Találatok a következő kifejezésre: Mikor nem megjönnie, ha az (24 db)

Mikor nem kéne megjönnie, ha az átlagos ciklusom 32-35 nap, peteérésem kb.17-18-án és mindent beleadtunk az utolsó mensim pedig május 1-4-ig volt?

Legjobb válasz: Szia! www.ciklus.hu.MI is 30 hónapja beleadunk apait-anyait,mégiscsak elvetélek folyamatosan.Szerény számításaim szerint június 1-tõl 5-ig várhatod a mensid.De vezesd a portálon az adataidat,mert ahogy látom,az alapvetõ dolgokkal sem vagy tisztában.Egy öreg róka

Szia! http://www.ciklus.hu.MI is 30 hónapja beleadunk apait-anyait, mégiscsak elvetélek folyamatosan.Szerény számításaim szerint június 1-tõl 5-ig várhatod a mensid.De vezesd a portálon az adataidat, mert ahogy látom, az alapvetõ dolgokkal sem vagy tisztában.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Fél éve hogy elkezdtem menstruálni de még nem állt be és nem tudom hogy éppen mikor fog megjönni.1 hét múlva megyünk nyaralni a Balatonhoz és ha akkor fog megjönni akkor használhatok tampont? Ha igen akkor az milyen legyen?

13/L

Legjobb válasz: Mi most voltunk furodni,énis akkorra vártam a menstruáciom,de az anyukam elment a nogyogyaszhoz és kért olyan gyogyszert hogy késsen tole,nekem bejott beszeld meg ezt a dolgot az anyukáddal ja és énis csak 14 éves vagyok azt a gyogyszert akárki szedheti.

Mi most voltunk furodni, énis akkorra vártam a menstruáciom, de az anyukam elment a nogyogyaszhoz és kért olyan gyogyszert hogy késsen tole, nekem bejott beszeld meg ezt a dolgot az anyukáddal ja és énis csak 14 éves vagyok azt a gyogyszert akárki szedheti.
Igen, használhatsz tampont. Minit használj!!! Minden fürdés után cseréld ki, ne legyél 1-2 óránál többet a vízben. Jó strandolást! ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: köszi! majd megmondom neki :)
Nem akarlak lelombozni, de az valami ritka gyökér orvos lehetett, aki nyaralás miatt ad egy KISLÁNYNAK erõs hormontrtalmú gyógyszert. Vigyél tampont, gyógyszert és szevasz. Max az elsõ 2 napon nem fürdesz, amíg nagyon erõs.
A kérdező hozzászólása: 3 napot tudunk csak ott lenni és nekem mindenem az úszás, ezért is kérdeztem meg h használhatom-e mert eddig még nem használtam és..

Mikor jön meg ha elfogyott a fogamzásgátló? 8 éve szedtem utoljára, most 1 ciszta miatt kellett 1 hónapig szednem és már nem emlékszem, hogy ha tegnap szedtem be az utolsót akkor mikor is fog megjönni?

Legjobb válasz: Mivel 1 hét az az idõ, amikor nem szeded a gyógyszert, az alatt az 1 hét alatt bármikor megjöhet. Lehet, hogy rá 1-2 napra, de az is lehet, hogy csak hétvégén. Ez sok mindentõl függ.

Mivel 1 hét az az idõ, amikor nem szeded a gyógyszert, az alatt az 1 hét alatt bármikor megjöhet. Lehet, hogy rá 1-2 napra, de az is lehet, hogy csak hétvégén. Ez sok mindentõl függ.
Nem lehet megmondani, ahogy az elsõ válaszadó is írta, bármelyik napon megjöhet a szünet alatt.
nekem mindig az utolsó tabi utáni 3-4. napon jön meg
A kérdező hozzászólása: Aha, szóval ha rendszeresen szedném akkor 7 nap múlva kéne kezdeni a következõ levelet és addigra mindenképpen megjönne, az, hogy én többet nem fogok szedni az ebben az esetben teljesen lényegtelen, a lényeg, hogy 7 napon belül várható. Köszi a választ!
Igen, 8. napon kellene elkezdeni, és ebben a hét napban fog megjönni mindenképp.

