Találatok a következő kifejezésre: Mikor nö meg a hasam (10 db)

21 hetesen olyan picike a hasam, szinte alig látszik. Mikor nő meg jelentősebben? Aggódom.

Legjobb válasz: Addig örülj, míg kicsi, kevesebb vele a gond. Nyugi, nemsokára beindul...

Addig örülj, míg kicsi, kevesebb vele a gond. Nyugi, nemsokára beindul...
Nem tudom, mennyire vagy sportos alkat, de pl tesitanarunk ugye profi sportolo volt, meg 5 honaposan se volt nagy hasa... Szal lehet h ettol is fugg, mennyi ott az izom. :)
Ne aggódj, mi lesz veled késõbb, annyi mindenen aggódik egy anyuka! Lazíts, és élvezd! Nekem sem nagyon kátszott 20 hetesen:) Nyugi, erre nincs szabály, mint hogy arra sem, mikor fogsz szülni. Mindenkinél minden máshogy alakul.
Ne aggódj. Nekem is kb. ennyi idõsn kezdett el egyáltalán látszódni, paráztam is rendesen. Aztán meg nõtt benne egy több, mint 4 kilós baba (!) :) Mondjuk durva, hogy a múltkor iwiw-en láttam egy volt csoporttársam 20 hetes pocakos fotóját, amin majd' akkora volt a pocija, mint nekem, amikor szülni indultam :) (Pedig mindenki ámult, hogy mekkora) :) Mi lesz még vele kb. 20 hétig ??? :D
Nyugi! Én most 32 hetes vagyok, ha ránéz valaki a hasamra, épphogy meg tudja mondani, hogy kismama vagyok :) Ilyen tipus vagy, meg ilyen a terhességed. Lehet a következõvel sokkal nagyobb pocid lesz már az elején. Egyik ismerõsömnek szintén kicsi hasa volt, de tényleg, 6 hónapos volt mikor látszott neki annyira, hogy megmond, hogy õ most terhes. És neki is 4kg-os babája lett :)
Nekem is keson indult be mindket terhessegemnel, mondjuk en nem is bantam, mert alapvetoen meg vagyok elegedve az alakommal is es a ruhatarammal is. Nem kellett koran elhagynom a kedvenc szoknyaimat, nadragjaimat. Felidosen meg olyan hasam volt, mint aki egy jot ebedelt, vagy elonytelenebbul hizott 1-2 kilot, kesobb sem lett oriasi, de aprankent novogetett. Most a masodik babaval vagyok 38 hetes, meg mindig nem szamit oriasinak a pocakom, sokan el sem hiszik, hogy mar a szules kerulget, de speciel nekem epp eleg ekkora, en cipelem egesz nap, nem az, aki kicsinek tartja! :-) Ami meg elony lehet: a borom nem repedt meg, szules utan egy hettel mar lapos volt a hasam, csak a bornek kellett visszahuzodnia, vegig tudok cipot, zoknit huzni es normalisan mozogni. Az elso fiam egyebkent kozel 4 kilos lett, a masodik is hasonlo sulyunak nez ki uh-n, szoval a babaim sem lettek aprok.
Én most 25 hetes vagyok, talán a 22 héttõl nõt a hasam jobban, de így is csak 2kg híztam, vékony vagyok, sokan nem is vették észre hogy babás vagyok, de a baba már az elejétõl mindig nagyobb volt a korától.
27 hetes vagyok, és nálam megjegyezte az egyik ismerõsöm, ha nem tudná, hogy kismama vagyok azt hinné csak elvagyok hízva! viszont van olyan ismerõsöm, akinek a 13-14. héten akkora volt a hasa, mint nekem most, szóval tényleg alkat függõ!!!

Mi van velem? 4 és fél hét késéssel menszesz (de nem a szokásos, hanem háromnapos, barnás"vérzés"), folyamatosan éhes vagyok. Hiába eszem, olyan, mintha nem telne meg a hasam. A mellem láthatóan nő.

Egyik pillanatban tök jó a kedvem,másikban meg sírok(apróságokon).Három teszt negatív(hetente egy).Orvos simán kézivizsgálattal megállapította,hogy se ciszta,se terhesség nincs.Akkor most mi van velem???

Legjobb válasz: Ja,és a menszeszem rendszeres.Ritkán 1-2 két nap csúszással,de több hét soha nem volt.

