Találatok a következő kifejezésre: Mikor mutassam a barátomat a szülőknek (4 db)

Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek, ha õ 29 éves, én pedig csak 16 vagyok? Mi lenne a reakciótok?

Most ne azt írjátok, hogy kihasznál, szakít velem, stb.

Legjobb válasz: Hát én elég modern felfogásúnak gondolom magam, de kivágná a biztosítékot. Nem veled van a baj, hanem a sráccal, hogy 29 éves felnõtt férfi létére egy ilyen fiatal lánnyal van kapcsolata. Nem veled beszélgetnék el, hanem a fiúval, hogy mégis mi merre hány méter. Mindenképp elõször beszélj róla, majd ha a szüleid felajánlják, hogy megismerik, akkor hívd át. Sok jóra ne nagyon számíts, ez hatalmas korkülönbség.

Ismerõsöm egy kislány, aki 13 éves korától 2 egész évig volt egy 28 éves fazonnal. Igen, brutálisan hangzik, alig akartam elhinni, de igaz. KÉT ÉVET lehúztak együtt, majd természetesen vége lett... a kislány 15 évesen egy roncs. Én nem tudom, volt-e köztük szexuális kapcsolat. A srác nem bántotta, elvileg jól kijöttek, fizikai gondja nem lett a kislánynak, viszont idegileg teljesen a padlón van. Az anyja nagy nehezen elfogadta, mert félt, hogy elveszíti a lányát. Ugye mindenkinek egyértelmû, hogy a férfi biztosan beteg volt? Ha nem is bántotta fizikailag, lelkileg egy ilyen kislány hogy épül fel? És tudod mit, a 16 és 13 között annyira nem nagy a különbség... sakkozz szerintem 20 felett, ha már lesz egy minimális, fiatal felnõtti életviteled.
# 54 Ez a ti ideológiátok eredménye. Másrészt ha valaki 16 évesen k**va akkor 26 évesen is az lesz. Arra viszont hogy egy 16 éves lány szûz vagy jóval kevesebb szexuális kapcsolata volt sokkal nagyobb esély van mint egy 26 évesnek.
Fúha 51-es, szerinted az erkölcsi tartás egyenlõ a teljes meghunyászkodással?
57: "Egy férfinek nincsenek komoly szexuális igényei." Neked lehet, hogy nincsenek, de soknak többre van igénye, mint egy kis reszelés. "A nõkkel kortól függetlenül nem lehet komoly szinten beszélni a politikáról, vagy a tudományról, és ez így van jól." :-DDD
# 61 Hirtelen most már fontosak lettek a férfiak szexuális igényei? Nemrég még arról volt szó, hogy mennyire gonosz dolog ha egy férfinek szexre kell egy 16 éves lány. Bele mehetünk ebbe a témába is, de akkor felmerül néhány kérdés. Ne akarjatok már olyan igényeket rátukmálni a férfiakra amik nincsenek. Az a kifejezés, hogy jó az ágyban egy ostoba, hülyeség. Egy nõt teljesítmény kielégíteni, de önmagában ezt nem kéne hangoztatni a nõknek. Mégis mit nem tud nyújtani egy 16 éves lány? Talán nem sz*p le? Ha ez egy van ekkor oké, az ember elfogadja ennyi. Nincsenek ilyen kategóriák a nõk között hogy rossz az ágyba, n vagy jó az ágyban mert ez senkit sem érdekel.
Nekem az lenne a reakcióm, hogy hú [email protected] jól el b..sztuk a lányunk nevelését, gyerekkorát, hogy 16 évesen erre van igénye... Aztán a férfire vonatkozóan az lenne a reakcióm, hogy az övé is elvolt...bszva... Aki azt mondja, hogy ez normális, az nem gondolhatja komolyan, szerintem 18 évesn NÕK jöttek észt osztani...
51-es!!! Tud szeretet adni, mert ártatlan? Mert szerinted egy huszonéves nõ, akinek mondjuk volt már 2 kapcsolata, és teszem azt csalódott is, az nem tud szeretet adni? Az tud a legjobban, mert tud mihez viszonyítani, s érzi és értékeli, ha kincset talál! :) )
61: Szerencsére vannak igényes férfiak is, akiknek nem mindegy, kinek a szájában van a nemi szervük.
Sry, 62-esnek ment, csak akkora butaságot írt, hogy bejojózott a szemem.
A 10%-osra nem is érdemes reagálni, mert egy értékrendben, mentalitásban és érzelmi intelligenciában egy cro-magnoni elõember is lekörözi.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "egészséges 25 feletti férfi szexuális igényeit nem tudja egy tapasztalatlan kislány kielégíteni" És még ti mondjátok hogy a fiatal lányok kellenek szexre, és nem az idõsebbek. Ekkora öngólt. Egy férfinek nincsenek komoly szexuális igényei. A lényeg az hogy a lányazt csinálja az ágyban amit mondunk, ezért itt egyáltalán nem számít a kor. "hogy fogalmad nincs még arról, mire lehet szüksége egy férfinak: forró éjszaka: no, mert haza kell menned. Romantikus vacsora: no, mert nincs fizetésed. Buli az ismerõsökkel: no, mert ismét haza kell menned." Ennek semmi köze a lány korához csak a joghoz. Valójában a férfiak lennének a legboldogabbak ha õk fizethetnének mindent de mellette egy igazi odaadó lányt kapnának. "Beszélgetés az ismerõsökkel vagy vele politikáról, az érdeklõdési körérõl: no, mert alig kezd nyílni a szemed" A nõkkel kortól függetlenül nem lehet komoly szinten beszélni a politikáról, vagy a tudományról, és ez így van jól.
Kérdezõ, ha érettebb lennél a korodnál, neked is ugyanaz járna a fejedben, ami itt a többségnek: hogy egy 29 éves férfi mit akarhat egy fiatal lánykától.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Itt nem a korkülönbség a probléma, hanem a korotok. Én is voltam 16 éves, s érettebbnek tartottam a koromnál magamat, ami részben talán így is volt, de akkor sem voltam felnõtt. Nem volt sok tapasztalatom, s én is hoztam meg rossz döntéseket. Ugyan én mindig az idõsebbeket preferáltam, akik legalább 25 évesek, vagy annál idõsebbek voltak. Nem értettem miért nem állnak szóba velem, akik meg nem tették azokkal meg rövid idõn belül pofára estem. Ráadásul fiatal voltam, nem is éltem ki magam. Utóbbit persze nem szexuális értelemben kell venni. A lényeg, hogy 16 éves vagy. Mi van akkor, ha mondjuk rájössz, hogy amit érzel a barátod iránt nem szerelem, hanem csak rajongás? Vagy, ha mondjuk ez a kapcsolat határozza meg az életed, s rossz döntést hozol mondjuk tanulmányi oldalról, amely majd egész életedre kihat? Vagy csak egyszerûen rájössz, hogy nem éltél igazán? A barátod oldaláról talán nagyobb a probléma. Nem tudom hogy gondolja, de én így 27 évesen azért olyannal szeretnék akár szexuális, akár párkapcsolatot létesíteni, aki nem csak testileg, de szellemileg is érett. Arról nem is beszélve, hogy független legyen a szüleitõl, azaz ha teszem azt megfogom a kezét, akkor ne úgy nézzenek rám, mint egy véres rongyra. A helyedben ezeket azért átgondolnám.
Ráadásul, egészséges 25 feletti férfi szexuális igényeit nem tudja egy tapasztalatlan kislány kielégíteni. Nem a szüzesség a baj, hanem hogy fogalmad nincs még arról, mire lehet szüksége egy férfinak: forró éjszaka: no, mert haza kell menned. Romantikus vacsora: no, mert nincs fizetésed. Buli az ismerõsökkel: no, mert ismét haza kell menned. Beszélgetés az ismerõsökkel vagy vele politikáról, az érdeklõdési körérõl: no, mert alig kezd nyílni a szemed, fogalmad nincs. Szüleivel találkozás: no, mert hogy vegyenek komoly partnernek egy kicsilányt a felnõtt fiuk mellett, akitõl már inkább unokát kívánnak. Nem jó ez így.
a forditott kerdesbe, ahol a lany idosebb leirtam mar, en biztos nem szolnek bele. tamogatnam.
