Találatok a következő kifejezésre: Mikor nagyobb teherbe esésem esélye (6 db)

A termékeny napokon mikor nagyobb a teherbe esés esélye? Ha minden lehetséges időt együtt töltünk vagy ha kihagyunk egy napot és újra próbálkozunk?

Legjobb válasz: Nem árt kihagyni egy napot,egyrészt mert a spermiumok 24-48 óráig még életképesek odabent,és a párodnak is kell egy kis regenerálódás,h a gyakori együttlétek miatt ne vaktölténye legyen.:-)

Nem árt kihagyni egy napot, egyrészt mert a spermiumok 24-48 óráig még életképesek odabent, és a párodnak is kell egy kis regenerálódás, h a gyakori együttlétek miatt ne vaktölténye legyen.:-)
Ne ezt nézd, inkább érzésre csináljátok, ha minden nap kívánjátok, akkor minden nap, ha két naponta, akkor úgy. Egyébként a tv-ben láttam nemrég, hogy egy egészséges férfi minden nap képes életképes hímivarsejteket elõállítani.

Mikor nagyobb a teherbe esésem esélye?

Január 5.-én jött meg a menszim (5napig tartott).Mikor a legvalószín?bb a teherbeesés?

Legjobb válasz: Ha 28 napos a ciklusod, akkor a mensi elsõ napjától számítot 14. napon van a peteérésed, persze elvileg. Mondjuk akkor elvileg: 5+14=19, tehát 19.-én kellene együtt lennetek a pároddal.Sok sikert!

Ha 28 napos a ciklusod, akkor a mensi elsõ napjától számítot 14. napon van a peteérésed, persze elvileg. Mondjuk akkor elvileg: 5+14=19, tehát 19.-én kellene együtt lennetek a pároddal.Sok sikert!
Ciklusod közepén.Mensitõl számitott 14dik napra.Elõtte 2naptol és utána 2 napig szeretkezzetek sürübben.
15 hetes kismama vagyok. párommal kb. fél évig próbálkoztunk, és szerintem azért nem jött össze hamarabb, mert folyton azon járt az eszünk, hogy most...most... a legnagyobb eséllyel akkor jön össze a megtermékenyülés, ha lelkileg is biztonságban érzitek magatokat, semmiféle stresszelõ hatásnak nam vagytok kitéve. tehát fõ a nyugalom:)

Mikor nagyobb az esély a teherbe esésre, menstruáció előtt vagy után?

Legjobb válasz: Nem tudom feltûnt-e neked drága (de a kérdés alapján nem...), hogy a nõk nemi mûködése CIKLUSOS folyamat. Tudod mit jelent az, hogy vmi ciklusos? Azt, hogy nem igazán van értelme "elõttrõl" meg "utánról" beszélni, ugyanis amelyik idõpont az egyik menzesz után van, az a másik menzesz elõtt van. Mintha egy körre rajzolnál két pontot és megkérdeznéd, hogy melyik van a másik után.... Mindig van esély a terhességre. Ha nem akarsz gyereket, akkor ne számolgassál, hanem védekezz normálisan.

Nem tudom feltûnt-e neked drága (de a kérdés alapján nem...), hogy a nõk nemi mûködése CIKLUSOS folyamat. Tudod mit jelent az, hogy vmi ciklusos? Azt, hogy nem igazán van értelme "elõttrõl" meg "utánról" beszélni, ugyanis amelyik idõpont az egyik menzesz után van, az a másik menzesz elõtt van. Mintha egy körre rajzolnál két pontot és megkérdeznéd, hogy melyik van a másik után.... Mindig van esély a terhességre. Ha nem akarsz gyereket, akkor ne számolgassál, hanem védekezz normálisan.
Peteéréskor vagyis menzesz elõtt. Utána csekély, de VÉDEKEZZ!!! Jó éjt!
Két menzesz elsõ napja között félidõben.
Elõtte nagyobb az esély, utána nem sok, de akkor is ott van az a pár százalék! védekezz!

Tényleg nagyobb az esély a teherbe esésre ha a nő is elmegy épp akkor mikor bejutnak a spermák?

Elég ritkán sikerül elmennem hüvelyi orgazmus révén, viszont örülnénk egy babának.. Aztán hallottam err?l a dologról,hogy ha a n? is akkor megy el, több az esély. Így van ?

Legjobb válasz: Errõl én is olvastam már valami tudományos magazinban.Állítólag a nõi orgazmus közben fellépõ gyors hüvely összehúzódások épp azt a célt szolgálják,hogy a spermát a helyes irányba tereljék.Végülis van benne logika,de nem tudom mi igaz ebbõl.

Errõl én is olvastam már valami tudományos magazinban.Állítólag a nõi orgazmus közben fellépõ gyors hüvely összehúzódások épp azt a célt szolgálják, hogy a spermát a helyes irányba tereljék.Végülis van benne logika, de nem tudom mi igaz ebbõl.
Szerintem is logikus, hogy így legyen. Már csak azért is, mert az evolúcióban semmi sem véletlen. Így a nõi orgazmusnak is kell legyen valami praktikus oka. Az nem magyarázat, hogy azért van, hogy a nõnek is jó legyen szex közben, mert a szaporodás szempontjából ez teljesen lényegtelen. Szóval kizárásos alapon marad ez. :)
Véleményem szerint ez a 2 dolog nem függ össze.
Szerintem sem. Még ha antibiotikumot adnak a gyulladásra, az sem befolyásolja érdemben a terehbeesést, az esetleg megfoganó babának meg tutira semmi baja nem lesz tõle, mert az antibiotikumok nem teratogén hatásúak.

Multi Maca tablettát hol lehet kapni, mennyibe kerül, mennyire hatékony, nagyobb esélyem lehet a teherbe esésre, ha a párommal együtt szedjük? Miben segít?

(egy másfél éve próbálkozó házaspár)

Legjobb válasz: Figyi írok privit jó? És bõvebben ott Jó?

Figyi írok privit jó? És bõvebben ott Jó?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
szia.barátnõm túl 5inszemen, és 3lombikon, kipróbálta ezeket a termékekeket!egy évig szedte, de még csak a ciklusa sem rendezõdött tõle!nem akarlak elkeseríteni, de ezek a szerek, az aloe gél, meg a multi maca inkább csak immunerõsítõk, segítenek a szervezeted erõsítésében!barátnõmnek is azt igérte a foreveres, aki ezt a terméket árusítja, hogy tuti hogy baba lesz!mellesleg nem is olcsó dolgok!ha hiszel benne próbáld ki!õ is hitt, mégsem segített!az orvosa is megmondta, hogy ez nem abban segít hogy teherbeesenn, hanem csak erõsít!és õk is szedték mindketten!hát én ennyit tudok róla mondani!innentõl te döntsd el, mit szeretnél!mellesleg elég szépen tudnak róla szónokolni akik árusítják!sok szerencsét!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!