Találatok a következő kifejezésre: Mikor mutatja a terhességi teszt (48 db)

Mikor mutatja a terhességi teszt, hogy terhes vagyok ha február 14-én sexeltem utoljára? Már készíthetek vagy mennyit várjak vele?

Van néhány jel,de ez nem biztos orvoshoz meg nem mennék még el ha vaklárma.

Legjobb válasz: rávan írva a tesztre H hány nap után, 1 hónappal utánna meg már tuti használhatod

rávan írva a tesztre H hány nap után, 1 hónappal utánna meg már tuti használhatod
Vannak olyan tesztek amik kimutatják 3-4 nap alatt de a tuti biztos az a minimum 3 hét! de ritkaság hogy ha ilyen hamar jelentkeznének a terhesség jelei szerintem inkább csak ideges vagy és bebeszéled magadnak!:) mona
az elmaradt menszesz után pár nappal már kimutatja. ha ekkor még negatív érdemes 1 hét múlva megismételni hátha késõi peteérés volt
ja most látom, hogy utána nem voltatok együtt, akkor a mondatom elsõ fele igaz a te esetedben: ha nem jön meg után pár nappal tesztelj
Szia! Szerintem már tesztelhetsz. A 3 nap itt is elmondom akkor: marhaság. Nem létezik olyan terhességi teszt, amely aktus után 3 nappal eredményt mutat. Beágyazódás után 3 nappal mutatnak eredmény, ez kb 8 nap, de van akinek több. 14 nappal aktus után már általában jó az eredmény, én azonban csak akkor tesztelnék, ha nem jönne meg a vérzésem. Pontosan mikor kellene megjönni a következõ menstruációdnak?
A kérdező hozzászólása: Ez így bizonytalan. Ha holnap csinálok még az sem 100%-s eredmény.Engem ez idegesít így holnap veszek egyet. Elvileg 7-én kellene meglennie a mesinek, de változó 1-2 nappal.Ha meglenne rendesen akkor is eshetek teherbe?
ha megvan rendesen és vannak nyálkahártyadarabok is akkor nagyon valószínû hogy nem vagy terhes, egyébként mivel ezen stresszelsz szinte 100% hogy késni fog

Mikor mutatja ki terhességi teszt a terhességet? (Többi lent)

Április 24-én jött meg utoljára. Általában 32 napra jön meg pontosan max 1-2 nap eltéréssel. Már kimutatható terhességi tesztel a terhesség? Nem terveztünk még babát nagyon izgulok, hogy mi lehet. Nõgyógyásznál április 23 voltam és semmit nem talált pedig még vérvételen is voltam szóval ha nem terhes vagyok más oka nem lehet.... Nagyon félek mert anyagilag sem vagyunk felkészülve egy babára, de az abortusztól kiver a víz. Nem lennék képes elvenni a kisbabám életét...

Legjobb válasz: A legtöbb már a 12napos terhességet is kimutatja! Szóval vegyél tesztet aztán hajrá! :) Ami a többit illeti nekünk is csak úgy jött a baba! Nem készültünk rá! És nálam az abortusz az tabu.... Azóta már kétéves nagyfiu!! :)

