Találatok a következő kifejezésre: Mikor mutassam a barátomat (10 db)

Mit tegyek, hogy ne érezzem cikinek az életemet/szüleimet a barátom előtt? Hogy mutassam be Õt a szüleimnek?

Nem tudom,hogy miért,mert Õ soha nem érezteti velem,hogy gazdagabbak,mint mi(pedig azok,jóval). Nem vagyunk szegények,de ha egymás mellé tennénk a két családot,akkor elég észrevehet?ek lennének a különbségek... De nem is ez zavar leginkább,hanem anyáék. Nem akarom,hogy ciki helyzetbe hozzanak,apa elkezdje,hogy milyen puhány a barátom és elkényeztetett,mert ismeri látásból és szerinte Õ egy elkényeztetett,meleg(nem meleg,csak szereti a cs?nadrágokat) és mindenkit kihasznál,nem képes senkit szeretni,stb..:( Pedig igazából nem ilyen,csak meg kell ismerniük jobban. Anya pedig utálja a barátom szüleit,nem tudom,hogy miért. Csak így olyan rossz,hogy minden délután ott vagyok a barátomék házában,de Õt nem tudom elhívni magunkhoz,mert anyáék kiakadnának... A barátom most kitalálta,hogy elvisznek magukkal síelni,Õk fizetnének mindent(hotel,repül?jegy,ellátás,ha tetszik valami,akkor azt megvennék,stb),nekem csak el kéne mennem és jól érezni magamat,nem is kéne síelnünk,lehetnénk egész nap a hotelban,mert a barátom külön szobát kap mindig és a szülei nem zavarják,csak néha. Én annyira szeretnék elmenni,mert így végre kettesben lehetnénk és másfél hetet a szüleim nélkül tölthetnék. De ehhez be kellene mutatnom a szüleimnek,csak nem tudom,hogy hogyan kéne... Az Õ szülei tök rendesek és normálisak,mindent megengednek neki,nem kell könyörögnie semmiért és nem zaklatják egész nap,hogy hol van/mit csinált. De az enyémek pedig totál ellentétei az övének,semmit nem engednek meg. Mit tanácsoltok,mit kéne tennem? Annyira el szeretnék velük menni majd síelni,de nem tudom,hogy kéne,mert eddig már párszor aludtam ott a barátoméknál,de az csak egy nap volt,akkor azt mondtam,hogy a barátn?méknél alszom,de elég fura lenne,ha másfél hétig ott lennék és azért nem akarok nekik hazudni ennyire. Szerintetek hogy érjem el,hogy elengedjenek? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Pontosan errõl beszélek: nem hiszed, hogy a barátod sarat a szüleiddel szemben is! Tényleg ennyire gyengének tartod és annyira felszínesnek, hogy a szüleid kérdései után téged is elítél? Ha barátod van tessék felnõni hozzá!

