Találatok a következő kifejezésre: Mikor nyít bajai (3 db)

Mikor nyít a bajai Lidl?

Kíváncsi vagyok, mert mindig Szekszárdra kell átmennem a lidl-be, de nagyon örülök hogy Baján is nyit, így rengeteg benzinpénzt spórolok meg.Szóval ezért szeretném tudni.

Legjobb válasz: 7 vagy 8 körül már tuti nyitva lesz

7 vagy 8 körül már tuti nyitva lesz
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!

37/3 hetes vagyok III. fokban érett lepény 1ujj nyira nyitva vagyok. Meg merjem emliteni a dokimnak hogy a 38. héten inditsa meg a szülét mivel hogy aggodom a baba miatt?

Legjobb válasz: Szerintem bízd rá a dokira a döntést! A babák is többnyire tudják a dolgukat. Természetes dolog, hogy aggódsz a kicsinyedért, de nem valószínû, hogy emiatt indítanának. A vizsgálati eredmények alapján az orvos az, aki legjobban meg tudja állapítani, hogy mi jó a babának és Neked. Ha viszont ez megnyugtatna, mondd el az orvosodnak, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban és megfordult a fejedben, hogy megkéred rá... A lényeg, hogy finoman utalj csak rá, mert erre is érzékenyek a dokik. Viszont, mivel azt is tudják, hogy milyenek a kismamák és természetes, hogy aggódnak a babájukért, valószínûleg ahhoz is jól értenek, hogy ilyen helyzetben hogyan kell megnyugtatni õket. Ezt viszont csak akkor tudják megtenni, ha tisztában vannak a dilemmáddal. Boldog babavárást, ne aggódj, minden okés lesz és hamarosan találkozhatsz idekint is a kis kincseddel!

Szerintem bízd rá a dokira a döntést! A babák is többnyire tudják a dolgukat. Természetes dolog, hogy aggódsz a kicsinyedért, de nem valószínû, hogy emiatt indítanának. A vizsgálati eredmények alapján az orvos az, aki legjobban meg tudja állapítani, hogy mi jó a babának és Neked. Ha viszont ez megnyugtatna, mondd el az orvosodnak, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban és megfordult a fejedben, hogy megkéred rá... A lényeg, hogy finoman utalj csak rá, mert erre is érzékenyek a dokik. Viszont, mivel azt is tudják, hogy milyenek a kismamák és természetes, hogy aggódnak a babájukért, valószínûleg ahhoz is jól értenek, hogy ilyen helyzetben hogyan kell megnyugtatni õket. Ezt viszont csak akkor tudják megtenni, ha tisztában vannak a dilemmáddal. Boldog babavárást, ne aggódj, minden okés lesz és hamarosan találkozhatsz idekint is a kis kincseddel!
Én is folyton ezen dilemmázok.De hidd el, ahogy az öregek is mondanák, lesz még, hogy visszadugnánk õket, mert ott vannak a legnagyobb biztonságban. 39h
Ha 3. fokban érett a lepény akkor szerintem úgyis hamarabb megindítja, vagy legalábbis sûrûbben fognak vizsgálgatni, hogy minden rendben-e. Ha gondolod megkérdezheted, hogy nem veszélyes e ez a helyzet a babára nézve és nem lenne e jobb megindítani. Legalább megtudod mi a dokid véleménye, vagy mi a "terve " veletek. Nem minden doki mondja magától, de ha cselekedni kell, akkor biztos cselekedni fog. Bízz benne.
Én megkérdezném a dokit hogy ez mit jelent a babára nézve, lehet e ebbõl baj, és akkor úgyis elmondja a véleményét, és megtudod hogy milyen állásponton van. Ha nincs baj, nem fog közbelépni.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm szépen a válszokat!!
A kérdező hozzászólása: örülök hogy nem hurrogtatok le!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!