Találatok a következő kifejezésre: Mikor mondják a pasik, hogy (37 db)

A nők minek mondják a pasiknak, hogy legyenek kedvesek, udvaroljanak, stb, mikor szinte (SZINTE) mindig azokkal jönnek össze, akik nem törődnek velük, foghegyről beszélnek velük, stb?

Tudom, hogy vannak ellenpéldák, de én azt látom, hogy az egyik legnagyobb hiba, amit egy (csinos) lánynál elkövethet az ember, az hogyha kedves és odaadó az ismerkedéskor. Ez olyan, mintha mi pasik azzal etetnénk a nőket, hogy "legyetek kövérek, öltözzetek igénytelenül, és ne fürödjetek, mert nekünk csak egy dagadt, büdös lány kell :)"

Legjobb válasz: ennyire hülye még nem vagyok, de ennek semmi értelme, fel tudod fogni, hogy beszélnek ill viselkednek velem, szóval tudom hányadán állok, ha váltok egybõl fordul a kocka N

Mert a nõk álszentek, képmutatók és sunyik. Lökik itt nekünk a sódert hogy kisugárzás meg önbizalom, meg kiskutyafäsza karikára vágva, oszt közben lelépnek az elsõ pénzes sportkocsis kigyúrt tapló türhõállattal. Az ok vélhetõen az "alfahím" típusban keresendõ. Az "alfahím" ugye minden nõstény álma: tele van zsetonnal, fekete Bömös parkol a luxusvillája elõtt, csupa izom, és mellé még Justin Bieber is. A tahó, türhõ viselkedés, flegmázás pedig - szerintük - a dominanciát jelzi.
ennyire hülye még nem vagyok, de ennek semmi értelme, fel tudod fogni, hogy beszélnek ill viselkednek velem, szóval tudom hányadán állok, ha váltok egybõl fordul a kocka N
Az elején ezek a büdös bunkók is a legjobb oldalukat mutatják, udvarolnak, bókolnak, kedveskednek, stb. Van, aki erre nagyon is vevõ, és pont ezt használják ki.Aztán késõbb természetesen megmutatkozik a valódi énjük, ilyenkor az értelmesebb nõ vagy fellázad ellen, vagy csak egyszerûen lelép.A birkák meg tûrnek a végtelenségig, némelyiknek egyenesen bejön a tahóság.Én az a típus vagyok, aki emiatt ki szokott osztani pár nyaklevest jogosan.Nem vagyok lábtörlõ.
alapjában véve igazad van. a nõk olyanok, mint a kutyák (nem pejoratív értelemben). amint nem foglalkozol velük, elkezdi piszkálni csõrüket a miértek tömkelege. természetesen ez a kapcsolat legelején nem érvényes tézis, csak mikor már felszállt a szemükrõl a rózsaszín köd :)
Egy olyan nõnél, aki nem a pénzre megy, azzal sem mész sokra. Igen, add magad, meg légy kedves. Tényleg ennyire egyszerû. Az már nem a nõk hibája, hogy téged durván emészthetetlen személyiséggel áldott meg a sors.
Na haver figyelj ! Jobban ugye nemigen nézhetsz ki mert az arcodat többnyire nem változtathatod meg, esetleg gyúrhatsz, de az felesleges idõ és pénz. Én sem vagyok se kigyúrt sem jóképû de azért a vagányságommal, többnyire megnyerem a nõket. Viszont a biztos siker a kar vastagságú pénztárca ezt ne feledd!
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont megint csak kamu az egész, és csak annyi tanácsot lehet adni, hogy "legyél jobb pasi". Akkor viszont megint nem kéne azzal etetni õket, hogy "egy lány majd nagyon szerencsés lesz veled" meg "csak add magad és légy kedves, és találsz valakit".
Ilyenek a csajok. Bár szerintem itt a külsön van hangsúly. Tehát legyen az illetõ jópasi. Kölyök koromban én is kedves, aranyos voltam a nõkhõz, de csak barátként fogadtak el. Most már kicsit ½bunkóbb½ vagyok velük de ugyanúgy nincs kapcsolatom. Mert nem vagyok jópasi. 22f
Te bajod.
Akkor biztos nem velem randiztál :D

Mikor mondják a pasik egy nőre, hogy rossz az ágyban?

