Találatok a következő kifejezésre: Mikor mutat egy teszt (8 db)

Mikor mutat egy teszt leghamarabb terhességet hanyadik napon?

A tehességi tezs mikor mutatja a leghamarabb ki a terhességet, azért érdekel ez, mert dec.26-án voltunk együtt azóta jan13-án és 14-én csináltam tesztett negatív lett, aztán mejött de nem voltam biztos így 20-án is teszteltem, akkor már kellet volna mutatni ha terhes vagyok, nem?

Legjobb válasz: Persze ha akkor voltatok együtt már 6 hetes terhesnek kellene lenned így már rég kimutatná. Ha megjött már attól tuti hogy nem vagy terhes.

Persze ha akkor voltatok együtt már 6 hetes terhesnek kellene lenned így már rég kimutatná. Ha megjött már attól tuti hogy nem vagy terhes.
Nekem ovu után a 12. napon délután pozitiv lett.
Az biztos, hogy nem vagy terhes, vagyis a decemberi együttléttõl nem. Ovu után leghamarabb a 12. napon mutathat pozit a teszt, de csak 10-es érzékenységûvel. Legbiztosabb viszont ovu után 16-17 nap múlva, akkor már mindegy a teszt érzékenysége is.

Mikor mutat biztosat egy teszt?

Néhányan azt írják, hogy mensi el?tti napokban már b?ven lehet tesztelni, mások szerint meg csak az elmaradt mensi után nagyjából egy héttel érdemes. Most akkor ez hogy is van?

Legjobb válasz: Egy picit pontositanam az utolso valaszolot, de csak egy picit :-) Szoval a megtermekenyuleskor meg nem kezd el HCG termelodni, mert a pete mar a petevezetoben megtermekenyul, de nem bocsajt meg ki HCG-t (ugye a teszt ezt nezi) A beagyazodaskor, mikor belefurta magat a mehfalba, kezd el termelodni ez a hormon. A beagyazodas viszont ne megyforma mindenkinel, 7-14 nap kozott van, de extrem esetekben ennel kicsit kevesebb, ill. tobb is lehet. Tehat foleg ez adja az elterest, kinel mikor lesz pozitiv a teszt, na meg az, h ha nem pont kozepidoben van a peteeres. Egyeni tapasztalatom: nekem 3 nappal menis elott, azaz DPO 11-en lett pozivit a 10-es Acon teszt.(DPP: days past ovulation) 28 hetes kismama

Egy picit pontositanam az utolso valaszolot, de csak egy picit :-) Szoval a megtermekenyuleskor meg nem kezd el HCG termelodni, mert a pete mar a petevezetoben megtermekenyul, de nem bocsajt meg ki HCG-t (ugye a teszt ezt nezi) A beagyazodaskor, mikor belefurta magat a mehfalba, kezd el termelodni ez a hormon. A beagyazodas viszont ne megyforma mindenkinel, 7-14 nap kozott van, de extrem esetekben ennel kicsit kevesebb, ill. tobb is lehet. Tehat foleg ez adja az elterest, kinel mikor lesz pozitiv a teszt, na meg az, h ha nem pont kozepidoben van a peteeres. Egyeni tapasztalatom: nekem 3 nappal menis elott, azaz DPO 11-en lett pozivit a 10-es Acon teszt.(DPP: days past ovulation) 28 hetes kismama
Ez attól függ, hogy mikor vagy "termékeny" állapotban. Én 2 napra a mensi után esetm teherbe, mármint miután elmúlt így már a következõ "megjövetel" elött is kimutatta.
Szia! Nekem a mensi elõtt egy nappal a Clearblue már kimutatta, hogy baba van a pocakomban! Sosem értettem miért tesztelnek mensi elõtt, de aztán amikor oda jutottam én sem bírtam kivárni, hogy kimaradjon a mensim! :) 9 hetes kismama
Azert szoktak mondani, hogy erdemes megvarni a mensi kimaradasat, mert ha esetleg terhes vagy, es tesztet csinalsz mensi elott, ami + lesz, akkor nagyot csalodik az ember, ha megis megjon. Sok esetben a megtermekenyules bekovetkezik, tehat no a HCG szint, de sajnos nem tapad meg, igy a mensivel tavozik. En vartam 5 napot a mensi kimaradasa utan.Nehez kivarni, de csalodni szerintem rosszabb.
bocsi az elutesert, siettem :) DPO

