Találatok a következő kifejezésre: Mikor mutat eredményt a teszt (9 db)

Mikor mutat biztos eredményt a teszt?

Hány napos késés után? Általában'

Legjobb válasz: Nekem 1 napos késés után kimutatta a teszt,de ha vársz 1 hetet,akkor még biztosabb az eredmény és akkor sem késel le semmirõl!

Nekem 1 napos késés után kimutatta a teszt, de ha vársz 1 hetet, akkor még biztosabb az eredmény és akkor sem késel le semmirõl!
Szia! Az én ciklusaim 26 naposak. Amikor tesztet csináltam a 26. napon már halványan kimutatta a teszt, aztán megismételtem a 28. napon és akkor már jól látható volt a második csik.
Szia.Nekem is egyböl a késés után kimutatta.Várj még egy pár napot, mert lehet, hogy még nincsen megfelelö HCGhormon szintje a szervezetednek.

Clostysok terhességi teszt mikor mutat eredményt? Mert késik de a teszt még negatív.

Sziasztok. Májusban szedtem clostyt a mensi 3.napjától 5napig 1szemet. Progeszteronhiány miatt ( 1éve próbálkozunk a babával de két kislányom már van egyikőjükkel ultrogestant kaptam progeszteron pótlásra) De köv. hónapba már nem szedtem mert rosszul voltam tőle. Uh-val követés megvolt voltak érett petéim tőszőrepedés tehát nem volt gond. Akkor volt egy felritkulásom 18cm-es méhnyálkahártyával de mensi lett belőle. Rendszeres 31napos ciklusaim van de pé-m a 17. ciklusnap körül van. Nos ma a 32.napon vagyok és mensi sehol.Úgy hallottam a closty szedésének még 2-3 hónapig van hatása. Mensi előtt a melleim fájni kezdenek egy héttel és mensi előtt 1-2 nappal már görcsöl a hasam és sugárzik a derekamba. Viszont most semmi Egy hete fájnak duzzadtak a melleim terhességi tüneteim vannak. Hányinger émelygés, hanulatingadozás, étvágycsökkenés vagy túlzott étvágy kívánósság. Fáradékonyság. Gyomorégés (bár refluxos vagyok)Fejfájás. Kávétól kapucsínótol undor. Szóval tényleg minden. De a mai igaz nem első vizeletből a teszt negatív. Mensi és jele sehol. Szerintetek lehet terhesség? Vagy az időjárás vagy álterhesség vagy más oka annak hogy késik? Mert májusban szedtem a clostyt de június július ugyanugy 31 napra megjött ahogy szokott. Hőmérőzést a sok csalódás miatt nem alkalmaztam már ebbeen a hónapban. Alap hőm 36,5 szokott lenne mensi előtt 37-37,3 között majd mensi előtti reggelen visszaesik 36,4-36,5-re és onnan tudom hogy aznap megjön. De ebben ahónapban nemhőmérőztem :( Szerintetek lehet esély babára? Mikor teszteljek megint hogy talán pozitív eredményt kaphassak?

Legjobb válasz: mivel nem jött meg igy igen van esély. csinálj tesztet 2 nap elteltével ujra.

