Találatok a következő kifejezésre: Mikor nem megjönnie, (413 db)

Tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt ma reggel, de a tesztem negatív. Lehet baba? És ha nem baba, mikor fog megjönni?

Olyan szomorú vagyok, hogy megint nem sikerült... Pé-m volt 2 hete.

Legjobb válasz: Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!

Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!
én is így vagyok, nekem tegnap elõtt nem kellett volna megjönnie, nem is jött meg. Eddig van 2 negatív tesztem. Mellem fáj, fehér folyásom van, fáradékony vagyok. Én se tudom mitõl lehet ez...
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy. Csak tudod már úgy beleéltem magam, hogy a hõm is rendben, meg nem is jött meg...
A kérdező hozzászólása: Néhány napon belül kiderül! Szorítok Neked!!
Korán teszteltél, várjj egy kicsit, majd teszteljj újra! Szorítok neked!

Mindjárt megyunk kirándulni, de nem tudom mikor fog megjonni mert elfelehtettem felírni legutoljára, mit tehetnék? :/

tudom ,h fel kellett volna írni,és már annyit gondolkoztam a naptár folott de nem emléxek h mikor volt meg utoljára. Nincs valami amitol eszembejutna?

Legjobb válasz: Xanax. Viccet félretéve, ha nem írtad fel, akkor nincs mit tenni. Vigyél magaddal annyi betétet, hogy elég legyen egy menstruációra, és ha szokott fájni elõtte a hasad, vagy vannak jelek, akkor ezekre figyelj. Egyébként pontosan szokott megjönni? Mert ha igen, akkor megnézhetnéd hogy mikor volt az elõzõ elõtti, abból kiszámolod az elõzõt, és így a mostanit.

Xanax. Viccet félretéve, ha nem írtad fel, akkor nincs mit tenni. Vigyél magaddal annyi betétet, hogy elég legyen egy menstruációra, és ha szokott fájni elõtte a hasad, vagy vannak jelek, akkor ezekre figyelj. Egyébként pontosan szokott megjönni? Mert ha igen, akkor megnézhetnéd hogy mikor volt az elõzõ elõtti, abból kiszámolod az elõzõt, és így a mostanit.

Fél éve hogy elkezdtem menstruálni de még nem állt be és nem tudom hogy éppen mikor fog megjönni.1 hét múlva megyünk nyaralni a Balatonhoz és ha akkor fog megjönni akkor használhatok tampont? Ha igen akkor az milyen legyen?

13/L

Legjobb válasz: Mi most voltunk furodni,énis akkorra vártam a menstruáciom,de az anyukam elment a nogyogyaszhoz és kért olyan gyogyszert hogy késsen tole,nekem bejott beszeld meg ezt a dolgot az anyukáddal ja és énis csak 14 éves vagyok azt a gyogyszert akárki szedheti.

Mi most voltunk furodni, énis akkorra vártam a menstruáciom, de az anyukam elment a nogyogyaszhoz és kért olyan gyogyszert hogy késsen tole, nekem bejott beszeld meg ezt a dolgot az anyukáddal ja és énis csak 14 éves vagyok azt a gyogyszert akárki szedheti.
Igen, használhatsz tampont. Minit használj!!! Minden fürdés után cseréld ki, ne legyél 1-2 óránál többet a vízben. Jó strandolást! ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: köszi! majd megmondom neki :)
Nem akarlak lelombozni, de az valami ritka gyökér orvos lehetett, aki nyaralás miatt ad egy KISLÁNYNAK erõs hormontrtalmú gyógyszert. Vigyél tampont, gyógyszert és szevasz. Max az elsõ 2 napon nem fürdesz, amíg nagyon erõs.
A kérdező hozzászólása: 3 napot tudunk csak ott lenni és nekem mindenem az úszás, ezért is kérdeztem meg h használhatom-e mert eddig még nem használtam és..

Ma kellett volna nem megjönnie és pozi is lett a tesztem. Mikor érdemes orvoshoz menni?

Pontosan nem tudom mennyi idős terhes vagyok, mert utoljára március 13-án volt meg és 25 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!

Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!
4-5 hetes. Elég, ha 7-8 hetesen mész, azaz 3-4hét múlva. Azért nem érdemes hamarabb, mert nem lenne még semmi, embrió, szívhang sem, csak idegeskednél miatta és visszarendelnének 2-3 hét múlvára.
kb 4 hetes terhes vagy, orvoshoz kb 2-3 hét múlva érdemes menni. (Hacsak nem volt korábban vetélésed, missed ab, stb.)
6 hét után, akkor már meg tudja az orvos hallgatni a szívhangját. Kb.7 hetesen szokott lenni az elsõ vizsgálat, ha minden rendben van. Én korábban mentem, mert barnáztam és féltem a méhen kívülitõl. (hál. Istennek minden rendben volt.) Jó babavárást.
Én 6 hetesen menetem és még nem volt szívhang. Inkább várj míg legalább 7 hetes leszel, így elkerülöd a felesleges aggódást.
Így van, ahogy fentebb is írták, akkor kb ma vagy 4hetes! Tehát 2-3hét múlva menj dokihoz. Én inkább a 2hetet mondanám, igaz akkor még lehet hogy csak petezsákot látnak, de azt meg tudja mondani egy jó szakember, hogy jó helyen van-e beágyazódva! Ez is fontos, a méhenkívüli kiszûrése miatt!! De egyébként gratulálok!! :)
Gratulálok!!!! :) Én nem vártam meg még a havim várható idejét sem, elõtte mentem 2 nappal, kezemben 3 pozitív teszttel. Mondjuk doki elküldött, mert nem látott semmit, de én olyan, de olyan büszke voltam. :) ))) 33 hkm

Mikor fog megjönni? Szoptatás alatt 5 hónapig Cerazette fogamzásgátlót szedtem, így ez alatt az idő alatt nem jött meg a mensim. Abba kellett hagyjam a szoptatást 1 hónapja, azóta a tej elapasztására a Bromocriptint szedem.

A Cerazettet tehát már 1 hónapja nem szedem, csak a Bromocriptint. Nem kellett volna még megjönnie?

Legjobb válasz: Nem feltétlen. Szülés után, szoptatás alatt bármikor megjöhet vagy éppen nem is jön meg. Szoptatás abba hagyása után sem kell egybõl megjönnie. A testednek vissza kell alakulnia, ehhez pedig valakinek idõ kell. Mivel gyógyszereket is szedsz, így ezek is befolyásolhatják. Nekem még szoptatás alatt megjött, sógornõmnek meg szoptatás abbahagyása után 4 hónappal. Mindkettõ teljesen normális. Ha kétségeid vannak, kérdezz meg egy dokit, de még szerintem ne aggódj.

Nem feltétlen. Szülés után, szoptatás alatt bármikor megjöhet vagy éppen nem is jön meg. Szoptatás abba hagyása után sem kell egybõl megjönnie. A testednek vissza kell alakulnia, ehhez pedig valakinek idõ kell. Mivel gyógyszereket is szedsz, így ezek is befolyásolhatják. Nekem még szoptatás alatt megjött, sógornõmnek meg szoptatás abbahagyása után 4 hónappal. Mindkettõ teljesen normális. Ha kétségeid vannak, kérdezz meg egy dokit, de még szerintem ne aggódj.

Most 1 hete kellett volna megjönnie 2-szor. Volt fehér fojás görcs meg minden de menzesz az nem. Mikor fog megjönni?

ez elmúlt már semmi nincs. Most akkor mi van?

Legjobb válasz: Mivel most jött meg elõször, ezért még elõfordulhat, hogy nem állt még be rendesen, szóval ne aggódj. Késõbb majd beáll és rendszeres lesz. :)

Mivel most jött meg elõször, ezért még elõfordulhat, hogy nem állt még be rendesen, szóval ne aggódj. Késõbb majd beáll és rendszeres lesz. :)
Csak megerõsíteni tudom az elõttem szólót. Idõ kell, amíg rendszeres lesz a menstruációd.

Fogamzásgátlót szedtem és most abba szeretném hagyni legalábbis egy kis ideig szüneteltetni (van még 2 levél ) de most szünetelni szeretnék) akkor orvoshoz nem kell elmenjek? Mikor fog megjönni?

Legjobb válasz: Levél végén hagyd abba,ezzel nem kell dokihoz menni. HA szerencséd van,kb a szokásos idõben fog megjönni,de ez nem biztos,a bogyó abbahagyása után kb három hónapig össze-visszás is lehet.