A terhességi teszt mennyire megbízható? Csináljak még egy tesztet? Mikor mutat valós eredményt mennyi idő után?

Ma teszteltem negatív lett, mert kedden volt egy hete, hogy megkellett volna jönnie. Védekeztünk nem lyukadt ki a gumi.

Legjobb válasz: Nem kell másik teszt, mivel már 1 hete késik, a teszt -, védekeztetek is, tuti, hogy nem vagy terhes, inkább valami más van a háttérben. Menj el dokihoz,õ majd többet tud mondani.

Nem kell másik teszt, mivel már 1 hete késik, a teszt -, védekeztetek is, tuti, hogy nem vagy terhes, inkább valami más van a háttérben. Menj el dokihoz, õ majd többet tud mondani.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm
1 hete késik és negativ-ez ha nem védekeztetek akkor is kb 99 százalék pontosággla azt jelentené hogy nem vagy terhes. Ha védekeztetek akkor meg 150%.

Ha 2 pete érik meg egy cikluson belül, akkor hogyan alakul a hőmérsékleti görbe, mit mutat az LH-teszt, milyen a méhszáj?

Szóval honnan lehet tudni? Van olyan olyan köztetek, aki észrevette, hogy 2 pete érett neki? Esetleg meg is termékenyültek?

Legjobb válasz: Szerintem a homersekleti gorbe ugyanugy alakul, mint egy peténél, és az ovu teszt is ugyanazt mutatja, mintha 1 pete érne. A mehszaj elvileg feljebb huzodik, kicsit felpuhul, de szerintem azt ne tapogasd...

Szerintem a homersekleti gorbe ugyanugy alakul, mint egy peténél, és az ovu teszt is ugyanazt mutatja, mintha 1 pete érne. A mehszaj elvileg feljebb huzodik, kicsit felpuhul, de szerintem azt ne tapogasd...
Én eddig ilyen nem hallottam, de ebbe a hónapban nekem is kétszer esett le a hõ és mindkétszer olyan érzésem volt, mint peteéréskor szokott. Úgyhogy ezek szerint létezik ilyen! Irtó hálás lennék a sorsnak, ha végre megtermékenyülne valamelyik!

Mai nap vettem 3 féle tesztet, mivel késik a mensesem! Az egyik teszt egy kicsit halvány de jól kivehető + t mutat ( Clearblue) a másik egyértelmű negatívat ( Romed) a harmadik pedig bemondta az unalmast ( Clearblue digitális)! Most ilyenkor mi van?

http://kepfeltoltes.hu/120418/DSC_0149_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: Ez az a fajta clearblue csík, ami miatt nem jó a cb-t választani. Vegyél egy sima gravi hcg-t, vagy gyógyszertárit, mert ez így most bármi lehet.