Én 17 évesen ismertem meg a páromat akivel 8 évig együtt voltunk.Õ akkor 28 volt.Senki nem gondolta, hogy pedofil, és nem nézetek úgy ránk mint a véres rongyra.Anyumék szerették, sõt örültek, hogy normális felnõtt emberrel vagyok, és nem "hülyegyerekek nyomkodnak" a discóban.Amúgy nekem nem kellett volna olyan srác aki az anyukájától kér pénzt arra, hogy el tudjon vinni moziba, meg neki is kéretõzni kell otthonról(félreértések elkerülése végett nem volt gazdag). Nekem semmi problémám nem származott a kapcsolatból, a mai napig jóban vagyunk, nem lettem lekisérült, egyetemre jártam, normálisan dolgozom, és már 1 éve férjnél vagyok.Nem értem mire fel ez a nagy szörnyülködés...Nem 13 évesrõl van szó. 32/N
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); # 43 "szûzen 99%-ban csak a vallásosak mennek férjhez és - minõ meglepetés! - náluk a válás is bûn, nem csak a házasság elõtti szex. " Nem a szûzön van a hangsúly. Egy fiatal lány minden szempontból jobb mint egy idõsebb. Termékeny, ártatlan, és nem csak elvárásai vannak hanem tud szeretetet is adni. A jó megfogalmazás az hogy 16-17 éves lánynak még biztos van értéke, míg egy idõsebbnek már nagyon esélyes hogy nincs. Miért jó tehát egy 30 éves kivénhedt maca, amikor ott van egy 16 éves érintetlen fiatal lány? "egy 15 éves szûzlánynak nincsenek igényei. " Ja, de a férfi igényei nem számítanak. Féltékenyek vagytok semmi több, lassan lejár az idõtök és így akartok keresztbe tenni egy férfinak. Ha valakinek az az igénye hogy nincs igénye akkor azt el kell fogadni. Mellesleg pont ez a baj veletek, gátlástalajok vagytok és csodálkoztok hogy sok férfinak csak szexre kelletek. # 44 "Linkelnéd ezeket a statisztikákat?" [link] "Nem az a nagy kunszt, hogy akkor melletted maradjon a nõ, ha eltartod és függ tõled, hanem ha megtehetné, hogy lelép, mert megél egyedül, mégis melletted marad, mert szeret..." Baromság. A nõk mindig is a hatalmat, erõt és pénzt keresik a férfiban. Míg egy férfi a szexuális ártatlanságot, tehát a monogámiát keresi a nõben. A nõk nem kezdenek szûz kisfiúkkal és a férfiak se szeretnének egy k**vát gyerekeik anyjának. A nõk esetében már 2-3 különbözõ férfival való kapcsolat is nagyon sok. "Ja, mert régen alárendelt szerephez tökéletesek voltak. A nõ neve kuss volt, azt csinálta amit az ura mondott. " Pont hogy akkor még a volt a nõkben erkölcsi tartás. A Szûz Mária kultusz nem véletlen, és az sem hogy rengeteg nõ rajong betegesen, híres énekesekért/színészekért. "Hát pedig nem is arra, hogy megvitassák velük a külpolitikai helyzetet" Mint ha egy normális férfi megakarná vitatni ez egy nõvel. Egy ilyen nõ inkább idegesítõ. "Gyerekvállalás és szüzesség hogy függ össze? " Úgy hogy egy anya nem lehet k**va.
51-es, köszönjük! Most már mindent tudunk! Ennyi elég is lesz mára!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Ráadásul, egészséges 25 feletti férfi szexuális igényeit nem tudja egy tapasztalatlan kislány kielégíteni. Nem a szüzesség a baj, hanem hogy fogalmad nincs még arról, mire lehet szüksége egy férfinak" Érdekes én valahogy tudtam, igaz nálunk nem volt a családban tabutéma a szex, és felnõtkként is meg kell tanulni mi jó a másiknak ": forró éjszaka: no, mert haza kell menned." Hét végén általában ott aludtam. "Romantikus vacsora: no, mert nincs fizetésed." Meghívott, ha úgy adódott. "Buli az ismerõsökkel: no, mert ismét haza kell menned." Szintén megoldottuk pénteknként, de nem volt bulizós típus. "Beszélgetés az ismerõsökkel vagy vele politikáról, az érdeklõdési körérõl: no, mert alig kezd nyílni a szemed, fogalmad nincs." Háistennek nem érdekelte a politika, engem se érdekel azóta se, az érdeklõdési köréhez, 17 évesen is hozzá tudtam szólni. "Szüleivel találkozás: no, mert hogy vegyenek komoly partnernek egy kicsilányt a felnõtt fiuk mellett, akitõl már inkább unokát kívánnak." Neki csak az anyukája élt már, gyakran találkoztunk, és szeretett is engem.Sátoros ünnepekkor Anyujával együtt jöttek hozzánk át.Az unoka meg nem midenkinél elsõdleges szempont. "Nem jó ez így." Nekünk így utólag is visszagodolva, nagyon is jó volt. 50-es vagyok :)
51: Te láttál már manapság tizenéves lányt??? :-DDDD Nem mind, de van bõven olyan, aki 17 évesen már többször volt részegen kiütve, esetleg droghatás alatt és csak az nem dugta meg, aki nem járt arra.
53: Kivételek vannak, de általánosságban egy felnõtt, érett férfinek nem partner egy tinilány. Sem szellemileg, sehogy. Aki ennyi idõsen is éretlen tinilányok után kajtat, ott az esetek 99.9%-ban komoly gond van.
51-es gerjed a butus tinipunikra. elfogadjuk. csak ne várd el, hogy érett férfiként nézzünk rád.
Biztos vagyok benne, hogy a kérdés kitaláció! De ez is csak azt mutatja, hogy az ilyen, sokak által "provokatívnak" minõsített kérdések csigázzák fel legjobban a kommentelõket!
Azért ez mekkora lúzerség a srác részérõl, hogy a korabeli lányok közt nem talál barátnõt? A mi baráti társaságunkba is volt egy 25 éves srác, összejött egy 17 éves lánnyal. aranyos kiscsaj volt meg minden, de annyira naiv volt.... Na meg egy 25 éves ár hosszútávra tervez, ha komoly kapcsolatra vágyik, egy 17 évesnek még buli az élet. Azért a srác kapta a baráti körbõl az ívet, hogy fiatalabb nem volt meg hasonlók, meg este 8ra vigye haza, mert bajban lesz. Szóval egy majd 30as pasinak ez nem épp dicsõség. Az élelmesebbje csak ágybetétnek használja ezt a tizenéves korosztályt.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Senki sem hívta a kislány k...ának, mert nem az. Csak naiv. 16 évesen minden ember azt hiszi, érettebb az átlagnál, õ már felnõtt, õ már mindent tud, neki pasija van... Persze, micsoda menõ dolog, hogy érte kocsival jönnek, a pasi mindig tud fizetni a mekiben, és egyébként is, benne látta meg a nagy Õ-t, hát persze, ez az igaz, nagybetûs szerelem. Neki fizetése van, neked zsebpénzed amit a szüleid adnak, jobb esetben néha akad diákmunka. Õ szabad, neked még a szüleid húzzák a határokat. Õ felnõtt, te tinédzser. Neki már karrierje van, neked még érettségid sem. Nem a korkülönbség a baj, hanem a korotok. Más életszakaszban vagytok, más életritmusban éltek. Sosem fog céges partira vinni, mert neked este nyolcra otthon a helyed, hétvégén kimaradhatsz éjfélig. Hazavisz bemutatni a szüleinek? Mégis mit gondolnának a szülõk? Rosszul sikerült az elsõ randid kisfiam, vagy mi?! Miért nem a korosztályodban keresed a "kémiát"? Ne azon gondolkodj, hogy a szüleidnek bemutasd, hanem inkább azon, hogy hagyd a fenébe. Hidd el, a szüleid nem fognak örülni, mert hiába nem történt még közöttetek semmi, a szüleid elsõ gondolata az lesz, hogy te csak "arra" kellesz.
Azt se felejtsük el, hogy vannak tinik akik felnõttebben tudnak gondolkozni, mint egyes harmincas éveiben járó személy. Vannak akiknek nincs gyerekkoruk, mert esetleg olyan körülmények között nõtt fel, hogy magára volt utalva. Nem foglalkoztak vele a szülõk stb. Persze nem azt mondom, nem ismerjük a kérdezõt, így nehéz megítélni.