mivel nem jött meg igy igen van esély. csinálj tesztet 2 nap elteltével ujra.
A kérdező hozzászólása: Gondolod hogy most sikerülhetett? A két csajomnál éreztem hogy terhes vagyok de most semmit nem érzek a rosszul léteken kívül. Hallottam hogy ciszta is okozhat ilyet sõt pozi tesztet closty-soknál :(
ritka a HCG-t termelõ ciszta. Én is clostys hónap végén avgyok igaz csak hétvégén lesz a két hét ovutól de a tesztek még negativak pedig van a terhességre utaló jelem. 4 éve nem tudok teherbe esni. Szerintem tesztelj azon nem mulik, amig nem jön meg van remny, a legtöbb nõnek semmi tünete igy az elején.
A kérdező hozzászólása: A lányokkal nekem sem volt tõnetem se elõtte se közben. Eznekem most fura hogy ennyi "bajom" van megse jött de a teszt negatív. Sokan riogattak a cisztával és amiatti pozi tesztekkel a closty miatt. Én meg rosszul is voltam a clostytól. Reménykedem benne hogy egyszerüen csak korai még. Nem tudom befolyásolhat e valamit hogy párom cukorbeteg 12éves kora óta. Mert errõl meg azt hallottam problémásabblehet a terhesség illetve vezethet vetéléshez is. Sõt meddõséget is okoz. ( a két lányom nem tõle van) de meddõ elvileg nem lehet hisz azén progimmal volt a baj most is meg régen is.
A kérdező hozzászólása: Ma reggeli elsõ vizeletbõl is negatív teszt :((
A kérdező hozzászólása: A héten már nem csinálok tesztet. Megtudja mondani valaki melyik a legérzékeyebb teszt? Hol vegyem? Gyógyszertár vag dm rossmann?
én a netrõl rendeltem 10-es erösségût de hogy tényleg az-e nem tudom. De a netrõl angyon olcsó a 15 db volt 1200. A clearblue nagyon érzékerny teszt na meg a legdrágább, olyat vegyél ha biztosra akarsz menni. sajnos ez 2000Ft körül van az 1 db és azért nem sokkal jobb mint a többi annyiban talán hogy elöbb kimutatja az elmaradt mensi után már minden teszt ki mutatja ha van baba. Szerintem neked nem éri meg megvenni a 25-ösnek is ki kéne már mutatnia ennyi idõ után ha lenne HCG a vizeletedben:(
A kérdező hozzászólása: Sajnos elkezdtem barnázni úgyhogy úgy néz ki mégsincs baba. 2 nap késés után barna pecsétlés. nemértem mert mindig pontosan megjon 31. napra és rögtön vérzéssel elõjellel. most elõjel nélkül terhességi tünetekkel. már nem tudom hova tenni kezdem elveszíteni a reményt :'(

A terhességi teszt mikor mutat ki a leghamarabb pontos eredményt? Az lehetséges hogy már a holnapi reggeli vizelet is kimutat használható információt?

Legjobb válasz: Lehetséges, attól függ hogy a holnaptól számítva, mikor történt az aktus. Általában aktus után, 2 héttel mutatható ki jórészt megbízható eredmény.

Lehetséges, attól függ hogy a holnaptól számítva, mikor történt az aktus. Általában aktus után, 2 héttel mutatható ki jórészt megbízható eredmény.
A terhesség 2. hetében kezd termelõdni a hormon, amit a terhességi teszt kimutat.
Aktus után két héttel. "Az lehetséges hogy már a holnapi reggeli vizelet is kimutat használható információt?" Te most arra gondolsz, hogy aktus után egy nappal? Ez a kérdés komoly? Manapság semmit nem tanítanak biológiából? Az eszem megáll, hogy olyanok, akik szexuális életet élnek, még ennyit sem tudnak az egészrõl. Terhességrõl onnantól beszélünk, hogy a megtermékenyített petesejt beágyazódik. Már maga a megtermékenyítés is idõbe telik, de aztán még több napig vándorol a zigóta, míg a méhbe ér. Utána még egy hét amíg beágyazódik. Már hogy a fenébe lehetne kimutatni következõ nap? Meg akkor mégis hogy mûködnének a 72 órás tabletták???

1-je és 4-e közt volt ovum. Mikor mutat valamilyen eredményt a 10-es érzékenységü teszt? _

Legjobb válasz: A teszt beágyazódás utáni 3-4 naptól mutat eredményt. Beágyazódás pedig aktus utáni minimum 6 nap. Tehát minimum 9-10 napot kell várni. Persze, ha meg akarod magad védeni felesleges aggodalmaktól, akkor jobb kivárni a nemvárt napját.

