Találatok a következő kifejezésre: Mikor nö meg a (469 db)

Mikor nő meg a mellem?

12 éves vagyok, idén töltöm a 13-at. 158 cm körül vagyok 38-40 kg között. és akkora a mellem mint egy fél alma:s és ez nagyon kicsi. mikorra nő meg kb?(nem menstruálok) néha viszket és fáj.

Legjobb válasz: ezek mind telejsen természetesek amiket irsz. Van akinek még fél almányi sincs felnött korban sem. Hogy emkkora és myilen elsz az genetika függõ. Esetleg az adhat valamennyi támpontot hogy a család nö tagjainak mekkora van. De nyugi még fog nõni, föleg ha még nem is menstruálsz akkor még bõven a fejlõdési szakaszban vagy ráadásul az elején.

ezek mind telejsen természetesek amiket irsz. Van akinek még fél almányi sincs felnött korban sem. Hogy emkkora és myilen elsz az genetika függõ. Esetleg az adhat valamennyi támpontot hogy a család nö tagjainak mekkora van. De nyugi még fog nõni, föleg ha még nem is menstruálsz akkor még bõven a fejlõdési szakaszban vagy ráadásul az elején.
Nekem 12 évesen akkor látszott csak mell, izé mellecske, amikor hasra fordultam a kádban.:D Majd érettségire kiderül, milyen, mekkora melled lesz.
Most komolyan... 12 evesen mit varsz?
Igaz, a mai lányok melle jóval nagyobb mint korábban, de azért nem lehet mindenkinek hatalmas melle. Igaz láttam már példát rá, 12 éves lánynak volt olyan C kosaras melle, hozzá vékony meg alacsony is. Nyugi mondhatni ez a normál, mármint a tiéd. Mintahogy nálunk férfiaknál sajnos a hossz akárhogy szeretnénk, de sosem lesz 20 centi vagy hosszabb :D
12 évesen nem is kell felnõtt méretû mellednek lenni. Akár 20 éves korodig is nõhet.

Az egyik női rokonomnak, mikor nő meg a pocakja?

apai ágon rokonom,és súlyfelesleggel kezte,a babavárást.

Legjobb válasz: az, hogy apai ágon rokonod semmit nem befolyásol /de jót nevettem rajta azért :D/ Én is átlagos testalkatú vagyok 170cm-el és kb. a 19-20.héten kezdett gömbölyödni a pocakom. Amugy miért érdekel? Talán nem hisze el neki, hogy terhes? :)