Ez az a fajta clearblue csík, ami miatt nem jó a cb-t választani. Vegyél egy sima gravi hcg-t, vagy gyógyszertárit, mert ez így most bármi lehet.
A lényeget elfelejtettem, hogy vagy?:-)
Èn vagyok a nutellàs baràtnéd. Még annyit fûznèk a csodâlatos tesztekhez, anno a medilab csapott be csúnyân. Egy het késés 5! Gyönyörû egyforma pozi teszt. Megjött, rà màsnap vérvétel és egy deka hcg- t nem talàltak. Tehàt igen is van fals pozitív! A nõdokim azt mondta ezeknek a teszteknek annyi is elèg, hogy kicsit erösebben süt a nap(dobozban) és màr annyi neki!
Engem nem bántottál meg! 1 teszt sem tökéletes és 100%-os. Nem mutat mindenkinél valós eredményt, mindenki csalódott valamelyikben... a biztos az a vérvétel.
A kérdező hozzászólása: Elnézést ha most durván fogalmazok, de nem hat meg, hogy más pozitív véleménnyel van a tesztrõl! Én saját tapasztalatból írtam, hogy csaló a teszt! Hozzá tenném nem 1x hanem 3x mutatott nekem ál pozitívat! Így én nem fogom venni nem bízom meg benne még akkor sem ha valaki az életére esküdne meg , hogy megbízható! 1.5 év után 3x is örülni majd csalódni....kicsit sok! Remélem ezt megérted Te is kedves utolsó és tudom, hogy a linkel jót akartál és ezt köszönöm is!
Na az jò hír! :-) boszi vagyok, lehet :-) ne nyúlkàlj, nem szabad! Ha van babò ugyis ott lesz-van!! Ha meg terhes vagy akkor lesz 9 hònapod, hogy èlvezd a tehessèget!
A kérdező hozzászólása: szia :) ! 12.ére nem várom a mensest! Most úgy érzem sikerült és vannak apró elõjelei! Soha nem szokott a hasamm görcsölni még menses elõtt sem ( mindig csak onnan tudtam, hogy mensi lesz, hogy a megérzéseimre támaszkodtam ), most már 3 napja görcsöl a hasam az elsõ napon olyannyira, hogy azt hittem szét szakadok! Bár ez nem is görcs volt inkább úgy írnám le, hogy a méhem szét akart szakadni két felé! Vacsora közben elkapott a hányinger! És tudom az ön vizsgálat nem elõnyös, de én kíváncsi voltam utána olvastam terhesség esetén milyennek kell lenni a méhszájnak! Az enyém nagyon magasan van teljesen zárt és kicsit kemény pont amilyennek terhességnél lennie kell! Ennek ellenére nem élem bele magam, nem szeretnék csalódni, de valami belsõ hang azt súgja sikerült! 12.én tesztelek legkorábban elõtte nem akarok!
Ên ma ettem 2 nuttellàsat :-) . Hànyadik napon vagy?
Az is jò lesz, köszi :-)
A kérdező hozzászólása: Kakaóssal tudok csak szolgálni :)
Az jo. Egy jo nutellàs palacsintàért most bàrmit megadnèk! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem rossz ötlet :) Szeretek sütni fõzni hál istennek :) ) Talán eltereli addig a gondolataim!
Tudom javasolni, hogy kezdj el gyàrtani fincsi sütiket! Az tutira leköt és a végeredmény is tuti fincsi:-)
A kérdező hozzászólása: Rendben amint eljön az idõ meg írom :)
:-) addig is nyugi. Szép idõ van, foglald le magad! Majd írd meg, hogy mi lett! Remélem dupla csìkok lesznek. :-)
A kérdező hozzászólása: Igyekszem nem lerágni :) ! CB-t azt messzirõl kerülöm mint a pestist! gabrielt fogok venni abban megbízom :)
Csak nyugi! én szorítok! De ne cb -vel tesztelj kérlek! A körmeidet azert ne ràgd le! :-)
Ez már az új fajta cb teszt. Totál fals. Nekem is pozit mutatott 2 sze is egymást követõ hònapban. Minden más olcsò teszt negatív volt. Részemrõl soha többé nem veszek ilyet.jò nagy pènzkidobàs!
A kérdező hozzászólása: Hát elég sûrû hangulat ingadozásaim vannak a hasam szurkál néha néha meg olyan rugdos a baba érzés van! Nehezen telnek a napok nagyon, de lassan csak eljön 12.e!
Na az jo! Nekem szombaton megjött. 2 nappal hamarabb, szerintem a frontok bejàtszanak. Meg elkaptam valami hasmenõs nyavajât. Az az 5 nap elrepûl:-) En màr jobban izgulok, mint Te :-)
Ok!
A kérdező hozzászólása: Ha nem haragszol meg nem szeretnék errõl beszélni!
Mi történt? ?
A kérdező hozzászólása: Szia! Tegnapi napon párom elhagyott engem, így a baba téma is feledésbe merül! Mindenkinek sok sikert kívánok a gyermek áldáshoz! Sziasztok
Sajnàlom! Tényleg ne görcsölj! Szedjél vitaminokat, setaljatok stb.. Lazulj, menj el egy jò masszásra. Jönni fog a babò! Nekem még egy sincs :( de már vàgyom rá. 30 mùltam... Mar nem gorcsolok... :-)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel sajnos erõs görcsök kíséretében megjött :( ! Egyenlõre nem fogom erõltetni, ha jönni akar jönni fog a baba, lehet túl görcsösen akarom már a babát!
Szia! Miujsag?