A teszt beágyazódás utáni 3-4 naptól mutat eredményt. Beágyazódás pedig aktus utáni minimum 6 nap. Tehát minimum 9-10 napot kell várni. Persze, ha meg akarod magad védeni felesleges aggodalmaktól, akkor jobb kivárni a nemvárt napját.
Ha tényleg 1-én volt ovud, akkor mutathat valamit, de inkább várj még 2-3 napot! :)
3-4 nap múlva megpróbálhatod reggeli elsõ vizelettel. Drukkolok!
Legkorábban szerintem 15-én tesztelj, de a legjobb lenne a 1--e! Mert ha 4-én volt esetleg ovud, akkor kb. 18-án kell megjönnie! Én a helyedben várnék, és ha nem jön meg, 19-én tesztelnék egyet! Ha ott van az a baba, akkor az ott is marad még egy jó darabig, és nem kell azon agyalnod, hogy most vajon látszik az a halvány csík, vagy csak te képzeled oda... :) Szívbõl kívánom, hogy legyen baba! Sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat és várok a teszt-tel bár nehéz. :) ) sok szerencsét mindenkinek
Szia! Kibírtad? Van valami eredmény?

A terhességi teszt mennyire megbízható? Csináljak még egy tesztet? Mikor mutat valós eredményt mennyi idő után?

Ma teszteltem negatív lett, mert kedden volt egy hete, hogy megkellett volna jönnie. Védekeztünk nem lyukadt ki a gumi.

Legjobb válasz: Nem kell másik teszt, mivel már 1 hete késik, a teszt -, védekeztetek is, tuti, hogy nem vagy terhes, inkább valami más van a háttérben. Menj el dokihoz,õ majd többet tud mondani.

Nem kell másik teszt, mivel már 1 hete késik, a teszt -, védekeztetek is, tuti, hogy nem vagy terhes, inkább valami más van a háttérben. Menj el dokihoz, õ majd többet tud mondani.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm
1 hete késik és negativ-ez ha nem védekeztetek akkor is kb 99 százalék pontosággla azt jelentené hogy nem vagy terhes. Ha védekeztetek akkor meg 150%.

Mikor mutat biztos eredmenyt a terhessegi teszt?

Lefekudtem a baratommal.Megszakitasos modszerrel vedekeztunk.Az aktus utan 10-12 napra csinaltam tesztet es negativ lett. A havim kesett s a keses utan 5 napra csinaltam meg egyet az is negativ lett.A havim is megjott de nem erzem jol magam.Szerintetek jokor csinaltam a tesztet.Lehetek terhes?Hallotam ojanrol is h a terhessege elso feleben is megjott neki.MI velemenyetek.normalis valaszokat adjatok ha lehet.

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz. Csak õ tudja biztosra megmondani, hogy terhes vagy-e. A tesztre rá is van írva, hogy csak önellenõrzésre vagy mire szolgál, az eredménye nem 100%-os.

Menj el orvoshoz. Csak õ tudja biztosra megmondani, hogy terhes vagy-e. A tesztre rá is van írva, hogy csak önellenõrzésre vagy mire szolgál, az eredménye nem 100%-os.
Kb 14 nap után. Még ha az elsõ nem is volt jó, a másodiknak ki kellet volna mutatnia. Nagy vszínûséggel nem vagy terhes. De ha ennyire aggódsz, vagy vegyél még egy tesztet, vagy menj el orvoshoz.
Szerintem ha rendesen megjött a havid és a tesztek is negatívak lettek kicsit az esélye annak, hogy terhes lettél. Várj a következõ menstruációig és ha az is rendesen megjön akkor biztos nem vagy terhes. Vagy ha meg akarod nyugtatni magad elõtt várj 2 hetet és csinálj még egy tesztet ha az lettél akkor tuti ki kell már mutatnia és utána irány a doki. Egyébként mit érzel?
A kérdező hozzászólása: Csak neha hanyingerem van.DE nem mindig.egyeb tunet nem jelentkezett.CSak az egyik ismerosomnek a terhesseg elso feleben rendszeresen jott s attol ijedtem meg.de szereintem 2 teszt nem tevedhet.S kb masfel honapja h egyutt voltunk mar kellene jelentkezzenek a tunetek is.
Hát ilyenkor már kellene jelentkezni tüneteknek, de pl. olyan is van, akinek egyáltalán nincs tünete. Nekem is van ismerõsöm, akinek megjött 3 hónapig, amikor terhes volt a kislányával, de ezt nem ijesztgetés miatt írom, inkább elõvigyázatosságból. Szerintem kb. egy hét múlva csinálj még egy tesztet, de a mai tesztek már most is kimutatnák nagyrészt. A hányinger lehet az idegességtõl is.
A hányinger millió dologtól lehet. Megjött a menstruációd, csináltál 2 tesztet... mit akarsz még? :) Szerintem csak nyugodj meg, lehet hogy a sok görcsölés miatt van hányingered :)
"Megszakitasos modszerrel vedekeztunk" Ez nem védekezés.
meg mindig azt mondom: az ilyen ne szexeljen!!! olyan jo latni a megnyugtato, tapasztalt tanacsokat. ez annyiban jo, h tudom, vannak olyanok, akik pontosan tudjak, mit csinaljanak szex elott, alatt es utan. egyet tanacsolok: ismerd meg a sajat tested! akkor tudni fogod, h terhes vagy-e, avagy sem. meg kulturalodj ezen a teren is. sokan mondjak, h biologia ora, felvilagositas - meglepo, de hasznosak. ha nem eleg, arra itt ez az oldal. nem pedig azert, h megnyugtassunk "nem-e vagy terhes".