Nekem rendszertelen a ciklusom és nem tudom mikor kellene megjönnie, de gyanús jeleim vannak már pár napja. Mikor tesztelejek ha azt sem tudom mikor jönne meg?

A ciklusom 19. napjába vagyok, de az utolsó ciklusom is 18 napos volt!Szerintetek mikor tesztelejek?Peteérésem szerintem 20-án volt!(enyhe fájdalom és folyás)Együtt is voltam a párommal!Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A feltételezett peteérés alapján jövõhét vége felé tesztelnék, ha addig nem jön meg.

A feltételezett peteérés alapján jövõhét vége felé tesztelnék, ha addig nem jön meg.
Szerintem pár nap múlva lehet, érzékeny teszttel, reggeli vizeletbõl. Ha negatív, akkor néhány nap múlva ismét. Ha tovább nem jön meg, mint a leghosszabb ciklusod, gyanús tünetek nélkül is menj orvoshoz...
olvasd el mit írnak a gyógyszer papirján, mert ott mindíg feltüntetik szedheti e kismama..

Mi lehet az oka, hogy október óta nem akar megjönni, ha nem vagyok terhes?

Okt 6-átol 4 napig barna folyásom volt, majd okt. 20-án megjott a menzim. 2-3 hete néha megszédulok és hányingerem is szok lenni. Hétfon voltam dokinál, azt mondta, h nem látja hogy terhes lennék. Oktober ota nem akar megjonni. A mellbimboim kicsit érzékenyek és folyton éhes vagyok. Multhéten csináltam tesztet, de - lett.

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyan ez a bajom. Okt. 15. én megjött 2 napra, és azóta semmi. Voltam uh, vettek vért, teszt neg. A doki azt mondta hogy lehet hogy megbújt valahol a baba. Elvileg nekem semmi szervi bajom mert kivizsgált. A következõ menszesz megjötte vagy nem megjötte után kell vissza mennem controllra. Volt már egy ilyen nálam, és 12 hetesen találtak rá a bébimre. Igen rendesen megbújt. Szerintem kérj te is egy kivizsgálást hogy a szervi bajokat kizárhasd. De lehet hogy téged is meg tréfál egy pocak lakó mint engem!!! Kitartás! Ha következõ mensid se jön meg, akkor kérj egy vérvételt. Elvileg ennyi idõsen ki fogja mutatni már! Drukkolok!

Szia! Nekem ugyan ez a bajom. Okt. 15. én megjött 2 napra, és azóta semmi. Voltam uh, vettek vért, teszt neg. A doki azt mondta hogy lehet hogy megbújt valahol a baba. Elvileg nekem semmi szervi bajom mert kivizsgált. A következõ menszesz megjötte vagy nem megjötte után kell vissza mennem controllra. Volt már egy ilyen nálam, és 12 hetesen találtak rá a bébimre. Igen rendesen megbújt. Szerintem kérj te is egy kivizsgálást hogy a szervi bajokat kizárhasd. De lehet hogy téged is meg tréfál egy pocak lakó mint engem!!! Kitartás! Ha következõ mensid se jön meg, akkor kérj egy vérvételt. Elvileg ennyi idõsen ki fogja mutatni már! Drukkolok!
Kérj egy ultrahang vizsgálatot. És, ha az is negatív talán kéne egy hormonszint vizsgálat is.
Szia! Az esély megvan, tesztelni pedig leghamarabb a nemvárt napján, szerintem annál hamarabb nem érdemes!
Szia!! Szerintem nem sok esély van rá, mert a peteérésed 2 hete volt, ti meg egy héttel a nemvárt elõtt voltatok együtt. De minden megtörténhet.
A kérdező hozzászólása: 3-án megjött, sajnos nem jött össze. :( De sejtettem. Ebben a hónapban mikor legyünk együtt, van valamilyen táblázat ami kiszámolja vagy megmutatja, hogy mikor van a legtöbb esély rá?
Persze, keress rá az ovulációs kalkulátorokra.Amikorra teszi kb akkor használj ovulációs tesztet és figyeld a tested jelzéseit! nagy kalappal:D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. :)
Szia! Elvileg a ciklusod kozepe felé van peteérésed. Kb a 14-16 napon. Akkor érdemes naponta, 2 naponta egyutt lenni. Azt mondják a hüvely váladékából is lehet tudni az idõpontot. Amikor peteérésed van akkor nyúlós, átlátszó, mint a tojásfehérje. De össze lehet keverni a spermiummal is, ha az éppen távozik beéõled. Én megszoktam érezni hasfájással. Nekem 29-30 naposak a ciklusaim, most a 18-19. napon volt ovum, de most spontán tortént, mert eddig a 15. napon volt, de az tuszorepeszto sedítségével. Nézem a ciklus.hu-n is, de ott még soha nem jott ki arra napra, amikor ténylegesen is volt ovum. Persze ha rendszeres a ciklusod, akkor pontosan kitudja számolni neked. Sok szerencsét!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, próbálkozunk ebben a hónapban is. :)