A kérdező hozzászólása: Ja, és a menszeszem rendszeres.Ritkán 1-2 két nap csúszással, de több hét soha nem volt.
A kérdező hozzászólása: Ja, és múlt héten volt az a párnapos vérzés, de kb hétfõ óta viszont folyamatosan úgy érzem, hogy mindjárt megjön..meg majd leszakad a derekam.
Menj el egy másik orvoshoz! Mensid rendszeres? Mikor teszteltél utoljára?
A kérdező hozzászólása: Kb 10 napja teszteltem utoljára, s akkor is negatív volt.Egyébként mindenképpen elmegyek másik orvoshoz, mert ez valami borzasztó..

Mikor nö már meg a hasam?

23hetes kismama vagyok. Alig látszik a hasam az biztos,hogy szélességbe nöttem,de a hasam alig. Ahogy nézem Mindenkinek mások az adatai. Hasonlitgatom és az én adataim néha kevesek. Az orvosom viszont azt mondta,hogy nagy baba lesz.

Legjobb válasz: Attól is függ hogy hány kiloval indultál. Nem mindenkinél egyforma a súly gyarapodás.Én 54kg-val kezdtem, most vagyok 20 hetes és +10 kg van rajtam. Én a cigit is letettem na és mindent eszek amit megkivánok. Nem vagyunk egyformák. Ne aggodj, jönnek azok a kilók biztosan. :-)

Attól is függ hogy hány kiloval indultál. Nem mindenkinél egyforma a súly gyarapodás.Én 54kg-val kezdtem, most vagyok 20 hetes és +10 kg van rajtam. Én a cigit is letettem na és mindent eszek amit megkivánok. Nem vagyunk egyformák. Ne aggodj, jönnek azok a kilók biztosan. :-)
nekem megy olyan problémám van hogy napközbe és estére szépp nagy de regelre mintha lelohadna :) mindenképpen alkati kérdés hova hizunk és menyire látszik meg biztos késsõb neked is jó nagy pocakod lessz addig türelem 17 hetes kismami
Szia! Én 13 hetes vagyok, és rajtam már eléggé látszik, mondjuk vékony testalkatú vagyok. Most vagyok 52 kg. Barátnõm ikreket várt, és rajta ilyen idõsen alig látszott. Mondjuk õ 63 kg-ról indult. Anyukám azt mondta, õ is "hasasodott". Persze ez szerintem is alkati kérdés. Kellemes babavárást! üdv!

A 31. hét után még mennyit nő a has általában? Lesz még látványos növekedés, vagy már csak kicsit? Nekem már most elég nagy a hasam, és emiatt jó lenne tudni, hogy kb mire számíthatok

Legjobb válasz: Ez nagyon változó és alkat-függõ. Nekem pl a 30.hétig alig lett nagyobb a hasam. Azóta kicsit nõtt, de még most sem mondaná senki rám, hogy 4 hét múlva szülök. Tehát nekem a 30.hét után kezdett nõni.

Ez nagyon változó és alkat-függõ. Nekem pl a 30.hétig alig lett nagyobb a hasam. Azóta kicsit nõtt, de még most sem mondaná senki rám, hogy 4 hét múlva szülök. Tehát nekem a 30.hét után kezdett nõni.
Szia! Általában a 30.héttõl nõ csak igazánlegalább is az esetek 99%ban mondhatom ezt.Egy védõnõ
Valóban, az esetek nagy többségében ilyenkor látványosan, szinte naponta nõ a pocak. Majd csak figyelj, amikor már nem látod a lábujjadat, milyen vicces lesz. :-))
Nekem a 28.hétig nõtt, utána 1 cm-rel sem lett több, csak az alakja változott meg, csúcsosabb lett, és ettõl sokkal nagyobbnak tûnik. 37 hetes km
Nekem az utolsó 2-3 hétben nõtt meg igazán a pocakom.Addig nem is repedt a hasamon a bõr, csak akkor.Pedig folyamatosan olajoztam.

Nagyon sokat viszket a hasam, gondolom attól ahogy nő. Használok krémet is, hogy ne legyenek csikjaim, de annyira viszket és nehéz megálnom, hogy ne vakarjam olyankor meg. Máshol nem viszked csak a hasam körül, mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia.Nyugi,viszketni is fog.Nyugodtan vakard meg,de óvatosan.Inkább simogatás szerüen.Amikor nagyon viszket,kend be mégegyzer. 38hetes kismama.