Mikor mutat a terhességi teszt 100%ra biztos eredményt? A kimaradt menzesz hányadik napjától?

Legjobb válasz: A negatív teszt nem 100% addig, amíg meg nem jön a menstruáció, a pozitív teszt pedig 99% hogy babát jelent, igen ritka pajzsmirigybetegség, és néhány cisztaféle okozhat + tesztet baba nélkül, de ez tényleg irtó ritka.

A negatív teszt nem 100% addig, amíg meg nem jön a menstruáció, a pozitív teszt pedig 99% hogy babát jelent, igen ritka pajzsmirigybetegség, és néhány cisztaféle okozhat + tesztet baba nélkül, de ez tényleg irtó ritka.
A kérdező hozzászólása: x-epillel, de aztán csináltam gabriellel is és az is nega....szal feladom..:(
mivel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Na itt vagyok..ma reggel teszteltem egyet és olyan negatív lett, hogy úúristen...csak úgy vakított az az egy csík szóval most totálisan levagyok hangolva. Ma van az 5. napja, hogy késik...ha baba lett volna akkor azt már kimutatta volna a teszt...:(((
izgulok érted
A kérdező hozzászólása: Rendben, majd még jelentkezem....remélhetõleg pozitív teszttel:) ))))
Lehet, hogy 20-án volt a beágazódás. Kíváncsi vagyok. Majd írd ki, mi volt!
A kérdező hozzászólása: Hát, kiváncsi leszek:) ))
Minden teszt ugyanazon az elven mûködik. Az árbeli különbség leginkább a csomagoláson múlik. A gyógyszertári tesztek biztos hogy mind megbízhatóak. A drogériákban kaphatók is jók, én egyszer vettem Auchanban, az is tökéletes volt.
A kérdező hozzászólása: Melyik a legmegbízhatóbb teszt szerintetek?:)
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek majd, ha pozítiv ha negatív akkor is jövõhéten megyek majd dokihoz. Múltkor lebaszást kaptam mert a késés 4. napján mentem..(mondjuk utána meg is jött)..aztmondta, hogy várjak 2 hetet...ha addig nem jön meg akkor menjek....
Holnap reggel is tesztelj egyet. Ez még kétesélyes. Én azt szoktam javasolni, hogy két naponta érdemes tesztelni reggeli elsõ pisibõl, és ha több mint egy hetet késik, de amúgy rendszeresek a ciklusok (20-40 nap közöttiek), akkor doki.
A kérdező hozzászólása: Azóta nem csináltam újabb tesztet, holnap reggel fogok majd. Remélem két csík jelenik majd meg:) ))
Azóta nem csináltál tesztet? Lehet érdeme lenne újra tesztelni, lehet, hogy csak nem mutatta még ki.
Nem jól írtam a végét: Szóval ha negatív a teszt, az NEM 100%-ig biztos.
A kérdező hozzászólása: 22én kellett volna megjönnie de 20án volt egy nagyon kevés rózsaszínes valami....1napig tartott csak és nem is élénk piros volt hanem csak halvány rózsaszín...ez mi volt szerintetek? azóta sem jött meg viszont 23-án csináltam tesztet és negatív...viszont, hányinger, hányás, szagundor van...és egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy megfog jönni. Szerintetek ez terhesség?:)
Már a kimaradt napján általában pozitív lesz a teszt, ha baba van, fõleg reggeli vizeletbõl. Több napos késésnél már a nap bármely szakában. Ha viszont több napos késésnél még mindig negatív a teszt, akkor valószínüleg nincs baba, de még mindig belejátszik, hogy esetleg eltolódott a peteérés, és azért nem jelzi még ki. Szóval vehetjük úgy végül is, hogyha negatív a teszt, akkor az 100%-ig biztos.
A kérdező hozzászólása: Na vannak fejlemények...voltam tegnap dokinál..csinált ultrahangot, azt mondta, hogy egyenlõre terhességet nem lát de õ mégis arra gyanakszik...elküldött tesztre, aztán visszakell majd mennem..:) Ja és azt mondta, hogy a tesztekbe ne bízzak, sokszor mutat téves pozítiv/negatív eredményt:) Hát, talán mégis van remény?!:)