A legtöbb már a 12napos terhességet is kimutatja! Szóval vegyél tesztet aztán hajrá! :) Ami a többit illeti nekünk is csak úgy jött a baba! Nem készültünk rá! És nálam az abortusz az tabu.... Azóta már kétéves nagyfiu!! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek! :) Mi is nagyon szeretnék kisbabát, csak páromnak és nekem sincs normális keresetünk viszont ebbõl a szempontból nagyon maximalisták vagyunk. Szeretnénk mindent megadni a picinek, de így sajnos nincs mibõl... :( A másik gond az lenne, hogy 2 hete borzasztóan fáj a jobb mellem. A balnak szinte semmi baja, kicsit feszül, de a jobb 10szeresére van dagadva és fel akar robbanni.... Ez mitõl lehet? :/
Köszönjük! :) Hát nem tudom nekem mind a kettõ így reagált a terhességre!! Lehet annak a jele... De lehet valami baj van... Vegyél tesztet ha negatív menj orvoshoz.. :/ :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :)
Aznap amikor nem vartam a menstruaciomat akkor delutan teszteltem egyet. :-) [link] Ilyen volt akkor. :-) Ha annyi ideje kesik es nem jon meg akkor csinalj egy terhessegi tesztet. Ki kellene mar mutatnia. 16 hos kiscsaj anyukaja. :-)
Szerintem tesztelj! Már kimutatja, ha terhes vagy! A mellfeszülés a terhesség egyik korai jele. Nekem is csak az egyik lett teltebb, a másik picike :) 7 hetes vagyok és még mindig nincs más látható tünetem, csak én látom a cicit nagyobbnak. Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Csajok ez negatív lett. :( Nõgyógyászom szabadságon. 18-án megyek hozzá... Pedig mostanában jártam nála eleget :(
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy a front miatt késik vagy mi? :/ szegény jobb cicim felrobban...
szerintem 2 nap múlva csinálj még egy tesztet (ha addig nem jön meg). érdekes ez a cici feszülés. mensi elõtt szokott ilyen lenni nálad?

Mikor mutatja ki a terhességi teszt az esetleges terhességet? Tehát az eggyüttlét után hány nappal? Medi-lab teszt mikor mutatja ki?

Legjobb válasz: Együttlét után kb 12-14 nappal leghamarabb! De még van akinek ilyenkor sem biztos.

Együttlét után kb 12-14 nappal leghamarabb! De még van akinek ilyenkor sem biztos.
az együtt lét után 14 nappal
Szia! Én 5 hétig negát teszteltem kétszer a harmadik tesztet a legnagyobb veszekedés közben vettem meg. Már biztos voltam benne hogy páromnak ez a perverzitása hogy látja ahogy lelkibeteg leszek... Aztán neki volt igaza és a hormon változás miatt voltam már akkor(!) idegbeteg

A terhességi teszt mikor mutatja ki a terhességet? Már ez elmaradt mensi első napjától?

Akkor is ha tabit szedek?a megvonásos vérzés els? napjától kimutatja.Tudom helvileg tabi mellett képtelenség teherbe esni,de én még csak nem rég kezdtem és eddig semmi gond nem volt,de most a negyedik vérzésnél az utolsó 3 szemnél barnás pecsétel? vérzésem volt.és hogy megnyugodjak szeretnék csinálni 1 tesztet.kimutatja már hogy terhes lehetek-e ha hétf?n már nem veszek be bogyót és kb szerdán jönne meg,akkor szerdán már reggel megcsinálhatom?

Legjobb válasz: Válaszolok neked is, meg mindenkinek akinek tévhitei vannak ezzel kapcsolatban: Most terhes vagyok, a 21-ik hétben. Terveztük a babát, a ciklus minden napját akár többször is átszeretkeztük. Még el nem jött a következõ menzesz ideje, én bolond, megvettem 4 tesztet is. Kb 3 naponta buzgón teszteltem magam. És persze semmi eredmény nem volt. Egészen beleszomorodtam, hogy nem jött össze a fogantatás. Aztán mikor kimaradt a vérzésem, lassan ujra kezdtem reménykedni. Az ötödik teszt amit még utoljára rászántam, a megtermékenyüléstõl számítva kb 3 hétre kezdett el halványan, de nagyon halványal megmutatni a pozitriv eredményt. Hát ez van. Írhat bármit a teszt csomagolásásn,. az egész csak játék a szavak értelmével. Még nem kezd a tested terhességi hormonokat gyártani, kidobott pénz az ablakon a teszt megvásárlása.