Nagyon szorítok! :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Bocsi, hogy hétvégén nem írtam, de kisfiammal állat kertben voltunk ( le voltam kötve :) ) Nem jött meg és egyenlõre semmi jele an mensesnek, de a test is negatív lett amit csináltam! Gabrielt vettem ez eléggé megbízható teszt! 16.áig várok mivel eléggé összevissza ciklusaim vannak nem kizárt, hogy kivételesen 28.napos lesz a ciklusom bár bízom benne , hogy nem!
MIZUUUU? rEMÈLEM JO HIREK ;)
Ès ma, hogy érzed magad? Holnap nemkéne megjönnie neked. Holnap tesztelsz? Juuuuj, de izgulok. :-)
A kérdező hozzászólása: Ez lily teszt volt! Az utolsó elõttienk: A feltett kérdéd óta egyszer volt mensesem , most május 12.ére nem várom és remélem nem is lesz!
Itt a nuttellas palacsinta. Hàt ez meg halovany. De nagyon izgulok ertetek. 2 nap mulva ujAT! milyen tesztet vettel?
ez pozitív. de ha április 18.-án teszteltél pozit akkor ennek már erõsebbnek kellene lennie nem? vagy akkor jött meg utána és most nem jön majd meg?nem értem. vagy áprilisban a menszesz után teszteltél és azóta nem csak most??
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam az energiámmal és csináltam egy tesztet! Nagyon nagyon halvány 2. csík van rajta! csináltam képet nem tudom azon mennyire látni! Ettõl még nem élem bele magam, mert csak 12.ére nem várom! http://kepfeltoltes.hu/120509/DSC_0153_www.kepfeltoltes.hu_...
Ez természetes :-)
A kérdező hozzászólása: Azt nem hiszem lassan már másra nem bírok gondolni csak erre :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnálom, hogy Te is befürödtél vele! Minden esetre már tudjuk milyen tesztet nem szabad venni! 28.án lesz ovum ha minden igaz, remélem most már sikerülni fog!
Szia, nem tudom jársz-e még erre. Ma csináltam én is egy cb tesztet, és olyan lett mint neked. Én már írtam hogy így jártam vele, de ennek ellenére mégis az vettem. De negatív lett... Ez gyakori hibája a tesztnek.. K
nekem a rossamnnos a nemvárt napján mindháromszor megmutatta a babát! :) a saját gyártmányúról beszélek, a legolcsóbbról :) sztema cb is szépen látszódik, pozi és én neked is babára tippelek! majd írd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat tippeket és segítséget, várok 1-2 napot és megismételem a tesztet!
Igen, szerintem is tesztelj ujra, mert csak atlagoltal a nemvart idpontjaval, tehat lehet 1-2 nappal kesobb kellene megjonnie es az sokat szamit a tesztelesnel :) Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Nincs nálunk DM csak rossmann ott nem tudom lehet e kapni! A gyógyszertárban viszont csak ez a 2 fajta van most romed és clearblue!
Én azt mondom ez a clearblue halványan de pozitív. Csinálj reggeli pisibõl egy sima tesztet.pl dm-ben lehet olcsót kapni. Drukkolok neked!!
Na valaki megelozott :D
A kérdező hozzászólása: Az a baj , hogy pontosan nem tudom mikor kéne megjönnie mert mostanában hol 30 hol 28 hol 23 legutóbb pedig 20 napra jött meg! Az az március 21.én ha a 28 naposat is számolom ami az átlag akkor ma kellene vagy kellett volna megjönnie!
Attettem oket negativba, a Romed teszten nincsen 2 csik, viszont a clearblue-n igen, lehet a clearblue erzekenyebb teszt es azert mutatta ki? Mennyi ideje kesik a menszid? http://kepfeltoltes.hu/view/120418/1128407413DSC_0149_www.ke..
A kérdező hozzászólása: Igen a negatívon látszik a + a clearbluen de a romeden még így se semmi! A digitális tesztben bíztam, de az úgy döntött, hogy cserben hagy ma engem!
Én arra tippelek, hogy az egyik érzékenyebb teszt, mint a másik. Mikor kellene/kellett volna megjönnie? Ha két nap múlva reggeli elsõ pisibõl csinálsz egyet, biztosabbat mutat. Én is vettem állandóan ezeket a drága gyógyszertári teszteket, majd a vaterán vettem 100ft/db áron és az is tökéletes eredményt mutatott minden esetben, akár volt baba, akár nem. 25hkm
holnap teszelj újat az a biztos. nekem amúgy ez a Cb jól mutatta anno amikor a lányom meglepett minket. mikor kellett volna amúgy megjönnie?
A clearblue a legdrágább, ezért esküszik rá a gyógyszerész, mindenféle vásárlói (szubjektív) és klinikai (objektív) tapasztalat alapján a leggyengébb minõségû indikátorcsíkkal bír.
utolsó vagyok. Áttettem neked negatívba, nézzél rá ott is szépen látszódik a 2 csík, fõleg a clearblue-n: http://kepfeltoltes.hu/view/120418/DSC_0149_www.kepfeltoltes..
Hát ezen a Romeden semmi nincs szerintem. :O