az, hogy apai ágon rokonod semmit nem befolyásol /de jót nevettem rajta azért :D/ Én is átlagos testalkatú vagyok 170cm-el és kb. a 19-20.héten kezdett gömbölyödni a pocakom. Amugy miért érdekel? Talán nem hisze el neki, hogy terhes? :)
Attól függ hogy hanyadik baba. Van akinek akkor már 16 hetesen a pocija mint egy 30 hetes kismaminak
Szerintem úgy értette a kérdezõ hogy õ a facebook-ról tudta meg, mert ott volt az uh kép, de ha nem lett volna, nem gondolta volna hogy terhes.
Félidõ után biztosan. De mi ezt honnan tudhatnánk? :)
genetika kérdése, mindenkinél másképp van. van akinek a 7. hónapba se látszik, van akinek meg már 15 hetesen akkora hasa van hogy egyértelmûen látszik hogy baba van a pocakban. az hogy túlsúllyal kezdte az nem jelent semmit sem
nem mindenki teszi ki facebookra a baba képét, én se tettem ki :)
Annyira elszomorítónak tartom, hogy sokak szerint egy nõ lehúzhatná a rolót 40 éves kora fölött. Gondolom Te is amiatt aggódsz, hogy a rokonod ennyi idõsen vár babát. Nem kell félteni, semmirõl nem késett le, teljesen mindegy, hogy látszik e már rajta vagy sem a terhesség, ez nem függ össze az egészségi állapotával. Inkább örülni kellene, hogy végre sikerül nekik:) (Én is 40 évesen szültem a 3. gyerekemet)
A kérdező hozzászólása: Én örülök neki, hogy 38 évesen babás lett.aggodom érte babáért is, kismmama nagyo aranyos jó fej.
Igen, szerintem is hatalmas baromság minden 35 feletti nõt leírni gyerekvállalási szempontból. Én is 38 leszek, elõször vagyok terhes. Rögtön azt gondolta mindenki, hogy veszélyeztetett a "korom miatt". Pedig dehogyis! :-)A gyerek teljesen jól van, a nagykönyv szerint fejlõdik, sõt egy héttel fejlettebb is a koránál. Én meg jól vagyok, sportolok, dolgozom, semmi görcs, pocakkeményedés. 5 és fél kilót híztam eddig, és szinte alig van pocakom (pedig vékonyan kezdtem a terhességet).Most töltöm a 29. hetet. Szóval nem biztos hogy le kell írni bennünket, "késõn" szülõket. Amúgy a kifejezést sem nagyon értem: mirõl is késtem én le?
A kérdező hozzászólása: Nem késtél le semmirõl sem, válaszoló. Én nem itélem el 20-30-40 éves nõket, akik ilyenkor vállalnak babát. Kismama és baba jól vannak, április közepén születik a picur. Pocak látványos nagyon, sok ronkon és ismerõs örül párnak a babájának.
No én a nyakam teszem rá, hogy te vagy a terhes nem a rokonod...:D:D:D
Persze persze;)
A kérdező hozzászólása: Kedves Elõzõ!Van más jobb dolgom is, de azért szabad kiemelnem régi kérdéseimet. Semmi rossz nincsen benne, csak megható aggodom terhes rokonomért.
Kutyaska, látom még mindíg nincs jobb dolgod mint kismamáktól "okos" dolgokat kérdezgetni....
A kérdező hozzászólása: neki elsõ baba lesz még csak, tapasztalatlan terhesség és szülés terén.
A kérdező hozzászólása: elõzõ válaszolónak igaza van.igen ugy értettem. összes ismerõsei, rokona facebookrol tudta meg a babát
A kérdező hozzászólása: elõzõ aha megértelek, ja nem mindenki teszi ki a baba uh képeit és pocakfotokat netre.
A kérdező hozzászólása: Ha a párja facebookon, nem teszi ki s pici uh képét én nem mondom meg, hogy rokonom babát vár.Rokonom megerõsitette, hogy a baba az övüké.
A kérdező hozzászólása: a nõ magas 170 cm körüli, és baba elõtt átlagos test alkatu.Elsõ baba, és majdnem 40 éves
A kérdező hozzászólása: Apai rokonom a várandos, nem én. XD

Mikor nőnek meg a melleim?

15 éves korom végén jött meg el?ször a menstruációm (most vagyok 16) és nem büszkélkedhetek "nagy" mellekkel, 70B-s melltartóm van. Mikorra várhatom a növekedést? Amúgy viszonlag vékony is vagyok, sokan mondják, de rengeteget eszek és nem hízok t?le... mit mondjak.. genetika.

Legjobb válasz: áh, énis ilyen vagyok, 15 éves koromban még melltartó sem kellett:D most 23 vagyok, a melleim megnõttek elfogadható méretûekre, nem nagym de én megvagyok velük elégedve. 75/B nemis hordok mindig melltartót, mert anélkül is úgyáll mintha lenne rajtam, ígymeg pláne nembánom h nemnõttek nagyobbra.

áh, énis ilyen vagyok, 15 éves koromban még melltartó sem kellett:D most 23 vagyok, a melleim megnõttek elfogadható méretûekre, nem nagym de én megvagyok velük elégedve. 75/B nemis hordok mindig melltartót, mert anélkül is úgyáll mintha lenne rajtam, ígymeg pláne nembánom h nemnõttek nagyobbra.
70B? a b kosárméret szerintem a legjobb! C-D már elég necces...már csak azért is mert nehéz rá normálisan kinézõ melltartót venni ami nem 10.000ft, és annak tartania is kell! Szeretnék én megint B-st hordani :-) Amugy én is 70-est hordok, csak D-st:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
a következõ 4 év folyamán valamikor, fokozatosan.
A korodhoz képest egy kicsit alulfejlett vagy (magasság, testsúly)...
Nem hülye kérdés, de ne aggódj mert kb. 20 éves korodig fejlõdik a melled.
Egyáltalán nem alulfejlett utolsó!Vagyis 12 éves vagy.Ne aggódj, én 14 éves vagyok és nekem sincs semmi.4-5 éven belül biztos megnõ.