Pontosan errõl beszélek: nem hiszed, hogy a barátod sarat a szüleiddel szemben is! Tényleg ennyire gyengének tartod és annyira felszínesnek, hogy a szüleid kérdései után téged is elítél? Ha barátod van tessék felnõni hozzá!
Egyébként tényleg felvállaltad :S Azért aludtál a "barátnõdnél", mi? Nyugodtan nyûglõdj, de rájössz, hogy magnak állítasz csapdát!
Attól jók a barátod szülei , hogy mindent megengednek neki? Gratulálok.
Apádnak igaza van. Valami meleg hajlam tényleg van benne, ha csõnadrágot hord. Plussz még divatmajom is. Pár év múlva megfogod bánni, hogy egy ilyennel jártál...
"hogy mutassam be?" Azt irod, hogy a fiu mamajat a te mamad nem talalja szimpatikusnak, tehat valojaban ismeri egymast a ket csalad. Te meg ffiatal vagy, s keszulj fel, hogy most nem fogsz sielni, mivel meg ffital vagy. Nem fontos, hogy ennyire szoros legyen ez a kapcsolat, mivel meg te is nagyon sokat fogsz valtozni. Neharagudj, de meg gyerek vagy, ez az igazsag!
Hívd el a barátodat pl. vacsizni hozzátok, beszélgessenek vele a szüleid. Így majd kialakítják a véleményüket róla és ha tényleg rendes elfogadják. A síeléssel már más a helyzet. Lehet, hogy a barátod szülei fizetnének mindent, de ezt neked nem kell kihasználnod. Arra is gondolj, hogy bármikor szakíthattok(gyerek-szerelemnél eljön ez a pillanat) és akkor mit fogsz csinálni, ha az orrod alá dörgölik, hogy õk 100.000 ft-ot rád költöttek? Az ott alvásról annyit, hogy 14 évesen ne is engedjenek a barátodnál aludni. Gyerek vagy még, nagyon. Ez 14 évesen normális is, ne próbálj még felnõtt lenni.
Hát én nem is tudom, hogy mit csodálkozol, hogy 14évesen nem engednének ott aludni meg ilyenek. Atyaég!
Ezen, hogy 14 évesen ott "alszik", szerintem már kár fennakadni. Durva, és én sose engedném meg a gyerekemnek, de õ már túl van ezen, talán hagyjuk. A bemutatást elõbb-utóbb meg kell ejtened. Nekem is volt olyan barátom, akit Anyám utált. És akkor mi van? Úgyis szakítotok záros határidõn belül. Ahogy mi is 1, 5 év után. Annyit meg minden (intelligens) szülõ kibír. Azóta mindig mondja, hogy "milyen jó, hogy együtt voltál x-szel, mert mégegyszer ebbe nem sétálsz bele". Szóval szedd össze magad. Nem csak akkor kell felnõttnek lenni, amikor kefélni kell egész nap a szállodában, hanem akkor is ha kihívás és nehézség van.
Basszus, kilenc éves a nagyobbik lányom, nem sokára 14 lesz.Lehet, hogy én vagyok konzervatív, de barátjánál aludni, meg sítúrára menni, húúúúú nálam ez kiveri a biztit.És aztán van egy kisebbik lányom.Atya ég, mi vár rám???
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy én 14 vagyok, a barátom 16.
Ha jól neveled akkor nem kell parázni. De tény sok energia befektetése lesz, hogy elkerülje ezt a sorsot.
Mond azt a szüleidnek, hogy a barátnõddel mégy síelni:) Komolyra fordítva: ha annyira gyerek vagy, hogy felmerül benned, hogy a szüleid cikik, akkor inkább hagyd ezt a "járok fiúkkal" dolgot még. Tanuljál. Felnõttséget. Ha az én 14 éves lányomról kiderülne, hogy a szemembe hazudik, hogy ennyi idõsen a barátjánál alszik hát én iskolán kívül sehová nem engedném a következõ 4 évben! Gyanítom, hogy a te szüleid is valahogy így vannak ezzel. Ne hazudozz! Nagyon nagy bajba kerülhetsz és a szüleid nem tudnak majd segíteni (mert nem tudják hol vagy, mit csinálsz)
Szerintem 14 évesen kicsit meredek dolog elmenni síelni az aktuális pasival, ráadásul úgy, hogy mindent a szülei fizetnek. Gondold el, szétmentek (mert örökké nem tart semmi) és utána megkapod, hogy ingyen elvittek ide-oda. Nekem nem esne jól az fix, bár 14 évesen eszembe sem jutott volna hasonló. Kicsit korainak tartom még ezt ott alvós szöveget is, hiszen tulajdonképpen még gyerek vagy. Ráadásul ez a "lehetnénk egész nap a hotelben". Akkor minek mentek el? Miért nem mennek a szülõk és akkor te meg a srác maradtok otthon? Azért nincs nagy értelme kifizetni a szállást-repülõt-stb hogy egész héten a hotelben kuksolj. Ráadásul tudod Te mekkora költség az? Csak egy egyszerû kalkulációt csinálj (repülõjegy, hotel 1 hétre, kaja, stb) és máris ott vagy nekik 100E ft.ban. Alaphangon.
14 évesen nem párod van, hanem maximum fiúd.
Menj el velük síelni, és mondd azt, hogy SP koncertre mész. A hotel szobában meg majd hallgathattok SP-t, Fluor-t, meg Justin Bieber-t...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy olyan nagy lenne az ismeretség, csak azt tudom, hogy nem bírja.
Mondjuk én ha az anyád lennék, és elolvasnám ezt az egészet, akkor nem is a barátod zavarna, nem is a fiú szülei, hanem az, hogy hol [email protected] el?
A kérdező hozzászólása: Igen, mindenki tudja, hogy együtt vagyunk, csak a családom nem. Amúgy azért mondom nekik mindig, ha ott alszom a barátoméknál, hogy a barátnõméknél alszom, mert tudom, hogy nem engednék, hogy ott aludjak a páromnál. Nincs benne egy kicsi meleg hajlam se, csak szeret divatosan öltözni és bmx-es, Õk ilyen cuccokat hordanak.
A kérdező hozzászólása: A barátomat felvállalom mindenki elõtt, csak félek az Õ reakciójuktól, nem szeretném, hogy letámadják a barátomat a hülyeségeikkel.
A kérdező hozzászólása: Jobban, mint az én szüleim, az biztos...
Utolsó válaszadó jól írja. Ha valami baj történne veled, nem érsz haza arra az idõre, amire mondtad, hol fognak keresni elõször a szüleid? A barátnõdnél. És akkor minden kiderül. Tönkreteszed a barátságodat, mert ezek után nem fogják engedni, hogy veled barátkozzon. A barátnõd szülei megtiltják. Nem leszel megbízható a szemükben. Felvállalsz még egy titkolózást? Hová fog ez vezetni? Elveszíted szüleid bizalmát, ne adj isten szeretetét, ha ilyen durván csalódni kell benned. A fiú szülei vajon tudják-e, hogy nem mered õket felvállalni a szüleid elõtt? Szerintem nem, mert akkor nem akarnának elvinni magukkal síelni. Minél elõbb mutasd be a szüleidnek, õ az a fiú, akit én szeretek, fogadjátok el! Egy közös beszélgetés során sok mindenre fény derülhet. Te ezt nem látod, mert szerelmes vagy és nem tudsz objektíven dönteni.Ésszerûen. Te csak a szíveddel látsz. "Az Õ szülei tök rendesek és normálisak, mindent megengednek neki, nem kell könyörögnie semmiért és nem zaklatják egész nap, hogy hol van/mit csinált. De az enyémek pedig totál ellentétei az övének, semmit nem engednek meg." Szerintem pedig a te szüleid a rendesek és a normálisak. FÉLTENEK TÉGED! Mert szeretnek. Õ fiú, te lány vagy. Azért, mert õt szabadjára engedik, nem biztos, hogy ez a jó nevelési módszer. Akár tetszik, akár nem, mindkettõtöket még nevelni kell. Szóval a te szüleid féltenek téged és szeretnek, 14 évesen nem tudhatod, " mennyi buktató leselkedik egy fiatal leánykára." Ezeket a dolgokat édesanyáddal kellene megbeszélni. Nekem a lányommal bizalmas baráti kapcsolatom volt és van. Gondolkodj el azon, milyen fontos és jó dolog, ha egy lány megbeszélheti a problémáját az édesanyjával. Ha õ megért téged, tud hatni édesapádra is. A közös síelésrõl le kell mondanod, elõször az életedet tedd rendbe! Tudom, nem ilyen válaszokat vártál, de meg kell értened, ez a titkolózás nem vezet jóra.

Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Szeretem őt, ő is engem, mégis állandó kényszert érzek, h éreztessem vele, nagyon fontos nekem. Megfojtani nem szeretném, ezért nem csüngök rajta áhítatosan, de akkor hogyan mutassam ki, mit érzek?

Huszonévesek vagyunk.

Legjobb válasz: mély, tartalmas beszélgetések, néha olyan forró, "elnemengedlek"-ölelés...:) én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és most jutottunk el eddig a kimondhatatlan ragaszkodásig...áhh olyan jó :D 18/L (talán fiatal vagyok de remélem hasznos a tanács..:))

mély, tartalmas beszélgetések, néha olyan forró, "elnemengedlek"-ölelés...:) én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és most jutottunk el eddig a kimondhatatlan ragaszkodásig...áhh olyan jó :D 18/L (talán fiatal vagyok de remélem hasznos a tanács..:) )
Érdeklõdj a dolgai iránt, hogy tudja, fontos neked, mi történik az életében. Öleld át, simogasd, csókold. Néha apró ajándék is jó. Nem olyan, ami drága, hanem csak kedves apróság. Csoki például.
Öleld és csókold meg sokszor, lepd meg apróságokkal (pl. kedvenc csoki, üdítõ stb.), ebbõl már érzi, hogy mennyire fontos neked:) Én pl. valahányszor elmegyek a párom mellett (együtt élünk), biztos, hogy megpuszilom, leheletfinoman megcsókolom, végigsimítok a vállán stb. :)
A kérdező hozzászólása: Mindenképp, köszi!:)

Mit mutassak meg a barátomnak Magyarországon?

Elsö alkalommal jön velem haza, Tokajra gondoltam, hogy oda biztosan elviszem. Nem voltam még én sem. Vannak ötleteitek? Borkóstolásra szeretném vinni, pincelátogatásra, de nem tudom, hogy szervezzem. Ha Tokajon kívül vannak még jó ötleteitek várom azokat is! :)

Legjobb válasz: Nem tudom, mikorra kellene program, de borkóstolásra, pincelátogatásra van egy javaslatom: valamikor augusztus elején egy hétvégén szoktak tartani Tolcsván egy borfesztivált, és nagyon jó kis program. Mi minden évben elmegyünk oda a családommal :)