Szia.Nyugi, viszketni is fog.Nyugodtan vakard meg, de óvatosan.Inkább simogatás szerüen.Amikor nagyon viszket, kend be mégegyzer. 38hetes kismama.
Kend be annyiszor, ahányszor igényed van rá. Használj jó zsíros kenõcsöt, az lassabban szívódik. Ha nedves a bõröd, nem viszket..-)
Szia!Én most voltam bõrdokinál hasonló panaszokkal, csak nekem mindenem viszketett, szinte megõrûltem tõle.Hiába kentem naponta 2-szer.Írt fel egy krémet:BIODERMA ATODERM PP. Recept nélkül kapható, de szinte sehol nem tartják ezt a változatát, nekem is meg kellett rendelni.Ez valami orvosi változat állítólag, amit a gyógyszertárak tartanak az meg a sima.Ugyanez a márka, csak talán nincs utánna a PP.Elég volt egyszer bekenni és elmúlt!Hihetetlen megkönnyebbülést jelentett!:) Igaz több, mint 3000 Ft, de csodaszer.Zsíros krémmel amúgy is "hiába" kened, hisz valószínû vízhiányos a bõröd, azt meg a hidraltálók pótolják!Próbáld ki ha megteheted, nem fogsz bent csalódni szerintem!:)

Sex után bennem maradta gumi, Vettem eseményutánit, meg is jött rá két héte, de azota nő a hasam, hiztam émelygek. Mit tegyek?

Vettem 2 tesztet,az első után a másodikat 2 hétre csináltam negatív lett mindkettő,de ugyanugy sokat eszek,érzékeny vagyok a szagokra is.Most parázzak ?

Legjobb válasz: 9 hónap múlva meglátod

9 hónap múlva meglátod
Parázol....Menj el nõgyógyászhoz, õ megmondja a tutit.
sztem csak bebeszéled magadnak. de ha mondjuk elmennél nõdokihoz....
Azóta nem jött ki?
Az esemény utáni után szerintem nem csoda, hogy ilyeneket tapasztalsz. Az egy szép nagy adag hormon csomó kellemetlen mellékhatással. Szóval ne félj, nem azért émelyegsz, mert terhes vagy! ;)
A has min. 2 hónapig nem kezd el nõni. Csak beképzeled! Amiatt hízol mert sokat eszel. A hormonjaidat a tabi felkavarta. A menzeszed elmaradt, vagy még azelõtt parázol hogy lenne rá okod?
A hasad min 2 hónapig nem nõ. Csak beképzeled! A menzeszed késik? vagy még azt meg sem vártad? A teszt is azután mutat ki biztosat...
beképzeled, mert elvileg ha esemény után 10 nappal nézed a tesztet, akkor már biztosat mond (10 napnál kevesebb idõ elteltével felesleges a teszt, mert nem tud beágyazódni a himivarsejt addig). biztos nem vagy trehes, nem jött volna meg!
A kérdező hozzászólása: Hát ma olyan éles nyilalást tapasztaltam ott lent, amilyet még soha. Elég parás vagyok, már szinte az agyamra megy az egész "terhes lehetek" dolog. Csináltam tesztet az aktus után 2 héttel negatív lett, a második rá 1, 5 hétre , azis negatív. Bár olcsó kategoriájú tesztek voltak. POnt szilveszterkor vettem be esemény utánit, akkor egybõl nem jött meg mint az elsõ esemény utáninál, amit két évvel ezelõtt vettem be, hanem a 18-a helyett 14-én. Most jelen pillanatban hányingerem van, megy is a hasam. Én mostmár kicsit se vagyok képbe.
igen, lehet, hogy terhes vagy az is, hogy gyomorrontásod vagy napszúrásod van...tesztelj
Teszt, mert nõgyógyász ilyen korai stádiumban nem tudja még megállapítani.
Tesztelj! :)
Tesztelj, ha pozitív akkor szerintem 1-2 hét múlva mehetsz nõgyógyászhoz.
terhes vagy, tesztelj!
Nekem is egy hetet késet minden tünetem utalt rá de mégse voltam terhes csak az agyam játszott velem.miután felfogtam hogy nem vagyok terhes a tesztek alapján rögtön megjött...De remélem neked nagyobb szerencséd lesz:)