A kérdező hozzászólása: Szia! Én a romeden semmit nem látok :S! Viszont nagyon boldog lennék és a párom is ha jönne a baba!
szia. Én mindkettõ teszten 2 csíkot látok:) szerintem babás vagy!!
Nálam is így volt, csak a medi-preg mutatott halvány pozit, gabriel meg az összes többi (nem tudom már a nevüket) mind negatív lett. Aztán a gyógyszertárban rám is rámsóztak egy digitális cb-t, az pozit mutatott. Két nap múlva még mindig nega lett az összes teszt szinte, de a cb digitális végig pozit mutatott. Cb-nak volt igaza:) Szerintem ott a baba! Üdv 19 hetes km
a CB-n látom a 2.csíkot, a másikon semmi. szerintem terhes vagy, a CB pontosabb, érzékenyebb. gratula. majd írj ha tesztelsz még. 2 kisfiú anyuja
A kérdező hozzászólása: Közben eszembe jutott az, hogy kb 1 hete lett egy fog íny gyulladásom amire Klimicint és Fortedolt szedtem, nem lehet esetleg , hogy ezek befolyásolják az eredményt? Nagyon bosszant, hogy a digitális teszt nem mûködött, mert abban bíztam a legjobban!
Sajnálom, de itt a következõ hónap, ami egyben új lehetõség is! 25hkm
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este megjött a nem várt...rendesen! Szóval a baba projeckt elnapolva a nemvárt végéig! Aztán gõz erõvel újra neki ugrunk :) )
Szerintem jó esélyed van, csinálj tesztet, drukkolok neked.
Szerintem negatívak...
A kérdező hozzászólása: Jó akkor holnap után írok :) Sajnos reggel 6 ra megyek dolgozni és nincs itthon tesztem, így munka után elsõ utam a Rossmanba fog vezetni pénteken pedig meg csináloma tesztet!
Írjál holnap!Én tesztelnék egyet sima rossmanos teszttel reggeli vizeletbõl!Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nincs rendes vérzés! Már 2 napja elkezdõdött a barnázgatás, akkor mondtam magamban remek megfog jönni fel is készültem rá , de semmi épp ezért vettem ma a kérdésemben említett teszteket amibõl ugye mutatott pozitívat! Remélem igazad van és tényleg jönne a baba! Én lennék a világ legboldogabb embere az biztos :)
14es válaszoló vagyok. Szerintem ez a cb akkor is pozitív.Nekem is hasonló volt. A barnázgatás(ha nincs normális menzid) viszont jelezhet babát!
A kérdező hozzászólása: Az hiszem megfogok bolondulni! Imént voltam wc-n a pár órával ezelõtti gyenge vérzésem nincs sehol! Ez más 3 napja megy így! Barnázok vagy vérzek kicsit aztán meg semmi! Úgy érzem az a pénteki teszt meglesz csinálva!
Sajnálom, hogy megjött. De talán ha legközelebb kivárod a 30. napot és aztán tesztelsz, a legolcsóbb, 10es érzékenységû is ki fogja mutatni, nem kell több ezret tesztekre pocsékolni. Most megcsináltál 3at, mindez 4000ftba került. Ha neten kapható olcsót választasz és azzal csinálsz egy nap 3at, akkoris 300ft, nem 4000. A legjobbakat a következõ hónapra!!!
Sajnálom. K
Sajnálom! De amúgy ezeken a teszteken látszottak, hogy negatívak.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezekben a pillanatokban megjött aminek nem kellet volna bár elég gyengén! Minden esetre most már tudom, hogy a ClearBlue teszt megbízhatatlan! Csalódott vagyok :( de nem adjuk fel párommal!
Értem! Kívánom, hogy sikerüljön. Annyit még had írjak, hogy ha a negatívot nézed, akkor a függõlegesnek olyan színe van mint a kontrollcsíknak, nem pedig olyan mint a visszintes csíknak. A legjobbakat))) K
A kérdező hozzászólása: A képen sajnos nem látszik jól de a cb-n vastag halvány csík van csak az egyik szélének a kontúrja erõsebb mint a többi része ezért látszik úgy mintha csak a z a vékonyka csík lenne ott! Most várok 21. éig akkor kerek 30 nap fog eltelni a menses után és akkor csinálok másik tesztet!
Szia Engedd meg , hogy a saját tapasztalatomat irja le a cb-val kapcsolatban. Az elsõ babámat 4nappal a nemvárt elõtt kimutatta. Jól láthatóan. Most megint babát szeretnénk, decemberben vettem megint cb-t, és olyan lett mint a tiéd. Az sajna negatív, nekem du-ánra meg is jött. Keress rá a neten, hogy ez a clearblue sajátossága, sokszor mutatja ezt a vékony vonalat, helytelenül. Akkor pozitív ez a fajta cb ha halványan akár , de vastag vonallal jelzi a +. De kívánom, neked hogy babád legyen, de ezek a tesztek negatívak. (még a negatívba rakott képen is más színe van a függõleges vékony csíknak) K
A kérdező hozzászólása: Ezeket is mindet gyógyszertárban vettem! A gyógyszerész megesküdött rá, hogy ezek a legmegbízhatóbbak! Akkor úgy nézki kidobtam 4 ezer forintot az ablakon a semmire!