Mikor nő meg a mellem ha?

12 éves leszek nyáron, 26 kg ,137cm vagyok ? Tudom hülye kérdés de kiváncsi vagyok rá kb. mikor ?

Legjobb válasz: A következõ négy évben várhatóan, de kb. 18-20 éves korig még változhat.

A következõ négy évben várhatóan, de kb. 18-20 éves korig még változhat.
aznemlehet ... én 11 vok 34 kg, 153 cm ....
23:07 A lány ideális testsúlyú, ugyanis a testmagasságból kell elvenni 110 cm-t és akkor kapod meg az ideális testsúlyt. +-5 kg A lány 137 cm. 137-110= 27 kg. Õ majdnem annyi. Te: 172- 110= 62. 62 kilónak kéne lenned!! 13 kilót kéne híznod. Kérdezõnek: Nem függ össze ezekkel, bármikor megnõhet :) 12/L
Vagy ha nemkezded el zabálni a kalóriákat akkor lehet hogy sose. Szerinted a bõrödbõl fogja kialakítani a szervezet meg a csontodból a melledet? Hát k*rvára nem.
Utolsó vagyok, msot esett le hogy mit kérdeztél, nemtudom miért de azthittem azt krédezted mikor fog kb. megjönni. Hát a melled kb...Ha msot ilyen vagy akkor kb 16-17 éves korodban.
12 éves, 26kg 137 cm?! Hát...Ilyen fejlõdéssel én kb 15éves korodra saccolnám be. De ez...Ez nem normálisszerintem...12 évesen 26 kg 137cm? Vagy ez valami betegség? Mert szerintem nagyon nincs rendben hogy 5-6.os létedre ennyi a magasságod és a testsúlyod...:/ 14/L 172cm 49kg (és még ENGEM anorexiásoznak le...na szép...)
A kérdező hozzászólása: már megbocsáss de igen ennyi vagyok ennyi kiló engem is idegesít de nem tudom mitcsináljak anyukám is ilyen vékony volt
Ezt csak a Jóisten tudja, ugyanis a mellméret genetikai adottság. Minden lány más idõben fejlõdik.
egy 12 éves nem lehet 26 kiló.. a 6 éves unokatesóm annyi. kamu!
Úr isten. Anorexiás vagy? Elég gyanús.
A kérdező hozzászólása: még semmi sem nõtt! elmondanátok hogy van a mell fejlõdésének szakasza?
elözõ vok ... nem az ideális testsúly lehetetlen hanem a lány súlya ... am nekem akk 8 kilot hiznom kéne ... o.O boccs a helyesírási hibák miatt .. am még nekem se nõõ

Mikor nő meg a pénisz?

Legjobb válasz: A fiúk testi érése 22 éves kor körül fejezõdik be, de ez változó mindenkinél.

A fiúk testi érése 22 éves kor körül fejezõdik be, de ez változó mindenkinél.
arra gondolsz mikor kerül izgami állapotban, vagy kort, hogy mikor nõ meg végleges mérteére? bocsi, nem egyértelmû a kérdés
Hát bion! Ha addig nem nõ meg, már csak a locsolgatás segihet...
A kérdező hozzászólása: hát a végleges méret
Nagyban függ attól is mennyire vagy egészséges, érrendszer, vérkeringés rendben van-e, ha dohányzól az igencsak hátrányos. Röviden tömören mennyi a véroxigén szint bár annyira nem értek az orvosi dolgokhoz.
MOST!!!

Mikor nőnek meg a kisguppyk akkorára, hogy ne legyenek veszélyben?

Tegnap reggel születtek meg a kisguppyk,külön tenni nem tudom,de idáig nem ették meg ?ket a többiek.Van s?r? növény.Mikor lesznek akkorák,hogy már nem, kell félni,hogy megeszik ?ket?