Figyelj kislány, ha ahhoz sem vagy elég bátor hogy odaállj a szüleid elé, hogy mi a helyzet, akkor mitõl vagy te egyenlõ partner? J bocs, semmitõl. A pasid biztos egy érzelmileg visszamaradott, ha nem talált korabelit. Te jó kis móka vagy neki, így szex nélkül is, talán pont azzal van baja. Mert nekem ne mond, hogy egy egészséges 29 éves férfinak nincs igénye szexre, de van, hogy a túróba ne lenne?! Talán nem áll fel neki?!
Tuti a pasi egy nyomorek es nem talal a korosztalyahoz valot es jot es ezert kicsiknel keres
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mi az hogy a korkülönbséggel nincs baj, csak a korral? Komolyan megáll az ember esze milyen sunyi, alattomos kijelentéseitek vannak. Persze hogy nem gond a korkülönbség, hiszen ha gond lenne akkor nem tudnátok megmagyarázni miért vagytok együtt 8-9 vagy 10 évvel idõsebb férfiakkal. Két dolog miatt fáj nektek ha egy 30 körüli férfi 20 év alatti lánnyal van együtt. 1. A nõknek hamar lejár az idejük. A testük már nem ad annyi hasznot, megcsúnyulnak, csökkennek az anyaságra való esélyek. Így természetesen féltékenyek egy egészséges fiatal lányra. 2. 25 év feletti nõk többsége már bõven szexuálisan elhasznált, míg 20 alatti nõknél ez fordítva van, és a szüzességre is megvan az esély. Ez egy hihetetlenül primitív önzõ gondolkodás. Persze az erkölcsi értékek, ideológiák sosem érdekelték a nõket mindig csak maguk. Csak nézzünk meg egy homoszexuálisokról szóló kérdést. Hirtelen fontos lesz az individualizmus, meg persze a nem létezõ egyéni felelõsség. Hiszen nem tehenek róla csak véletlenül használják az ánuszt vaginának. A prostitúció, a drogok viszont gonosz dolgok, meg véletlenül se szabad legalizálni, ahogy a fegyvertartást sem. A homoszexualitás genetikai mivoltára semmi bizonyíték sincs, mégis szó nélkül melléjük állnak. A férfiak poligám ösztöne viszont tény, de valahogy mégse támogatják a poligámiát. Sõt, megvetik. Ez így nagyon nem hiteles. Aki itt önzõ azok ti vagytok. A kérdésre visszatérve a kor itt csak jogilag számít, mert egy 16 éves lány már bõven nem gyerek, fõleg biológiailag. Ez szellemi maszlag meg egy baromság mert csak annyit jelenthet, hogy olcsóbban adja a portékáit. Vagyis nem önzõ módon csak elvesz a férfitól, hanem ad is.
Utolsó, igenis a korral van baj. Egyszerûen nem tudnék egy 16 éves lánykára potenciális élettársamként tekinteni, pontosan a kora és az ezzel járó tapasztalatlansága és a kiforratlansága miatt. Egyszer már szívtam meg így. Mellettem (én 22 õ 16) nõnek érezte magát, a kevés önbizalmát feltuningoltam, vittem a saját barátaimmal nyaralni, stb és az elsõ drogos idióta (ezt értsd szó szerint!!) miatt elhagyott. Akivel persze csak az elsõ pofonig tartott a kapcsolata. Szóval ezért. Te kizárólag biológiai szempontból közelítetted meg a dolgot, azonban felnõtt kapcsolathoz aznnál sokkal több kell, minthogy hamvasabb a lány, mint a férfi korosztályának tagjai. Némi élettapasztalat sem árt.
Egy esetbõl nem lehet kiindulni. De nem is ez a fõ gond, hanem az hogy milyen alapon korlátozzák a férfiak jogait ilyen esetekben? A homoszexuálisoknak mindet szabad, amikor tény hogy egy beteges aberráltságról van szó, ellenben a prostitúció illegális, a drogok illegálisak, ha egy férfi összejön egy 20 alatti lánnyal akkor le van köpve stb stb. Arra akarod kilyukadni, minden a nõk érdekei szerint történik, nem számítanak az érvek, vagy az igazság. Franciaországban be van tiltva az apasági teszt, a Femen férfigyûlölõi mozgolódnak, de nálunk is nagyon rossz a helyzet. Szóval a lényeg az, hogy a nõk önzõ érdekei szerint hozzák a törvényeket, az erkölcs nekik nem számít, de a férfiakra már ráerõszakolnák. Ezt nem szabad hagynunk.
Te bolond vagy :) Még egyszer mondom, és szerintem minden egészséges lelkületû 25 feletti férfi nevében beszélhetek: saját magam miatt nem járnék egy tizenéves lánnyal, mert nem tekintem egyenlõ partnernek, ha kapcsolatról van szó. Nem pedig azért, mert a társadalom kirekeszt. De hagyjuk is, mert te erre is tudsz biztosan összeesküvés elméletet gyártani, gondolom szerinted a hamis kondenzcsíkokban kipermetezett mérgekkel szelektíven kimosták a férfiak agyát, és emiatt tart ott a világ, ahol.
Utolso, hat akkor orulj hogy nem ferfi vagy. En meg 17-18 evesek kozott mozgok es inkabb hagyjuk... A legtobbjuk elkenyesztetett, hulye p*csa, akik aztan par pia utan mindenben benne vannak. Inkabb egy 30-as no ( bar nem ertem miert lestrapaltak+ te is hasonlokoru vagy, akkor mar teged is a polcra lehet tenni? :D) aki hazassagot es gyereket akar.
Inkább hallgatnám az, hogy hogy sikerült a matek témazáró, mit azt, hogy mikor veszel már el, meg mikor csiálsz már nekem gyereket, mert kifutok az idõböl...Ja és rettegni, hogy mikor marad terhes "pedig õ szedte a fogamzásgátlót"...
Gondolom kérdezõ, most elégedetten hátradõlsz és olvasod a kommentelõk "harcát":-)
Szerintem a 10% válaszoló az élõ példa az idõutazásra. nem lehet egy pasi ennyire térben idõben eltájolt hacsak nem a középkorból jött.
50-es vagyok.Miért is lettem lepontozva? :s Csakmert nem álltam be köpködni, hogy a pasi mekkora pedofil állat, a lány meg micsoda kis k... fúúj? Szerintem ez egyén és helyzetfüggõ, hogy mûködik-e.Amúgy meg Nagyanyám meg Nagyapám köztt 22 év volt.40 évig együtt voltak és felneveltek két diplomás gyereket.Errõl ennyit.
Attól még a nagyszüleid sem voltak egészséges lelkületû emberek, hogy leéltek egymás mellett egy életet. Valami hibádzik, ha ekkora korkülönbségnél van közös téma az idõjáráson kívül! De tény, zsák a foltját megtalálhatja.
Aha, mert szerinted mert csak hasonló korú embernek tudnak beszélgetni? Talán inkább a hasonló "szellemi szinten" lévõk.Én pl a 17 éves osztálytársammial nem tudtam mit kezdeni...Mert agyilag némelyik, na no comment...
Ha egy férfi 30 évesen 16 éves szinten van, akkor az rendben van? Egyrõl beszélünk. Szellemi szintrõl.
Mielõtt virtuálisan kitépitek egymás haját, vegyétek észre, hogy kérdezõ már hat órája hallgat és szerintem jót mulat rajtunk.
Vagy egész egyszerûen van más dolga is, mint egész nap a gépnél ülni.
Na akkor mi is perverzek vagyunk...mert van közöttünk 16 év.Jó tudni. :D Amúgy én szülõként mivel közöttünk is van nagy korkülönbség nem gondolom, hogy alapom lenne rá, hogy nagyon hõbörögjek, meg így hiteltelenek is lennék.Én megnézném azt a pasit elõbb, elbeszélgetnék vele, és csak azután "ítélkzenék". Amúgy el tudom képzelni, hogy valaki jobban érzi magát egy ennyi idõs lánnyal, mint egy melótol már lestrapált, 30 körüli, gyerekszülési és férjfogási frászban lévõ nõvel.Bocs lehet lepontozni, én is nõ vagyok és hát látom néha milyenek a korsztályombéli szinglik, hát no comment(persze tisztelet a kivételnek).Lehet ha pasi lennék nekem is inkább 17 éves kéne. :P 34/N
87-es, te nagyon sötét vagy! 30 évesen azért gáz kavarni egy 16 éves tini fruskával, mert: 1. Nincs közös téma, a gondolkodás sem hasonló 2. Egy egészséges önértékeléssel bíró pasas nem fog egy tinivel kavarni, akinek megmondják a szülei, hogy 8-ra otthon legyen és csínáljon leckét. 3. Legtöbbször csak a friss hús miatt gerjednek az ilyen önbizalom hiányos fazonok a tinikre.
