Találatok a következő kifejezésre: Mikor mutatja a terhességi (63 db)

Mikor mutatja a terhességi teszt, hogy terhes vagyok ha február 14-én sexeltem utoljára? Már készíthetek vagy mennyit várjak vele?

Van néhány jel,de ez nem biztos orvoshoz meg nem mennék még el ha vaklárma.

Legjobb válasz: rávan írva a tesztre H hány nap után, 1 hónappal utánna meg már tuti használhatod

rávan írva a tesztre H hány nap után, 1 hónappal utánna meg már tuti használhatod
Vannak olyan tesztek amik kimutatják 3-4 nap alatt de a tuti biztos az a minimum 3 hét! de ritkaság hogy ha ilyen hamar jelentkeznének a terhesség jelei szerintem inkább csak ideges vagy és bebeszéled magadnak!:) mona
az elmaradt menszesz után pár nappal már kimutatja. ha ekkor még negatív érdemes 1 hét múlva megismételni hátha késõi peteérés volt
ja most látom, hogy utána nem voltatok együtt, akkor a mondatom elsõ fele igaz a te esetedben: ha nem jön meg után pár nappal tesztelj
Szia! Szerintem már tesztelhetsz. A 3 nap itt is elmondom akkor: marhaság. Nem létezik olyan terhességi teszt, amely aktus után 3 nappal eredményt mutat. Beágyazódás után 3 nappal mutatnak eredmény, ez kb 8 nap, de van akinek több. 14 nappal aktus után már általában jó az eredmény, én azonban csak akkor tesztelnék, ha nem jönne meg a vérzésem. Pontosan mikor kellene megjönni a következõ menstruációdnak?
A kérdező hozzászólása: Ez így bizonytalan. Ha holnap csinálok még az sem 100%-s eredmény.Engem ez idegesít így holnap veszek egyet. Elvileg 7-én kellene meglennie a mesinek, de változó 1-2 nappal.Ha meglenne rendesen akkor is eshetek teherbe?
ha megvan rendesen és vannak nyálkahártyadarabok is akkor nagyon valószínû hogy nem vagy terhes, egyébként mivel ezen stresszelsz szinte 100% hogy késni fog

A Qupido mikor mutatja a terhességet legkorábban?

Január 12-én mensiztem,25-26napos ciklusaim vannak.

Legjobb válasz: A következõ menstruáció (aminek nem kéne megjönnie) elsõ napja elõtti 1-2 napban már pozitívat mutathat a teszt. Azért én megvárnám a kimaradás napját.

A következõ menstruáció (aminek nem kéne megjönnie) elsõ napja elõtti 1-2 napban már pozitívat mutathat a teszt. Azért én megvárnám a kimaradás napját.
Nekem nem vált be ez a teszt, a menzesz elõtt nem mutatta ki egyáltalán, holott más teszztek már igen. Úgyhogy, ha ilyen teszted van, én megvárnám a nem várt napját...
A kérdező hozzászólása: Hát, igen.Nem soknak jött be a Qupido.Akkor melyik tesztet ajánljátok?Melyikkel érdemes legkorábban tesztelni?Nekem az elsõ is elég korán jelzett.
Én ajánlani tudom a ClearBluet és a Corax Be Suret (dm-ben lehet kapni). Nekem mindkettõ a nem várt elõtt 4-5 nappal kimutatta, a Qupido még 1 nappal elõtte sem (pedig itt olvastam micsoda érzékeny teszt és vettem egybõl 2-öt, egyik sem jelzett pozitívat). Mindenképp reggel tesztelj.
És sok sikert!:)

Mikor mutatja ki terhességi teszt a terhességet? (Többi lent)

Április 24-én jött meg utoljára. Általában 32 napra jön meg pontosan max 1-2 nap eltéréssel. Már kimutatható terhességi tesztel a terhesség? Nem terveztünk még babát nagyon izgulok, hogy mi lehet. Nõgyógyásznál április 23 voltam és semmit nem talált pedig még vérvételen is voltam szóval ha nem terhes vagyok más oka nem lehet.... Nagyon félek mert anyagilag sem vagyunk felkészülve egy babára, de az abortusztól kiver a víz. Nem lennék képes elvenni a kisbabám életét...

