem tud fogadni akkor keress másikat.Ez elég komolynak tûnk.
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz!!!
Nõgyógyász! Kenetvétel, tenyésztés, majd pedig célzott kezelés! Fertõzésnek biztos, hogy fertõzés, de vizsgálat hivatott eldönteni, hogy pontosan milyen is!
A kérdező hozzászólása: köszi a valaszokat! az a baj h szerdan megyek el nyaralni, nem valoszinu h addig kapok idöpontot, ha odamegyek h surgos lenne szerintetek fogadnak?? mikorra tudom meg az eredmenyt?
Egyébként hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20
Sürgõs esetnek minõsül a fertõzés, a kérdés, hogy ahová te jársz, ott bevesznek-e. Ahová én járok, ott behívnak és megvizsgálnak fertõzéssel, de hallottam már olyat, hogy mást meg nem. De amúgy semmiképpen ne várj vele, ugyanis ha elkezd a fertõzés felfelé vándorolni, akkor komoly gyulladásokat tud okozni a petefészek, méh területén is. Amúgy 1 hét a tenyésztés eredménye, de az orvos a tünetek és a vizsgálat után már tud egy kezelést adni, ha a tenyésztésen más is megjelenik, akkor az elõzõ kezelést még mással kiegészítik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors valaszokat! Mindenkeppen elmegyek holnap, remelem fognak fogadni. Ezenfelül hamlik is a hüvelybemenetnel..:ss
Ha mentek is nyaralni, fürdeni ilyenkor nagyon nem ajánlatos,

Mi lehet ez? Neha ha leulok olyan erzesem van hogy levego preselodne ki a huvelyembol vagy mikor pisilek olyan mintha kibuggyanna a pisi. Tapasztaltatok hasonlot?

31 hetes multam.Elvileg minden rendben.A kislanyom mar fejjel lefele van,mocorog...

Legjobb válasz: Ha a "tünetet" lekicsinyítem. Ez a jelenség nálam, a levegõsség, enyhe puffogás érzés a mens. elõtt volt, laikusként azt gondoltam, hogy akkortájt mindig kissé nyitott volt a méhszájam, ez akkor természetesen leginkább az együttlétek során volt a legintenzívebb érzés. Levegõsség aligha lehet nálad, mert lakója van a méhednek, így nehogy megijedj a tapasztalatomtól. Nem akarok hülyeséget írni, csupán hasonlítottam az érzést...

Ha a "tünetet" lekicsinyítem. Ez a jelenség nálam, a levegõsség, enyhe puffogás érzés a mens. elõtt volt, laikusként azt gondoltam, hogy akkortájt mindig kissé nyitott volt a méhszájam, ez akkor természetesen leginkább az együttlétek során volt a legintenzívebb érzés. Levegõsség aligha lehet nálad, mert lakója van a méhednek, így nehogy megijedj a tapasztalatomtól. Nem akarok hülyeséget írni, csupán hasonlítottam az érzést...
Szia! Nekem is van ilyen érzésem , vagy valami hasonló. Az elõttem szóló jókat irt , csak én még azt tenném hozzá, hogy attól is lehet , hogy õ a mozgásával "ingerli" belülrõl a hólyagod és a hüvelyed. Ezt én éreztem már , elég korán. Hála za égnek , nem sokszor jön elõ, csak olyan kényelmetlen , hogy belülrõl vannak folyamatok és nyomás nehezedik azokra a területekre... 33 hetes km
Nagyon tudja nyomni a baba feje a hólyagot, és ettõl még egy-két pisi is becsurranhat. Nekem rendesen fájt a hólyagom minden lépésnél, annyira nyomta a baba. 3 hós kislány anyucija
szóval egy-két csepp....bocsi :)

Hat hónapos a yorkim és még mindig nem szobatiszta. Normális ez? Néha órákat sétálok vele és semmi amikor meg felviszem a pelusra pisil. Pedig ha lent csinálja nagyon megdicsérem a lakásba pedig leszidom. Mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Szia! Milyen sûrûn viszed le a kutyust? Én azt a módszert csinálnám, hogy a pelusról felitatnám a pisit egy újságpapírral, vagy egy kéztörlõ kendõvel, és amikor lemegyek vele letenném neki a földre, azt megszaglászná, és pisilne. Sûrítsd a pisiszüneteket. Aztán mindíg dícsérd meg kint! Mikor már minden alkalommal pisil kint, akkor a pisiszünetek közti idõt lehet húzni, így szerintem egy idõ után megtartaná visszatartanai, addíg, amíg ismét le nem viszed. Persze ez elmélet csak, mert én kertesházban lakom, és a kiskutyám is csak jövõ tavasszal fog megszületni, majd a Pozsonyi világkiállítás után, bár õ is majd bent lesz, mert kényes fajtát választottam. :D.

