Találatok a következő kifejezésre: Mikor mutat eredményt a (24 db)

A terhességi teszt mikor mutat ki a leghamarabb pontos eredményt? Az lehetséges hogy már a holnapi reggeli vizelet is kimutat használható információt?

Legjobb válasz: Lehetséges, attól függ hogy a holnaptól számítva, mikor történt az aktus. Általában aktus után, 2 héttel mutatható ki jórészt megbízható eredmény.

Lehetséges, attól függ hogy a holnaptól számítva, mikor történt az aktus. Általában aktus után, 2 héttel mutatható ki jórészt megbízható eredmény.
A terhesség 2. hetében kezd termelõdni a hormon, amit a terhességi teszt kimutat.
Aktus után két héttel. "Az lehetséges hogy már a holnapi reggeli vizelet is kimutat használható információt?" Te most arra gondolsz, hogy aktus után egy nappal? Ez a kérdés komoly? Manapság semmit nem tanítanak biológiából? Az eszem megáll, hogy olyanok, akik szexuális életet élnek, még ennyit sem tudnak az egészrõl. Terhességrõl onnantól beszélünk, hogy a megtermékenyített petesejt beágyazódik. Már maga a megtermékenyítés is idõbe telik, de aztán még több napig vándorol a zigóta, míg a méhbe ér. Utána még egy hét amíg beágyazódik. Már hogy a fenébe lehetne kimutatni következõ nap? Meg akkor mégis hogy mûködnének a 72 órás tabletták???

Clostysok terhességi teszt mikor mutat eredményt? Mert késik de a teszt még negatív.

Sziasztok. Májusban szedtem clostyt a mensi 3.napjától 5napig 1szemet. Progeszteronhiány miatt ( 1éve próbálkozunk a babával de két kislányom már van egyikőjükkel ultrogestant kaptam progeszteron pótlásra) De köv. hónapba már nem szedtem mert rosszul voltam tőle. Uh-val követés megvolt voltak érett petéim tőszőrepedés tehát nem volt gond. Akkor volt egy felritkulásom 18cm-es méhnyálkahártyával de mensi lett belőle. Rendszeres 31napos ciklusaim van de pé-m a 17. ciklusnap körül van. Nos ma a 32.napon vagyok és mensi sehol.Úgy hallottam a closty szedésének még 2-3 hónapig van hatása. Mensi előtt a melleim fájni kezdenek egy héttel és mensi előtt 1-2 nappal már görcsöl a hasam és sugárzik a derekamba. Viszont most semmi Egy hete fájnak duzzadtak a melleim terhességi tüneteim vannak. Hányinger émelygés, hanulatingadozás, étvágycsökkenés vagy túlzott étvágy kívánósság. Fáradékonyság. Gyomorégés (bár refluxos vagyok)Fejfájás. Kávétól kapucsínótol undor. Szóval tényleg minden. De a mai igaz nem első vizeletből a teszt negatív. Mensi és jele sehol. Szerintetek lehet terhesség? Vagy az időjárás vagy álterhesség vagy más oka annak hogy késik? Mert májusban szedtem a clostyt de június július ugyanugy 31 napra megjött ahogy szokott. Hőmérőzést a sok csalódás miatt nem alkalmaztam már ebbeen a hónapban. Alap hőm 36,5 szokott lenne mensi előtt 37-37,3 között majd mensi előtti reggelen visszaesik 36,4-36,5-re és onnan tudom hogy aznap megjön. De ebben ahónapban nemhőmérőztem :( Szerintetek lehet esély babára? Mikor teszteljek megint hogy talán pozitív eredményt kaphassak?

Legjobb válasz: mivel nem jött meg igy igen van esély. csinálj tesztet 2 nap elteltével ujra.

