Találatok a következő kifejezésre: Mikor mutatja a terhességi teszt hogy (8 db)

Mikor mutatja a terhességi teszt, hogy terhes vagyok ha február 14-én sexeltem utoljára? Már készíthetek vagy mennyit várjak vele?

Van néhány jel,de ez nem biztos orvoshoz meg nem mennék még el ha vaklárma.

Legjobb válasz: rávan írva a tesztre H hány nap után, 1 hónappal utánna meg már tuti használhatod

rávan írva a tesztre H hány nap után, 1 hónappal utánna meg már tuti használhatod
Vannak olyan tesztek amik kimutatják 3-4 nap alatt de a tuti biztos az a minimum 3 hét! de ritkaság hogy ha ilyen hamar jelentkeznének a terhesség jelei szerintem inkább csak ideges vagy és bebeszéled magadnak!:) mona
az elmaradt menszesz után pár nappal már kimutatja. ha ekkor még negatív érdemes 1 hét múlva megismételni hátha késõi peteérés volt
ja most látom, hogy utána nem voltatok együtt, akkor a mondatom elsõ fele igaz a te esetedben: ha nem jön meg után pár nappal tesztelj
Szia! Szerintem már tesztelhetsz. A 3 nap itt is elmondom akkor: marhaság. Nem létezik olyan terhességi teszt, amely aktus után 3 nappal eredményt mutat. Beágyazódás után 3 nappal mutatnak eredmény, ez kb 8 nap, de van akinek több. 14 nappal aktus után már általában jó az eredmény, én azonban csak akkor tesztelnék, ha nem jönne meg a vérzésem. Pontosan mikor kellene megjönni a következõ menstruációdnak?
A kérdező hozzászólása: Ez így bizonytalan. Ha holnap csinálok még az sem 100%-s eredmény.Engem ez idegesít így holnap veszek egyet. Elvileg 7-én kellene meglennie a mesinek, de változó 1-2 nappal.Ha meglenne rendesen akkor is eshetek teherbe?
ha megvan rendesen és vannak nyálkahártyadarabok is akkor nagyon valószínû hogy nem vagy terhes, egyébként mivel ezen stresszelsz szinte 100% hogy késni fog

Mennyi idő után mutatja ki a terhességi teszt hogy tényleg terhes vagyok e vagy nem? 3 nap vagy több? úgyértem hogy csinálom hétfőn és utána mikor érdemes megcsinálni?

Legjobb válasz: 14 nap. De 72 órán belül még tablettával meg lehet akadályozni a terhességet, márha azt szeretnéd.

14 nap. De 72 órán belül még tablettával meg lehet akadályozni a terhességet, márha azt szeretnéd.
Ha nem jött meg, akkor attól számolva 1-2 hét. Mármint ez a garantált, de valszeg elõbb is bejelez. Ezzel együtt ha 3 nap után negatív, az nem jelent semmit (ha pozitív, akkor terhes vagy). 1 hét után csinálj egy másikat, ha nem jött meg addig, ha az is negatív, akkor nõgyógyász (ha pozitív akkor is, de akkor más miatt).
2 hét.
Nekem a nem várt menzi napja elõtt 6 nappal kimutatta. x-epil, igaz, akkor még nagyon halványan, de napról napra erõsebbet teszteltem :) Ha peteéréskor ill. környékén voltatok együtt és megtermékenyült, akkor 1, 5-2 hét múlva próbálkozhatsz a teszttel. Mivel a beágyazódás után kezd el HCG-t termelni a szervezeted, ezért ennél elõbb nem érdemes tesztelni, mert nem mutatna úgysem semmit. Sok sikert ahhoz, amit szeretnél!

Mikor mutatja ki a terhességi teszt hogy valakinek babája lesz, ha 31-34 naponta szokott megjönni a menstruációja? Holnap fog letelni a 34 nap.

Legjobb válasz: Akkor még 1-2 nap , de ha alacsony a hcg-d akkor lehet hogy még negatív lesz.Ha magas a hcg -d lehet már ma kimutatná, de nem biztos.

Akkor még 1-2 nap , de ha alacsony a hcg-d akkor lehet hogy még negatív lesz.Ha magas a hcg -d lehet már ma kimutatná, de nem biztos.
Várj minimum 3-4 napot még és utána csinálj tesztet. Nekem mindkét terhességemnél a mensim elmaradása után 2 nappal már pozitív volt a tesztem.

