Találatok a következő kifejezésre: Mikor nö meg (580 db)

Mikor nő meg a mellem?

12 éves vagyok, idén töltöm a 13-at. 158 cm körül vagyok 38-40 kg között. és akkora a mellem mint egy fél alma:s és ez nagyon kicsi. mikorra nő meg kb?(nem menstruálok) néha viszket és fáj.

Legjobb válasz: ezek mind telejsen természetesek amiket irsz. Van akinek még fél almányi sincs felnött korban sem. Hogy emkkora és myilen elsz az genetika függõ. Esetleg az adhat valamennyi támpontot hogy a család nö tagjainak mekkora van. De nyugi még fog nõni, föleg ha még nem is menstruálsz akkor még bõven a fejlõdési szakaszban vagy ráadásul az elején.

ezek mind telejsen természetesek amiket irsz. Van akinek még fél almányi sincs felnött korban sem. Hogy emkkora és myilen elsz az genetika függõ. Esetleg az adhat valamennyi támpontot hogy a család nö tagjainak mekkora van. De nyugi még fog nõni, föleg ha még nem is menstruálsz akkor még bõven a fejlõdési szakaszban vagy ráadásul az elején.
Nekem 12 évesen akkor látszott csak mell, izé mellecske, amikor hasra fordultam a kádban.:D Majd érettségire kiderül, milyen, mekkora melled lesz.
Most komolyan... 12 evesen mit varsz?
Igaz, a mai lányok melle jóval nagyobb mint korábban, de azért nem lehet mindenkinek hatalmas melle. Igaz láttam már példát rá, 12 éves lánynak volt olyan C kosaras melle, hozzá vékony meg alacsony is. Nyugi mondhatni ez a normál, mármint a tiéd. Mintahogy nálunk férfiaknál sajnos a hossz akárhogy szeretnénk, de sosem lesz 20 centi vagy hosszabb :D
12 évesen nem is kell felnõtt méretû mellednek lenni. Akár 20 éves korodig is nõhet.

Napi 40 fekvő támasz 12 éves gyereknek elég növelni szeretném 60-100-ra de ezt egy napon nem egy huzamba csinálom apródonknt egyébként a fekvő támasz milyen izmokat növel karizom azt tudom de mit növel még?

Legjobb válasz: 12 évesen ne a fekvõtámaszozástól várd, hogy majd bazi nagy izmaid lesznek. Elég fiatal vagy még ahhoz, hogy bármilyen sportot elkezdj. Nem tudom merre laksz, de nekem a kajakozás nagyon sokat segített. Súlyzós edzéseket/testépítést amúgy sem javasolnék ebben a korban, mert még nem fejlõdtek ki a csontjaid sem, növésben vagy. -gondolom te vagy az aki pár napja tette fel a kérdést, hogy hogyan lehetne izomtömeget növelni. Szóval szerintem válassz egy sportot, azzal jársz a legjobban.

12 évesen ne a fekvõtámaszozástól várd, hogy majd bazi nagy izmaid lesznek. Elég fiatal vagy még ahhoz, hogy bármilyen sportot elkezdj. Nem tudom merre laksz, de nekem a kajakozás nagyon sokat segített. Súlyzós edzéseket/testépítést amúgy sem javasolnék ebben a korban, mert még nem fejlõdtek ki a csontjaid sem, növésben vagy. -gondolom te vagy az aki pár napja tette fel a kérdést, hogy hogyan lehetne izomtömeget növelni. Szóval szerintem válassz egy sportot, azzal jársz a legjobban.
Egyetértek az elõttem szólóval. Egyébként a fekvõtámasz, a mellizmot is növeli.
sportsportsport bármi is az nem érdemes izomtömeget növelni... nem fog menni a hormonálisan nem vagy még hozzá "felnõtt"
sokan kezdik a fekvõtámasszal mert növeli a kar izmodat a hasizmodat mellizmodat .késbb szerintem sokat fog számitani hogy fekvõtámaszoztál -
hát én is kajakozom igaz lány vagyok.nagyon jó a kajak de bármi máss is.amúgy ha csak a fekvõt csinálod akkor az nudli ahogy leírtad.100is kevés lenne fõleg ha nem egyszerre.meglátod ha elkezdesz kajakozni 1év múlva egy huzamban letudsz majd nyomni 100at, fõleg télen mikor edzésen is a kondin meg a futáson van a hangsúlly(ja és húzockodás4ever):) na sok sikert , ajánlanám a BKV-t vagy a MULTIT, ha pontos infót akarsz szó[email protected]