Mar 2hete hogy nem szoptatok. Mikor fog megjönni? Meddig tart az 1. mensi? Sokkal fajdalmasabb mint terhesseg elött? Nekem ugyanis akkor is fajt mindenem ha megjött.

Legjobb válasz: Eltolódhat a ciklusod hossza,nekem szinte nem is fájt viszont rengeteg vér volt és több napig tartott mint terhesség elött.

Eltolódhat a ciklusod hossza, nekem szinte nem is fájt viszont rengeteg vér volt és több napig tartott mint terhesség elött.
Én még szoptatok, mégis megjött. Sokkal fájdalmasabb volt, erõteljesebb, több. A 2. is sajnos.
Szia!Én is szoptatok még , de a szülés után 7.héten jött meg elõször.Azóta már kétszer volt meg, mind a kétszer szinte észre sem vettem, egyáltalán semmi fájdalom nem járt hozzá, pedig elõtte elsõ nap bizony megéreztem.3-4 napig tartott, kb ugyan annyi vérzéssel.
Ha a doki nem rendelete másképp ne szedd csak úgy. Várd meg a mesid.
A kérdező hozzászólása: Õ is azt mondta, hogy várjam meg, de megindítani meg nem akarja. Fogalmam sincs, mikor fog megjönni...
a tablettákat ált a menstruáció elsõ napján kell bevenni. nemértem mi a gond, egyszerûen vársz, amíg meg nem jön, és amikor megjött, akkor beveszed a tablettádat. az én menzeszem és nagyon rendszertelen volt, fogalmam nemvolt h mikor fog megjönni, de nemis csináltam ebbõl ügyet, vártam, és amikor megjött, bevettem a tablettát. ennek immár 8 éve, és napra pontosan menstruálok azóta.
elõzõ vagyok, azt kihagytam h ne szedd be hamarabb, mert úgy nemfog jól hatni, ha eccer a menzesz elsõ napján kell bevenni. várjál türelmesen.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy babát szeretnék, az orvos így próbálja kezelni a PCOS-t. Csak 3 hónapig kell szednem a tabit, utána más gyógyszert kapok. Már 10 hónapja próbálkozunk, ezért már nem olyan könnyû 'egyszerûen várni', míg meg nem jön. Azért köszönöm mindkettõtöknek, meg fogom várni, hogy új ciklus kezdõdjön.

Lehet hogy terhes vagyok? Ha az előző ciklusom nem csúszott volna el, akkor ma/holnap kéne megjönnie, de mivel csúszott az előző 10 napot ezért még van addig, hogy megjöjjön.

most iratkoztam át körzeti orvoshoz és elküldött egy vér és vizelet vizsgálatra. kiderült, hogy a vérsüllyedésem és a fehérjém magas, de mivel nem fáj semmit azt mondta nem vizsgálja meg a hasam menje vissza egy hónap mulva és kérjek uj beutalót, de ha megjön mennyek el dokihoz h nincs-e valamilyen gyulladásom, ha nem akkor azért!

Legjobb válasz: Szia!Hát valahogy én is igy jártam az utolsó két terhességemben.Miért nem csinálsz egy tesztet?Ha + biztos terhes vagy,na meg a tüneteid is gyanúsak!

Szia!Hát valahogy én is igy jártam az utolsó két terhességemben.Miért nem csinálsz egy tesztet?Ha + biztos terhes vagy, na meg a tüneteid is gyanúsak!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, igaz tudom és nagyon sokan/t írják, hogy minden várandós más és más, de így akkor lehet nem várom meg és csinálok tesztet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!