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

Az én problémám az hogy a terhességi teszt mikor mutatja ki az eredményt a megtörtént dologtól számítva? Sürgõs válaszokat várok KÖSZÖNÖM!

Legjobb válasz: Egy 10-es érzékenységû a reggeli vizeletbõl a peteéréstõl számított 10-12 nap. Ha peteérés elõtt 2-3 nappal voltatok együtt, akkor azt add hozzá!

Egy 10-es érzékenységû a reggeli vizeletbõl a peteéréstõl számított 10-12 nap. Ha peteérés elõtt 2-3 nappal voltatok együtt, akkor azt add hozzá!
A kérdező hozzászólása: és például ha pár órája voltunk együtt és a nenstruálási idõszak a hónap elején volt 2-8 ig....pl ha ma este voltunk együtt akkor hány nap múlva lehet meg nézni?
Akkor hétköznapi nyelven: a legérzékenyebb tesztek a menstruáció elõtt 1-2 nappal talán mutatnak valamit. A biztos az, ha késik, és a késés utáni második-harmadik napon tesztelsz, érzékeny teszttel. Persze függ a ciklusod átlagos hosszától, a peteérés idejétõl, a közösülés idejétõl a ciklusodhoz mérten, és nagyon sok más dologtól is. Tudom, hogy izgulsz, bármit is akarsz eredményként, és nehéz várni, de a menstruáció elmaradását követõ elsõ napnál hamarabb nem érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: köszönjük..a dolog egy véletlen esemény volt aminek leginkább negatív eredményt várnánk! további szép estét!
Ha tutira nem akartok még gyereket, akkor irány esemény utáni tablettáert! Az abortusz igen drága dolog, és egy életre tönkretehet testileg és lelkileg is! Ne kockáztass!!!
Basszus ha pár órája voltatok együtt, akkor menjetek esemény utániért, ez miért nem kézenfekvõ??
A kérdező hozzászólása: kopszonom a tabletaval meg oldotuk :)

Mikor mutatja ki leghamarabb a teszt, hogy terhes vagyok (Gabriel terhességi teszt)?

2010-06-21-én volt meg utoljára a mensim,2010-07-19-20.-n kéne megjönnie ha jól számoltam a naptárban!06.-n volt peteérésem a férjemmel 2.naponta voltunk vagyunk együtt,mikor csinálhatom meg legkorábban a tesztet szerintetek,hogy biztos eredményt kapjak?! Már nagyon szeretnénk tudni,hogy van-e baba a pocakban :-)

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Szerintem még pár napot várnod kell, mert ha 6.án volt peteérésed és esetleg sikerrel jártatok akkor még csak most ágyazódik be a petesejt. A nem várt elõtt 1-2 nappal már tesztelhetsz én úgy gondolom. Itt viszont ha beírod az adataidat máris kidobja hogy mikor mutatja ki a teszt: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/

Hány naposak a ciklusaid? Szerintem még pár napot várnod kell, mert ha 6.án volt peteérésed és esetleg sikerrel jártatok akkor még csak most ágyazódik be a petesejt. A nem várt elõtt 1-2 nappal már tesztelhetsz én úgy gondolom. Itt viszont ha beírod az adataidat máris kidobja hogy mikor mutatja ki a teszt: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/
A kérdező hozzászólása: 18-ra írja, hogy kimutatja ! Már ezt az oldalt néztem én is amit beküldtél nekem, köszönöm ! 18.-a még olyan messze van :()
Szia! Én is arra a napokra várom, már alig bírom :) Vannak/voltak tüneteid?
ezt a kérdést én is kiírhattam volna :) 21-én volt meg az utolsó ciklusom, csak nekem 5-re húzta be a pé-t a ciklus, nagyon izgi, drukkolok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Hangulatváltozás, ma reggel felébredtem és én kelés után rögtön sosem szoktam enni, most viszont rohantam a hûtõhöz kivettem egy csokit , aztán még kajoltam egy pár szem savanyú ubit is :) nagyon várom már, hogy megcsinálhassam a tesztet és pozitív eredményt lássak! Remélem összejött és lesz második baby :) :) :)

Van olyan terhességi teszt ami 3 napnál elöbb mutatja ki hogy terhes vagyok-e? Tegnap feküdtem le a barátommal, de szertném meg tudni hogy az vagyok-e! Mit tegyek? Terhességi tesztet vagyek vagy 72 órás tablettát?