El nem tudom képzelni mit keres egy 29 éves férfi egy 16 éves kislánynál... Teljesen más az életvitel ebben a két életkorban, a lánynak a tanulás kellene legyen az elsõ, barátok, szocializáció. A férfi meg már munkahely, lassan családalapítás fele kellene orientálódjon... Úgyhogy én vele beszélgetnék el, mert komoly problémái lehetnek, és ezt nem gúnyból mondom. Vannak országok ahol ez pedofíliának számít, bármennyire is nevettségesen hangzik. Elhiszem, Kérdezõ, hogy Neked ez imponál, de nem gondoltál arra, hogy ez a 29 éves férfi, miért egy 16 éves lányt keresett magának? Miért nem egy korabelit? A párom 25 éves, a sógornõm 18, el nem tudnám képzelni se a páromat egy 18 évessel, se a sógornõmet egy 25 évessel, pedig az csak 7 év oda-vissza. Nekem az lenne a reakcióm, hogy higgadtan elmagyaráznám Neked, hogy miért nincs rendben ez a dolog. De elbeszélgetnék a férfival is, hisz valószínû kb. ugyanannyi a korkülönbség a szüleid és a pasid között...:-O
Hát én elég modern felfogásúnak gondolom magam, de kivágná a biztosítékot. Nem veled van a baj, hanem a sráccal, hogy 29 éves felnõtt férfi létére egy ilyen fiatal lánnyal van kapcsolata. Nem veled beszélgetnék el, hanem a fiúval, hogy mégis mi merre hány méter. Mindenképp elõször beszélj róla, majd ha a szüleid felajánlják, hogy megismerik, akkor hívd át. Sok jóra ne nagyon számíts, ez hatalmas korkülönbség.
Hozzád ez valóban nagy korkülönbség. Egy ilyen korú férfi(?) inkább a saját korosztályából választ és nem egy 16 éves lányt vesz maga mellé. És ezt ne úgy értsd, hogy veled van baj, hanem vele. Én is azt tanácsolom, hogy elõbb beszélj róla a szüleiddel és a korát is említsd meg. Ha jól fogadják, jöhet a bemutatás. 27/N
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nincs vele semmi baj, teljesen normális. Nem vagyok buta és naiv, nem gondolom, hogy örökké együtt leszünk, de nem is azt várom, mikor lesz vége a kapcsolatunknak. Most együtt vagyunk és el kell fogadni. Õ sem "gyökér", hogy a saját korosztályából legyen valakije, sõt. Külsõre nagyon jól néz ki, megvan a megfelelõ egzisztenciája, tehetõs családból származik, szóval nem olyan ember, akin átnéznek mások. Nem tudta, hogy hány éves vagyok, amikor megismerkedtünk, egyetemistának gondolt. Én pedig még egy ideig ebben a hitben hagytam, mert nem gondoltam, hogy bármi lesz a dologból, csak izgalmas volt egy nálam idõsebbel kavarni. 3 hónapja vagyunk együtt ténylegesen, de már tavaly óta megy ez az egész közöttünk. Mindjárt 17 leszek, azért nem úgy nézek ki, mint egy alsós kislány. Attól, mert gimnazista vagyok, még nem ülök a könyvek fölött egész délután és elég sok idõsebb barátnõm, barátom van. Nem vagyok éretlen, hogy ne lehessen velem bármirõl beszélgetni. Nagyon jól kijövünk és tényleg mindent megtudunk beszélni. Valamokka, az meg inkább téged és a te komolyságodat jellemezné, ha így viselkednél...
Nekem volt két nagyobb korkülönbséges kapcsolatom is, de 18 évesen. Abból az egyik utólag kiderült, hogy azért volt velem, mert nagykorú voltam de fiatalabbnak látszottam a koromnál, viszont õt már ítélték el kiskorú molesztálásáért - neki megvolt az élmény büntetõjogi következmények nélkül. A másikkal is addig voltunk jól el, amíg tapasztalatlanként bevettem a hülye dumáját és elõttem megjátszhatta magát. Amint tapasztaltabb lettem és elkezdtem megkérdõjelezni a döntéseit, érdemben vitatkozni a véleményével, egybõl jöttek a súrlódások. A gond az, hogy nem egy korosztály vagytok és nagyon gyanús az, hogy nálad próbálkozik. Hiába jössz azzal, hogy érettebb vagy a korosztályodnál, az mind csak blabla, a gyakorlatban akkor is tini vagy. A normális ilyen korú férfiaknak egy tini nem egyenrangú partner társként, beszélgetõpartnerként.
Nézd kérdezõ, én nem gyõzködlek tovább. Vágj bele, aztán majd várjuk a következõ kérdésedet.
En sem voltam nalad sokkal idosebb mikor a 12 evvel idosebb parommal osszejottunk. Azota szuletett egy kislanyunk, boldog csaladunk van. Nem kell mindjart leirni oket...
"Nem vagyok éretlen, hogy ne lehessen velem bármirõl beszélgetni. " Teljesen más egy 17 évessel és egy 24-28 évessel beszélgetni. Akkor is, ha te okosnak és érettnek gondolod magad, tudod hogy Mozart nem festõ hanem zeneszerzõ volt és Párizs nem Róma mellett van.
Egy normális 30 éves felnõtt férfi semmit nem akar egy kiskorútól. Ez ennyi. Akkor sem, ha találsz a világon ilyen alapon kialakuló kapcsolatokat. Azok az emberek lelkileg sérültek. Akkor is, ha már eltelt húsz év azóta. Ez nem bizonyíték arra, hogy normálisak. Nekem nem magyarázod meg, hogy egy egészséges felnõtt férfi normális kapcsolatot alakít ki egy 16 éves kislánnyal. Ha egy szinten vagytok, akkor nagy a baj, akármilyen egzisztenciája is van.
Tényleg? Pontozz le nyugodtan, de apuci mit szólna, ha a közös, született kislányotok 16 évesen hazaállítana egy harmincas nyálcsorgató fószerrel, hogy szia apa, itt a pasim? NE röhögtess, hogy ez neki teljesen normális és természetes lenne, mert ti is így jöttetek össze? Önkritika és õszinteség hiányzik! Nem a lepontozásban kell bosszút állni, hanem ki kell mondani az igazságot, hogy ez beteges és egyáltalán nem normális dolog. Egy 16 évves lány még _nem_ nõ, akármilyen húdeérettnek is érzi magát, mert egy harmincas dugja.
Utolsóval teljesen egyetértek. Nem azt mondom, hogy nem tudok beszélgetni egy korodbelivel, kérdezõ. De kapcsolat? Na neeee... Tõlem lehet akármilyen értelmes és gyönyörû, akkor sem járnék vele. 25 felett felnõtt kapcsolatra vágyom, amit én és a párom közösen alakítunk, semmi szükségem arra, hogy a szülõknek könyörögni kelljen már azért is, hogy nálam aludhasson a barátnõm...
Hidd el a barátoddal valami nincs rendben! Neki már a családalapításon kellene gondolkodnia!
Mond el, hogy van egy srác, aki tetszik, és kérdezd meg a szüleidtõl, hogy áthívhatod-e. Bemutatás: "Anya, Apa, õ itt a barátom XY" szerintem egyikõtökkel sincs semmi gond, mi a férjemmel 1 évvel voltunk idõsebbek nálatok. szülõk ellenezték, de kit érdekel?
Ne haragudj kérdezõ, a te korodban ez a 13 év korkülönbség sok. Nem is értem azt a férfit! Vagy inkább fiút?
Én biztosan kiröhögném a barátodat, hogy 29 éves férfi létére az én kislányommal kavarászik :D Szétszívatnám az agyát, az tuti. "Szívesen látunk vacsorára, csak nem tudom anyukád elengedett-e addig, hogy itt maradhass" :D Ilyenekkel bombáznám végig :D Nevetséges, hogy egy 29 éves férfi egyenlõ partnerének tekint egy 16 éves lányt...
Nekem az lenne a reakcióm, hogy be sem engedném az ajtón, a lányomat meg elküldeném 200 km-re apácaneveldébe :) Na azért nem, de mindent megtennék, hogy ne menjen a fazon közelébe. Az a baj ezzel, hogy ha a lányom ennyire hülye, hogy neki nem tûnik fel hogy egy 10-15 évvel idõsebb hapsi csak egy friss lukat lát benne, akkor semmi nem fogja észhez téríteni, mert alapjáraton buta és naiv :( Nagyot csalódnék a saját nevelésemben, és igen elkeseredett lennék. Egy épeszû 16 éves kislány szerintem tudja, hogy aki 29 évesen még gyerekekre pályázik, az beteg, nem felnõtt férfi.