Mikor nőnek meg? [Village Life facebookon]

Van az a facebookos játék,h Village Life... Már 9-es szinten vagyok, de még senki nem öregedett semmit:s Mikor kezdenek el n?ni? Fontos lenne, köszi(:

Legjobb válasz: Jo neked! en 17-es vagyok es az embereim mar oregek(szurke a hajuk) ugy nonek meg, hogyha sokaig nem lepsz be.pl: nem lepsz be 2 napig

Jo neked! en 17-es vagyok es az embereim mar oregek(szurke a hajuk) ugy nonek meg, hogyha sokaig nem lepsz be.pl: nem lepsz be 2 napig
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 éves VAGYOK !azért kérdeztem mert azt mondták kisebb lett :(
Ha még nem vagy 18 éves, akkor legyél türelmes! Mindenki más ütemben fejlõdik. Senki sem lesz attól értékesebb, hogy nagy melle van, és Te sem vagy semmivel sem kevésbé jó és értékes, mert Neked kicsi melled van! :)
Tuti , hogy éretlen vagy ezért még nôhetnek is..de ha hordasz melltartót talán az is viszzatarthatja. nekem is visszatartotta. a meg 12-13körüli vagy még nem kéne baj legyen a melled nagysága
Minek vegyek? Ha én így érzem jól magam, és mindig is attól tartottam, hogy majd nagyra fog nõni, akkor minek? Mint mondtam, én ennek örülök. Hogy esetleg a fiúknak nem ez tetszik, az nem foglalkoztat. Nekem így jó, és kész. :)
A sporttól nem megy össze. Sportolj, ami belédfér, amíg jó neked.
Utolsó hozzászóló, vegyél nagy szivacsos melltartót
Pontosan! Az agyad még hiányzik (vAGYok), rettentõ éretlen vagy! Elíg, õssze? Ilyen szavakat sem tartalmaz a magyar nyelv. Amúgy lehet, hogy soha. Én 18 múltam, de ha valaki rám néz, azt hiszi, hogy 12-13 éves lehetek, annyira nincs semmi mellem. És nem zavar, sõt örülök neki! :) Adottságoktól függ.
a sporttól nem megy össze. de hogy éretlen vagy, az az írásodból is látszik, nem csak a melled méretébõl.
a sportoló nõknek sosincs nagy mellük egyiknek se
Hát szerintem nem nagyon fog ez megnôni de nekem is a melltartó tartotta vissza.

Az egyik női rokonomnak, mikor nő meg a pocakja?

apai ágon rokonom,és súlyfelesleggel kezte,a babavárást.

Legjobb válasz: az, hogy apai ágon rokonod semmit nem befolyásol /de jót nevettem rajta azért :D/ Én is átlagos testalkatú vagyok 170cm-el és kb. a 19-20.héten kezdett gömbölyödni a pocakom. Amugy miért érdekel? Talán nem hisze el neki, hogy terhes? :)