Nem tudom, mikorra kellene program, de borkóstolásra, pincelátogatásra van egy javaslatom: valamikor augusztus elején egy hétvégén szoktak tartani Tolcsván egy borfesztivált, és nagyon jó kis program. Mi minden évben elmegyünk oda a családommal :)
Eger, Szilvásvárad :) Tokaj? Nem vesztettél semmit :)
Hozzad a barátodat Békéscsabára! Nincs itt semmi különös, de barátságosak az emberek! Programként júniusban pl. egy elég nagy rendezvény: http://www.csabaisorfesztival.hu/
Badacsony, nemcsak a bor, hanem ugye a Balaton miatt is. Na meg a hegyvidék, nagyon szép környék, kirándulni is bõven lehet.
Jó ötleted van!!! Én vinném Lilafüredre és valahol tuti felültetném egy lóra! Ha fél a lovaktól akkor csak simizze meg. Miskolc-Tapolcára is elvihetnéd ott is jó sétálgatni és ott van valami ásatás meg egy barlangfürdû.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
Budapest, 8. kerület. Ott szerintem tudnál neki kultúrát mutatni :)
Eger, Szépasszonyvölgy is borkóstolós!
Diósgyõr-Lilafüred, Hortobágy, Debrecen :) Bár én viharsaroki vagyok :)
Valami Balatoni borkóstolgatás esetleg? Én örülnék neki az tuti! :)
Gyula! Én ott lakom mellette, gyönyörû városka :)
Szilvásváradot ajánlom! Ott van minden! Bor, szép lovak, sok pince.., látnivaló, börtön múzeum, szép kis fátyol vízesés.., minden egy helyen :)
Villány Siklós Harkány háromszög. ;) EZ IGAZ :)
Csak mondok néhányat.:) Gyula, Visegrád, Balcsi környék például :)
Villány Siklós Harkány háromszög. ;)
Gyöngyös-Mátra Múzeum, Kékestetõ-kilátó (ország legmagasabb pontja), Sástó-adrenalin park, Farkasmály-borpincék, Demjén-esti, éjszakai fürdõzés. Ez egy nagyon gazdag program, akár 2 napra is. Szállást is tudok olcsón a Mátrában. Érd. privátban.


Viselkedj úgy !
blow job
Fellációval.

Megkérhetem a barátomat, hogy mutassa meg mit beszélgetett más lányokkal, amiről én nem tudtam?

Legjobb válasz: Meg megkérheted, de ne számíts arra, hogy meg is mutatja.