mivel nem jött meg igy igen van esély. csinálj tesztet 2 nap elteltével ujra.
A kérdező hozzászólása: Gondolod hogy most sikerülhetett? A két csajomnál éreztem hogy terhes vagyok de most semmit nem érzek a rosszul léteken kívül. Hallottam hogy ciszta is okozhat ilyet sõt pozi tesztet closty-soknál :(
ritka a HCG-t termelõ ciszta. Én is clostys hónap végén avgyok igaz csak hétvégén lesz a két hét ovutól de a tesztek még negativak pedig van a terhességre utaló jelem. 4 éve nem tudok teherbe esni. Szerintem tesztelj azon nem mulik, amig nem jön meg van remny, a legtöbb nõnek semmi tünete igy az elején.
A kérdező hozzászólása: A lányokkal nekem sem volt tõnetem se elõtte se közben. Eznekem most fura hogy ennyi "bajom" van megse jött de a teszt negatív. Sokan riogattak a cisztával és amiatti pozi tesztekkel a closty miatt. Én meg rosszul is voltam a clostytól. Reménykedem benne hogy egyszerüen csak korai még. Nem tudom befolyásolhat e valamit hogy párom cukorbeteg 12éves kora óta. Mert errõl meg azt hallottam problémásabblehet a terhesség illetve vezethet vetéléshez is. Sõt meddõséget is okoz. ( a két lányom nem tõle van) de meddõ elvileg nem lehet hisz azén progimmal volt a baj most is meg régen is.
A kérdező hozzászólása: Ma reggeli elsõ vizeletbõl is negatív teszt :((
A kérdező hozzászólása: A héten már nem csinálok tesztet. Megtudja mondani valaki melyik a legérzékeyebb teszt? Hol vegyem? Gyógyszertár vag dm rossmann?
én a netrõl rendeltem 10-es erösségût de hogy tényleg az-e nem tudom. De a netrõl angyon olcsó a 15 db volt 1200. A clearblue nagyon érzékerny teszt na meg a legdrágább, olyat vegyél ha biztosra akarsz menni. sajnos ez 2000Ft körül van az 1 db és azért nem sokkal jobb mint a többi annyiban talán hogy elöbb kimutatja az elmaradt mensi után már minden teszt ki mutatja ha van baba. Szerintem neked nem éri meg megvenni a 25-ösnek is ki kéne már mutatnia ennyi idõ után ha lenne HCG a vizeletedben:(
A kérdező hozzászólása: Sajnos elkezdtem barnázni úgyhogy úgy néz ki mégsincs baba. 2 nap késés után barna pecsétlés. nemértem mert mindig pontosan megjon 31. napra és rögtön vérzéssel elõjellel. most elõjel nélkül terhességi tünetekkel. már nem tudom hova tenni kezdem elveszíteni a reményt :'(

1-je és 4-e közt volt ovum. Mikor mutat valamilyen eredményt a 10-es érzékenységü teszt? _

Legjobb válasz: A teszt beágyazódás utáni 3-4 naptól mutat eredményt. Beágyazódás pedig aktus utáni minimum 6 nap. Tehát minimum 9-10 napot kell várni. Persze, ha meg akarod magad védeni felesleges aggodalmaktól, akkor jobb kivárni a nemvárt napját.

A teszt beágyazódás utáni 3-4 naptól mutat eredményt. Beágyazódás pedig aktus utáni minimum 6 nap. Tehát minimum 9-10 napot kell várni. Persze, ha meg akarod magad védeni felesleges aggodalmaktól, akkor jobb kivárni a nemvárt napját.
Ha tényleg 1-én volt ovud, akkor mutathat valamit, de inkább várj még 2-3 napot! :)
3-4 nap múlva megpróbálhatod reggeli elsõ vizelettel. Drukkolok!
Legkorábban szerintem 15-én tesztelj, de a legjobb lenne a 1--e! Mert ha 4-én volt esetleg ovud, akkor kb. 18-án kell megjönnie! Én a helyedben várnék, és ha nem jön meg, 19-én tesztelnék egyet! Ha ott van az a baba, akkor az ott is marad még egy jó darabig, és nem kell azon agyalnod, hogy most vajon látszik az a halvány csík, vagy csak te képzeled oda... :) Szívbõl kívánom, hogy legyen baba! Sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat és várok a teszt-tel bár nehéz. :) ) sok szerencsét mindenkinek
Szia! Kibírtad? Van valami eredmény?

Mikor mutat biztos eredmenyt a terhessegi teszt?

Lefekudtem a baratommal.Megszakitasos modszerrel vedekeztunk.Az aktus utan 10-12 napra csinaltam tesztet es negativ lett. A havim kesett s a keses utan 5 napra csinaltam meg egyet az is negativ lett.A havim is megjott de nem erzem jol magam.Szerintetek jokor csinaltam a tesztet.Lehetek terhes?Hallotam ojanrol is h a terhessege elso feleben is megjott neki.MI velemenyetek.normalis valaszokat adjatok ha lehet.

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz. Csak õ tudja biztosra megmondani, hogy terhes vagy-e. A tesztre rá is van írva, hogy csak önellenõrzésre vagy mire szolgál, az eredménye nem 100%-os.