Legjobb válasz: Szia! Nincs ilyen teszt. Ha lenne, akor nem használnák annyian a 72 órás tabit. Épp erre az esetre van a 72 órás tabi, úgyhogy ha nem védekeztetek, akkor nincs más választás.

Szia! Nincs ilyen teszt. Ha lenne, akor nem használnák annyian a 72 órás tabit. Épp erre az esetre van a 72 órás tabi, úgyhogy ha nem védekeztetek, akkor nincs más választás.
Szióka!Nem akarlak elkeseríteni, de nincs ma a piacon olyan teszt, ami ilyen gyorsan kimutatná a terhességet. A három napos terhesség kimutatása azt jelenti, hogy a beágyazódás után három nappal már kimutathatja. A beágyazódás viszont 10-14 napos folyamat. Én a helyedbe vennék egy 72 órás tabit. Tényleg csak egy jó tanács! Ha tudod, hogy az együttlétetek után ennyire parázni fogsz attól, hogy terhes lehetsz, akkor miért nem védekeztek? Én tudom, hogy a pasik többségének sokkal jobb gumi nélkül, de a párodnak 35 évesen több esze lehetne, mert ha nem akartok még babát, akkor miért tesz ki téged ilyen helyzeteknek? Nem bántani akarlak, mert 20 évesen már elég felnõtt vagy ahhoz, hogy tudd mivel jár a szexuális együttlét, csak máskor inkább gondold végig elõtte. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: kicsik?? lehet hogy neked kicsi egy 20 éves lány és egy 35 éves férfi??:) am. tudom mi a ciklus, csak hogyan kell kiszámítani..de már arra is válaszoltak! ugy hogy köszönböm szépen válaszod, de nem hagyok fel a szexel!!
Kedvesem! Te még gyerek vagy, szerintem hagyj fel a szexel. De ha már jó anyád nem világosított fel: A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni, és a 12-16. napon eshetsz teherbe. A terhességi tesztek a 28. nap után 3 nappal mutaják ki a terhességet, ha ennyire parázol menj el nõgyógyászhoz õ vérvétellel megtudja állapítani. De ha mégis volt peteérésed, akkor is kell min. 2 hét a beágyazódáshoz, és csak utána kezdi termelni a szervezet azt a hormont, ami kimutatja a terhességet. Vegyél tabit vagy kérj terhességi vérvételt. Legközelebb pedig védekezzetek! Vagy ami sztem inkább jobb megoldás lenne hagyjatok fel a szexel. Kicsik vagytok még.
Itt érdeklõdj szerintem: Sürgõsségi fogamzásgátlási ambulanciák: http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=23
A kérdező hozzászólása: és a ciklust azt hogy számoljam ki??
A kérdező hozzászólása: hát már 22.-én meg kellett volna hogy jöjjön, de mindig késik, tegnap voltam vele eggyütt..szóval elvileg a menszeszem ideje alatt voltam vele, de még sem, mert még nincs meg!:S
A teszt még nem mutat ki semmit. Számolj utána h a ciklusod melyik napján voltatok együtt. Abból kiderül, h lehetsz-e terhes v nam. Persze az sem 100% (utsó válaszadó)
A kérdező hozzászólása: igen, most voltam a nõgyógyásznál, de már ügyeletes és nem tud fel írni..:S am. egyszer már volt ugy 72 órás tablettám hogy recept nélkül volt, de az is csak véletlen volt..valahogy kivételeztek!viszont én ugy érzem, hogy nem lehetek terhes, de a barátomban lett egy kis kétely..ki is mostam magam, de nem tudom hogy az leszek-e?:S nem érdemes akkor most tesztet venni? ugyse mutat ki semmit ugye?
Helló ismét! Aki az aktus elõtti dolgot írta, csak szivat! Igen kell hozzá recept, menj el a nõgyógyászodhoz, õ majd felírja.
A kérdező hozzászólása: de azt a 72 órás tablettát csak receptre adnak??
A kérdező hozzászólása: juj, nem jót írtál! nekem nem az aktus elött kell hogy kimutassa, hisz az aktus elött nem volt aktus! akkor nem tudna mit ki mutatni! én azt kérdeztem, hogy az aktus után 3 napon belül ki tudja-e mutatni? mert Ateszteken az van hogy már 3 nap után kimutatja az eredményt..de nekem ez elött kell még.
Nálam is ez volt...de ne félj...korai még a teszt és az se 100%-ig hibátlanul mûködik...a gyógyszer ami 72 órás az meg kegyetlen drága, de inkább vegyél mint idegeskedj. Sok sikert! Nem lesz gond ne félj. :) ))
A kérdező hozzászólása: tényleg van ilyen?? és ezt gyógyszertárban lehet kapni? mi a neve? mert akkor még ma meg csinálnám a tesztet, és kimutatná az eredményt, de még csak 1 nap telt el az aktus után!
Persze, van ilyen, az aktus elõtt 3 nappal kimutatja hogy már teherbe estél e.
Á, elírtam a végét: Ne vegyél tesztet, korai. Én a tablettára voksolok.
Sajnos nincs ilyen, anno én is utánnaolvastam. Most is rákerestem Neked: "A terhességi teszt pozitivitását a magzatboholy által termelt HCG (humán gonatropin hormon) nevû hormon okozza, amely lényegében egy vezérlõ jellegû hormon. Termelõdése a beágyazódáskor indul meg, tehát általában az elmaradt vérzés (ekkorra már két hét eltelt a megtermékenyüléstõl) után jó egy héttel válik pozitívvá a teszt." Jóval több, mint 3 nap:) Vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, válaszod, de már meg vettem a tabit és be is vettem. remélem nem lesz baj.