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy van aki rosszul cumizik, mert hogy lehet azt rosszul? Vagy, hogy szex közben mit tud csinálni, amire azt mondjátok, hogy nem volt jó vele?

Legjobb válasz: Az teljesen rendben van, csak mutassa, hogy benne van, élvezi, akarja, tesz érte.

Az teljesen rendben van, csak mutassa, hogy benne van, élvezi, akarja, tesz érte.
Az orálisnál szerintem nehéz eldönteni h. rossz az ágyban, mert mindnekinek más a jó.Szexben tény h. nem szeretik a fiúk a deszkaként fekvõ lányokat.Én nem tudom jó vagyok e az ágyban, de pl én nem élvezem a lovagló pózt és a páromnak sem tudom úgy csinálni ilyenkor h. õ élvezze, de pl hátulról nagyon élvezi de ott nekem nem kell semmit csinálni és így is jó neki, bár én azért szoktam néha mozogni ha még bírom, de ha már nagyon kivagyokakkor csak tartom magam és kész :-)
Ha nem tudod elképzelni hogy egy nõ rossul szop, akkor azt sem tudod elképzelni hogy egy férfi rosszul nyal.Ez egy perfect világ.
Akkor rossz, ha fekszik mint egy darab fa... Ha nem aktív partner az ágyban. Az amit Te írsz, az nem tartozik ide szerintem. Neked az önbizalmad minimális. Azon kéne dolgoznod. Az meg nem egy nagy vasziszdasz.
ha nem érzi úgy hogy hangot kell adnia az élvezetének, akkor színéskedésbõl ne nyögjön. de azért ne folytsa magába a dolgokat. nyugodtan engedje el magát, ha akar nyögjön, ha akar sikítson, de ha nem érez rá késztetést akkor legyen csendes csak ne játsza meg magát (ne fojtsa vissza/ne nyögjön ha nem érzi úgy) volt olyan csajom, aki olyan hangosan nyögött, hogy azon gondolkodtam, hogy a szomszédok egyszer átjönnek éjszaka és betöik a száját valamivel. de volt olyan barátnõm is, aki meg olyan kis csendes volt, hogy néha azon gondolkodtam, hogy vajon él-e még miközben hátulról tevékenykedtem. én személy szerint szeretem, ha ad ki hangod egy lány, de tényleg ne legyen nagyon mû, és extrám hangos se, mert az már elveszi a figyelmet, meg azon agyalsz, hogy mikor szabadítják rád az erkölcsrendészetet:P
"szex közben mit tud csinálni, amire azt mondjátok, hogy nem volt jó vele" hát pl semmit, csak fekszik ott mint egy odvas fa és üveges szemekkel bámul ki a fejébõl. semmi aktivitás, semmi együttmûködés csak tûri hogy történjenek a dolgok. Cumizni is lehet rosszul, bár ahhoz már nagyon bénának kell sztem lenne, szerencsére én még nem találkoztam ilyennel. de pl ha vkinek a nagy fogai mindig beleakadnának a makkomba:o hát nem lennék boldog. vagy ha közben öklendezik a csaj. ha nem bírja inkább ne csinálja, de ne fuldokoljon.
A kérdező hozzászólása: Az is ebbe számít nálatok, ha a partner nem ad semmi hangot szex közben? Vagyis nem nyögdécsel.
A kérdező hozzászólása: Én olyan gátlásos vagyok, hogy sokáig még levetkõzni is szégyelltem a barátom elött, pedig nem vagyok kövér meg semmi olyan , amit nem mernék mutatni. A melltartót se mertem levenni sokáig, mert elég kicsi a mellem, na ezt szégyelltem. Nyögdécselést meg egyszerüen ha kéne egy nagyot sóhajtanom vagy valami, akkor vissza tartom , mert nem merem elengedni magam. Még nem mondta a barátom, de félek, hogy elég rossznak gondol.