"Apa, anya, bemutatom Józsit aki gyökér a saját korosztályából NÕT találni de amúgy boldogok vagyunk."
Szerintem is nagyon sok a korkülönbség. Igaz még nem vagyok szülõ, 24 éves nõ vagyok, tehát idõs sem vagyok. De én is elgondolkozom azon, hogy egy felnõtt majdnem 30 éves férfi mégis mit szeretne egy 16 éves tinitõl? Elképzelni is nehéz, hogy mégis milyen közös témáitok vannak, hiszen középiskolás vagy, nagyon sok minden áll még elõtted, tapasztalatlan, nincs sok rálátásod a való életre. Valami nem stimmel a sráccal, ha mégis kikezdett veled...vajon a korabeli nõk miért nem állnak le vele? Érdekes...
Miota vagytok egyutt? varjatok vele hogy komoly lesz-e vagy mi lesz ebbol... Amugy nekem is volt igy... en 15 o 30...... anyukamtol kaptam a megjegyzeseket ( venf.sz, roh.dek, stb stb stb erre keszulj fel hogy neked is lehet ilyen) legalabb 1 par honapot varj hogy erdemes-e bemutatni
Hát igen. Egy majdnem 30 éves férfi szánalmas, ha kis tinicsajjal kezd. Ezt a szüleidnek nem magyarázod meg. Nem normális, csak te ezt nem látod, mert tudja, mit kezdjen a punciddal. Majd felnõsz és rájössz, mennyire szánalmas fickó. Nekem elmondhatnád, mint szülõnek, de hogy megismerni nem akarnám, az is biztos. Egyáltalán nem örülnék neki, hogy a lányom elsõ barátja egy lelkiszegény pasas, aki gerjed a tapasztalatlan tinilányokra, de mázlijára a törvény nem bûnteti. A lányomnak meg apakomplexusa van, amin elgondolkodnék, miért alakulhatott ki. Reménykednék, hogy megunja valamelyik fél a nyuszi-szexszet és továbbáll, mielõbb.
Off: Jó lehet nem épp idevágó de mikor én 16 voltam pár évvel ezelõtt nekem a legjobb barátom egy 10 évvel idõsebb férfi volt, évekig beszélgettünk és nagyon jól elvoltunk. On: Szerintem ha még annyira nem komoly akkor ne mutasd be nekik, nem kell minden hetes kapcsolatot bemutatni.
Én 18/N vagyok a barátom pedig 28/F. És mi megvagyunk.
19: Pontosan... ez nem egyenrangú kapcsolat semmilyen téren.
20-as, én küldtem neked egy zöldet, mert teljesen egy véleményen vagyok Veled!
Nem tudnám komolyan venni a pasast. Képzeld el a vele egykorú barátaival vagy munkatársaival. Majd' 30 éves emberek, egyik megkérdezi "barátnõd nem jön bulizni?", pasas meg erre: "Nem, nagyon sok a leckéje." Igaz, akkor is kihasználhat vagy szakíthat veled, ha õ is 16... na de azért a kettõ nem ugyanaz. Egy 30 évesnek több esze kellene, hogy legyen, mint egy tinédzsernek.
"Nem tudta, hogy hány éves vagyok, amikor megismerkedtünk, egyetemistának gondolt. Én pedig még egy ideig ebben a hitben hagytam, mert nem gondoltam, hogy bármi lesz a dologból, csak izgalmas volt egy nálam idõsebbel kavarni" - Kérdezõ javíts ki ha tévedek, de ez nem igazán az érett viselkedés mellett teszi le a voksot. Azontúl nekem is van ilyen ismerõsöm, 30-hoz közel jó haver de agyilag vagy inkább érzelmileg leragadt a középiskolás szinten. Azóta is csak 15-16-17 éves korosztályból voltak barátnõi. Azok a kapcsolatok 1-3 év után tönkrementek mivel a csajok is értek és rájöttek, hogy nem stimmel valami a pasival. Nekem senki ne mondja, hogy 29 évesen az érettségi szint kompatibilis egy 16 évesével, õ magát tartja el (feltételezem) fontos felelõsségteljes döntéseket kell hoznia veled meg beszélgessen a matek témazáróról? Csak nekem tûnik ez disszonánsnak? És lehet nem így van, de eddig kizárólag azt láttam, hogy ebbõl a korosztályból csak azok választanak középiskolásokat akik vagy senkinek nem kellenek a saját korosztályukból (és nincsenek elveik) vagy akiknek az érzelmi intelligenciájuk alulról súrolja egy teáskanál érzelmi töltetét. Igaz ugyan hogy én nõ vagyok, de 25 évesen képtelen lennék komolyan venni egy 16 évest. Nekem társ kell, akire lehet támaszkodni, együtt felépíteni egy életet, nem pedig egy gyerek.
Nem keresek gyerekeket.. majd csinálok magamnak.
Nem olvastam végig a kommenteket, de kérdezõ, áruld el, mirõl szoktatok beszélgetni. Õ mindjárt 30 éves lesz, felnõtt férfi. Ha nem házas, feltehetõleg van karrierje, hamarosan családot kéne alapítania. Van pénze, tapasztalata, állása, saját véleménye, önálló gondolatai, na meg "szabadsága". Amíg õ ezekrõl beszélgetne, addig te majd elmondod, mekkora k.öcsög volt tegnap a matektanár, hogy nem adta meg a kettest. 16 éves kislány vagy, nem is tudom, mit akar tõled egy felnõtt férfi. Anyádékkal laksz, õk fizetnek neked mindent, egyetlen dolgod a tanulás. Szerinted mit akar tõled, ha nem magát a fiatalságod. Ha érted, mire gondolok....
Az ilyenkorú férfiak ha komoly kapcsolatot szeretnének akkor nem egy kislánnyal vannak, hanem egy érett, tapasztalt, pénztkeresõ, független nõvel, akivel eljárhat, utazgathat, összeköltözhet, családot alapíthat. Aki mos, fõz neki, kielégíti a szexuális igényeit minden nap. Ez a normális élet, aki nem erre vágyik az beteg. Te ezekbõl semmit nem tudsz neki nyújtani.
Statisztikák bizonyítják hogy minél fiatalabb egy kapcsolatban a nõ, és ezáltal szûz vagy csak nagyon kevés szexuális partnere volt annál nagyobb esély van rá hogy a kapcsolat nem végzõdik válással. Régebben 12-13 évesen már férjhez adták a lányokat 30-40 éves férfiakhoz. Az meg hogy a fiatal lányok csak szexre kellenek pont nem igaz. Minél fiatalabb egy lány annál nagyobb az esély hogy szûz, és kitûnõen alkalmas gyerekvállalásra. A logika és a józan ész azt diktálja hogy a 30-40-es nõk kellenek csak szexre mert náluk már elég esélyes hogy átment rajtuk a fél falu, vagy gyerekük van.
16 évesen én is értelmesebbnek tartottam magam. Még ha ez így is volt esetleg, 18 évesen már lesajnáltam, hogy miket csináltam 2 éve. Most 25 vagyok, szégyenlem magam. Félek, mi lesz 5 év múlva. :) Nekem is volt, - ugyanilyen korú - udvarlóm, utólag látom, hogy mekkora gyerek volt 30 évesen. Mindent elhittem, hisz idõsebb volt nálam, és ugye sikk volt ennyi idõsen, ha ilyen idõs pasim volt. Sajna én nem fértem a bugyimba, bár nálunk családi gondok is voltak jócskán (apai oldal), nem véletlen volt a választásom. Ha nincs még szex, akkor a pasi 3 hónapja veri? Én egy percig sem bíznék meg benne. Lehet, hogy több nõt szédít. Sosem lehet náluk tudni (ahogy a nõknél sem...). Egy utólag qrva okos nõ
Tipikus kialakulatlan énképre vall, hogy váltig állítod, hogy érettebb vagy mint a korosztályod. Én elhiszem neked, hogy nem vagy naiv és buta, de akkor azt is érdemes lenne megértened, hogy bármennyire is felnõttnek hiszed magad vagy hisz annak téged a pasid, ez nem így van. Ezt akkor fogod majd igazán átlátni, amikor majd 10 év múlva visszaidézed a mostani személyiségedet. Röviden: tehát még nem vagy felnõtt. A párodnak viszont közel 30 évesen rendelkeznie kéne olyan szilárd személyiséggel, hogy fel se merüljön benne, hogy egy felnõtt értékrendet még nélkülözõ, szüleitõl függõ, önálló keresettel nem rendelkezõ tinivel kezdjen. Magyarul elég komoly problémák vannak a pasival. Normális esetben felnõtt férfinak szintén felnõtt nõre van igénye. Én ezt magyaráznám el neked édesanyád helyében, de kifejezetten nem tiltanám, annak nem látom értelmét.