Lehetséges hogy x-epil teszt nem mutatja ki a terhességet, mást teszt igen? Mi a véleményetek erről a tesztről? Megbízható?

Legjobb válasz: Nekem azonnal kimutatta a terhességet. De ha nem bízol benne, akkor próbálj ki másik tesztet.

Nekem azonnal kimutatta a terhességet. De ha nem bízol benne, akkor próbálj ki másik tesztet.
Kedves kérdezõ! Megcsináltad a tesztet?
10:11-es, örülök hogy Neked nincs rossz tapasztalatod a tesztekkel, de ezzel nem mindenki van így... igenis van olyan hogy a teszt rossz! Pl szellemcsíkos, nekem volt már az sajnos, és itt mindenki azt írta hogy pozi... A másik pedig hogy az X-epil igenis minimum halványabban mutatja mint más 25-ös tesztek... akkor szerintem olyan is elképzelhetõ, hogy amíg más 25-ös tesztek halványan már mutatják az X-epil még mindig nega... 31 hetes km
Nekem nem mutatta ki a terhességet, amikor a Gabriel és Gravi is erõs pozitív volt!
Nekem is halvány volt az X-epil, még más 25-ös tesztek szép erõsek!
És mikor csinálod meg?
A kérdező hozzászólása: Gravi Hcg vettem. Nem volt más.
Egy teszt, soha nem lehet rossz!!!!!! Nem a "rosszaságán" múlik, hanem, hogy milyen érzékenységû, tehát-- 10-es, vagy 20-as, vagy 25ös. Ha egy 25-össel tesztelt kisterhesen, valóban lehetséges, hogy nem mutatja ki a terhességet, mert NINCS annyi hcg a szervezetedben.
nem mindegyik teszt mutatja ki az elsõ idõszakban!!!!!! én is próbáltam egy hasonló minõségût, drogériban vsároltat és nagyon rossz :( próbálj több fajtát!!! ha késõbb próbálkozol akkor nagyobb a valószínûsége h mindegyik kimutatja.
én az elsõ válaszoló vagyok, és mint már írtam, sztem is nagyon jó teszt.Ha terhes vagy, úgyis kimutatja, és az nem azon múlik, milyen drága tesztet veszel, hanem hogy van e hcg a szervezetedben, vagy sem..
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:35! Nekem már akkor +volt az X-epil amikor a többi még semmit nem mutatott!
drukkolok! Majd írd meg, mi lett
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Az X-epil iszonyatosan xar minõségû teszt, akkor még simán mutat negát, amikor a többin a vörös csík már lemászik a tesztrõl, olyan erõs... Ami jó az pl. a corax be sure vagy a Gabriel
nekem x-epil 5 (!) nappal nem várt elõtt már kimutatta, igaz halvány volt, de egyértelmûen ott volt!
sztem ha terhes vagy, mindegy milyen a teszt, bármelyik kimutatja...szóval nyugi..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Most megyek a gyógyszertárba
Nekem sem mutatta ki csak nagyon halványan. szerintem vegyél kazettás tesztet!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos negatív:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!