Mára nem várom és még semmi jele! Lehet hogy már mutat a teszt valamit? Szerintetek mikor teszteljek? Nagyon szeretnénk a párommal egy picikét!

Legjobb válasz: Ha tudsz várni, szerintem várd meg a holnap reggelt. Elsõ vizeletbõl a legjobb!De ha negatív, akkor se szomorodj el, lehet, hogy pár nap múlva pozitív lesz!Drukkolok!

Ha tudsz várni, szerintem várd meg a holnap reggelt. Elsõ vizeletbõl a legjobb!De ha negatív, akkor se szomorodj el, lehet, hogy pár nap múlva pozitív lesz!Drukkolok!
Én egy hetet vártam, de még akkor is húzódzkodtam attól a teszttõl. Persze, nekem volt elõtte néhány negatív. Drukkolok :)
szerintem ha terhes vagy akkor azt mar kimutatja )persze vannak kivetelek)de vegyuk mindig alapul az atlagot!es ha nem vagy az akkor meg jobb elobb tudni es nem bele elni magad!sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon izgulok, de talán várok reggelig.Már 3-szor nem jött össze, remélem most sikerül!!Köszönöm a válaszotokat!
teszteltel?
A kérdező hozzászólása: Reggel teszteltem de sajnos neg. lett.De még idáig nem jött meg és holnap reggel megint megpróbálom!Szorítsatok!!
Nos? Szorítottam :) Eredmény?
A kérdező hozzászólása: Sajnos megint semmi, de szerencsére nem jött meg.Talán majd reggel...Köszi!!
Akkor még mindíg szorítok! :)