Levél végén hagyd abba, ezzel nem kell dokihoz menni. HA szerencséd van, kb a szokásos idõben fog megjönni, de ez nem biztos, a bogyó abbahagyása után kb három hónapig össze-visszás is lehet.
Ha csak kis idõre akarod abbahagyni, akkor inkább ne tedd meg. Csak akkor fogj bele, ha legalább fél évig nem szednéd, mert ahogy elõttem is írják pár hónapig össze-vissza lesz minden és annyi idõre nem éri meg felborítani a mûködést.

14-én kellett volna nem megjönnie. De nem is jött meg, hanem 3-4 napja nagyon minimális barnázás van a tisztaságin. Ez most mit jelent?

Olyan érzésem, van mintha megjönne, de nem. 18-án csináltam tesztet az negatív lett. Babát szeretnék.

Legjobb válasz: Hát a múlt hónapban az esküvõm volt, és késett. Gondolom, hogy az idegeskedés miatt. Akkor augusztus 15-én kellett volna megjönnie és helyette 17-én jött meg.

A kérdező hozzászólása: Hát a múlt hónapban az esküvõm volt, és késett. Gondolom, hogy az idegeskedés miatt. Akkor augusztus 15-én kellett volna megjönnie és helyette 17-én jött meg.
Jelenthet babát, tesztelj még egyszer!
A kérdező hozzászólása: Kedden reggel gondoltam megint tesztelni. Mert pont akkor lesz hogy 1 hetet késett. Addig még van két nap.
Szia!Szokott késni a mensid?Nekem a kisfiamnál 4 nap után mutatta ki a teszt:) Lehet, hogy nem volt elég érzékeny a gyorsteszt vagy neked még pár nappal késõbb mutatja!Én megismételném, szorítok neked, hogy pozitív legyen:D Üdv.Viki.

Szóval június 28-29 -én jött meg és 4-én múlt el. Aznap tuti együtt voltam a párommal, meg 10-12 körül is. Akkor mikor kellene megjönnie? Késik már akkor 1 hetet? Nem értem. Csinállak reggel tesztet érdemes? Jah és 3 napig hányingerem volt viszont.

Az elözz? terhességemnél a cicim fájt és hányingerem nem volt.(Akkor elmennt a baba a 6 héten.)Most fordítva? Van esély a baára?Megszakításos módszerrel védekeztünk.Ezt tegnap feltetem de nem kapok rá válaszokat azért kédezem megint. Csináltam reggel tesztet(xepil) de negatív lett ,viszont lehet elrontottam mert 10 másodperc múlva ki kellett volna venni a vizeletb?l és lefektetni ,de én benne hagytam mert azt hittem hogy ugy kell mint egy másiknál.

Legjobb válasz: Július 26-a körül kellett volna megjönni. Ha 10-12-e körül együtt voltatok, akkor bõven lehetsz terhes, ugyanis az pont a peteérés környékére esik. A középidõt ne akkortól számítsd, amikor elmúlt, hanem mindig akkortól, amikor megjött.

Július 26-a körül kellett volna megjönni. Ha 10-12-e körül együtt voltatok, akkor bõven lehetsz terhes, ugyanis az pont a peteérés környékére esik. A középidõt ne akkortól számítsd, amikor elmúlt, hanem mindig akkortól, amikor megjött.
Nekem utoljára 2-n jött meg, 17-n felelõtlenül nem védekeztünk, 3 napja csináltam X-epil tesztet, már az is halvány pozitív volt. Tegnap Gabrielt csináltam egyértelmûen pozitív. Õ lesz a 3. babám. Simán terhes lehetsz, csinálj egy másik tesztet reggel, elsõ vizeletbõl. Írj, mi lett a végeredmény! Drukkoljak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Igen nagyon :) jó lenne ha baba lenne. az nem baj hogy 5 napja megjön érzésem van?
az pont jó, az is jelent babát :)

Szerintetek mikor kellene megjönnie (vagyis nem megjönnie) a hőgörbém alapján?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/446fc63100ea494213e088..

Legjobb válasz: szerintem 4 nap múlva.... de nem vagyok nagy görbeszaki :) kívánom, hogy babás légy

szerintem 4 nap múlva.... de nem vagyok nagy görbeszaki :) kívánom, hogy babás légy
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
szerintem 4 nap múlva--mint nekem:) Az elsõ válaszolónak igaza van, és én is drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Én is szorítok nektek lányok! Kedves második válaszoló van görbéd?
A kérdező hozzászólása: Ez sem volt a mi hónapunk, mint az eltelt 72 hónap sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!