Találatok a következő kifejezésre: Mikor nem megjönnie, ha (79 db)

akkor kb 5-6 nap múlva
Fordulj jósnõhöz. :) Általában a szünet 2-5. napján kezdõdik a vérzés, teljesen szervezetfüggõ, hogy kinek mikor, még ugyan azon tabletta mellett is. Szóval más tapasztalatától te nem leszel okosabb. Sõt, hogy még fokozzam a dolgot, egyazon embernek egyazon gyógyszer mellett is csúszhat ide-oda napokat a különbözõ ciklusokban. 26/N
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, gondoltam, hogy nem ugyan az csak azért kb még is mikorra számítsam.:)
Az elsõ gyógyszer abbahagyási naptól számított 2.-3. nap. Tehát aznaptól mikor már nem veszel be tabit (én vasárnap szoktam bevenni utolsót, tehát ez a hétfõ) onnantól számolt 2.-3. nap (nekem ez a csütörtök). De mivel most kezdted el az elsõ 3 hónapban még lehetnek eltolódások.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Én is tri regolt szedek már lassan 4 éve és kivétel nélkül mindig szerdai napon veszem be az utolsó tablettát és szombati napon jön meg, szóval van egy olyan érzésem, h neked pont ma jött meg :)

Mikor fog megjönni, ha már nem szedem a tabit?

Abba hagytam a fogamzásgátlót,amikor elmúlt a 7nap szünet már nem is kezdtem bele egy másik levélbe. Február 12.-én múlt el a mensim,és akkor lett vége a 7napos szünetnek.Mikor kell igy megjönnie,ha nem szedem a tabit? Befolyásolja hogy abba hagytam??? 22vagyok.

Legjobb válasz: En is most hagytam abba, most vok a 7 napos szünetben. aztan mar nem akarom folytatni. nem hiszem h baj kellene h legyen. amugy mit szedtél?

En is most hagytam abba, most vok a 7 napos szünetben. aztan mar nem akarom folytatni. nem hiszem h baj kellene h legyen. amugy mit szedtél?
A kérdező hozzászólása: szia. Milligest-et szedtem. Ha szedném még a tabit, akkor most kellett volna megjönnie hétfõn.Éreztem is, mert fájt a hasam.De mivel már nem szedem, igy nem tudom mikor számithatok rá. Köszi hogy irtál.
Lehet h késik pár napot, mert a hormonok eléggé be tudnak kavarni. ha még pár napig nem jön meg, akkor menj el egy nõgyógyászhoz. õ tud megnyugtatni. szivesen
Akkor se lepõdj meg, ha nem jön meg. Rendesen bekavar a mensidbe, hogy abbahagytad.
Szia, én is milligestet szedtem 2 évig, elõtte tri regolt 4 évig.Én ahogy abbahagytam a milligestet, rá 28 napra megjött.Azután is pontosan 28 napos ciklusaim voltak.Nekem szerencsém volt.De lehet nem fog megjönni neked csak késõbb, mivel fogamzásgátlók bekavarnak a hormonháztartásba rendesen...De ha 2 mensid is kimaradna, akkor keresd fel a nõdokit, õ ad gyógyszert, h megjöjjön!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi:)

Mikor fog megjönni ha nem vagyok terhes? És a tabi abba hagyása után mikor tisztul a szervezet hogy meg tudjak termékenyülni?

1hónap után abba hagytam a fog.tabit.Tehát még júniusban.Azóta nem védekezünk.Most ebbe a hónapban még nem jött meg.Ha nem vagyok terhes mikor fog megjönni?A másik kérdésem ez: A hasam fel van puffadva.Amikor ülök,vagy hajolok,akkor a hasam nem gy?r?dik (remélem értitek) hanem egybe marad,és egyenes.A mellem is fáj,és a bimbónál Nagyon látszanak a fehér pontok,a tejmirigyek vagy mi.Ez csak akkor látszik ha terhes valaki? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem csinálj tesztet.Ami a bimbódon látszik az nem tejmirigy(az a melleden belül van).Ezek a Montgomery-mirigyek melyek a terhesség alatt megnövekednek és krémes anyagot választanak ki,amivel ápolják és védik a terhesség alatt a mellbimbó érzékeny bõrét.