Menj el orvoshoz. Csak õ tudja biztosra megmondani, hogy terhes vagy-e. A tesztre rá is van írva, hogy csak önellenõrzésre vagy mire szolgál, az eredménye nem 100%-os.
Kb 14 nap után. Még ha az elsõ nem is volt jó, a másodiknak ki kellet volna mutatnia. Nagy vszínûséggel nem vagy terhes. De ha ennyire aggódsz, vagy vegyél még egy tesztet, vagy menj el orvoshoz.
Szerintem ha rendesen megjött a havid és a tesztek is negatívak lettek kicsit az esélye annak, hogy terhes lettél. Várj a következõ menstruációig és ha az is rendesen megjön akkor biztos nem vagy terhes. Vagy ha meg akarod nyugtatni magad elõtt várj 2 hetet és csinálj még egy tesztet ha az lettél akkor tuti ki kell már mutatnia és utána irány a doki. Egyébként mit érzel?
A kérdező hozzászólása: Csak neha hanyingerem van.DE nem mindig.egyeb tunet nem jelentkezett.CSak az egyik ismerosomnek a terhesseg elso feleben rendszeresen jott s attol ijedtem meg.de szereintem 2 teszt nem tevedhet.S kb masfel honapja h egyutt voltunk mar kellene jelentkezzenek a tunetek is.
Hát ilyenkor már kellene jelentkezni tüneteknek, de pl. olyan is van, akinek egyáltalán nincs tünete. Nekem is van ismerõsöm, akinek megjött 3 hónapig, amikor terhes volt a kislányával, de ezt nem ijesztgetés miatt írom, inkább elõvigyázatosságból. Szerintem kb. egy hét múlva csinálj még egy tesztet, de a mai tesztek már most is kimutatnák nagyrészt. A hányinger lehet az idegességtõl is.
A hányinger millió dologtól lehet. Megjött a menstruációd, csináltál 2 tesztet... mit akarsz még? :) Szerintem csak nyugodj meg, lehet hogy a sok görcsölés miatt van hányingered :)
"Megszakitasos modszerrel vedekeztunk" Ez nem védekezés.
meg mindig azt mondom: az ilyen ne szexeljen!!! olyan jo latni a megnyugtato, tapasztalt tanacsokat. ez annyiban jo, h tudom, vannak olyanok, akik pontosan tudjak, mit csinaljanak szex elott, alatt es utan. egyet tanacsolok: ismerd meg a sajat tested! akkor tudni fogod, h terhes vagy-e, avagy sem. meg kulturalodj ezen a teren is. sokan mondjak, h biologia ora, felvilagositas - meglepo, de hasznosak. ha nem eleg, arra itt ez az oldal. nem pedig azert, h megnyugtassunk "nem-e vagy terhes".

Mikor mutat biztos eredményt a teszt?

Hány napos késés után? Általában'

Legjobb válasz: Nekem 1 napos késés után kimutatta a teszt,de ha vársz 1 hetet,akkor még biztosabb az eredmény és akkor sem késel le semmirõl!

Nekem 1 napos késés után kimutatta a teszt, de ha vársz 1 hetet, akkor még biztosabb az eredmény és akkor sem késel le semmirõl!
Szia! Az én ciklusaim 26 naposak. Amikor tesztet csináltam a 26. napon már halványan kimutatta a teszt, aztán megismételtem a 28. napon és akkor már jól látható volt a második csik.
Szia.Nekem is egyböl a késés után kimutatta.Várj még egy pár napot, mert lehet, hogy még nincsen megfelelö HCGhormon szintje a szervezetednek.

P 3-mas citológiai eredmény után mindenképp műtét szükséges? Mit tehetnék, hogy a következő alkalommal a leletem jobb legyen?

A héten voltam orvosnál. P3-mas lett a citológia eredménye. Nagyon megijedtem! Soha nem volt ilyen...A doki azt mondta, hogyha legközelebb is ilyen lesz, egyb?l m?tét következik. Ez lehetséges? Már ilyen hamar? Nem várhatnak még vele? Kaptam rá Betadin kúpot, vajon ez használ? Nagyon félek! Mit tegyek, hogy jobb legyen az eredmény? Egészségesen étkezek, rendszeresen mozgok, monogám párkapcsolatban élek...A citológia levétel el?tt voltam beteg, trichonomasom volt, a doki adott arra is kúpot, de a kúp szedés után egyb?l levette a citológiát. Lehet-e köze ennek a gyulladásnak a p3-mas eredményemhez vajon? El?re is köszönök szépen minden szíves segítséget!

Legjobb válasz: Szia, nekem is volt P3-as a citológiám, én is betadin kúpot kaptam és 3 hónap múlva kellett visszamennem. Megismételték és P2 lett. Nem kell megijedni, a P3-as eredmény kimutat gyulladást is ezért kaptad a kúpot. Ne izgulj, majd meg fogják ismételni. Fel a fejjel.

