Találatok a következő kifejezésre: Mikor mondjam hogy kistesója lesz (2 db)

Mikor mondjam meg a két nagynak, akik 4 és 7 évesek, hogy kistesójuk lesz? ( ma teszteltem pozitívat)

Legjobb válasz: Én megvárnám a 12. hetet ezzel. Két vetélésem volt, és hidd el, felnõtt embereknek is nehéz elmagyarázni, h mi történt, de két kisgyereknek még nehezebb lesz, ha vmi baj lesz. (bár ne történjen semmi baj!) Szóval én ezért megvárnám a rázós idõszak végét. Ha kivárod, akkor is lesz idejük hozzászokni a gondolathoz, h kistesó érkezik, nekik pedig úgyis csak akkor lesz érdekes a dolog, amikor látványosan nõ a pocid és mocorog a baba.

Én megvárnám a 12. hetet ezzel. Két vetélésem volt, és hidd el, felnõtt embereknek is nehéz elmagyarázni, h mi történt, de két kisgyereknek még nehezebb lesz, ha vmi baj lesz. (bár ne történjen semmi baj!) Szóval én ezért megvárnám a rázós idõszak végét. Ha kivárod, akkor is lesz idejük hozzászokni a gondolathoz, h kistesó érkezik, nekik pedig úgyis csak akkor lesz érdekes a dolog, amikor látványosan nõ a pocid és mocorog a baba.
Nálunk 4éves a nagy és most 5hetes terhes vagyok, de mi megvárjuk a 12.hetet és az akkor UH-t.
Mindenképpen azt ajánlom, hogy várjál még! Minimum a szívhangig, de ha lehet a 12. hétig. Nekem is két gyermekem van, õsszel pocis lettem a 3.-kal. Az elsõ két terhességem problémamentes volt, sosem volt semmi gond. Most a pozi teszt után egy héttel el is mondtuk a gyerekeknek. A nagyobbik elmondta mindenkinek a suliban, nagyon örült. Aztán minden héten jártunk uh-ra, vártuk a szívhangot. De nem volt. Az 5. héten megállt a fejlõdésben, a 9. héten elindult a vetélés. Senkinek nem kívánom azt a beszélgetést a gyerekeinkkel és amit Neki a suliban át kellett élnie, mikor kérdezték és el kellett mondania mi történt. Hidd el, jobb ha vársz még!
Mi már kezdettõl fogva elmondtuk a fiúnknak hogy lesz kistestvére, de szerintem várd meg az elsõ orvosi vizsgálatot. Gratulálok hozzá. Kezdem irigyelni a 3 gyerekes anyukákat.

Mikor mondjam meg, hogy kistesója lesz?

A kislányom a nyáron lesz 6 éves.Már egy ideje mondogatja, hogy nagyon szeretne kistestvért.Most 7 hetes kismama vagyok nem monduk még neki a nagy hírt,de mintha érezné mert kérdezget,hogy nem érzek még mindig semmit a hasamban.Megmondjuk neki ?

Legjobb válasz: Szerintem már megmondhatod neki.Biztos nagyon fog örülni neki:)

Szerintem már megmondhatod neki.Biztos nagyon fog örülni neki:)
Szerintem is mond meg neki :) Jó babavárást!
Az én 8 éves fiam is annyira szeretett volna tesót mint a Te lányod:) Én megmondtam neki ahogy kiderült, márcsak azért is-mert amikor vettem a tesztet ott volt velem (nem tudtam kire hagyni), megkérdezte mi az. Nem hazudtam neki. Akkor sajnos nem lett tesó-eléggé szomorú volt. Aztán a következõ alkalommal már jó hírrel szolgálhattam neki:) Csak nem értette, hogy elõtte pár héttel miért mondtam, hogy nincs a pocimban a tesója. Azóta 32 hetes vagyok, nagyon várja már-jön velünk uh-ra... Szerintem nyugodtan mond el neki. Boldog Babavárást!
mondmeg neki és kész
Szia! Én lehet hogy megvárnám a 3 hónapot... Bár tudom, elég nehezen kivitelezhetõ akkor meg, hogy a gyerek elõtt ne essen szó a terhességedrõl...
Nyugodtan mond meg. Egy ilyen nagylány borzasztóan fog örülni neki, pláne ha már õ is szeretne. Nekem két éves volt a lányom mikor megmondtuk neki, épp a szülinapja volt. :) ))) Ennek már jó pár éve, és imádják egymást. Nektek is ezt kívánom. Jó babavárást.
szia mond meg neki nyugodtan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!