Meg megkérheted, de ne számíts arra, hogy meg is mutatja.
engem nem zavar, ha elkéri...nincs mit titkolnom
Nem kérném meg. Ha bízol benne, minek? Ha meg nem bízol benne, az ellenõrizgetése nem éppen a jó megoldás a bizalom kialakításához.
én megmutatnám...viszont ezzel elvetné bennem a bizalmatlanság magvát
Nem, lányom én mint az apád megtiltom!
Szerintem, ha minden rendben van és szeret téged, akkor meg kell, hogy mutassa. Ha nem, akkor valamit titkolhat.
De szerintem ezzel nincs gond, mindenki akkor nyugodt egy párkapcsolatban, ha mindenki mindent tud, nem? Szerintem teljesen normális, hogy a kérdezõ kíváncsi az üzeneteire.
nee.ha nembízol benne, akkor az szívás
kérdésed:Megkérhetem a barátomat, hogy mutassa meg mit beszélgetett más lányokkal, amirõl én nem tudtam? megkérheted, forditsuk meg, te megmutadnád, uralkodás a másik felett ellenõrzés minden cselekedete felett? hol van itt a szabad akarat? gyanusan viselkedik? boldogabb lennél, ha valami kiderülne? szakitani akarsz?
Hogyha régi barátról van szó, tehát egy olyan személlyel beszélgetett a barátod, aki akár benne van a baráti társaságban, nem hiszem, hogy meg kell, hogy mutassa, és rá neked sem kéne féltékenynek lenned. Ha viszont egy random lánnyal kezd el beszélgetni, akit most ismert meg vagy hasonlók, akkor szerintem megkérheted rá, hogy mutassa meg, mert eleve ha van barátnõje, miért kezd el ismeretlen emberekkel (nõkkel) "barátkozni". Én azt tanácsolnám, hogyha meg is mutatja, ne olvasd el, mert biztos lesz benne olyan amin kiakadsz majd. Ha pedig nem akarja megmutati akkor bizony titkolnivalója van.
Utolsó, szerintem rosszul látod a dolgokat. Nem arról van szó, hogy nem mutatnám meg, ha kérné. (Mellesleg én vagyok a nõ. nem is értem ezt az egyenjogúsági kitörésedet). Arról van szó, hogy se neki, se nekem nincs arra szükségem, hogy lássam a levelezését. Mert bízok benne. Pont, hogy ezért nem fog tönkremenni a kapcsolat ilyen-olyan féltékenység miatt. És a bizalom nem amiatt alakul ki, hogy mindig tudom, mit és kivel beszél vagy mit csinál. Hanem amiatt, hogy hiszem, hogy folyton szem elõtt tartja, hogy a mi kapcsolatunk hogy alakulhat a többi emberrel való interakciója miatt, és a legjobb belátása szerint cselekszik. Kisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak. És nem azért nem mondjuk el õket, mert annyira titkolnivaló, hanem pl. mások iránti tapintatból. Nem kioktatásból írom ezt, csak gondolatébresztõnek.
Jó, hát akkor legyen nektek privát birodalmotok, de majd akkor ne gyertek vissza sírni, hogy tönkre ment a kapcsolatotok, mert ilyen-olyan féltékenység, bizalmatlanság miatt szakítottatok. Ha nincs titkolni való, akkor szerintem szerintem igazán megtudom mutatni neki, hogy tényleg nincs mit titkolni. De inkább ti legyetek öntelten büszkék magatokra, mert a nõ úgyis csak egy tárgy, nem? Mindent megengedhedtek magatoknak, hisz ti vagytok Ah Férfiak, a nõk meg semmik... Én inkább maradok az, aki egyenjogúnak tartja a nõket a férfiakkal. Azt kellene megtanulni, hogy egy igazi, tartós kapcsolatban nincs privát birodalom, de hát ezt a XIX. században úgysem értik meg... Ez van, a sz*r kell a népnek.
Akkor sem kérnék ilyesmit, ha gyanakodnék. Nálam az az alap, hogy megbízom a partneremben. Ha kétségeim vannak, megbeszélem vele. Sokáig úgysem lehet félrevezetni senkit. Viszont egy talán felesleges gyanakodás miatt nem fogom megmérgezni a kapcsolatot.
Nem. Ez privát dolog. Van olyan lány barátom, akit már 15 éve ismerek. Aktuális barátnõmet meg csak 2 éve. Természetes, hogy régi ismerõsömmel megbeszélek dolgokat és nem véletlen, hogy vele beszélem meg. A legtöbb exemmel jóban vagyok. Nincs titkolni valóm, ezért ha találkozok velük, akkor elmesélem, hogy mirõl beszélgettünk, de a barátnõm nem vallathat.
Szerintem meg ez mar tulzott birtoklasi vagy. Engem rohadtul zavarna, es nem mutatnam meg, akkor se, ha amugy nincs titkolnivalom. Ha valamit kerdez, oszinten valaszolok, de az nem turnem, hogy a privat uzeneteim kozott turkaljon. Szerintem ennyi privat szferaja mindenkinek lehet.
A kérdező hozzászólása: A véleményetekre vagyok kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Én is így érzem és én is megmutatnám. Ha nincs mit titkolnom, miért ne. Kértetek már ilyet?
én kértem, de egy gyanus exbarátnõ sms-e után, na aztán gyerünk az emailek-hez megmutatta, ott semleges elnemvarott exbarátnõi érdeklõdések és válaszok.
hogy feküdj le vele
hát ez az idõ tényleg kevés, még várj egy kicsit..ha nem megy .. nem megy ..
A döntés a tied, a te kezedben a kulcs, és csak válaszoltam a kérésre.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de én nem tudok ellenállni az ilyen kísértésnek..kívánom õt nagyon. :/
A helyedben én nem feküdnék le vele ilyen rövid idõ után. Ha komoly kapcsolatot akar veled akkor fog várni a szexért ha viszont nem akkor ne pazarold az idõd. Vannak normális pasik is a világon.
A kérdező hozzászólása: Értem..viszont félek attól, hogy õ is csak átver és megint pofára esek.
Amit érzel az az a szikra amitõl majd berobban a motor. :) Ha érted mit mondok.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom.Miért?
Nem tudom. Mit ettél?
A kérdező hozzászólása: Az lehet, de akkor is annyi ideje ismerem..és én úgy érzem, hogy szeretem.De ha nem, akkor mit érzek? :)
Az irtó kevés :/
A kérdező hozzászólása: 3-4 hete ismerem.
Elõzõ kommentelõnek igaza van. :/
Mennyi ideje ismeritek egymást? Ha csak 1-3 hete akkor nem szeretheted te sem és õ sem téged, hidd el. És szerintem is arra gondolt hogy rakd szét neki a lábaid....:P (22/F)
A kérdező hozzászólása: Pedig én szeretem..tudom, engem egyszer már vertek át így.
Ha egy hete jársz valakivel, még nem szeretheted. Nekem egy pasim az elsõ randin azt mondta, hogy szeret. Ott is hagytam. Csak azt bántam meg, hogy egyáltalán foglalkoztam vele.
A kérdező hozzászólása: Oké..köszi a válaszokat!

Ha 11-én voltam együtt a barátommal és úgy néz ki hogy teherbe estem, mikor csináljak tesztet, hogy már biztosan jó eredményt mutasson?

