Találatok a következő kifejezésre: Mikor mutatják Magyarországon (7 db)

Mikor mutatják be Magyarországon a Szerelmes hangjegyek 2. részét? Lesz moziban?

Írjatok, amint tudni lehet róla valamit.

Legjobb válasz: Mivel a film tévéfilmnek készül, nálunk sem lesz valószínûleg a moziban. Amerikában 2007. augusztusában lesz a tévépremier. Magyarországon is minden bizonnyal mielõbb mûsorra tûzik, ha már ekkora kultusza van a tinik körében.

Mivel a film tévéfilmnek készül, nálunk sem lesz valószínûleg a moziban. Amerikában 2007. augusztusában lesz a tévépremier. Magyarországon is minden bizonnyal mielõbb mûsorra tûzik, ha már ekkora kultusza van a tinik körében.
A második rész csak tv-ben ment és dvd-n lehet +kapni, a harmadik rész van(volt)a moziban

Mikor mutatják be Magyarországon a Revolution 2. évadát?

Imádom ezt a sorozatot és nagyon várom a folytatását. A válaszokat előre is köszönöm! <3 :)

Legjobb válasz: Szerintem is nagyon jó sorozat . Angolul Szeptember 25. kezdik majd csak a 2. évadot , gondolom majd 2014 nyarán lesz magyarul úgy mint az 1. évad.

Szerintem is nagyon jó sorozat . Angolul Szeptember 25. kezdik majd csak a 2. évadot , gondolom majd 2014 nyarán lesz magyarul úgy mint az 1. évad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors és hasznos válaszodat! :)


Mikor mutatják be Magyarországon a Harry Potter és a halál ereklyéi első részét?

Már nagyon várom, de nem tudom mikortól adják a mozikban...

Legjobb válasz: Jövõhét csütörtöktõl.

Jövõhét csütörtöktõl.
A kérdező hozzászólása: wow...köszönöm!:)
Mától :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, már meg is néztem!:)

Miért nem játsszák még a magyarországi mozik január 29-én vasárnap az Underworld 4-t mikor 26-án mutatják be, csütörtökön?

Legjobb válasz: A nagy számú kalózfelvétel és neten való terjesztés miatt büntetésbõl Magyarországon késleltetve adják le az új filmeket.

A nagy számú kalózfelvétel és neten való terjesztés miatt büntetésbõl Magyarországon késleltetve adják le az új filmeket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!