Legjobb válasz: A legtöbb már a 12napos terhességet is kimutatja! Szóval vegyél tesztet aztán hajrá! :) Ami a többit illeti nekünk is csak úgy jött a baba! Nem készültünk rá! És nálam az abortusz az tabu.... Azóta már kétéves nagyfiu!! :)

A legtöbb már a 12napos terhességet is kimutatja! Szóval vegyél tesztet aztán hajrá! :) Ami a többit illeti nekünk is csak úgy jött a baba! Nem készültünk rá! És nálam az abortusz az tabu.... Azóta már kétéves nagyfiu!! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek! :) Mi is nagyon szeretnék kisbabát, csak páromnak és nekem sincs normális keresetünk viszont ebbõl a szempontból nagyon maximalisták vagyunk. Szeretnénk mindent megadni a picinek, de így sajnos nincs mibõl... :( A másik gond az lenne, hogy 2 hete borzasztóan fáj a jobb mellem. A balnak szinte semmi baja, kicsit feszül, de a jobb 10szeresére van dagadva és fel akar robbanni.... Ez mitõl lehet? :/
Köszönjük! :) Hát nem tudom nekem mind a kettõ így reagált a terhességre!! Lehet annak a jele... De lehet valami baj van... Vegyél tesztet ha negatív menj orvoshoz.. :/ :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :)
Aznap amikor nem vartam a menstruaciomat akkor delutan teszteltem egyet. :-) [link] Ilyen volt akkor. :-) Ha annyi ideje kesik es nem jon meg akkor csinalj egy terhessegi tesztet. Ki kellene mar mutatnia. 16 hos kiscsaj anyukaja. :-)
Szerintem tesztelj! Már kimutatja, ha terhes vagy! A mellfeszülés a terhesség egyik korai jele. Nekem is csak az egyik lett teltebb, a másik picike :) 7 hetes vagyok és még mindig nincs más látható tünetem, csak én látom a cicit nagyobbnak. Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Csajok ez negatív lett. :( Nõgyógyászom szabadságon. 18-án megyek hozzá... Pedig mostanában jártam nála eleget :(
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy a front miatt késik vagy mi? :/ szegény jobb cicim felrobban...
szerintem 2 nap múlva csinálj még egy tesztet (ha addig nem jön meg). érdekes ez a cici feszülés. mensi elõtt szokott ilyen lenni nálad?

Mennyi idő után van az mikor a teszt MÁR nem mutatja a terhességet?

Legjobb válasz: elméletileg végig kimutatja.Pár hónapja valakilinkelt be egy táblázatot a HCG szint változásairól,de most nem találom

elméletileg végig kimutatja.Pár hónapja valakilinkelt be egy táblázatot a HCG szint változásairól, de most nem találom
A HCG hormon szintjének alakulását az alábbi táblázat mutatja: (mlU/ml = jelentése: hány milliegységnyi HCG hormon van 1 milliliternyi vizeletben) 3. hét 5 – 50 hCG szint (mIU/ml) 4. hét 3 – 426 hCG szint (mIU/ml) 5. hét 19 – 7, 340 hCG szint (mIU/ml) 6. hét 1, 080 – 56, 500 hCG szint (mIU/ml) 7-8. hét 7, 650 – 229, 000 hCG szint (mIU/ml) 9-12. hét 25, 700 – 288, 000 hCG szint (mIU/ml) 13-16.hét 13, 300 – 254, 000 hCG szint (mIU/ml) 7-24.hét 4, 060 – 165, 400 hCG szint (mIU/ml) 25-40. hét 3, 640 – 117, 000 hCG szint (mIU/ml)
Én is úgy olvastam valahol, hogy nem mutatja végig a teszt, de már régen volt, nem mernék megesküdni rá, hogy mikortól írta. Talán 12 hét után csökken a szintje, amikortól a méhlepény veszi át a fõszerepet, de hogy konkrétan mikortól nem mutatja ki egy teszt, az passz...

Mikor mutatja ki a terhességi teszt az esetleges terhességet? Tehát az eggyüttlét után hány nappal? Medi-lab teszt mikor mutatja ki?

Legjobb válasz: Együttlét után kb 12-14 nappal leghamarabb! De még van akinek ilyenkor sem biztos.