Szerintem csinálj tesztet.Ami a bimbódon látszik az nem tejmirigy(az a melleden belül van).Ezek a Montgomery-mirigyek melyek a terhesség alatt megnövekednek és krémes anyagot választanak ki, amivel ápolják és védik a terhesség alatt a mellbimbó érzékeny bõrét.
Nekem a "Montgomery mirigyek" mindig is kidudorodtak , akkor most en nem vagyok normalisan osszepakolva?
Én nem ezt mondtam, de a terhesség alatt az saját erdeti mértükhöz képest kicsit megnõnek!!!!!!
Nekem kellett egy kis idõ a tabletta után hogy beálljon a ciklusom, lehet hogy nálad is csak rendezõdnek a dolgok.Viszon terhességet is jelenthet ha nem jött meg idõben .Hányadik napnál tartasz? Vegyél egy tesztet és lehet hogy már mutat valamit.Amúgy az orvosok 3 hónap tisztulási idõt szoktak javasolni a tabletta szedés után, teherbeesés elõtt. Nekem nem látszott semmi a mellemnél , csak nagyon fájt amikor kismama lettem.
A kérdező hozzászólása: hát nekem kb már egy hónapja fáj folyamatosan.és 15-17 közt kellett volna megjönnie.tesztet holnap veszek.

Tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt ma reggel, de a tesztem negatív. Lehet baba? És ha nem baba, mikor fog megjönni?

Olyan szomorú vagyok, hogy megint nem sikerült... Pé-m volt 2 hete.

Legjobb válasz: Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!

Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!
én is így vagyok, nekem tegnap elõtt nem kellett volna megjönnie, nem is jött meg. Eddig van 2 negatív tesztem. Mellem fáj, fehér folyásom van, fáradékony vagyok. Én se tudom mitõl lehet ez...
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy. Csak tudod már úgy beleéltem magam, hogy a hõm is rendben, meg nem is jött meg...
A kérdező hozzászólása: Néhány napon belül kiderül! Szorítok Neked!!
Korán teszteltél, várjj egy kicsit, majd teszteljj újra! Szorítok neked!

Fél éve hogy elkezdtem menstruálni de még nem állt be és nem tudom hogy éppen mikor fog megjönni.1 hét múlva megyünk nyaralni a Balatonhoz és ha akkor fog megjönni akkor használhatok tampont? Ha igen akkor az milyen legyen?

13/L

Legjobb válasz: Mi most voltunk furodni,énis akkorra vártam a menstruáciom,de az anyukam elment a nogyogyaszhoz és kért olyan gyogyszert hogy késsen tole,nekem bejott beszeld meg ezt a dolgot az anyukáddal ja és énis csak 14 éves vagyok azt a gyogyszert akárki szedheti.

Mi most voltunk furodni, énis akkorra vártam a menstruáciom, de az anyukam elment a nogyogyaszhoz és kért olyan gyogyszert hogy késsen tole, nekem bejott beszeld meg ezt a dolgot az anyukáddal ja és énis csak 14 éves vagyok azt a gyogyszert akárki szedheti.
Igen, használhatsz tampont. Minit használj!!! Minden fürdés után cseréld ki, ne legyél 1-2 óránál többet a vízben. Jó strandolást! ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: köszi! majd megmondom neki :)
Nem akarlak lelombozni, de az valami ritka gyökér orvos lehetett, aki nyaralás miatt ad egy KISLÁNYNAK erõs hormontrtalmú gyógyszert. Vigyél tampont, gyógyszert és szevasz. Max az elsõ 2 napon nem fürdesz, amíg nagyon erõs.
A kérdező hozzászólása: 3 napot tudunk csak ott lenni és nekem mindenem az úszás, ezért is kérdeztem meg h használhatom-e mert eddig még nem használtam és..

Mikor jön meg ha elfogyott a fogamzásgátló? 8 éve szedtem utoljára, most 1 ciszta miatt kellett 1 hónapig szednem és már nem emlékszem, hogy ha tegnap szedtem be az utolsót akkor mikor is fog megjönni?

Legjobb válasz: Mivel 1 hét az az idõ, amikor nem szeded a gyógyszert, az alatt az 1 hét alatt bármikor megjöhet. Lehet, hogy rá 1-2 napra, de az is lehet, hogy csak hétvégén. Ez sok mindentõl függ.

Mivel 1 hét az az idõ, amikor nem szeded a gyógyszert, az alatt az 1 hét alatt bármikor megjöhet. Lehet, hogy rá 1-2 napra, de az is lehet, hogy csak hétvégén. Ez sok mindentõl függ.
Nem lehet megmondani, ahogy az elsõ válaszadó is írta, bármelyik napon megjöhet a szünet alatt.
nekem mindig az utolsó tabi utáni 3-4. napon jön meg
A kérdező hozzászólása: Aha, szóval ha rendszeresen szedném akkor 7 nap múlva kéne kezdeni a következõ levelet és addigra mindenképpen megjönne, az, hogy én többet nem fogok szedni az ebben az esetben teljesen lényegtelen, a lényeg, hogy 7 napon belül várható. Köszi a választ!
Igen, 8. napon kellene elkezdeni, és ebben a hét napban fog megjönni mindenképp.

