Találatok a következő kifejezésre: Mikor mutathatja legkorábban a (4 db)

Peteeres utan mikor mutathato ki a HCG legkorabban a verbol?

Legjobb válasz: gondolom 10. nap környékén.De neten utánna tudsz ennek nézni.

gondolom 10. nap környékén.De neten utánna tudsz ennek nézni.

Aktus után legkorábban mikor mutatható ki a terhesség vérvételből?

Legjobb válasz: http://www.kismama.hu itt megtalálod a kérdésedre az információt.

http://www.kismama.hu itt megtalálod a kérdésedre az információt.
a vérböl is kb 10 hcg szintet tudnak sima aplikátorral megnézni. ezért kb ugyan akkor mikor a normál teszt. a vér teszt akkor érdekes ha nem fejlödik tovább, mert akkor a hcg sem nö.
A kérdező hozzászólása: Azon belül hol található?
Termékenységkalkulátor.Ott megadod az utolsó mensit, átlagos ciklushosszt és már számolja is Neked:)

Ha kb 2hete próbálkozunk a babával, és most kell majd betegnek lennem, akkor mikor mutatható ki legkorábban az eredmény?

Legjobb válasz: Hát szerintem várd meg mindenképp amíg késik.Bár nekem 2 nap késés után még nem mutatta ki a teszt...

Hát szerintem várd meg mindenképp amíg késik.Bár nekem 2 nap késés után még nem mutatta ki a teszt...
Fölösleges 2 héten át próbálkozni, bár sose lehet tudni... Elég egy hét, a kezdõ idõt jól választottad ki. Elõtte egy hétig szünet, a maradék 2 hétben meg azt csináltok, amit akartok, akkor valószínûleg nincs tétje. Amúgy meg a havi vérzésed nem betegség, hanem a tested egészséges mûködése. A tesztet meg nyugodtan ismételd meg egy hét múlva: akkor már biztos lesz az eredmény. Annak a pár napnak, amit esetleg nyernél, nem sok értelmét látom - fõleg úgy, hogy kimeredt szemmel bámulhatnád, hogy elég vastagok, sötétek-e a vonalak - aztán úgyis meg kellene ismételned, hogy biztos eredményt kapj.
az elmaradt menstruáció elsõ napján már mutathat +at a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!2 napja volt olyan érzésem, mintha "meg akarna jönni" nagyon kevés vérrel, azóta semmi.
akkor csinálj egy tesztet és ha +, akkor viszont lehet érdemes dokihoz menni, mert hormonzavarra utalhat a terhesség alatti barnázás vagy pici vér.gyógyszerrel könnyen orvosolható.
A kérdező hozzászólása: Egy kismama oldalon azt olvastam, hogy ez a beágyazódás jele is lehet, és csak azután számíthatunk +eredményre
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!A betegség szót gyakran használják, persze idézõjelben!

Mikor mutathatja ki legkorábban a teszt a terhességet?

Azt olvastam

Legjobb válasz: Szia láttom tájékozott vagy.Szerintem menszi után(elmaradt)1-2 nappal kimutatja.nekem menszi elõtt egy héttel(29)nem muttatta ki ma már pozitív lett a tesztem.

Szia láttom tájékozott vagy.Szerintem menszi után(elmaradt)1-2 nappal kimutatja.nekem menszi elõtt egy héttel(29)nem muttatta ki ma már pozitív lett a tesztem.
Szia!Én maradok a biztosnál, egy héttel mensikimaradás után, az a tuti.2x már égettem meg a kezem emiatt, úgyhogy várunk, bár nagyon nehéz, de azért jó hogy ennyire tájékozódsz, vannak itt sokkal tájékozatlanabbak is.Sok sikert.Egy öreg róka
Nekem mensi elõtt egy nappal kimutattta, de írták itt mensi elõtt 3 nappal is.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az "OREG RÓKA" nevû válaszolónak szeretném intézni ezeket a sorokat : Szia, igen látom nagyon kemény is vagy velük, de sajnos máshogy nem lehet "felnyitni a szemüket" az embereknek, bár én nem szoktam saját tapasztalataimon kívül mást írni. KÖSZI A VÁLASZOKAT!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!