Hanyadik hétben mutat először +-at egy terhességi teszt? -mert az öröknaptár szerint már 5 hetes terhes vagyok, egy kalkulátor szerint meg csak 4. Akkor most mi van?

29 napos ciklussal miért mutat a kalkulátor 1 héttel kevesebbet mit a 28 nappal számoló öröknaptár?

Legjobb válasz: Szia! Pontosan az orvos fogja megmondani az uh-on. +-14 nap lehet eltérés (nem biztos hogy a ciklusod közepén van a peteérésed). Én 6. héten mentem el orvoshoz, de már a 4. héten pozitív volt a teszt. :-))) Minden jót!

Szia! Pontosan az orvos fogja megmondani az uh-on. +-14 nap lehet eltérés (nem biztos hogy a ciklusod közepén van a peteérésed). Én 6. héten mentem el orvoshoz, de már a 4. héten pozitív volt a teszt. :-))) Minden jót!
HCG hormon a beágyazódástól kezdve kezd termelõdni kb a fogamzás után 7-12 nappal és még kell 1-2 nap, mire a kimutatható lesz.

Úgy érzem h terhes vagyok nagyobbak a melleim rosszul is vagyok igaz csak né. Nem jött meg, de a teszt negatív lett. Pénteken veszek még egyet és megcsinálom. Az már lehet h biztosat mutat? Mi lehet velem?

Legjobb válasz: "neked kell tudnod,hogy kivel fekszel össze,nem nekünk,van rá esély,hogy terhes vagy." Ezt a választ nem tudom hova tenni! Miért kell ilyen gorombán válaszolni, és egyáltalán mibõl gondolta a válasz írója, hogy a kérdezõ összefeküdt valakivel, és nem a párjával próbálkoznak a babával?!

"neked kell tudnod, hogy kivel fekszel össze, nem nekünk, van rá esély, hogy terhes vagy." Ezt a választ nem tudom hova tenni! Miért kell ilyen gorombán válaszolni, és egyáltalán mibõl gondolta a válasz írója, hogy a kérdezõ összefeküdt valakivel, és nem a párjával próbálkoznak a babával?!
neked kell tudnod, hogy kivel fekszel össze, nem nekünk, van rá esély, hogy terhes vagy.
nekem is ez van, kesik de negativ, faj a mellbimbom meg a derekam s e honapban mar tobbszor volt mindjart megjon erzesem!
Lehet, hogy korán teszteltél?!
nekem nemvárt után 4.nap lett csak pozitív
bar ugy lenne :)
Én is így vagyok, de negatív lett a tesztem. X-epil volt.
Mi lett veled? Terhes vagy?
en is tudni szeretnem, , ,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!