Nekem rendszertelen a ciklusom és nem tudom mikor kellene megjönnie, de gyanús jeleim vannak már pár napja. Mikor tesztelejek ha azt sem tudom mikor jönne meg?

A ciklusom 19. napjába vagyok, de az utolsó ciklusom is 18 napos volt!Szerintetek mikor tesztelejek?Peteérésem szerintem 20-án volt!(enyhe fájdalom és folyás)Együtt is voltam a párommal!Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A feltételezett peteérés alapján jövõhét vége felé tesztelnék, ha addig nem jön meg.

A feltételezett peteérés alapján jövõhét vége felé tesztelnék, ha addig nem jön meg.
Szerintem pár nap múlva lehet, érzékeny teszttel, reggeli vizeletbõl. Ha negatív, akkor néhány nap múlva ismét. Ha tovább nem jön meg, mint a leghosszabb ciklusod, gyanús tünetek nélkül is menj orvoshoz...

Nem tudom, hogy vajon mikor fog megjönni, de ha suliban fog, mit tegyek?

Legjobb válasz: Tartsál magadnál egy betétet.

Tartsál magadnál egy betétet.
És egy tiszta bugyit is.
És egy mini tampont is vagy egy intimtölcsért.

Ha nem tudom, hogy mikor kellene megjönnie a mensimnek, akkor mikor tesztelhetek legkorábban?

Úgy értem, hogy együtt voltunk a párommal X napon, akkor ahhoz képest hány nap múlva mutatna frankó eredményt a teszt? Szokták mondani, hogy együttlét után pár nap alatt történik még csak a beágyazódás, az pl. hány lehet max.?

Legjobb válasz: *hány nap lehet max.? (Bocsánat, lemaradt egy szó :)

A kérdező hozzászólása: *hány nap lehet max.? (Bocsánat, lemaradt egy szó :)
Kb 2 hét mire a teszt kimutatna valamit. frankót 3 héttel késöbb érdemes csinálni. (de szerintme ha nem vagy terhs közben úgy is megjön). Az együtt lét után 0-3 nappal megtermékenyül a petesejt. aztán innen kb 4-5 nap mire a méhbe megtapad és még 2-3 nap mire jól beágyazódik. a hcg hormon innetöl már elég gyorsan növekszik.
Ha az együttlét valóban terhességet eredményezett, akkor utána 14-16 nappal már jelzi a teszt. A megtermékenyüléstõl a beágyazódásig 7-10 nap telik el, maga a beágyazódás kb 4-5 nap alatt történik. A terhességi tesztek által kimutatható hcg hormon a beágyazódással, illetve utána kezd termelõdni, ezért nincs sok értelme sokkal korábban tesztelni. Nagyjából sem tudod mikor kéne megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket! Túl nagy a difi, van, hogy 30-32 napos, elõfordult már, hogy valamivel több, mint 40 napos volt...nem nagyon tudok következtetni... :/ Ha mondjuk jövõhét pénteken csinálok egy tesztet, és esetleg baba van, akkor egy halványka csak lesz, nem? Én se akarok túl korán tesztelni...viszont jó lenne minél elõbb tudni, hogy mi van... :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, bocsánat, tiszta hülye vagyok! Hát, azt nem írtam, hogy mikor voltunk együtt. 17-én, múlthét vasárnap :)
A kérdező hozzászólása: Ovum 16-án volt (pozitív volt az ovutesztem is), úgyhogy nagyon reménykedem... Együtt voltunk aznap is, meg másnap is. Ez a 6. próbálkozós hónapunk.
Én megvárnám a jövõ hónap elsõ napjait, az már tuti lenne. De megpróbálhatod a jövõ hét pénteket, csak ne keseredj el, ha esetleg negatív lesz.
A kérdező hozzászólása: Magamat ismerve úgysem fogom tudni kivárni az április elejét :) De mindegy, csinálok egy tesztet jövõhét végén, ha esetleg bizonytalan, akkor rá pár napra meg még egyet, hiszen jövõhéten vasárnap már 31-e lesz :) Izgulok nagyon, remélem, hogy végre sikerült :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!