Legjobb válasz: kicsit visszaolvasol a kérdések között megtalálod a választ. asszem tegnap vagy tegnap elõtt írtam le ezt: amíg bele férnek a nagyok szájába, amúgy ha belefér akkor valszeg ott is végzi. Tápláláson gondolkodtál már?

kicsit visszaolvasol a kérdések között megtalálod a választ. asszem tegnap vagy tegnap elõtt írtam le ezt: amíg bele férnek a nagyok szájába, amúgy ha belefér akkor valszeg ott is végzi. Tápláláson gondolkodtál már?
A kérdező hozzászólása: Esznek azok, ugyanazt mint a nagyok csak porrá õrölve.
A kérdező hozzászólása: Amúgy kössz a választ!
Ugy 2 het elteltevel, ha a nagyobbak is jol taplalkoznak (nem ehesek) akkor mar nem erdeklik a kisebb halak, nekem rengeteg van az akvariumban, lehet mar meg is szoktak oket, mert nem bantjak. En ugy csinaltam regebben, ugy 1 honapig borkanban voltak a kicsik, nyaron ez nem gond, mert a viz elegg meleg, naponta lecsereltem es igy nem voltak veszelyben a kishalak. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Haly!!Tapasztalatból mondom hogy ezek inkább a társhalaktól függ mert nekem jópár halam bánta egy rosszul vatt Bohóckéshalat!!mert 7 honap után inkább Alienre hasonlitótt a természete mint haléra!!amugy átlagba 4-6 hét de igazándiból ha kisméretü halak vanak melete akor 3nap-7napig a kritikus!!!
Attól függ, milyen halakkal tartod õket együtt. Bár úgy, hogy a többi hallal egy akváriumban vannak, hajszálon függ az életük. Én a helyedben kiszedném õket külön akváriumba, mégpedig azonnal.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Mivel csak az anyjuktól kell õket félteni átestünk a kritikus idõszakon.Sõt újjabb banda született.Azok is jól vannak.Remélem mostmár nem is lesz gond.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 éves VAGYOK !azért kérdeztem mert azt mondták kisebb lett :(
Ha még nem vagy 18 éves, akkor legyél türelmes! Mindenki más ütemben fejlõdik. Senki sem lesz attól értékesebb, hogy nagy melle van, és Te sem vagy semmivel sem kevésbé jó és értékes, mert Neked kicsi melled van! :)
Tuti , hogy éretlen vagy ezért még nôhetnek is..de ha hordasz melltartót talán az is viszzatarthatja. nekem is visszatartotta. a meg 12-13körüli vagy még nem kéne baj legyen a melled nagysága
Minek vegyek? Ha én így érzem jól magam, és mindig is attól tartottam, hogy majd nagyra fog nõni, akkor minek? Mint mondtam, én ennek örülök. Hogy esetleg a fiúknak nem ez tetszik, az nem foglalkoztat. Nekem így jó, és kész. :)
A sporttól nem megy össze. Sportolj, ami belédfér, amíg jó neked.
Utolsó hozzászóló, vegyél nagy szivacsos melltartót
Pontosan! Az agyad még hiányzik (vAGYok), rettentõ éretlen vagy! Elíg, õssze? Ilyen szavakat sem tartalmaz a magyar nyelv. Amúgy lehet, hogy soha. Én 18 múltam, de ha valaki rám néz, azt hiszi, hogy 12-13 éves lehetek, annyira nincs semmi mellem. És nem zavar, sõt örülök neki! :) Adottságoktól függ.
a sporttól nem megy össze. de hogy éretlen vagy, az az írásodból is látszik, nem csak a melled méretébõl.
a sportoló nõknek sosincs nagy mellük egyiknek se
Hát szerintem nem nagyon fog ez megnôni de nekem is a melltartó tartotta vissza.
Igen. De amire vágyik, azt csak akkor tudom megadni, ha tudom, mi az.
Mindent, ami csak tõlem telik, még a doháányzásról is leszoknék a kedvérõl, akármennyire is nehéz lenne
Káros szenvedélyemrõl igen lemondanék, de senki ne mondja meg , h én akarok-e enni 1:25-kor sajtos-sonkás-uborkás-majonézes szendvicset.:DD
Mi kell a nõnek? Magabiztos jóképû férfi sok lóvéval. Ezt nem tudom megadni, káros szenvedélyeim pedig nincsenek. Errõl ennyit. (24/f)
ilyen kérdése csakis egy olyan szûz lánynak lehet, aki még életében egy munkanapot sem dolgozott...
még 1 ilyen gyökér kérdést mint ez..
Ha nincs káros szenvedélyem, akkor mirõl mondjak le?:)
szerinted lesz olyan 8komoly) válasz, hogy fhufhu nem szokok le egy nõért semmirõl és nem adom meg azt amire vágyik?.. ugyan már.. miféle kérdés ez? amire egyértelmû válaszokat fogsz kapni.. akkor mi értelme feltenni?