Mit mondjak a pasinak az első randin? Hogy lehetnék humorosabb?

Mert tudom, hogy a srác akivel randizni fogok a vicces lányokra bukik, de miket kéne mondanom neki, hogy annak találjon engem is? Mert az els? randikon mindig "kissé" leblokkolok és nem hogy humoros, de semmilyen dolognem jut eszembe. :(

Legjobb válasz: a humorérzéket lehet fejleszteni, olvassál pl. rejtõ könyveket, vagy nézzél poénos filmeket (itt most nem a ben stiller-féle helyzetkomikumos filmekre gondolok, hanem pl. monthy python-ra). de még fontosabb, hogy próbálj meg ellazulni, sokkal gázosabb, ha erõlködötten próbálsz poénkodni, mintha csak az õ viccein nevetnél, de azokon legalább õszintén.

a humorérzéket lehet fejleszteni, olvassál pl. rejtõ könyveket, vagy nézzél poénos filmeket (itt most nem a ben stiller-féle helyzetkomikumos filmekre gondolok, hanem pl. monthy python-ra). de még fontosabb, hogy próbálj meg ellazulni, sokkal gázosabb, ha erõlködötten próbálsz poénkodni, mintha csak az õ viccein nevetnél, de azokon legalább õszintén.
szerintem is inkább õszintén add magad, nevess az Õ viccein inkább, de ne eröltesd azt, ami nem jön természetese. Gondolj csak arra, hogy valami oka biztos van, hogy randizni mentek, tehát van benned valami ami megfogta, tetszik neki. Ha az elsõ randi nem lesz tökéletes, az sem katasztrófa szerintem. Próbálj meg ellazulni, és arra gondolni, hogy tetszel neki, mert különben nem randizna veled.
Próbálj önmagad lenni és engedd el magad. Ne görcsölj mert azt észreveszi. Csak mondd ami eszedbe jut, válaszolj frappánsan ha kérdez, aztán majd kialakul a kommunikáció.
elsõ válaszoló vagyok. azt még akartam mondani, hogy csak kimaradt, hogy a humorra nehéz rákészülni, pont az adja a lényegét, hogy spontán. ha nem jön magától, akkor inkább ne erõltesd, mert a visszájára sülhet el.
Én az utolsó válaszolóval értek egyet. Inkább ne legyél humoros, hanem pl az aranyosságod fogja meg. Szal ez most hülyeség h csak az olyan lányok jönnek be neki. Add önmagad mindneképp, mert ha pl rákészülsz h te most poénos leszel, és még jól is sül el a dolog, de ha összejöttök, akkor elõbb utóbb kiderül h nem vagy te olyan poéngyár, mint ahogyan azt hitte. Szal mindneképp önmagad legyél.
mondjuk perverz vicceket tanulj meg és azt süsd el mert arra tuti bukni fog
Egyetértek a többivel, csak lazulj el:) a humora az mindig magától jön

Mikor mondjam el a pasimnak, hogy még szűz vagyok? Kb. mennyi idő után?

Legjobb válasz: Attól függ hogy mióta ismered,de szerintem már az elején érdemes elmondani ha már olyan viszonyba vagytok..ha még csak párszor találkoztatok akkor még ne mond el,ha már többször és már együtt is vagytok akkor mond el mielõbb,jó ha tud róla azért..