"Statisztikák bizonyítják hogy minél fiatalabb egy kapcsolatban a nõ, és ezáltal szûz vagy csak nagyon kevés szexuális partnere volt annál nagyobb esély van rá hogy a kapcsolat nem végzõdik válással. Régebben 12-13 évesen már férjhez adták a lányokat 30-40 éves férfiakhoz." De ugye azt te is tudod, hogy ez azért van, mert A) szûzen 99%-ban csak a vallásosak mennek férjhez és - minõ meglepetés! - náluk a válás is bûn, nem csak a házasság elõtti szex. B) egy 15 éves szûzlánynak nincsenek igényei. Tehát teljesen mindegy, hogy a partnere inkompetens, szar az ágyban és még hülye is, ha õt "ehhez nevelik hozzá", ezt szokja meg. Természetesnek veszi.
Óóóó, a szüzességedre megy... amíg nem fektet le, addig maga a fõnyeremény, hidd el. És persze, hogy okosnak tartod magad, én is annak tartottam magam ennyi idõsen, de most visszanézve, naiv kislány voltam, aki éppen megúszta a pofáraejtést... Utolsó pillanatban szabadultam meg ilyen idõsebb pasitól, aki mérgében mindent el is ismert. Sok sikert, csak majd ne sírj, ha az elsõ alkalom után hagy ott. És, lehet, hogy okos vagy, de sem a kommunikációs készséged, sem a világlátásod nem olyan, mint az övé, egész egyszerûen, mert te még ha tetszik, ha nem, GYEREK vagy. 25 és 35 rögtön más.. 22/N
Mutasd be rokonként...
19-es válaszra gondoltam mint utolsó, de a 20-ast is teljesen osztom.
30 éves nõ vagyok. Ha egy 16 éves kisfiúra gondolok, max. a röhögés fog el, nemhogy kapcsolatban gondolkodjak. A férfi, akivel jársz, nem vesz komolyan. Ez tény. Jó veled a szex, mert nincsenek elvárásaid, és azt hiszed, amit tapasztalsz, az milyen király. Megadod neki azt, hogy felnézel rá, õ lehet az atyaúristen, mert milyen menõ már! Közben pedig a saját súlycsoportjában, a saját közegében és szintjén csak egy lelkiszegény, aki egy kislányt hülyít. Nincs olyan barátja, aki ne röhögné ki ezért. Ez csak szex, semmi más. Ezért meg felesleges bemutatnod, mert ha apád viszont normális, akkor addig veri, míg minden csontja el nem törik. És megjegyzem, jogosan.
A 13 év nem olyan sok, csak itt az a baj, hogy te csak 16 vagy. Ha húsz lennél, és a barátod 33 akkor is sokan csodálkoznának, de nem vernéd ki ennyire a biztosítékot, mint itt és most, ahogyan olvasom. Aztán az sem mindegy, hogy néz ki az ember lánya/fia. Értem ezalatt, hogy mennyinek látszik. Én 18 éves voltam, mikor összejöttem a férjemmel, aki akkor 30 volt. De nem emlékezem, hogy valaki is azt firtatta volna, hány évesek vagyunk. Az én lányom 24 éves koráig nagyjából vele egyidõsökkel járt (1-2 év maximum), aztán 25 évesen mégis egy nála 11 évvel idõsebbel kötötte össze az életét.
Szerintem lehet a kerdezonek magyarazni, hogy a befolyasos, penzes, jokepu 30-as baratja egy degeneralt... Ugyse fog hinni senkinek. Menj es mutasd meg anyucinak , apucinak tuti orulni fognak neki, hogy a lanyuk egy kis naiv pipi. De amugy vigyazz mert hamarosan lejar a szavatossagos.
A kérdező hozzászólása: Kétlem, hogy a szexet élvezné velem a legjobban, amikor még semmit nem csináltunk...
D*
Hahó, :) Én a következõt tanácsolom neked, hogyha a szüleid nem tudják, kapcsolatban vagy: Kezdd el adagolni a sztorit onnan, hogy tetszik egy 29 éves fiú, mitévõ legyél. Nézd meg, mit reagálnak. Késõbb jöhet az a fázis, hogy õ is nyitott a társaságodra és így tovább... Mindig tudd meg, mire számíthatsz. Üdv.: P.
Egy 30 körüli tehetõs, jóképû, egészséges férfinek már több nõje kellett legyen, mint ujja. Ha nem így van, akkor valahol valami hibádzik. De legyen szerencséd, és ne te legyél a mazsola a kalácsban
ha a lányom lennél jobban járna a barátod ha nem mutatnàd be. számomra ekkora korkülönbséggel pedofil kategóriába tartozik, mivel csak 16 éves vagy.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 40:" Statisztikák bizonyítják" Linkelnéd ezeket a statisztikákat? " hogy minél fiatalabb egy kapcsolatban a nõ, és ezáltal szûz vagy csak nagyon kevés szexuális partnere volt" Igen, valószínûleg. Bár ahogy manapság néhány tini viselkedik, néhány több f.....t fogott mint kilincset, lehet, hogy így 42 évesen nagyon le vagyok mögöttük maradva. " annál nagyobb esély van rá hogy a kapcsolat nem végzõdik válással. " Ja. Lányka a szülõi házból megy a pacákéba, be van etetve, hogy õ butuska, egyedül meg se tudna élni, számlákat fizetni, esetleg gyereket is csinálnak, rendes szakma, munkatapasztalat, pénz nélkül nem fog ugrálni, hanem marad az eltartója mellett. Nem az a nagy kunszt, hogy akkor melletted maradjon a nõ, ha eltartod és függ tõled, hanem ha megtehetné, hogy lelép, mert megél egyedül, mégis melletted marad, mert szeret... "Régebben 12-13 évesen már férjhez adták a lányokat 30-40 éves férfiakhoz." Ja, mert régen alárendelt szerephez tökéletesek voltak. A nõ neve kuss volt, azt csinálta amit az ura mondott. "Az meg hogy a fiatal lányok csak szexre kellenek pont nem igaz." Hát pedig nem is arra, hogy megvitassák velük a külpolitikai helyzetet. :-DDD " Minél fiatalabb egy lány annál nagyobb az esély hogy szûz, és kitûnõen alkalmas gyerekvállalásra." Gyerekvállalás és szüzesség hogy függ össze? " A logika és a józan ész azt diktálja hogy a 30-40-es nõk kellenek csak szexre mert náluk már elég esélyes hogy átment rajtuk a fél falu, vagy gyerekük van." Gyerek esélyes, de a fél falu már a tinik egy részénél is megvolt.

Mit tegyek, hogy ne érezzem cikinek az életemet/szüleimet a barátom előtt? Hogy mutassam be Õt a szüleimnek?