Augusztus 5-én jött meg legutóbb,most majd szeptember 2-án kellene.

Legjobb válasz: Aktus után 10 nappal, 2 héttel már nagy biztonsággal mutatja a teszt, hogy mi a helyzet. Nyugodtan vegyél egyet ( kettõt ) a patikában, és nézd meg. ha terhes vagy, azt már kimutatja....

Aktus után 10 nappal, 2 héttel már nagy biztonsággal mutatja a teszt, hogy mi a helyzet. Nyugodtan vegyél egyet ( kettõt ) a patikában, és nézd meg. ha terhes vagy, azt már kimutatja....
2 hét után elvileg már jó eredményt mutat.
Azt szokták mondani, a kimaradás napján. Én is akkor csináltam, mert nagyon kíváncsi voltam már :) Szerintem most már bírd ki 2-áig. Ez azért is fontos, nehogy rossz eredményt kapj. A jó eredményért pedig megéri még várni egy kicsit :) 13.hetes kismama

Hogy mutassam be anyukámnak a barátomat? Lent megtudod, hogy én mire gondoltam.

Arra gondoltam, hogy (nem tudja, hogy eggyütt vagyunk, mert nem biztos, hogy örülne neki,mert neten ismerkedtünk meg.) egyik délel?tt átjönne hozzánk (anyukám akkor dolgozik) és bemutatom a testvéreimnek (?k sem tudják), délután pedig anyukámmal ismerkedhene. Mit szóltok?

Legjobb válasz: Szerintem ne csinálj meglepetést belõle, mert könnyen lehet kellemetlen is a meglepi. Édesanyádat könnyen kellemetlen helyzetbe hozhatod, aztán ha nem úgy reagál, majd te is égsz, mint a rongy. Beszéld meg vele szépen elõre, hogy van egy pasid, és szeretnéd bemutatni, te is jobban jársz így.

Szerintem ne csinálj meglepetést belõle, mert könnyen lehet kellemetlen is a meglepi. Édesanyádat könnyen kellemetlen helyzetbe hozhatod, aztán ha nem úgy reagál, majd te is égsz, mint a rongy. Beszéld meg vele szépen elõre, hogy van egy pasid, és szeretnéd bemutatni, te is jobban jársz így.
Nem tudom miért buzdítjátok itt a kérdezõt hogy ne mondjon igazat. Manapság már elfogadott és tény hogy sokan ismerkednek interneten. Ha a fiú olyan és miért ne lehetne olyan akkor nem mindegy hogy hol ismerkedtek meg. A lényeg hogy anyukára jó benyomást tegyen. Kedves kérdezõ: én elõre elmondanám a helyedben hogy megismerkedtél egy fiúval és szeretnéd bemutatni. Anyukád meg fogja érteni sõt örülni fog neki hogy õszinte vagy hozzá. Az egyenes út mindig a legtisztább, ha meg megkérdezi hogy hol ismerkedtetek meg azt is nyugodtan megmondhatod.
miért kell köntörfalazni, hogy valakit? simán a barátodat, ennyi...
Mondd meg neki, hogy anya van egy barátom, szeretném ha megismernéd, és elmondanád róla a véleményed. Így is hideg zuhany lesz neki, de legalább fel tud készülni a dologra.
Ha én hazamennék munka után, fáradtan, és ott találnám a még csak 15 éves lányom "pasiját" (akirõl eddig nem is tudtam!) a lakásomban, hát semmi jó nem sülne ki a dologból, az biztos. Pedig én nagyon laza vagyok.
Szerintem is mondd el elõször anyukádnak, a helyzetet. Biztos nem fog eltiltani tõle.. :) 16L
ne mondd meg, hogy neten ismerkedtetek. mondd azt, hogy egy barátod mutatta be pár barátját suli után és õ is ott volt. aztán, hogy szeretnéd bemutatni
A kérdező hozzászólása: Úgy döntöttem a szülinapomon mondom majd el neki, mert akkor talán boldogabb, mint más napokon. 1-jén lesz a szülinapom. Addig van még pár napom. Am még nem vok 15. Most leszek, csak már mindenhová 15-öt írok.
A kérdező hozzászólása: Á rendben. Amint megtörtént rögtön jövök is fel, és megírom mi volt. Köszi a válaszokat. Sokat segítettetek. Thank You Very Much!!!!
Hány éves vagy és mennyi a barátod?
A kérdező hozzászólása: Segítsetek. Ez a délutánom katasztrófa lett. Az egészbõl nem lesz semmi, mivel kaptam tõle egy SMS-t amiben szakított velem. Nem is tudtam, hogy az ember tud ennyi könnyet termelni. Most is alig látok a könnyeimtõl. Ne haragudjatok. Ennyit kérdeztem, ti meg ennyit válaszoltatok, hát... köszönöm. És nem lesz belõle semmi.
szegénykém :/ de miért?
Jajj szegény egyem szived sajnállak, hogy lehet valaki ennyire bunkó?!
A kérdező hozzászólása: Azt írta, hogy már nem szeret úgy mint régen
ez kamu... bocs, de akkor nem is szeretett. gondolom nem jártatok évek óta, szóval ez hülyeség. csak meggondolta magát
Miért baszogatod szerencsétlent van neki most elég baja.
SMS-ben szakítani... ez de gyökér! :(
mekkora egy kamu poszt :D :D
Mivel anyukádról van szó mond meg a srácnak hogy vigyen egy szál virágot vagy bonbont, annak anyud biztos örülni fog hogy milyen figyelmes! :)
És miért gáz az, hogy neten ismerted meg? Anyukád ink. örülhetne, hogy neten kitudtál fogni egy rendes pasit. A neten kevés normális pasi/lány van :( 17/F
Majd írd meg mi lett a vége.
A kérdező hozzászólása: a barátommal azért találtuk ki így, mert ha õ nem lenne ott, akkor azt mondaná anya, hogy ne találkozzak többé vele, mert neten ismiztünk.
A kérdező hozzászólása: Akkor mondjam neki elõzzõ nap, hogy “Holnap bemutatok neked valakit.“?
A kérdező hozzászólása: 9. Köszönöm, csak kicsit félek.
9- ik vagyok ujra. De mitõl félsz?
A kérdező hozzászólása: Hogy hogy fog reagálni rá.
Nem teljesen értem. Valami gáz van a fiúval? úgy érzed nem fog tetszeni anyukádnak?
A kérdező hozzászólása: Csak azért érzem úgy hogy nem fog tetszeni neki, mert netes. Am semmi gáz a fiúvval. Rendszeresen túrázik (ezt nagyon fogja benne szeretni), biciklizik, és 4 éve versenyszerûen kkajakozik. Csak 1 a baj. Az ismerkedés helye a net.
Hát de már találkoztatok személyesen is. Akkor meg tök mindegy, hogy hol beszéltetek elõször.
ezért azt nem kell megmondani... 15 éves koromban az én anyukám se örült volna neki, ha neten ismerkedek. mondd, hogy egy barátod barátja. most 18 évesen mondhattam csak el neki, hogy a barátommal neten ismerkedtünk meg.
még mindig azt mondom semmi nincs abban ha az interneten ismerkedsz. Az utcán, buliban akárhol személyesen is kifoghatsz olyat aki nem megfelelõ a neten is... sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted?