ja és annyi hogy mond el nyugodtan ha már komolyabb a dolog mert sok férfi és srác értékeli ha még szûz a lány..nyugodtan mond el..
Attól függ hogy mióta ismered, de szerintem már az elején érdemes elmondani ha már olyan viszonyba vagytok..ha még csak párszor találkoztatok akkor még ne mond el, ha már többször és már együtt is vagytok akkor mond el mielõbb, jó ha tud róla azért..
én szeretem a macerás dolgokat....írjatok privátra, ha nem akarjátok, h túl macerásnak találjanak titeket...:D
kb mindegy mikor mondod el, ha a téma úgy hozza. én szerintem nem nagy cucc, ha egy lány szûz. inkább csak macera, de, ha szeret akkor ezt a macerát is végig csinálja veled. L/19 (és igen, szûz vagyok én is)
5 év mulva...amikor már 2 gyereked lesz..
Szerintem akkor amikor oda kerül a sor, hogy nagyon akarjátok mindketten a szexet. HA így az "elsõ randin" bevágod, hogy amugy szûz vagyok lehet, hogy kis ribancnak fog nézni aki ki van éhezve. Tehát majd amikor oda kerül a sor.
Alapvetõen egyetértek a 11:10essel; Max annyit tennék hozzá, hogyha minden kötél szakad és nem túl tapasztalt(aka nem vágja le magától mi a helyzet) akkor az elsõ együttlét elõtt mindenképp érdemes szólni, ezzel mind2tök helyzetét megkönnyíted. Probléma nem lesz belõle, de egy szûz lányhoz másképp nyúl a férfi, jobban oda kell figyelni rá(ami egyébként jogos). A kérdésednek a "mennyi idõ után" része viszont teljesen irreleváns. Szintén 27/F.
Mielõtt bevágná a lompit.
Szerintem jobb lenne a kapcsolat elején...
Ha egy csöpp esze van látja rajtad, vagy hobbit. Biztosan nem fogja negatívan felfogni, örülni fog hogy õ lehet az elsõ férfi az életedben. Szóval nem kell elmondanod. 27F
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: kösz a sok segítséget:S
de, ha gondolod segítek, ne legyél szûz...
Majd az elsõ szexuális együttlét után... :D
Legkésõbb az elsõ szex elõtt, mielõtt hozzálátnátok... Utána már magadra vess, ha nem vigyáz rád... Egyébként meg, amikor szóba jön, különben elég hülyén nézne ki: - szia mizu? - SZÛZ VAGYOK!

Hogy mondjam el a pasimnak, hogy néha jobb lenne csak egy sima este mikor nem szexelünk?

Van az a mondás,hogy együtt alvásnak nyögés a vége.Na eddig oké,de ha én tényleg csak aludni akarok?Mármint,néha jó lenn csak simán megnézni egy filmet a barátommal és elaludni a karjai között ^_^ Tudom gyerekesség,de na menthetetlen vagyok :D Nincs bajom a szexxel,érzéki,figyel rám mit hogyan akarok csak néha tényleg jobb lenne megnézni valamit beszélgetni kicsit és hozzábújva elaludni.Õ a fiatalabb(16,én 19 vagyok)nem tudom hogy fogadná ezt elvégre én vagyok az idősebb,viszont nem vagyok ilyen domina tipus sokkal inkább kislányos vagyok ^_^

Legjobb válasz: Fáj a fejem.

Fáj a fejem.
verzió a) "Drága mi lenne ha nem szexelnénk hanem csak összebújnánk? verzió b) inkáb engem választasz, mert én se mindig kivánom a szexet :) viccen kivül, hidd el hogy ha picit étveszed az irányitást attol még nem leszel domina tipus, de éreztetheted vele, hogy neked most emberielg van rá szükséged, és nem arra hogy megdugjon. Ha értelmes akkor megérti ha nem....
hogy nevezheted a pasidnak ha ezt a hangyap*csnyi problémát nem tudod/mered vele megbeszélni,
Egy 16 évestõl mit vársz?
Hmm.. a kora valahogy mindent megmagyaráz. Ilyen fiatal korban a srácok szerintem éjjel-nappal dugnának, ha tehetnék. :) ) Szerintem mondd el ezt így neki, ahogy itt is leírtad. :)

Mikor mondják azt a pasik, hogy 'ez a csaj olyan, mint egy fadarab az ágyban? '

Legjobb válasz: Amikor szeretkezés közben a csaj a szenvedélyesség halvány jelét sem mutatja és fekszik mint egy fa! Mozdulatlanul kb!

Amikor szeretkezés közben a csaj a szenvedélyesség halvány jelét sem mutatja és fekszik mint egy fa! Mozdulatlanul kb!
Hat iGEN!egyet ertek az elottemm szoloval. Olyankor, mikor csk fekszel...es hagyod hogy csinalja amit csinal , es te meg sem moccansz...nem foglalkozol se vele se magaddal, hogy jo legyen (pl.nem mozogsz vele egyutt).