az, hogy apai ágon rokonod semmit nem befolyásol /de jót nevettem rajta azért :D/ Én is átlagos testalkatú vagyok 170cm-el és kb. a 19-20.héten kezdett gömbölyödni a pocakom. Amugy miért érdekel? Talán nem hisze el neki, hogy terhes? :)
Attól függ hogy hanyadik baba. Van akinek akkor már 16 hetesen a pocija mint egy 30 hetes kismaminak
Szerintem úgy értette a kérdezõ hogy õ a facebook-ról tudta meg, mert ott volt az uh kép, de ha nem lett volna, nem gondolta volna hogy terhes.
Félidõ után biztosan. De mi ezt honnan tudhatnánk? :)
genetika kérdése, mindenkinél másképp van. van akinek a 7. hónapba se látszik, van akinek meg már 15 hetesen akkora hasa van hogy egyértelmûen látszik hogy baba van a pocakban. az hogy túlsúllyal kezdte az nem jelent semmit sem
nem mindenki teszi ki facebookra a baba képét, én se tettem ki :)
Annyira elszomorítónak tartom, hogy sokak szerint egy nõ lehúzhatná a rolót 40 éves kora fölött. Gondolom Te is amiatt aggódsz, hogy a rokonod ennyi idõsen vár babát. Nem kell félteni, semmirõl nem késett le, teljesen mindegy, hogy látszik e már rajta vagy sem a terhesség, ez nem függ össze az egészségi állapotával. Inkább örülni kellene, hogy végre sikerül nekik:) (Én is 40 évesen szültem a 3. gyerekemet)
A kérdező hozzászólása: Én örülök neki, hogy 38 évesen babás lett.aggodom érte babáért is, kismmama nagyo aranyos jó fej.
Igen, szerintem is hatalmas baromság minden 35 feletti nõt leírni gyerekvállalási szempontból. Én is 38 leszek, elõször vagyok terhes. Rögtön azt gondolta mindenki, hogy veszélyeztetett a "korom miatt". Pedig dehogyis! :-)A gyerek teljesen jól van, a nagykönyv szerint fejlõdik, sõt egy héttel fejlettebb is a koránál. Én meg jól vagyok, sportolok, dolgozom, semmi görcs, pocakkeményedés. 5 és fél kilót híztam eddig, és szinte alig van pocakom (pedig vékonyan kezdtem a terhességet).Most töltöm a 29. hetet. Szóval nem biztos hogy le kell írni bennünket, "késõn" szülõket. Amúgy a kifejezést sem nagyon értem: mirõl is késtem én le?
A kérdező hozzászólása: Nem késtél le semmirõl sem, válaszoló. Én nem itélem el 20-30-40 éves nõket, akik ilyenkor vállalnak babát. Kismama és baba jól vannak, április közepén születik a picur. Pocak látványos nagyon, sok ronkon és ismerõs örül párnak a babájának.
No én a nyakam teszem rá, hogy te vagy a terhes nem a rokonod...:D:D:D
Persze persze;)
A kérdező hozzászólása: Kedves Elõzõ!Van más jobb dolgom is, de azért szabad kiemelnem régi kérdéseimet. Semmi rossz nincsen benne, csak megható aggodom terhes rokonomért.
Kutyaska, látom még mindíg nincs jobb dolgod mint kismamáktól "okos" dolgokat kérdezgetni....
A kérdező hozzászólása: neki elsõ baba lesz még csak, tapasztalatlan terhesség és szülés terén.
A kérdező hozzászólása: elõzõ válaszolónak igaza van.igen ugy értettem. összes ismerõsei, rokona facebookrol tudta meg a babát
A kérdező hozzászólása: elõzõ aha megértelek, ja nem mindenki teszi ki a baba uh képeit és pocakfotokat netre.
A kérdező hozzászólása: Ha a párja facebookon, nem teszi ki s pici uh képét én nem mondom meg, hogy rokonom babát vár.Rokonom megerõsitette, hogy a baba az övüké.
A kérdező hozzászólása: a nõ magas 170 cm körüli, és baba elõtt átlagos test alkatu.Elsõ baba, és majdnem 40 éves
A kérdező hozzászólása: Apai rokonom a várandos, nem én. XD

A gyerekkori pénisz mikor nő meg normális férfi pénisz méretűre? Sürgős

Legjobb válasz: Sürgõsen kéne hogy megnõjön? :D Ha eddig nem nõtt meg már nem is fog.

Sürgõsen kéne hogy megnõjön? :D Ha eddig nem nõtt meg már nem is fog.
Fokozatosan nõ meg, illetve változik. Van akinek 15-16 éves korára már teljesen kifejlõdött pénisze van, van akinél 18-19 éves koráig is alakul. A túlsúlyos, kövér fiúk 70 %-nál sokáig elhúzódik ez a folyamat.
Mitõl sürgõs? Nem fog egyik pillanatról a másikra megnõni. 15-16 éves kor után gyakorlatilag már amúgy sem nõ semmit.
A korodnak megfelelõ magasságú fiú vagy és mekkora az a kicsi?Lehet te látod kicsinek, elmondanám a te korodba a fiúk többségének nincs valami nagy szerszáma, csak kamuznak vele és mindig a magunkét kisebbnek látjuk.
A kérdező hozzászólása: 13 vagyok 165 cm 55-60 kg mert zavar hogy kicsi !!
Majd ha 16 éves korodig nem nõ meg, akkor kezdj el aggódni, de addig ne beszélj be magadnak hülyeségeket. Az elõtt a kor elõtt ne legyen sürgõs használni (mármint advanced módban).
Van akinél már 15-16 éves korban eléri a max méretet.Viszont van, akinél sokkal késõbb alakul ki a végleges méret(pl nálam) Egyébként nem 1 hónap alatt fog megnõni a cerkád, hanem szépen lassan! Viszont egy valami nagyon mozgatja a fantáziám:mitõl sürgõs? :D
Ez egyénileg változó, mert van aki 13 évesen már olyan magas mint egy férfi, akár 180 cm is, tehát fejlett, és a teste is fejlett már, tehát náluk elõfordul hogy 13-14 évesen a péniszük eléri a végleges méretét. És vannak olyan 13 évesek akik még igen csak alacsonyak, lehet még nincs is szõrzetük nekik néha még elég kicsi a péniszük és van hogy csak 16 évesen kezd el nõni a kolbász, vagy õ maguk is csak 16 évesen kezdenek el nyúlni.Tehát ez egyéntõl, genetikától függ. Mert mi veled a gond?Attól fész hogy kicsi még a péniszed?És te milyen magas vagy? Tudod mást várunk egy 180 cm magas 13 évestõl is fejlettségileg és mást egy 160 cm magastól.Még egy 10 cm pénisz is másképp mutat a két magasságnál:-) Ebben a korban 6-16 cm ig bármekkora lehet a pénisz mérete.
A kérdező hozzászólása: köszönök minden választ
Egészen addig lesz növésben, amig tart a kamaszkorod, illetve be nem fejezõdik a nemi érésed. Ezt évekhez kötni nem lehet .Te a kamaszkor kezdetén vagy , most fog lendületesebben növekedni .
A kérdező hozzászólása: 13 vagyok
Bármit is mondanak a haverjaid a péniszukrõl meg a szexrõl, egy szavukat se hidd el!