Hogyan mutassam be a barátomat itthon, úgy, hogy nem beszél közös nyelvet szüleimmel? Mivel lehetne elkerülni a kínos csendet?

A fiút pár hete ismerem, interneten tartjuk a kapcsolatot, meg néha telefonon. Most hétvégén egy napra lejön a városomba, hogy személyesen is megismerkedjünk, és hogy eldőljön, hogy mi lesz a kapcsolatunk sorsa, mivel nagyon jól megértjük egymást, mindenről el tudunk beszélgetni, és szeretnék komolyabbra fűzni a dolgokat. A bökkenő ott van, hogy szüleimmel élek még, és természetesen ha már miattam utazik ennyit, akkor meghívták ebédre, ráadásul szülei nagyon messze élnek (nem Európában) úgyhogy elég régen volt része egy családi ebédben. Ez még mind rendben lenne, ha nem külföldi lenne. Sajnos családunkból csak én beszélek idegen nyelvet, és ez a fő problémám, hogy kínos csend lesz az asztalnál. Nem tudom hogyan lehetne elkerülni, nagyon jól jönne pár tanács, vagy esetleg tapasztalat is. A következő problémám az, hogy reggel 9kor lesz itt a vonatja. Kb 10 perc alatt hazaérünk hozzánk. Addig rendben van, hogy bejövünk a lakásba, bemutatom itthon, minden oké, na de mi a következő lépés? Kint a konyhában anyuval hiába maradunk, Õ úgysem érti, hogy miről van szó, és nem tud hozzászólni a beszélgetéshez, a szobámba meg olyan furcsa lenne csak így beülni első találkozásnál, és úgymond "várni az ebédre" 3 órán keresztül. Az ebéd utáni program már meg van, városnézés lesz, csak ezzel az ebéd és elötte való résszel vannak gondjaim :( Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Én is ebben a helyzetben voltam, de nem volt semmi gond. Öszeültünk, beszélgettünk, és én meg tomácskodtam.