Szia! Milyen sûrûn viszed le a kutyust? Én azt a módszert csinálnám, hogy a pelusról felitatnám a pisit egy újságpapírral, vagy egy kéztörlõ kendõvel, és amikor lemegyek vele letenném neki a földre, azt megszaglászná, és pisilne. Sûrítsd a pisiszüneteket. Aztán mindíg dícsérd meg kint! Mikor már minden alkalommal pisil kint, akkor a pisiszünetek közti idõt lehet húzni, így szerintem egy idõ után megtartaná visszatartanai, addíg, amíg ismét le nem viszed. Persze ez elmélet csak, mert én kertesházban lakom, és a kiskutyám is csak jövõ tavasszal fog megszületni, majd a Pozsonyi világkiállítás után, bár õ is majd bent lesz, mert kényes fajtát választottam. :D.
nekem is van kistestû kutyám most 3 és fél hónapos. és lehet mondani hogy teljesen szobatista. néha becsorog neki este. de azonkívül semmi... Mi ugy tanítottuk hogy kétóránként levittük... és 1-2 órá át lentvoltunk vele míg nem pisilt-kakilt.mostpedig már ha kell neki kaparja az ajtót. ha fent pisilt-kakilt leszidtuk. Nekünk ez segített...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget
Szia. Yorkis vagyok én is így egyre több yorkis gazdit ismertem meg. A kutyám 2 és fél éves. Mindenkitõl azt hallottam és a saját tapasztalatom is az, hogy ez a fajta nehezen kezd el a szabadban pisilni. Sétáltam én is több órát a kutyával, nem történt semmi. Amikor haza értünk, rögtön rárepült a pelusára... Kb. 10-12 hónapos korára esik le neki a tantusz... Sok türelem:)
Ha rajta van a pelus akkor is ha "kirázza a hideg" akkor pisil éppen :) szerintem nagyon aranyosak :)
A kérdező hozzászólása: Húúú! Köszönöm a válaszodat, már kezdtem aggódni, hogy miért csinálja.
A fiúk már csak ilyenek. :) ) Még az én 16 hónaposomat is sokszor látom megrázkódni. Ilyenkor tudom, hogy pisilt. :) ) Nyugi, tök normális és ártalmatlan dolog.

November 28-án hoztunk el egy sziámi kiscicát aki "elméletileg szobatiszta". Most 8 hetes. Bepisil és bekakil az ágyba. Néha megy az alomba is. Már azt látom, hogy természetesnek veszi, hogy a takaróra pisil. Ötletek, hogy mit csináljak?

Legjobb válasz: Nekem sziámi keverék cicám van, de õ elsõ perctõl kezdve almot használt, pedig mielõtt megkaptam kinti cica volt és almot képen sem látott...ennek ellenére, ha egyedül hagytuk, bosszúból mindig a szobába piszkított. (szerencsére linóleumra) Azt mondta az állatorvos, hogy a sziámik ilyen sértõdékenyek, ez elõfordul, büntetni érte nem szabad. Aztán mikor nyár volt kint volt a cica szinteegész nap az udvaron, és rájött, hogy jobb oda, mint az alomba, így azt már nem is használta(a szobába sem piszkított), hanem mindig jelez, ha ki akar menni...vagy kiengedi magát.rájött hogy mûködik a kilincs...de a kulcsot is piszkálja, ha be van zárva az ajtó, csak elfordítani szerencsére nem tudja.