Tisztelt Doktor Úr! Én 35 éves 2 gyermekes nő vagyok. A Pharmatex hüvelykúpot szoktuk használni a párommal. A problémám a menstruációmmal kezdődött aznaptól mikor meg kellett volna jönnie, görcsölt a hasam hol enyhébben hol erősebben, 4 nap késéssel megjö

Tisztelt Doktor Úr! Én 35 éves 2 gyermekes nő vagyok. A Pharmatex hüvelykúpot szoktuk használni a párommal. A problémám a menstruációmmal kezdődött aznaptól mikor meg kellett volna jönnie, görcsölt a hasam hol enyhébben hol erősebben, 4 nap késéssel megjött, de nem a szokványos módon, élénkpiros bő vérzésem volt az első nap, majd másnap sötét bordó és darabos, harmadnap szintén élénkpiros, majd újra sötétbordó és 6 napig tartott és erős görcseim voltak végig. Kétszer annyi vér volt, mint általában és csak az első 2 napban szoktam görcsölni. Utána pár napig semmi bajom nem volt, majd azt éreztem, hogy ég mindenem a hasamban és derekamban. Másnapra belázasodtam és olyan érzésem volt, mintha megint megjött volna a bajom, éreztem valami folyik hamar szaladtam megnézni, de nem vér volt hanem mintha víz lett volna és nagyon kevés vér volt benne. Másnapra bő sárga folyásom lett, ami azóta is tart. 38,7 volt a lázam 2 napig lázcsillapító szedése ellenére mindig visszatért a láz, már csak hőemelkedésem van. Majd csak október 1-én tudok menni nőgyógyászhoz, mert akkorra kaptam időpontot, de nagyon aggódok, hogy nagy-e a baj. Ön szerint van okom a félelemre? Mi lehet a bajom? Én a legrosszabbra is gondoltam már. Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm! Egy aggódó édesanya!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, az interneten keresztül én sem tudok pontos választ adni. Amennyiben rosszul érzi magát és nyugtalanítja az állapot, ügyeleti időben is felkeresheti a nőgyógyászatot, függetlenül attól, hogy mikorra kapott időpontot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, az interneten keresztül én sem tudok pontos választ adni. Amennyiben rosszul érzi magát és nyugtalanítja az állapot, ügyeleti időben is felkeresheti a nőgyógyászatot, függetlenül attól, hogy mikorra kapott időpontot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Én 35 éves 2 gyermekes nő vagyok. A Pharmatex hüvelykúpot szoktuk használni a párommal. A problémám a menstruációmmal kezdődött aznaptól mikor meg kellett volna jönnie, görcsölt a hasam hol enyhébben hol erősebben, 4 nap késéssel megjö

Tisztelt Doktor Úr! Én 35 éves 2 gyermekes nő vagyok. A Pharmatex hüvelykúpot szoktuk használni a párommal. A problémám a menstruációmmal kezdődött aznaptól mikor meg kellett volna jönnie, görcsölt a hasam hol enyhébben hol erősebben, 4 nap késéssel megjött, de nem a szokványos módon, élénkpiros bő vérzésem volt az első nap, majd másnap sötét bordó és darabos, harmadnap szintén élénkpiros, majd újra sötétbordó és 6 napig tartott és erős görcseim voltak végig. Kétszer annyi vér volt, mint általában és csak az első 2 napban szoktam görcsölni. Utána pár napig semmi bajom nem volt, majd azt éreztem, hogy ég mindenem a hasamban és derekamban. Másnapra belázasodtam és olyan érzésem volt, mintha megint megjött volna a bajom, éreztem valami folyik hamar szaladtam megnézni, de nem vér volt hanem mintha víz lett volna és nagyon kevés vér volt benne. Másnapra bő sárga folyásom lett, ami azóta is tart. 38,7 volt a lázam 2 napig lázcsillapító szedése ellenére mindig visszatért a láz, már csak hőemelkedésem van. Majd csak október 1-én tudok menni nőgyógyászhoz, mert akkorra kaptam időpontot, de nagyon aggódok, hogy nagy-e a baj. Ön szerint van okom a félelemre? Mi lehet a bajom? Én a legrosszabbra is gondoltam már. Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm! Egy aggódó édesanya!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, az interneten keresztül én sem tudok pontos választ adni. Amennyiben rosszul érzi magát és nyugtalanítja az állapot, ügyeleti időben is felkeresheti a nőgyógyászatot, függetlenül attól, hogy mikorra kapott időpontot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, az interneten keresztül én sem tudok pontos választ adni. Amennyiben rosszul érzi magát és nyugtalanítja az állapot, ügyeleti időben is felkeresheti a nőgyógyászatot, függetlenül attól, hogy mikorra kapott időpontot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Miért érkezik minden női fotóra olyan válasz, hogy ide meg oda gyúrjon? Divat lett a kocka has nőkön, vagy mi? :S