Mikor nőnek meg a melleim?

15 éves korom végén jött meg el?ször a menstruációm (most vagyok 16) és nem büszkélkedhetek "nagy" mellekkel, 70B-s melltartóm van. Mikorra várhatom a növekedést? Amúgy viszonlag vékony is vagyok, sokan mondják, de rengeteget eszek és nem hízok t?le... mit mondjak.. genetika.

Legjobb válasz: áh, énis ilyen vagyok, 15 éves koromban még melltartó sem kellett:D most 23 vagyok, a melleim megnõttek elfogadható méretûekre, nem nagym de én megvagyok velük elégedve. 75/B nemis hordok mindig melltartót, mert anélkül is úgyáll mintha lenne rajtam, ígymeg pláne nembánom h nemnõttek nagyobbra.

áh, énis ilyen vagyok, 15 éves koromban még melltartó sem kellett:D most 23 vagyok, a melleim megnõttek elfogadható méretûekre, nem nagym de én megvagyok velük elégedve. 75/B nemis hordok mindig melltartót, mert anélkül is úgyáll mintha lenne rajtam, ígymeg pláne nembánom h nemnõttek nagyobbra.
70B? a b kosárméret szerintem a legjobb! C-D már elég necces...már csak azért is mert nehéz rá normálisan kinézõ melltartót venni ami nem 10.000ft, és annak tartania is kell! Szeretnék én megint B-st hordani :-) Amugy én is 70-est hordok, csak D-st:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
a következõ 4 év folyamán valamikor, fokozatosan.
A korodhoz képest egy kicsit alulfejlett vagy (magasság, testsúly)...
Nem hülye kérdés, de ne aggódj mert kb. 20 éves korodig fejlõdik a melled.
Egyáltalán nem alulfejlett utolsó!Vagyis 12 éves vagy.Ne aggódj, én 14 éves vagyok és nekem sincs semmi.4-5 éven belül biztos megnõ.

Mikor nő meg a mellem ha?

12 éves leszek nyáron, 26 kg ,137cm vagyok ? Tudom hülye kérdés de kiváncsi vagyok rá kb. mikor ?

Legjobb válasz: A következõ négy évben várhatóan, de kb. 18-20 éves korig még változhat.