Együttlét után kb 12-14 nappal leghamarabb! De még van akinek ilyenkor sem biztos.
az együtt lét után 14 nappal
Szia! Én 5 hétig negát teszteltem kétszer a harmadik tesztet a legnagyobb veszekedés közben vettem meg. Már biztos voltam benne hogy páromnak ez a perverzitása hogy látja ahogy lelkibeteg leszek... Aztán neki volt igaza és a hormon változás miatt voltam már akkor(!) idegbeteg
Lily(rossmann), OneMinute(dm) ezek is jók.
Nekem a nemvárt elõtt 1 nappal halványan kimutatta a Medi-Lab. De én szerintem a Gabriel a legjobb :) Én azt a márkát szeretem.Én abból a márkából vettem az LH tesztet is, és segített is teherbe esni :)
nem várt elõtt nekem már egy hétel elõtte ki mutatta a faccele teszt csík a +.rossmanban lehet kapni.
nekem a gabriel teszt a nemvárt elõtt 2nappal mutatta ki.
clearblue-t ajánlom :)
A kérdező hozzászólása: Akkor várjak még egy két napot?
Nekem nemvárt elõtt 4nappal az x-epil már halványan mutatta. Attól is függ mikor volt ovud, mert ha nem félidõben akkor elõbb kimutatja. Ha negatív lesz nemvárt elõtt érdemes kivárni a kimaradt menzi napját és utána tesztelni.A lányomat pl. ugyanez a teszt csak 3nap késés után mutatta ki.
Nekem a romed maria teszt vált be.

Mikor mutatja ki legkorábban a teszt a terhességet? Ezek a tünetek terhességre utalnak?

Mellfeszülés, alhasi fájdalom, megjön érzés 1 hete, és egy héttel a szeretkezés(ápr.20.) után pecsételésem volt pár napig(barnás, enyhén vöröses). Sajnos vszín? került belém el?váladék, és peteérés el?tt 2-3 nappal volt az együttlét! Ha terhes vagyok, akkor kalkulátor szerint 3 hetes 2 napos.

Legjobb válasz: ha már 3 hetes terhes vagy azt a menstruációtól függetlenül ki mutatja a teszt!!!

ha már 3 hetes terhes vagy azt a menstruációtól függetlenül ki mutatja a teszt!!!
3 hetes terhességet már régen kimutat. Van akinek 5-6 naposat is (ritka, de elõfordul).
A kérdező hozzászólása: Nem én tettem fel azt a kérdést:) Amúgy szombaton fogok tesztelni, mert elvileg akkor kéne megjönni és ha nem jön meg akkor már 99%-ra kimutatja a teszt:D Szorítsatok nekem!!!!
Gabriel, Gravi hcg, vagy állítólag a lilly is jó.Mindenképp ezek közül valamelyiket.Sok sikert és holnap írd meg az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: :D Holnap veszek tesztet mindenképpen:) És majd jelentkezem! Milyen tesztek vegyek??
Szia!Hát én vagyok az ellenpélda úgy látom!Csak azért írom meg hogy tudd ilyen is van és ha negatív lesz a teszted ne keseredj el egybõl!Szóval nekem több mint egy hete késett és a tesztjeim sorra negatívak lettek.Már kezdtem elkeseredni mikor rászántam magam az utolsó teszt megvételére és több mint egy hetes késésnél felfedeztem egy halvány csíkot, csak épp idõn túl.Elmentem orvoshoz mert tudtam hogy terhes vagyok de nem értettem a teszteket.Annyi volt csupán, hogy késõn volt a pé.-m és késõbb ágyazódott be a baba de ott volt!Ma már elmúlt 2 éves!Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: szia:) írj privit:) mert én nem tudok neked:S nagyon szívesen beszélgetnék veled!!
szia másfél 2napig de nekem még ha jól számolk 3hetes körüli a terhességem a gabriell tesztet próbálhatod szerintem nyugodtan én 21évesen szültem az elsõt nagyon családcentrikusak vagyunk a férjemmel mi is késöbbre terveztük de örültünk mellesleg késöbb se könnyebb igazából nincs mire várni... tesztelj és jelentkezz, szorítok:) privizni kéne:)
Szia! Nekem is a nemvárt napján mutatta ki erosen a teszt. Elotte 3 nappal csak halvány csík volt rajta. Szerintem szombaton tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Közbe írtak:D Szal utolsó elõttinek szól:D
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszolóm! Neked hány napig tartott a barnázás? Persze h akarom a babát:) Csak igazából várhatott volna még 1 évet:) De ha jön örülünk neki:) Most bizti meglepõ, de még csak 20 évesek leszünk a párommal:)
4-5 hetes terhességet mutat csak ki a legtöbb teszt, ugyanis amikor meg kéne jönnie, akkor számít általában egy kismama 4 hetesnek (kb.). Ha szombaton kéne megjönnie, akkor szerintem legkorábban a legtöbb teszt olyan csütörtök-pénteltõl mutatná ki, de mivel vannak kivételek ezért van akinek hamarabb is.
szia én is igy vagyok épp de én a barnás cucc után rögtön teszteltem és pozitiv lett uh-on még nem látszott holnap megyek ujra ha akarod a babát tesztelj és menj orvoshoz ha nem akkor is ez a teendõd simán kimutatja már a teszt én a Gabriellre esküszöm:)
A kérdező hozzászólása: szombaton kéne megjönni!! akkor még nem mutatja ki:S? A kalkulátor szerint 3 hetes 2 napos lennék.
Ezt hetente megkérdezik 10-en :) ) A tünetek nem feltétlenül koraiak, mindenkinél máskor jönnek , nem lehet általánosítani. Amikor meg kéne jönnie Neked, azelõtt 1-2 nappal a jobb tesztek már kimutatják, de van amelyik csak utána pár nappal.
A kérdező hozzászólása: De ezek a tünetek lehetnek?? Nem túl korai még?:D
A tesztek már 5 nap után valós eredményt muatnak!
A kérdező hozzászólása: Nem jött meg, de a teszt - lett. Azóta 1 hetet késik, a hõm 37, 2...