Amikor azt kérdezi itt valaki, hogy milyen n?k jönnek be, akkor egyb?l a legtöbben írják, hogy azok a csajok tetszenek, akiken van mit fogni, szép kerekdedek (NEM kövérek) stb stb. Ehhez képest, ha valaki linkel magáról egy fotót, akkor folyamatosan jönnek az olyan válaszok, hogy gyúrjon lábra, hasra, karra. Még akkor is, ha egy vékony lányról beszélünk. Én azt hittem, hogy a férfiak többsége ki nem állhatja azt, ha egy n?n látszanak az izmok. Jómagam sem viszem túlzásba a testmozgást pont emiatt, nem szándékozom Rubint Rékát csinálni magamból, mert szerintem nagyon nem n?ies, s?t, visszataszító, és eleddig ilyen reakciókat kaptam a környezetmb?l is.

Legjobb válasz: Azért kell gyúrni lábra, hasra, hogy feszes legyen. Nem kell, hogy látszódjon az izom, de ne is legyen plötty. Nehogymár a sport is baj legyen. És igenis szép egy izmos láb, fenék. Nem olyan, mint amilyen a testépítõknek van, de ne is legyen puha.

Azért kell gyúrni lábra, hasra, hogy feszes legyen. Nem kell, hogy látszódjon az izom, de ne is legyen plötty. Nehogymár a sport is baj legyen. És igenis szép egy izmos láb, fenék. Nem olyan, mint amilyen a testépítõknek van, de ne is legyen puha.
Egy példaként fel tudom hozni ezt a képet: http://www.bennadel.com/resources/uploads/welcome_to_the_gun.. Na, ilyen ne legyél. (Szerintem)
húúúú wazze .. én még nem láttam minden nõi fotót
A válasz megírásának idõpontja: ma 18:54 mind hányinger
Nekem aztán biztos nem. Undorító egy nõn az ha látszik az izma, számomra legalábbis... Legutóbb valaki belinkelt egy fotót, azzal szerintem semmi baj nincs, én sem értem miért kéne "gyúrnia"...Hiszen vékony volt! Vagy lehet hogy úgy értették hogy oda hízzon egy kicsit? De az meg nem ugyanazt jelenti... szóval nem nagyon értem. Esetleg azt megértem aki a lábára mondta hogy arra erõsíthetne egy kicsit, mert az ad egy formát neki. Na de gondolom nem olyanra gondolt hogy dagadó izmokkal legyen tele.Mert az minden, csak nem szép.
18:54-nek: inkább legyen rajtam 10 kiló felesleg, minthogy így nézzek ki:D Ez valami borzalmas.
Az, hogy gyúrjál ide azt jelenti, hogy ott vannak fölös kilók. Tanuljunk már meg nem végletekbe gondolkozni.
a gyúrjál rá azt jelenti, h azt a kis felesleget tüntesd el, és lehetõleg NE fogyókúrával, hanem egykis sporttal. és ettõl nemlesz body builder a csaj, hanem egyszerûen csak formás. és igen, általában szeretik a pasik, ha van mit fogni, de az nem egyenlõ a túlsúlyossággal. a formás nõk azok, akiken van mit fogni. akik nem csontsoványak, de nemis ducik. hanem formásak, és egyenletesen oszlik el rajtuk a zsír. ésha aztmondják h gyúrjál mondjuk hasra, az aztjelenti pl, h ott a testéhez képest több van a kelleténél, nem egyenletes. ennyit jelent!!!!
de a kérdezõ épp ezt írta, hogy írjátok hogy "az a jó ha van mit fogni" aztán a képekre meg hogy "itt még van felesleg, oda gyúrjál". ebbe tökéltesen igazad van kedves kérdezõ, nekem is feltünt már ez a reakció..de sztem az lehet h a képekre inkább nõk írnak, a pasiknak szóló kérdésre, hogy "milyen nõk jönnek be" arra meg pasik:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!