A következõ négy évben várhatóan, de kb. 18-20 éves korig még változhat.
aznemlehet ... én 11 vok 34 kg, 153 cm ....
23:07 A lány ideális testsúlyú, ugyanis a testmagasságból kell elvenni 110 cm-t és akkor kapod meg az ideális testsúlyt. +-5 kg A lány 137 cm. 137-110= 27 kg. Õ majdnem annyi. Te: 172- 110= 62. 62 kilónak kéne lenned!! 13 kilót kéne híznod. Kérdezõnek: Nem függ össze ezekkel, bármikor megnõhet :) 12/L
Vagy ha nemkezded el zabálni a kalóriákat akkor lehet hogy sose. Szerinted a bõrödbõl fogja kialakítani a szervezet meg a csontodból a melledet? Hát k*rvára nem.
Utolsó vagyok, msot esett le hogy mit kérdeztél, nemtudom miért de azthittem azt krédezted mikor fog kb. megjönni. Hát a melled kb...Ha msot ilyen vagy akkor kb 16-17 éves korodban.
12 éves, 26kg 137 cm?! Hát...Ilyen fejlõdéssel én kb 15éves korodra saccolnám be. De ez...Ez nem normálisszerintem...12 évesen 26 kg 137cm? Vagy ez valami betegség? Mert szerintem nagyon nincs rendben hogy 5-6.os létedre ennyi a magasságod és a testsúlyod...:/ 14/L 172cm 49kg (és még ENGEM anorexiásoznak le...na szép...)
A kérdező hozzászólása: már megbocsáss de igen ennyi vagyok ennyi kiló engem is idegesít de nem tudom mitcsináljak anyukám is ilyen vékony volt
Ezt csak a Jóisten tudja, ugyanis a mellméret genetikai adottság. Minden lány más idõben fejlõdik.
egy 12 éves nem lehet 26 kiló.. a 6 éves unokatesóm annyi. kamu!
Úr isten. Anorexiás vagy? Elég gyanús.
A kérdező hozzászólása: még semmi sem nõtt! elmondanátok hogy van a mell fejlõdésének szakasza?
elözõ vok ... nem az ideális testsúly lehetetlen hanem a lány súlya ... am nekem akk 8 kilot hiznom kéne ... o.O boccs a helyesírási hibák miatt .. am még nekem se nõõ

A madárpókom már majdnem több mint 1 éve megvan mikor nő meg rendes tenyér méretűre? Most kb hüvejkujjnyi.

amúgy hallottam hogy a madárpókok nem mérgez?ek igaz ez?

Legjobb válasz: nem csak 1 féle madárpók létezik, honnan tudod hogy ami neked van az rendes tenyérnyire nõ meg? Ám szerintem biztos van mérge csak max nem halálos

nem csak 1 féle madárpók létezik, honnan tudod hogy ami neked van az rendes tenyérnyire nõ meg? Ám szerintem biztos van mérge csak max nem halálos
Egy "átlag" madárpóknál ez nem normálistól eltérõ növekedés. Ahogy az elõttem szóló is írta, fajonként különbözik a növekedés üteme. Pl. egy Grammostola rosea sokkal lassabban nõ, mint egy Acanthoscuria geniculata. Még néhány évet várnod kell míg maximális méretû lesz. A madárpókok mindegyike mérgezõ, de csak kevés faj veszélyes az emberre.
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat.brachypelma albopilosa-ról mit tudtok mérgezõ téren meg növekedés téren?mert neten csak hobbi adatok vannak mint pl:kezdõ póknak jó, mit eszik stb nem túl sok infót találtam eddig :S a kézbevevéshez mi kell?szoktatgatni kell vagy csak megfogom oszt kirakom a kezemre?nem csíp meg?elõre is kösz
AZ ilyen embereknek nem szabadna madárpókot tartaniuk. Minden madárpók rendelkezik Méreggel, ennek a méregnek Neurotixon, azaz idegméreg a neve. A magyar piacon kapható pókok egyike sem halálos egy egészséges felnõtt emberre. Az Albo nem valami agresszív állat, de némelyik egyed jó mélyre képes beléd harapni, lassú mérge van, úgyhogy jó pár napig fáj, de ez minden. Kivéve ha kiderül, hogy alergiás vagy rá, akkor ájuláshoz, magas lázhoz és idegrángásokhoz vezethet Amúgy az Albo egy elég nagyra és elég gyorsan nõvõ faj. úgyhogy, valószínûleg az etetéssel lesznek gondok... Eszik rendesen? Vedlik rendesen?
A kérdező hozzászólása: eddig ugy tûnik eszik bár elég depis vagy nemtudom mi van vele...folyton leássa magát a föld alá.a kézbevételt csak azért mondtam mert szenvedés a föld alól kiszedni pl alomtakarításkor és egyszerûbb lenne pl óvatosan rámásztatni a kezemre és kivenni de gondolom ez nem ilyen egyszerû...gekkóhoz nem értesz véletlenül?sürgõs lenne mert az egyik gekkóm nem eszik már hónapok óta és iszonyat vékony(nem a másik eszi el a kajáját mert ez még külön sem kajált:S)hogy lehetne "humánus" módon megkímélni a szenvedéseitõl?:S
amugy szerintem meg nem a etetésel van a gond hanem a hõ és párával mert akkor sûrûbben vedlene ha normális lenne :) ellenkezõ elhuzodhat a vedlés és közbe ugyanugy nem eszik :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!