Válaszolok neked is, meg mindenkinek akinek tévhitei vannak ezzel kapcsolatban: Most terhes vagyok, a 21-ik hétben. Terveztük a babát, a ciklus minden napját akár többször is átszeretkeztük. Még el nem jött a következõ menzesz ideje, én bolond, megvettem 4 tesztet is. Kb 3 naponta buzgón teszteltem magam. És persze semmi eredmény nem volt. Egészen beleszomorodtam, hogy nem jött össze a fogantatás. Aztán mikor kimaradt a vérzésem, lassan ujra kezdtem reménykedni. Az ötödik teszt amit még utoljára rászántam, a megtermékenyüléstõl számítva kb 3 hétre kezdett el halványan, de nagyon halványal megmutatni a pozitriv eredményt. Hát ez van. Írhat bármit a teszt csomagolásásn, . az egész csak játék a szavak értelmével. Még nem kezd a tested terhességi hormonokat gyártani, kidobott pénz az ablakon a teszt megvásárlása.
Elõzõ vagyok: Mind az öt teszt különbözõ cég terméke volt. Kerestem buzgón a legjobbat, leggyorsabbat. Hiába. Becsapás az egész.
sakkor akinek 5-6 hetes ciklusai vannak? az mikor teszteljen?
Ja és 1 nappal utána, hogy lehetne kimutatni? gyûrût kötsz egy kötélre és lóbálod a hasa elõtt? Vagy tarot kártyát vetsz?
Az aktus után 2-3 héttel már kimutatja.
okok.
Kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét! De tényleg, nem mind ugyanolyan, kérdezd meg a gyógyszerészt és olvasd el a tájékoztatót. Amúgy ha megtanulsz gondolkodni, sokkal könnyebb lesz az élet.
*mármint az aktus után egy nappal
Én ugytudom, ha megtermékenyül a petesejt, elkezd egy bizonyos hormon termelõdni.-már másnap. Van olyan teszt ami ennek a hormonnak a jelenlétét vizsgálja igy az tulajdonképpen már a megtermékenyülés után pár nappal mutathat eredményt. Aztán sajnos ahogyaz lenni szokott vagy bejön vagy nem:S
vannak olyan tesztek, ami már egy nappal utána is kimutatja.
2 hét a beágyazódás, csak utána mutatja ki.
Így igaz, minimum 2 héttel az aktus után mutatja ki akármelyik teszt.
hali, én vettem egy medi-lab nevü tesztet, a beágyazódás 7 nap, a nõgyógyászom mondta, 17-én voltunk együtt 31-én már kimutatta ez a tesztfajta. A nõgyógyászom már meg is vizsgált és sikerült :) terhes vagyok :)
elõzõ vagyok, hozzá kell tennem hogy az orvosom azt mondta azért mutatja ki ilyen hamar nálam a teszt mert valamiért sokkal gyorsabban és nagyobb mennyiségben kezdett el termelõdni a hormon ami jelzi, de egyéntõl függ milyen mennyiség, azt is mondta találkozott olyan esettel aki 34. hétbe járt de a teszt még mindig negatív volt
Ezeket a válaszokat, olyan jó olvasni, reménykedem, már 5 napja késik, és eddig negatív. hétfõn bejelentkezem az orvoshoz. Remélem összejött csak nem mutatja ki.

Ha március 5. -én volt az aktus, és sikerül a baba akkor mikor mutatja ki legkorábban a terhességi teszt? Mensesemnek már meg kellett volna jönni, de nem ciklus közepén volt ovum, hanem menses előtt 5-6 nappal.

Legjobb válasz: Ha menstruáció elõtt 5-6 nappal volt ovud, abból nem lesz terhesség, sajnos :( Biztos vagy ebben? Ha késik akkor már tesztelhetsz egy érzékeny teszttel :):) Ne add fel :) Szurkolok :)