Én ilyen hozzáállású nõt keresek, és szívesen leszoknék a káros szenvedélyeimrõl, ha ezt értékelnék :) Nagyon szívesen feleségül vennék egy olyan nõt akinek normális, teljesíthetõ igényei vannak és egyenlõ félként kezel a kapcsolatban. Képes vagyok kompromisszumokra, de csak ha van értelme. A csók, ölelés, szeretkezés alap szerintem :) Családközpontú vagyok és monogám szóval nekem egy normális kapcsolat nem járna lemondással :) Inkább beteljesülés lenne :) 24f
csak te tehetsz róla h szenvedsz. ha iylen rossz a férjeddel, minek vagy vele? igazi mártír vagy. a helyett h lépnél, itt picsogsz. vagy tán kötelez valaki arra h együtt legyetek? ha õ sose törõdött veled, akkor te miért nylatad a talpát? miért nem törekszel egyenrangú kapcsolatra? egy házas 33éves nõ
Teljesen igazad van kérdezõ, mindkettõ félnek tenni kell, hogy mûködjön a dolog. Kérdezted, hogy képesek lennénk-e ilyen képet mutatni, hogy a társadalom elfogadjon minket! Hát én nem tenném. Lehet, hogy tudnám azt mutatni, hogy minden jó, és szép, de ha nem az, akkor mi értelme lenne? Ha egyszer nem érezném jól magam valakivel, akkor miért lennék vele? Azért, mert ez az elfogadott? Hát ezért nem lennék. Az, amit a kérdésben írtál, az nekem alapból beletartozik egy kapcsolatba. Ha egyszer nem törõdnék vele, akkor megint minek legyek vele? Persze ennek kölcsönösnek kell lenni.
na, rátapintottál a lényegre: azért van annyi válás, mert megismerkedéskor mindenki a legjobb arcát mutatja, amit nem lehet a végtelenségig fenntartani. túlságosan sokat vár el mindenki a másiktól.
20 evesen lett egy olyan csajom akivel nagyon jo minden, szeretem , imadom.Amig o nem volt k*rvakhoz jartam, kokainoztam, balhekban voltam benne.Miatta megvaltoztam, igyekszek mindent megadni neki es odafigyelni ra.
A kérdező hozzászólása: Ez esetben kérlek világosíts fel, hogy hol is a nõ helye a társadalomban és mi is ott a szerepe? Nonszensz a hozzáállásotok ehhez. Talán egy nõ nem érdemli meg a törõdést, a szeretet? Hány évesek vagytok ti? 16? 17? Elég gyerekes véleményeket olvasok tõletek. Inkább tûnik úgy, hogy nektek van bajotok a nõkkel. Szégyen, hogy egy férfi nem képes a feleségét kielégíteni, és nem tartja még csak arra sem méltónak, hogy törõdjön vele! Jöhetnek most a kifogások, hogy dolgozik, fáradt, minek veszõdjön még ezzel is, de ezzel a hozzáállással nem kell csodálkozni, ha a párkapcsolatok nagy része válságba jut.
attól tartok a kérdezõ nincs tisztában a nõ szerepével a társadalomban, DE FÕLEG A CSALÁDBAN ELFOGLALT HELYÉVEL, emiatt bosszúból feminisztikus torz gondolkodásmódra tért át...
A kérdező hozzászólása: "nem minden nõ kapja meg a férjétõl, amit megérdemelne..." hékás! tombol benned a feminizmus! a férfi szerinted nem érzõ emberszabású teremtmény? De igen, a férfi is érzõ teremtmény, de a nõ is!! Mindig is azon voltam, hogy megadjam a férjemnek mindazt, amire szüksége van, támogattam, elviseltem amikor rossz napja volt, úgy érzem, társa voltam jóban rosszban. De nem kaptam cserébe semmit. Nem vágytam arra, hogy lehozza miattam a csillagokat is az égrõl. Arra vágyom, amire minden nõ. Arra, hogy éreztessék vele, hogy szeretnek, és hogy fontos vagyok. Ebbõl én nem kaptam semmit.
A kérdező hozzászólása: ilyen kérdése csakis egy olyan szûz lánynak lehet, aki még életében egy munkanapot sem dolgozott... Szûz lány már rég nem vagyok, házasságban élek, és nagyon is jól fizetõ munkahelyem van. Nem értem az összefüggést a kettõ között. Attól még, hogy dolgozol, talán nem kell a feleségeddel foglalkozni? Hogy lehet ez? Magyarázd meg nekem, mert elég érthetetlen számomra! (pedig sem buta nem vagyok, sem ronda)
"nem minden nõ kapja meg a férjétõl, amit megérdemelne..." hékás! tombol benned a feminizmus! a férfi szerinted nem érzõ emberszabású teremtmény?
A kérdező hozzászólása: Moszuke, nem minden nõ kapja meg a férjétõl, amit megérdemelne. Vannak nagyon is önzõ emberek, akik inkább csak magukkal törõdnek, és egy feleség csupán a látszat kedvéért kell. Szerinted helyes ez? Bevállalnál egy ilyen házasságot, csak azért, hogy meglegyen a tökéletes pasi képed a világ elõtt? Kíváncsi vagyok a véleményedre.
Így hirtelen az a válaszom hogy igen megadnék neki amit csak tudok.Ja és igen lemondanék a káros szenvedélyemrõl.
A kérdező hozzászólása: Ha gyökér kérdésnek tartod, akkor nem kell válaszolnod rá.
bocs a béna írásért, törött a kezem