Hogy tudnám kideríteni azt hogy most mit is szeretne tőlem? Gáz ha a lány ír a pasinak? Milyen utaló szavakat mondjak neki h én Õt akarom?

Szimpatizálok egy fiúval már kb 6 hónapja.Õ kezdte ezt az egészet én meg sodródtam az "árral".Szokott szépeket írni néha néha,de ugyanakkor majdnem össze is jöttem vele de kiderült h van bn?je:S de nem hinném h akarja vele folytatni ezt a dolgot és még utal is rá. A probléma az h mindig én irok neki mostanában pedig a tudttomra adta, hogy tetszem neki,és ha nem lenne a csaj akkor velem járna ..

Legjobb válasz: Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.

Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.

Nagyon fontos! A pasimmal összevesztem és nem tudom hogy mit mondjak neki miért maradjon velem? én nagyon szeretem ő életem szerelme de nem tudom hogy mit mondjak neki.

Kérlek segítsetek életbe vágó!

Legjobb válasz: Az igazat. Ezt amit leírtál ide: hogy nagyon szereted, és életed szerelme. Persze nem mindegy hogyan mondod meg. Csinálhatnád így: Mikor találkoztok, nem szólsz hozzá semmit, csak odamész, mélyen a szemébe nézel és megcsókolod. Ezután ismét a szemébe nézel, és õszintén kimondod hogy szereted. Meg fog bocsátani. Hogyha nem, akkor nem is szeret igazán.

Az igazat. Ezt amit leírtál ide: hogy nagyon szereted, és életed szerelme. Persze nem mindegy hogyan mondod meg. Csinálhatnád így: Mikor találkoztok, nem szólsz hozzá semmit, csak odamész, mélyen a szemébe nézel és megcsókolod. Ezután ismét a szemébe nézel, és õszintén kimondod hogy szereted. Meg fog bocsátani. Hogyha nem, akkor nem is szeret igazán.
mondd azt, hogy : "Bocsánat"
Miért menntetek szét? Nincs a kérdésedben leírva így sajna nem lehet ötletet adni.
nálunk ugyanez a helyzet, csak nálunk a pasim könyörög nekem.Ígér fût-fát..csillagokat, mindent.Lehet megbocsájtok neki, meggyõzõnek tûnnek a szavai..
legkisebb kötekedés nélkül: biztosan õ életed szerelme és nem csak pánik hogy elveszíted? nem tudom ti mióta vagytok együtt de hosszabb kapcsolatoknál ez tipikus. csak azért kérdezem mert egy átlag összeveszésbõl nem szokott szakítás lenne, csak mikor tényleg nagy gond van
Még hogy mit mondj, hát pont azt, amit ide leírtál! Minek kéne mindenfélét kitalálni? Egyébként nem kell kiakadni azon se, ha elhagy. Az csak azt mutatja, hogy egy paraszt, aki képtelen neked még egy esélyt adni, nem is szeret igazán.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem mentünk szét csak azt mondta hogy egy drabig nem szeretne látni....De igazából nem tudom az indokát...... valami olyan tanácsot szeretnék hogy ha ma este találkozok vele, mondjak neki valamit(amit ti írtok le) és akkor minden jó lesz...... KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!
A kérdező hozzászólása: Jah és köszönöm az eddigi válaszaitokat......
az is jó amit a többiek mondanak, de szerintem van egy olyan megoldás is (bár nem tudom mennyire volt súlyos amin összevesztetek), hogy mutasd magad erõsnek keménynek, kell nekünk srácoknak, hogy álljon ki a lány magáért, ne csússzonmásszon elõttünk, ha nem volt nagy gáz amin összevesztetek akkor mutasd meg a gyereknek hogy neked nem hisztizhet egy kis hülyeség miatt ;)

A pasimmal már egy ideje tervezgetjük az elsőt, és elmondta nekem, hogy nem mindig állt fel neki az előző barátnőinél! Tisztelem érte hogy elmondta ezt, de mi lesz ha nálunk sem áll fel, mit mondjak neki?

mert a "nem baj" vagy a "majd máskor jobb leszel" duma nagyon kínos lenne, mindkett?nk számára... ja, és sz?z vagyok...