Ha menstruáció elõtt 5-6 nappal volt ovud, abból nem lesz terhesség, sajnos :( Biztos vagy ebben? Ha késik akkor már tesztelhetsz egy érzékeny teszttel :) :) Ne add fel :) Szurkolok :)
Szia!Nálunk márc.7-én volt az aktus amibõl esetleg baba lehetne tegnap kellett volna megjönnie de még semmi.Holnap reggel fogok tesztelni ha addig semmi sem változik.Folyamatosan úgy érzem hogy meg fog jönni de mégsem.Remélem baba lesz.Neked mióta nem jött meg?Talán te is tesztelhetsz már.De ha menses elõtt volt az ovud akkor azt még nem mutatná ki.Ovu tesztet használtál?
Szia! Nekünk is márc.07-én volt akciónk, menszi elõtt 3nappal (35napos ciklus)a 11.napon márc. 18-án reggel már pozitívat mutatott a teszt, elõtte még semmit (spontán peteérés:-). Tegnap a doki megvizsgálva természetesen /4hetes körüli/még csak megvastagodott méh nyálkahártyát és egy árnyékszerû petezsákot látott. Két hét múlva megyek vissza. Szóval minden lehetséges:-)neked már bõven mutathat pozitívat a teszt. Tesztelj! várom a fejleményeket:-)

Mikor teszteljek? Mikor mutatja ki a terhessegi teszt a terhesseget legkorabban?

Elvileg 3 nap mulva kene megjonnie, de mar alig birok varni a nem vartra. Meddig kell meg varnom?

Legjobb válasz: Es melyik tesztel teszteltel? Melyik a legerzekenyebb teszt? En clearbluet vettem az milyen?

A kérdező hozzászólása: Es melyik tesztel teszteltel? Melyik a legerzekenyebb teszt? En clearbluet vettem az milyen?
a clearblue nem túl érzékeny asszem 50 -es érzékenységû.Lily 25-ös, de neten lehet rendelni 10-eset is. Ha gugliban rákeresel a terh.tesztek érzékenységére meg fogod találni melyik milyen érzékeny
Nekem a nem várt elõtt 3 nappal erõs + volt, és nem elsõ vizeletböl. Én sem számítottam rá :) A biztos ha a nem várt napján tesztelsz! Drukk neked :)
Szerintem ne várjál, inkább elõzd meg a bajt. Gondolom gyereket még úgysem szeretnél...
Ahogy jól esik. Nem én fogom elvetetni vagy megszülni, ha teherbe esel, hanem te. Dönts aszerint, hogy mennyire "gáz" lenne most egy gyerek!

Most volt peteérésem, együtt voltunk. Mikor mutatja ki a terhességi teszt, ha összejött a baba?

Legjobb válasz: kb. 10-12 nap. A nem várt menszesz napján már lehet, hogy mutatja.

kb. 10-12 nap. A nem várt menszesz napján már lehet, hogy mutatja.

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

Mennyi idő után mutatja ki a terhességi teszt hogy tényleg terhes vagyok e vagy nem? 3 nap vagy több? úgyértem hogy csinálom hétfőn és utána mikor érdemes megcsinálni?

Legjobb válasz: 14 nap. De 72 órán belül még tablettával meg lehet akadályozni a terhességet, márha azt szeretnéd.

14 nap. De 72 órán belül még tablettával meg lehet akadályozni a terhességet, márha azt szeretnéd.
Ha nem jött meg, akkor attól számolva 1-2 hét. Mármint ez a garantált, de valszeg elõbb is bejelez. Ezzel együtt ha 3 nap után negatív, az nem jelent semmit (ha pozitív, akkor terhes vagy). 1 hét után csinálj egy másikat, ha nem jött meg addig, ha az is negatív, akkor nõgyógyász (ha pozitív akkor is, de akkor más miatt).
2 hét.
Nekem a nem várt menzi napja elõtt 6 nappal kimutatta. x-epil, igaz, akkor még nagyon halványan, de napról napra erõsebbet teszteltem :) Ha peteéréskor ill. környékén voltatok együtt és megtermékenyült, akkor 1, 5-2 hét múlva próbálkozhatsz a teszttel. Mivel a beágyazódás után kezd el HCG-t termelni a szervezeted, ezért ennél elõbb nem érdemes tesztelni, mert nem mutatna úgysem semmit. Sok sikert ahhoz, amit szeretnél!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!