Mikor mutatja ki a terhességet legkorábban a teszt?

Melyik a legbiztosabb tesztfajta? Én a Lily-vel néztem eddig, de nem mutat semmit. Ma reggel letelepedett a házunk el?tti póznára egy gólya. Reménykedem nagyon! :)

Legjobb válasz: A lilly általában mensi után mutatja ki a terhességet, de ha elég hcg van a szervezetedben, akkor kimutatja az is elõbb. Vegyél clearblue-t vagy gabriel-t. Sok sikert!

A lilly általában mensi után mutatja ki a terhességet, de ha elég hcg van a szervezetedben, akkor kimutatja az is elõbb. Vegyél clearblue-t vagy gabriel-t. Sok sikert!
a gólya jó jel, nekem bejött. Én a lányomnál láttam gólyát akkor mentek el. tavasszal megszületett a lányom, aztán két évre rá tavasszal láttam gólyát a férjem mondta is hogy ne nagyon lesegessem az eget. decemberbe megszületett a fiam. :) ) azt monda lelövi az összes gólyát a örnyéken vagy nem nézhetek fel az égre. :) ))
Én Gabrielt használtam azt mondják, hogy jó. Nekem kimutatta. Inkább a tesztnek higyj, mintsem a gólyában! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Ezek után próbálkozom másfajtával is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! ma megint itt volt a gólya... Ebben a hónapban is próbálkozunk... majdcsak. Gratulálok a gyerekekhez!

Terhességi teszt mikor mutatja már ki napközbeni vizelettel a terhességet. Ha már több hetes terhes lennék kimutatná?

Legjobb válasz: Valószínû...,de miért nem lehet valamit úgy csinálni,mint ahogy az utasításba le van írva?

Valószínû..., de miért nem lehet valamit úgy csinálni, mint ahogy az utasításba le van írva?
hülyeség.. ha nem szakadt ki, akkor nem kell :D
A kérdező hozzászólása: azért a biztonság kedvéért megnyugtatásul veszek egyet :D
akkor no para :D
A kérdező hozzászólása: gumival
de hogy?
A kérdező hozzászólása: aha
védekeztetek????
A kérdező hozzászólása: nincs kéznél utasítás mert még nem vettem meg majd csak holnap fogom
A kérdező hozzászólása: hát igen :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!