Legjobb válasz: Nem kell ezen kiakadni. legyél megértõ, és kedves, simogasd tovabb a teste többi részét, hátha sikerul. ha meg nem, akkor mondj vmi olyasmit, h majd késõbb probalkoztok, addig meg kényeztessétek egymast.

Nem kell ezen kiakadni. legyél megértõ, és kedves, simogasd tovabb a teste többi részét, hátha sikerul. ha meg nem, akkor mondj vmi olyasmit, h majd késõbb probalkoztok, addig meg kényeztessétek egymast.
semmi gond majd fel áll nekem is 1 évembe tellet mig felállt !! addig csak simogatások , puszik stb volt , pedig már nem vagyok fiatal !!
Húúú gyerekek, ez egy nagyon rossz párosítás. Szûz lány + potenciazavarokkal küzdõ srác. Mindegy. Ilyenkor a legjobb szerintem, hogy a srácot a magaslatokba kell emelni azzal, hogy dicséred a szerzámát. Élvezettel veszed a szádba. Dicséred, hogy milyen ügyes és mennyire jól esik neked már csak az is, hogy a szádba veheted. Önbizalmat kell neki adni, mert valószínû, ha lelki az eredete a pontenciazavarnak, hogy rossz tapasztalata fûzõdik a szexhez, vagy baromira izgul, hogy jó legyen az ágyban. Itt a megoldáshoz most te vagy a kulcs! 25/f
én azt mondom a lányokknak mindig könnyebbb !!! csak széttárják a lábukat és kész , a fiuk meg csak ügyködjenek ott!!ha meg elmennek hamar vagy nem áll fel nekik akkor a sárga földig lehuzzák a csajok öket!!! fiu voltam
egyetértek 25/f-el. az a legjobb, ha megértõ vagy, és nem elfordulsz, hanem simgoatod, puszilgatod, és dicséred. az mindig jót tesz. egyébként abszolút nem baj, én úgy jártam elsõnél, hogy ment ment a dolog, aztán kopogtattak ablakon (egyik haverja), jó az eltûnt és utána nem állt fel neki. ez abszolút nem para, de tudjátok kezelni. és ha valóban elég felnõttek vagytok a szexhez, akkor tudni fogjátok kezelni! :) hajrá!! és csak ügyesen... ja és ne emlékeztesd, véletlenül se, hogy volt hogy nem állt fel neki... esetleg ha úgy van, hogy feláll neki, de lekókad (nálunk ez jellemzõ néha), akkor az azt szokta jelenteni (legalábbis nálunk), hogy túlhúzzuk a dolgot. magyarul: ne tartsa vissza túlsokszor, ha ilyen van! na mégegyszer csak ügyesen! :)

Mi olyan titokzatosságot mondjak egy srácnak hogy rám gondoljon? Pasik, ti mit szerettek a lányokba?

Van egy srác aki nagy. Elöször szeretnék egy kis önbizalmat és utána lépni..Megszolitani stb.. Viszont nem szeretnék beégni elötte. Mit mondjak neki hogy felkeltsem az érdeklödését és esetleg rám gondoljon?:$ Pasik ti mit szerettek a lányokba?

Legjobb válasz: Szerintem mond azt neki, hogy egy UFO vagy, és minden éjjel leszállsz az ablaka alá, hogy aztán beszökj hozzá, amíg alszik, és így szuggerálod a farkát, hoggy még nagyobb legyen. Mit szeretnek a lányokba a pasik? A farkukat, te nagyon okos. Mi lenne, ha normálisan használnád a toldalékokat?

Szerintem mond azt neki, hogy egy UFO vagy, és minden éjjel leszállsz az ablaka alá, hogy aztán beszökj hozzá, amíg alszik, és így szuggerálod a farkát, hoggy még nagyobb legyen. Mit szeretnek a lányokba a pasik? A farkukat, te nagyon okos. Mi lenne, ha normálisan használnád a toldalékokat?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!