Én is ebben a helyzetben voltam, de nem volt semmi gond. Öszeültünk, beszélgettünk, és én meg tomácskodtam.
Pofonegyszerû te leszel a tolmács és közben segitesz anyudnak fõzni, neki is a kezébe nyomsz egy krumplit tisztitani. (arab)?
Tulajdonképpen megadtad a választ.Ha csak te tudsz értelmesen kommunikálni , akkor folyamatosan neked kell irányítani az egész protokollt. Éppen azért mert néhány hónap ismeretség után fontosnak tartottad, hogy a szüleid elé vezesd az idegent. De valamiért a szüleid is fontosnak tartják, hogy azonnal az a családi asztalhoz hívják.(Remélhetõleg nem a szokásos magyar mentalítás vezérli õket!Mármint ha a vendég külföldi, jó messzirõl akkor lehet a szomszédnak dicsekedni.) Ha szívesen látja mindenki az újdonsült barátodat, akkor nagy baj nem lehet, kínos szünetek sem lesznek, neked folyamatosan közvetíteni, tolmácsolni kell.Gyorsabban eltelik a 3 óra mint gondolnád.
Te fõzöl anyuddal, a fater meg beiszik a sráccal.
Tolmácsold amit mondani akar és a szüleid válaszát, nem lesz semmi gond.
Remélem minden rendben ment és unalom nélkül.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat:) Holnap fog jönni, már nagyon izgulok!!! Nem, szüleim abszolút nem hencegnek vele, sõt még senkinek sem mondták, és nem is akarják mondani, mert nem akarják kitenni magunkat a pletykáknak, meg amúgy is senkinek semmi köze hozzá :) Szorítsatok értem:) köszi
1. vagyok Hát én is néha "cenzúráztam". Pl. mikor csináltam 2 bögre kapucsínót a konyhában, erre apu megjegyezte, hogy "te képes vagy még a kapucsínót is elrontani". A párom megkérdezte, hogy mit mondott, én meg szemlesütve: "azt, hogy az én kapucsínóm a legjobb..."
Sok fiatal nõ álma ez! Gondolj bele: ha apukád elereszt egy rossz nemzetiségi viccet, a párod nem fogja érteni, te meg finomíthatsz a dolgon, és fordítva...
Leülteted a tv elé, haha.:D Na de komolyra véve a szót: segítesz anyudnak fõzni, addig te bízz rá valami mást, terítsen meg, pucoljon zöldséget, igyon egy kávét, stb... Te meg fordítasz, beszélgetsz vele is az õ nyelvén kicsit, anyudnak is oda biggyesztesz valamit, és ha olyan van elfordítod anyudnak vagy a szerencsésnek...:) Nem olyan bonyolult ez.
Elmész fõzöcskézni. Apukádat meg a srácot leülteted a Google fordító elé és eltudnak beszélgetni. :) Vagy ha ez a megoldás nem jön be akkor tolmácsolsz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést, igen minden rendben volt, kisebb-nagyobb bakikkal, de garantáltan unalom mentes volt :)

Mikor mutassam be a barátomat a szülőknek?

Az a gond, hogy még nem vagyok 18 éves, jöv?re leszek, de a pasim már elmúlt 20 így félek a szül?k reagálásától, mert 8 év van köztünk, mit tegyek?

Legjobb válasz: 17 évesen már csak eldöntheted kivel jársz, a szülõk miért szólnának bele? Hívd el magadhoz egy ebéd vagy vacsira, hogy megismerjék, és ha látják hogy rendes meg jófej akkor úgy sem lesz gond.

17 évesen már csak eldöntheted kivel jársz, a szülõk miért szólnának bele? Hívd el magadhoz egy ebéd vagy vacsira, hogy megismerjék, és ha látják hogy rendes meg jófej akkor úgy sem lesz gond.
Figy ha tényleg szereted, nem hiszem hogy a szüleid nagyon ellenkeznének, de úgy veszem ki a szevaidból, hogy még nem is tudnak a srácról. Esõként beszélj velük, készítsd fel õket a nagy korkülömbségre, meg egyáltalán hogy van neked és szereted. Nem akarlak elkeseríteni de nem lesz egyszerõ. Egy szülõ sem viseli jó ha a 17 éves lányának egy 25éves pasija van, de meg fogják érteni. Bár én sem nagyon értem meg de ez nem az én dolgom, és nem is volt kérdés. Azért remélem sikerülni fog, szurkolok.
Elõbb ismerjék meg, és csak késõbb mondd el hány éves, úgy biztosabb:)
Szerintem elõször a szüleiddel beszélj, hogy van egy barátod x hónapja, szeretitek egymást és szeretnéd, ha megismernék õk is.Ha ezt megbeszélted velük, akkor odahívod hozzátok és ha õk is megbizonyosodnak róla, hogy rendes, megbízható srác, akkor nem lesz baj.
mi összejöttünk, másnap találkozott anyummal, én meg másnap az övével...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!