Miért akar itt mindenki gyorsabban növő hajat, meg nagyobb mellet? Minden nap legalább 3-5 ilyen kérdés van, hogy mitől nő gyorsabban a hajam, és mitől nő meg a mellem? Ez valami mánia, vagy mi ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ha nem lenne melled és 5 cm-s hajad lenne, te is keresnéd a lehetõségeket. Én csak azt nem vágom a keresõt miért nem tudja senki használni.

Lehet, hogy ha nem lenne melled és 5 cm-s hajad lenne, te is keresnéd a lehetõségeket. Én csak azt nem vágom a keresõt miért nem tudja senki használni.
Mindenki azt kérdez itt amit akar, ezért van ez az oldal..
Én kivétel vagyok ezek szerint. (: Nem akarok gyorsan növõ hajat, inkább megszeretném állitani a növekedését, nem olyan jó poén 2hetente hajatfesteni, mert lenõ. :'D A mellem, pedig lehetne kisebb. :'D
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy mindenki azt kérdez amit akar, én arra voltam kíváncsi, hogy miért ez a nagy õrület? Mellem nekem sincs túl sok, de sohasem akartam mellet növelni semmiféle szerrel. Rövid hajam is volt, de türelmesen megvártam amíg megnõ. Most meg mindenki be van dilizve, hogy mitõl nõ a haj, meg a mell? És minden nap ugyanazt mondják el, azóta még nem találtak fel semmilyen csodanövelõ kapszulát.
Merte zeknek az úgynevezett sztároknak mind hisszú póthajuk van és a naivabb lányok azt hiszik, hogy ha hasonlítanak rájuk az már egyenes út a sikeres élethez. A nagy mell az más, mert az amióta világ a világ mindig is a nõiesség szimbóluma volt. Olyanról már hallottam, hogy a rövid haj a divat, de olyanról még nem, hogy a kis mell lenne az. Tehát a nagy mell utáni vágyakozás szerintem a nõi léttel együtt van kódolva a lányokba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!