Szia, nekem is volt P3-as a citológiám, én is betadin kúpot kaptam és 3 hónap múlva kellett visszamennem. Megismételték és P2 lett. Nem kell megijedni, a P3-as eredmény kimutat gyulladást is ezért kaptad a kúpot. Ne izgulj, majd meg fogják ismételni. Fel a fejjel.
Szia! Ha elkerülhetõ a mûtét, nem mûtenek. Nekem sajnos kúp után is rossz lett, aztán kaptam még vmit, utána is P3 lett, aztán jött a mûtét, mert a dokim attól félt, hogy ha sokáig húzza a dolgot, méhnyakrákom lesz. A mûtét kb. 20 perc, semmit nem érzel, a szövettenra pedig kell várni pár hetet. Nekem sajnos nem lett túl jó (tehát jó, hogy megmûtöttek!!!), ezért 3 havonta kellett járnom szûrésre 1 éven keresztül, de szerencsére a mûtét azért rendbe tett! Ne izgulj elõre!!!
A barátnõmnek évek óta p3 az eredménye, de nem kell mûteni csak 3 havonta jár rákszûrésre.Szerintem keress másik orvost.

Mikor mutat a terhességi teszt kézzelfogható eredményt?

A legtöbb helyen az olvasható, hogy csak a kimaradt menstruáció 4-5. napjától, azonban fórumokon illetve itt is javasolták többen a tesztet menstruációs ciklustól függetlenül. Megköszönném a tapasztalatokat...

Legjobb válasz: szia, nekem 30 napon -, 47-en lett +

szia, nekem 30 napon -, 47-en lett +
kázzel foghatót 9 honap mulva mutat pozitiv teszt esetén:-))) egyébként a kimaradt mensi elõtt nem érdemes még tesztelni, legtöbbször negtivat mutat terhesség esetén is.
a legerzekenyebbek az aktus utan min. 2 hettel.

A terhességi teszt mennyire megbízható? Csináljak még egy tesztet? Mikor mutat valós eredményt mennyi idő után?

Ma teszteltem negatív lett, mert kedden volt egy hete, hogy megkellett volna jönnie. Védekeztünk nem lyukadt ki a gumi.

Legjobb válasz: Nem kell másik teszt, mivel már 1 hete késik, a teszt -, védekeztetek is, tuti, hogy nem vagy terhes, inkább valami más van a háttérben. Menj el dokihoz,õ majd többet tud mondani.

Nem kell másik teszt, mivel már 1 hete késik, a teszt -, védekeztetek is, tuti, hogy nem vagy terhes, inkább valami más van a háttérben. Menj el dokihoz, õ majd többet tud mondani.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm
1 hete késik és negativ-ez ha nem védekeztetek akkor is kb 99 százalék pontosággla azt jelentené hogy nem vagy terhes. Ha védekeztetek akkor meg 150%.

Vajon mikor mutat valós eredményt a tesztem?

Mindig 32 naposak a ciklusaim. Ennek ellenére mindig 14. napon van a peteérésem. A mensi napját meg kell várni, vagy peteérés után 14 nappal, tehát a 28. napon is valós eredményt mutathat a teszt?

Legjobb válasz: A legtöbb nõnek igen 14. napon kimutatja már, még ha neked hosszabb is a peteérés utáni fázis akkor is.

A legtöbb nõnek igen 14. napon kimutatja már, még ha neked hosszabb is a peteérés utáni fázis akkor is.
Szerintem a 28.napon már halvány csíkocskának kéne lennie!!
Mindég várd meg a mensi kimaradását.

A terhességi tesztem azt írja, hogy beágyazódás után 3 nappal már biztos eredményt mutat. Azt honnan tudhatnám mikor is történt a beágyazódás?

A legtöbben azt mondták 7-14 nap is lehet a beágyazódás. Nem szeretném megvárni a mensit, tesztelni szeretnék, de mikor? :)

Legjobb válasz: Kismama.hu nagyon jol megmutatja a kalulátor mikor és hogyan történnek ezek a dolgok!

Kismama.hu nagyon jol megmutatja a kalulátor mikor és hogyan történnek ezek a dolgok!
a szakirodalom szerint a beágyazódás az elsõ kimaradt menstruáció elsõ napja körül fejezõdik be. Kénytelen leszel várni..:(
Szerintem is várj mert jobb késõbb tesztelni mert akkor nem ér akkora csalódás ha esetleg nega lesz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon lassan telnek a napok sajna, közben várom hátha lesz valami tünetem ami babára utalhatna, de semmi, bár jobb mintha csak képzelném...
Csak nyugodtan!Ne gondolj semmi babás dologra annál rosszabb én tudom milyen nehéz nem rá gondolni mert mi már 3 éve próbálkozunk!De most jutotam el oda hogy nem gondolok rá mert annál rosszabb!Foglald el magad és figyelj másra!Hidd el jobb lesz!!!!
én sem bírtam sorban vettem a tesztetek a mai már a tizedik volt és még csak 3 napja volt egy angyon halvány alig látható pzitiv jelzés de most már erõsebb nekem holnap kellene nem megjönnie de holnap már dokihoz is megyek szorítok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!