Nekem sziámi keverék cicám van, de õ elsõ perctõl kezdve almot használt, pedig mielõtt megkaptam kinti cica volt és almot képen sem látott...ennek ellenére, ha egyedül hagytuk, bosszúból mindig a szobába piszkított. (szerencsére linóleumra) Azt mondta az állatorvos, hogy a sziámik ilyen sértõdékenyek, ez elõfordul, büntetni érte nem szabad. Aztán mikor nyár volt kint volt a cica szinteegész nap az udvaron, és rájött, hogy jobb oda, mint az alomba, így azt már nem is használta(a szobába sem piszkított), hanem mindig jelez, ha ki akar menni...vagy kiengedi magát.rájött hogy mûködik a kilincs...de a kulcsot is piszkálja, ha be van zárva az ajtó, csak elfordítani szerencsére nem tudja.
Vegyél eukaliptusz illóolajat, és csepegtesd a takaróra. Utálni fogja. Õrölt borsot is szórhatsz az ágyadra, persze csak ha téged nem fog zavarni alvás közben. Ha meglátod, hogy éppen odapisil valahová, azonnal megfogni, és rárakni az alomra. Orrát beledörgölni a kakiba és a pisibe, hangos fuj-fujj-rossz-macska! ordítás közepette. Rögtön utána az alomra tenni. Ha látod, hogy éppen az alomra piszkít, lágy, puha megnyugtató hangon valami kedveskedõ dolgot mondani neki. Jó cica, vagy valami ilyesmit. Persze egy kisgyerek is bepisilõs lesz, ha ovis korában elszakítják az anyukájától, szóval ne légy nagyon agresszív vele.
Amikor látod, hogy készülõdik, /elkezd körbe-körbe forogni/azonnal tedd õt az alomba, és ha elvégzi ott a dolgát, símogasd és dícsérd meg.
neke eddig 1 macskám volt és van, most is él. már olyan 1 és fél éves, tenyésztõtõl vettük, semmi baja, de 7 hetes kortol választottuk el!semmi baja nem volt, mikor elvittük 2 percig nyávogott azután már csak akkor tette amikor hosszam simogatás és ölben ülésnek a vége volt és felálltunk erre õ elvesztette a helyét. szerintem semmi baja a kérdezõnek, nektek van bajotok! ez a cica egyszerûen még nem annyira szokta meg az új almot! az enyém is egy ideig a földre piszkított de megmutattuk neki hol az alom és onnantól oda végezte a dolgát! semmi baja a kérdezõnek! ja és õ csak jobban tudja mert 30 macsekot nevelt fel!
A kérdező hozzászólása: :D Megköszönném, ha nem írnál többet, mert semmi köze nincsen a kérdésemhez.
30 macskát felneveltél és azzal nem vagy tisztában hogy 6 hetes macskát nem szabad elválasztani? Hát akkor valami komoly probléma van a fejeddel kérdezõ...Akkor neveltél fel te 30 macskát, amikor én 30 pingvint...
A kérdező hozzászólása: Eddig 30 sziámit neveltem fel törzskönyvvel...úgy gondolom értek a macska neveléshez, mert soha semmi bajuk, problémájuk nem volt, engem az alomprobléma zavar mert eddig soha nem történt velem ilyen. Ha valakinek van még tippje az alomra szoktatással kapcsolatban várom az ötleteket :D
6 hetes kortól??? Hát kérdezõ, van egy rossz hírem, ezt csúnyán megszívtátok, nem kellett volna a kiscica árán spórolni, belefutottatok egy szaporítóba, az ilyen nem tenyésztõ, nem törõdik a macskákkal, csak azzal hogy minnél elõbb minnél több pénze legyen belõle, nem ért a tenyésztéshez, csak pároztatja megállás nélkül a macskáit, remélem nincs rejtett genetikai problémája a kicsinek . Gondolom törzskönyvet se kaptatok hozzá... Nem akarlak kioktatni, de mielõtt macskatartásra adtatok a fejeteket, nem ártott volna elolvasni pár szakkönyvet, hogy legalább az alapvetõ dolgokkal tisztába legyetek. Ha akkor nem tettétek meg, most sürgõsen tegyétewk, hisz egy ÉLETÉRT feleltek. Ilyen pici babának még az anyja mellett lett volna a helye, még szopnia kéne. Ilyen korban még az emésztõrendszerük is fejletlen, nem tudják normálisan megemészteni a legtöbb kaját, speciális táp kell nekik (pl.: Royal Canin babycatje nálunk nagyon bevált ilyen korú cicáknál) Legyél vele nagyon türelmes, és adj neki sok szeretetet. Csak annyi idõre hagyd egyedül amennyire feltétlenül muszáj! Az alomproblémáról annyit, ha meglátod hogy wczni készül, kapd fel és rakd az alomra. Szegény kiscica:(
A kérdező hozzászólása: Akkor az eukaliptusz befog válni? Lehet, hogy én tudom rosszul, de 6 hetes kortól el lehet hozni a kiscicákat. Egyébként semmi baja nincsen, csak az alom használattal van probléma....és a bolhákkal sajnos :(
Jesszus miért lett ilyen korán elválasztva az anyjától? :S
Eszedbe ne jusson beledörgölni az orrát a piszkába és üvöltözni vele! Fogalma se lesz róla, miért teszed, csak annyit érsz el vele, hogy legközelebb elbújik valamilyen zúgba, s oda csinál! Évek hosszú során több sziámi (és más fajta) macskát is neveltem, nálam egy módszer, ha furának is hangzik, elõbb-utóbb bevált: -kilesni, mikor "készülõdik", beletenni az alomba, finoman megfogni a két elsõ mancsát, s váltott kaparó mozdulatokat, olyanokat, mint amiket a macskák csinálnak, amikor betakarják a piszkukat, "gyakoroltatni" vele, majd (fõleg ha sikerült, de mindenképp!), ahogy az elõzõ irta, megsimogatni és megdícsérni.
Az elõzõekben jó tanácsokat kaptál, kivéve az orrát a piszkába dörzsölést. Azt ne tedd!!!
A kérdező hozzászólása: :) Szobatiszta lett :) )) Valószínûleg azért, mert nem értek hozzájuk.
Egy szobatiszta kutya ha maga alá csinál akkor nagy baj van. Irány a doki.
Ha amúgy szobatiszta a kutyus, akkor lehet, hogy valami betegsége van.A legtisztább lenne dokihoz vinni.Még ma.Elõtte nézd meg valahogy, hogy nem véres-e amit pisil.
Mennyi idõs?
Mennyi idõs a kutyus, mert hogyha felnõtt kutyáról van szó ami ráadásul szobatiszta is az jót sajnos nem jelent... Kölyöknek viszont még belefér, nekem a pár hónapos baba vizslám rendszeresen bepisilt miközben aludt. :-) Azóta persze eltelt majdhogynem 3év, szép nagy kutyus lett belõle! :-)
A kérdező hozzászólása: 5 éves.A szobatisztaságra nevelés nem volt egy könnyû menet.Telefonon beszéltem állatorvossal, õ azt mondta, hogy antibiotikumot kellene neki adni.Vmi kevésbé drasztikusat szeretnék, mint ez...Az az érdekes, hogy tegnap raktam fel a kérdést és ma már semmi baja...
A kérdező hozzászólása: Az létezik, hogy lelki eredetû a pisi ügy?Mostanában elég idegesek vagyunk.Ezt megérezheti?Ha igen, mit csináljak vele?Azon túl, hogy ne mutassam ki a lelkiállapotom?
Olyan nincs, hogy lelki okokból maga alá pisil. Valami baj van vele, vidd orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: kiderült, azt mondta vitamin hiány és kényelem...
Igen, ez vizelettartási pobléma. Urológus tud segíteni, nyugodtan mondd el neki, mi a panaszod. Jobbulást!
nem feltétlenül vizelettartási prob. az lehet idegességnél vagy sietsz és nem tud ürülni a húgyhólyag , majd mikor megnyugszol akkor elernyed és ettõl lehet az.