Nem tudom,hogy miért,mert Õ soha nem érezteti velem,hogy gazdagabbak,mint mi(pedig azok,jóval). Nem vagyunk szegények,de ha egymás mellé tennénk a két családot,akkor elég észrevehet?ek lennének a különbségek... De nem is ez zavar leginkább,hanem anyáék. Nem akarom,hogy ciki helyzetbe hozzanak,apa elkezdje,hogy milyen puhány a barátom és elkényeztetett,mert ismeri látásból és szerinte Õ egy elkényeztetett,meleg(nem meleg,csak szereti a cs?nadrágokat) és mindenkit kihasznál,nem képes senkit szeretni,stb..:( Pedig igazából nem ilyen,csak meg kell ismerniük jobban. Anya pedig utálja a barátom szüleit,nem tudom,hogy miért. Csak így olyan rossz,hogy minden délután ott vagyok a barátomék házában,de Õt nem tudom elhívni magunkhoz,mert anyáék kiakadnának... A barátom most kitalálta,hogy elvisznek magukkal síelni,Õk fizetnének mindent(hotel,repül?jegy,ellátás,ha tetszik valami,akkor azt megvennék,stb),nekem csak el kéne mennem és jól érezni magamat,nem is kéne síelnünk,lehetnénk egész nap a hotelban,mert a barátom külön szobát kap mindig és a szülei nem zavarják,csak néha. Én annyira szeretnék elmenni,mert így végre kettesben lehetnénk és másfél hetet a szüleim nélkül tölthetnék. De ehhez be kellene mutatnom a szüleimnek,csak nem tudom,hogy hogyan kéne... Az Õ szülei tök rendesek és normálisak,mindent megengednek neki,nem kell könyörögnie semmiért és nem zaklatják egész nap,hogy hol van/mit csinált. De az enyémek pedig totál ellentétei az övének,semmit nem engednek meg. Mit tanácsoltok,mit kéne tennem? Annyira el szeretnék velük menni majd síelni,de nem tudom,hogy kéne,mert eddig már párszor aludtam ott a barátoméknál,de az csak egy nap volt,akkor azt mondtam,hogy a barátn?méknél alszom,de elég fura lenne,ha másfél hétig ott lennék és azért nem akarok nekik hazudni ennyire. Szerintetek hogy érjem el,hogy elengedjenek? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Pontosan errõl beszélek: nem hiszed, hogy a barátod sarat a szüleiddel szemben is! Tényleg ennyire gyengének tartod és annyira felszínesnek, hogy a szüleid kérdései után téged is elítél? Ha barátod van tessék felnõni hozzá!

Pontosan errõl beszélek: nem hiszed, hogy a barátod sarat a szüleiddel szemben is! Tényleg ennyire gyengének tartod és annyira felszínesnek, hogy a szüleid kérdései után téged is elítél? Ha barátod van tessék felnõni hozzá!
Egyébként tényleg felvállaltad :S Azért aludtál a "barátnõdnél", mi? Nyugodtan nyûglõdj, de rájössz, hogy magnak állítasz csapdát!
Attól jók a barátod szülei , hogy mindent megengednek neki? Gratulálok.
Apádnak igaza van. Valami meleg hajlam tényleg van benne, ha csõnadrágot hord. Plussz még divatmajom is. Pár év múlva megfogod bánni, hogy egy ilyennel jártál...
"hogy mutassam be?" Azt irod, hogy a fiu mamajat a te mamad nem talalja szimpatikusnak, tehat valojaban ismeri egymast a ket csalad. Te meg ffiatal vagy, s keszulj fel, hogy most nem fogsz sielni, mivel meg ffital vagy. Nem fontos, hogy ennyire szoros legyen ez a kapcsolat, mivel meg te is nagyon sokat fogsz valtozni. Neharagudj, de meg gyerek vagy, ez az igazsag!
Hívd el a barátodat pl. vacsizni hozzátok, beszélgessenek vele a szüleid. Így majd kialakítják a véleményüket róla és ha tényleg rendes elfogadják. A síeléssel már más a helyzet. Lehet, hogy a barátod szülei fizetnének mindent, de ezt neked nem kell kihasználnod. Arra is gondolj, hogy bármikor szakíthattok(gyerek-szerelemnél eljön ez a pillanat) és akkor mit fogsz csinálni, ha az orrod alá dörgölik, hogy õk 100.000 ft-ot rád költöttek? Az ott alvásról annyit, hogy 14 évesen ne is engedjenek a barátodnál aludni. Gyerek vagy még, nagyon. Ez 14 évesen normális is, ne próbálj még felnõtt lenni.
Hát én nem is tudom, hogy mit csodálkozol, hogy 14évesen nem engednének ott aludni meg ilyenek. Atyaég!
Ezen, hogy 14 évesen ott "alszik", szerintem már kár fennakadni. Durva, és én sose engedném meg a gyerekemnek, de õ már túl van ezen, talán hagyjuk. A bemutatást elõbb-utóbb meg kell ejtened. Nekem is volt olyan barátom, akit Anyám utált. És akkor mi van? Úgyis szakítotok záros határidõn belül. Ahogy mi is 1, 5 év után. Annyit meg minden (intelligens) szülõ kibír. Azóta mindig mondja, hogy "milyen jó, hogy együtt voltál x-szel, mert mégegyszer ebbe nem sétálsz bele". Szóval szedd össze magad. Nem csak akkor kell felnõttnek lenni, amikor kefélni kell egész nap a szállodában, hanem akkor is ha kihívás és nehézség van.
Basszus, kilenc éves a nagyobbik lányom, nem sokára 14 lesz.Lehet, hogy én vagyok konzervatív, de barátjánál aludni, meg sítúrára menni, húúúúú nálam ez kiveri a biztit.És aztán van egy kisebbik lányom.Atya ég, mi vár rám???
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy én 14 vagyok, a barátom 16.
Ha jól neveled akkor nem kell parázni. De tény sok energia befektetése lesz, hogy elkerülje ezt a sorsot.
Mond azt a szüleidnek, hogy a barátnõddel mégy síelni:) Komolyra fordítva: ha annyira gyerek vagy, hogy felmerül benned, hogy a szüleid cikik, akkor inkább hagyd ezt a "járok fiúkkal" dolgot még. Tanuljál. Felnõttséget. Ha az én 14 éves lányomról kiderülne, hogy a szemembe hazudik, hogy ennyi idõsen a barátjánál alszik hát én iskolán kívül sehová nem engedném a következõ 4 évben! Gyanítom, hogy a te szüleid is valahogy így vannak ezzel. Ne hazudozz! Nagyon nagy bajba kerülhetsz és a szüleid nem tudnak majd segíteni (mert nem tudják hol vagy, mit csinálsz)
Szerintem 14 évesen kicsit meredek dolog elmenni síelni az aktuális pasival, ráadásul úgy, hogy mindent a szülei fizetnek. Gondold el, szétmentek (mert örökké nem tart semmi) és utána megkapod, hogy ingyen elvittek ide-oda. Nekem nem esne jól az fix, bár 14 évesen eszembe sem jutott volna hasonló. Kicsit korainak tartom még ezt ott alvós szöveget is, hiszen tulajdonképpen még gyerek vagy. Ráadásul ez a "lehetnénk egész nap a hotelben". Akkor minek mentek el? Miért nem mennek a szülõk és akkor te meg a srác maradtok otthon? Azért nincs nagy értelme kifizetni a szállást-repülõt-stb hogy egész héten a hotelben kuksolj. Ráadásul tudod Te mekkora költség az? Csak egy egyszerû kalkulációt csinálj (repülõjegy, hotel 1 hétre, kaja, stb) és máris ott vagy nekik 100E ft.ban. Alaphangon.
14 évesen nem párod van, hanem maximum fiúd.
Menj el velük síelni, és mondd azt, hogy SP koncertre mész. A hotel szobában meg majd hallgathattok SP-t, Fluor-t, meg Justin Bieber-t...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy olyan nagy lenne az ismeretség, csak azt tudom, hogy nem bírja.
Mondjuk én ha az anyád lennék, és elolvasnám ezt az egészet, akkor nem is a barátod zavarna, nem is a fiú szülei, hanem az, hogy hol [email protected] el?
A kérdező hozzászólása: Igen, mindenki tudja, hogy együtt vagyunk, csak a családom nem. Amúgy azért mondom nekik mindig, ha ott alszom a barátoméknál, hogy a barátnõméknél alszom, mert tudom, hogy nem engednék, hogy ott aludjak a páromnál. Nincs benne egy kicsi meleg hajlam se, csak szeret divatosan öltözni és bmx-es, Õk ilyen cuccokat hordanak.
A kérdező hozzászólása: A barátomat felvállalom mindenki elõtt, csak félek az Õ reakciójuktól, nem szeretném, hogy letámadják a barátomat a hülyeségeikkel.
A kérdező hozzászólása: Jobban, mint az én szüleim, az biztos...