Mikor mutat a terhességi teszt kézzelfogható eredményt?

A legtöbb helyen az olvasható, hogy csak a kimaradt menstruáció 4-5. napjától, azonban fórumokon illetve itt is javasolták többen a tesztet menstruációs ciklustól függetlenül. Megköszönném a tapasztalatokat...

Legjobb válasz: szia, nekem 30 napon -, 47-en lett +

szia, nekem 30 napon -, 47-en lett +
kázzel foghatót 9 honap mulva mutat pozitiv teszt esetén:-))) egyébként a kimaradt mensi elõtt nem érdemes még tesztelni, legtöbbször negtivat mutat terhesség esetén is.
a legerzekenyebbek az aktus utan min. 2 hettel.

Ha a doki korai terhességre gyanakszik (megvastagodott nyálkahártya 12mm ez volt hétfőn). Akkor meddig várjak a tesztel? Mikor mutat vajon valós eredményt? (mai teszt negatív). Akkor már tuti hogy nincsen baba?

Menzinek semmi jele.a cicim kicsit kemény,és puffadok.A ciklusommal eddig minden rendben volt.aug-ban hagytam abba a gyógyszert,de utána is beállt pontosra.Van még remény?

Legjobb válasz: Nekem 12mm-es volt a nyálkahátya és mellette látott egy 4,5mm-es petezsákot,de ekkor még nem voltam 5 hetes terhes!!!1 héttel késõbb kellett visszamennem akkor már 9mm-es petezsák volt és benne embriócsomó volt látható!!!Szerintem a nyálkahártya vastagság már jó jel lehet!!!

Nekem 12mm-es volt a nyálkahátya és mellette látott egy 4, 5mm-es petezsákot, de ekkor még nem voltam 5 hetes terhes!!!1 héttel késõbb kellett visszamennem akkor már 9mm-es petezsák volt és benne embriócsomó volt látható!!!Szerintem a nyálkahártya vastagság már jó jel lehet!!!
Szerintem minden másnap lõjj el egy tesztet:) Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: 3 napja késik már
12 mm az még nem megvastagodott ennyi kell kb a beágyazódáshoz. nekem 15-20mm szokot lenni 5-6 nappal a tüszõrepedés után.
Szia. Ha 3 napja késik, akkor nyugodtan csinálhatsz holnap reggeli elsõ vizeletbõl tesztet, már mutatnia kellene valamit.Bár mondjuk, ha a ma reggeli teszt nega lett, akkor várj vagy 4 napot a következõ teszttel. Nekem 13 mm-es volt a nyálkahártyám, vissza kellett mennem 2 hét múlva, akkor voltam pont 6 hetes és akkor már szívhang is volt :) 23+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Kedves utólsó.és a két hét alatt te teszteltél?vagy már elõtte?mikor lett pozi a teszted?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!