Vettem a kutyának kutya pelust, de csak néha pisil rá, és nem rá kakil. Mikor fog rászokni? Mit kell tennem?

Legjobb válasz: Kössz a válaszokat,tudodm h nem lehet kivinni amig nincs meg az összes oltás,ezért van a pelus,és csak arra lettem vna kiváncsi mennyi idõ mig ráászokik

A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat, tudodm h nem lehet kivinni amig nincs meg az összes oltás, ezért van a pelus, és csak arra lettem vna kiváncsi mennyi idõ mig ráászokik
Mit vettél a kutyának???? Inkább hord le szerencsétlent, hogy elvégezhesse a dolgát.
jaj könyörgöm, ti tudjátok hogy miért nem szabad levinni a kutyát 4 hónapos koráig?vagyis h miért mondják azt... ha városban laksz ott szinte minden kutya be van oltva, nem fogja egy oltott kutyától elkapni a parvót, a szopornyicát és társait. bármilyen más betegséget akár otthon és az utcán is elkaphat. ne legyetek már ennyire naívak, gondolkozzatok.máshogy meg nehezen fog szocializálódni. az én kutyám már elmúlt 4 hónapos és semmilyen baja nem volt, pedig találkozott többször is más (ápolt és oltott) kutyákkal. ja és sztem jobb ha leviszed a kutyád..tudom hogy fárasztó 2-3 óránként lerohangálni vele, de jobb minthogy ha nagyobb korában probléma lenne az elszoktatástól. hallottam olyat is h az 1ik yorki 1, 5 éves és még mindig pelenkára pisil, viszont a nagy dolgát lent végzi el. de lent nem akar pisilni.szal ennyit a pelenkáról.
türelem!!! ha már rápisil pár nap és rá fog szokni hogy a nagydolgát is oda csinálja!
elsõnek: ez nem olyan pelenka, nem hordani kell, különben is amíg az összes oltás nincs meg addig nem viheted le a kutyát
Nem tudom miért kell egy egyszerûen feltett kérdésre osztani az észt.épp az ilyenek miatt anonim az oldal.a kutyust nem ajánlott kivinni, amíg az összes kombináltat meg nem kapja.nem azt mondom, hgy nem lehet, de nem ajánlott.ha pedig az embernek valami közbejön és nem tud idõben hazaérni, hogy levigye a kutyust, jó ha ott a pelus és inkább oda végzi a dolgát, mint a szõnyegre. a kutyust meg kell dicsérni, ha odapisil, és akkor rá fog szokni.sokáig tart, de a végén meglesz az eredmény
nekünk általában odapisilt, néha-néha mellé ment, de soha nem kakilt rá. Megvárta mindig a sétálást, és akkor elvégezte.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!