Utolsó válaszadó jól írja. Ha valami baj történne veled, nem érsz haza arra az idõre, amire mondtad, hol fognak keresni elõször a szüleid? A barátnõdnél. És akkor minden kiderül. Tönkreteszed a barátságodat, mert ezek után nem fogják engedni, hogy veled barátkozzon. A barátnõd szülei megtiltják. Nem leszel megbízható a szemükben. Felvállalsz még egy titkolózást? Hová fog ez vezetni? Elveszíted szüleid bizalmát, ne adj isten szeretetét, ha ilyen durván csalódni kell benned. A fiú szülei vajon tudják-e, hogy nem mered õket felvállalni a szüleid elõtt? Szerintem nem, mert akkor nem akarnának elvinni magukkal síelni. Minél elõbb mutasd be a szüleidnek, õ az a fiú, akit én szeretek, fogadjátok el! Egy közös beszélgetés során sok mindenre fény derülhet. Te ezt nem látod, mert szerelmes vagy és nem tudsz objektíven dönteni.Ésszerûen. Te csak a szíveddel látsz. "Az Õ szülei tök rendesek és normálisak, mindent megengednek neki, nem kell könyörögnie semmiért és nem zaklatják egész nap, hogy hol van/mit csinált. De az enyémek pedig totál ellentétei az övének, semmit nem engednek meg." Szerintem pedig a te szüleid a rendesek és a normálisak. FÉLTENEK TÉGED! Mert szeretnek. Õ fiú, te lány vagy. Azért, mert õt szabadjára engedik, nem biztos, hogy ez a jó nevelési módszer. Akár tetszik, akár nem, mindkettõtöket még nevelni kell. Szóval a te szüleid féltenek téged és szeretnek, 14 évesen nem tudhatod, " mennyi buktató leselkedik egy fiatal leánykára." Ezeket a dolgokat édesanyáddal kellene megbeszélni. Nekem a lányommal bizalmas baráti kapcsolatom volt és van. Gondolkodj el azon, milyen fontos és jó dolog, ha egy lány megbeszélheti a problémáját az édesanyjával. Ha õ megért téged, tud hatni édesapádra is. A közös síelésrõl le kell mondanod, elõször az életedet tedd rendbe! Tudom, nem ilyen válaszokat vártál, de meg kell értened, ez a titkolózás nem vezet jóra.

Mikor mutassam be a barátomat a szülőknek?

Az a gond, hogy még nem vagyok 18 éves, jöv?re leszek, de a pasim már elmúlt 20 így félek a szül?k reagálásától, mert 8 év van köztünk, mit tegyek?

Legjobb válasz: 17 évesen már csak eldöntheted kivel jársz, a szülõk miért szólnának bele? Hívd el magadhoz egy ebéd vagy vacsira, hogy megismerjék, és ha látják hogy rendes meg jófej akkor úgy sem lesz gond.

17 évesen már csak eldöntheted kivel jársz, a szülõk miért szólnának bele? Hívd el magadhoz egy ebéd vagy vacsira, hogy megismerjék, és ha látják hogy rendes meg jófej akkor úgy sem lesz gond.
Figy ha tényleg szereted, nem hiszem hogy a szüleid nagyon ellenkeznének, de úgy veszem ki a szevaidból, hogy még nem is tudnak a srácról. Esõként beszélj velük, készítsd fel õket a nagy korkülömbségre, meg egyáltalán hogy van neked és szereted. Nem akarlak elkeseríteni de nem lesz egyszerõ. Egy szülõ sem viseli jó ha a 17 éves lányának egy 25éves pasija van, de meg fogják érteni. Bár én sem nagyon értem meg de ez nem az én dolgom, és nem is volt kérdés. Azért remélem sikerülni fog, szurkolok.
Elõbb ismerjék meg, és csak késõbb mondd el hány éves, úgy biztosabb:)
Szerintem elõször a szüleiddel beszélj, hogy van egy barátod x hónapja, szeretitek egymást és szeretnéd, ha megismernék õk is.Ha ezt megbeszélted velük, akkor odahívod hozzátok és ha õk is megbizonyosodnak róla, hogy rendes, megbízható srác, akkor nem lesz baj.
mi összejöttünk, másnap találkozott anyummal, én meg másnap az övével...:)

Hogyan mutassam be a barátomat itthon, úgy, hogy nem beszél közös nyelvet szüleimmel? Mivel lehetne elkerülni a kínos csendet?

A fiút pár hete ismerem, interneten tartjuk a kapcsolatot, meg néha telefonon. Most hétvégén egy napra lejön a városomba, hogy személyesen is megismerkedjünk, és hogy eldőljön, hogy mi lesz a kapcsolatunk sorsa, mivel nagyon jól megértjük egymást, mindenről el tudunk beszélgetni, és szeretnék komolyabbra fűzni a dolgokat. A bökkenő ott van, hogy szüleimmel élek még, és természetesen ha már miattam utazik ennyit, akkor meghívták ebédre, ráadásul szülei nagyon messze élnek (nem Európában) úgyhogy elég régen volt része egy családi ebédben. Ez még mind rendben lenne, ha nem külföldi lenne. Sajnos családunkból csak én beszélek idegen nyelvet, és ez a fő problémám, hogy kínos csend lesz az asztalnál. Nem tudom hogyan lehetne elkerülni, nagyon jól jönne pár tanács, vagy esetleg tapasztalat is. A következő problémám az, hogy reggel 9kor lesz itt a vonatja. Kb 10 perc alatt hazaérünk hozzánk. Addig rendben van, hogy bejövünk a lakásba, bemutatom itthon, minden oké, na de mi a következő lépés? Kint a konyhában anyuval hiába maradunk, Õ úgysem érti, hogy miről van szó, és nem tud hozzászólni a beszélgetéshez, a szobámba meg olyan furcsa lenne csak így beülni első találkozásnál, és úgymond "várni az ebédre" 3 órán keresztül. Az ebéd utáni program már meg van, városnézés lesz, csak ezzel az ebéd és elötte való résszel vannak gondjaim :( Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Én is ebben a helyzetben voltam, de nem volt semmi gond. Öszeültünk, beszélgettünk, és én meg tomácskodtam.

Én is ebben a helyzetben voltam, de nem volt semmi gond. Öszeültünk, beszélgettünk, és én meg tomácskodtam.
Pofonegyszerû te leszel a tolmács és közben segitesz anyudnak fõzni, neki is a kezébe nyomsz egy krumplit tisztitani. (arab)?
Tulajdonképpen megadtad a választ.Ha csak te tudsz értelmesen kommunikálni , akkor folyamatosan neked kell irányítani az egész protokollt. Éppen azért mert néhány hónap ismeretség után fontosnak tartottad, hogy a szüleid elé vezesd az idegent. De valamiért a szüleid is fontosnak tartják, hogy azonnal az a családi asztalhoz hívják.(Remélhetõleg nem a szokásos magyar mentalítás vezérli õket!Mármint ha a vendég külföldi, jó messzirõl akkor lehet a szomszédnak dicsekedni.) Ha szívesen látja mindenki az újdonsült barátodat, akkor nagy baj nem lehet, kínos szünetek sem lesznek, neked folyamatosan közvetíteni, tolmácsolni kell.Gyorsabban eltelik a 3 óra mint gondolnád.
Te fõzöl anyuddal, a fater meg beiszik a sráccal.
Tolmácsold amit mondani akar és a szüleid válaszát, nem lesz semmi gond.
Remélem minden rendben ment és unalom nélkül.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat:) Holnap fog jönni, már nagyon izgulok!!! Nem, szüleim abszolút nem hencegnek vele, sõt még senkinek sem mondták, és nem is akarják mondani, mert nem akarják kitenni magunkat a pletykáknak, meg amúgy is senkinek semmi köze hozzá :) Szorítsatok értem:) köszi
1. vagyok Hát én is néha "cenzúráztam". Pl. mikor csináltam 2 bögre kapucsínót a konyhában, erre apu megjegyezte, hogy "te képes vagy még a kapucsínót is elrontani". A párom megkérdezte, hogy mit mondott, én meg szemlesütve: "azt, hogy az én kapucsínóm a legjobb..."
Sok fiatal nõ álma ez! Gondolj bele: ha apukád elereszt egy rossz nemzetiségi viccet, a párod nem fogja érteni, te meg finomíthatsz a dolgon, és fordítva...
Leülteted a tv elé, haha.:D Na de komolyra véve a szót: segítesz anyudnak fõzni, addig te bízz rá valami mást, terítsen meg, pucoljon zöldséget, igyon egy kávét, stb... Te meg fordítasz, beszélgetsz vele is az õ nyelvén kicsit, anyudnak is oda biggyesztesz valamit, és ha olyan van elfordítod anyudnak vagy a szerencsésnek...:) Nem olyan bonyolult ez.
Elmész fõzöcskézni. Apukádat meg a srácot leülteted a Google fordító elé és eltudnak beszélgetni. :) Vagy ha ez a megoldás nem jön be akkor tolmácsolsz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést, igen minden rendben volt, kisebb-nagyobb bakikkal, de garantáltan unalom mentes volt :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!